Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@janka1012 a tebe asi poviem tolko, na obdobie pre manželstvom v podstate na začiatku vztahu máš byt zamilovaná a neskutočne štastná, aby si mala sa o čo opriet ked prídu neskôr ,,ponorkové hádky,, ale ty sa nebudeš mat o čo opriet, skus byt sama, možno patríte k sebe, alebo skus naozaj úprimný rozhovor o tom, že si ho najskôr nelubila.... vieš povedat celú pravdu, možno ti aj on povie svoju pravdu a pohlad na to.
Presne ako ti povedali baby, keby som nemala 4 deti, spoločný dom, ... možno by som mu dala šancu, ale najskôr by letel a bola by som sama, istotne by som takto nebojovala, všetko bolo kvôli detom, možno dobre, vieš tebe nepovie synček maminka ja nechcem aby si odišla, plakal by som, ale plakal by som aj za ockom, ináč pred detmi sme nehovorili nič, ale oni cítia a nie su slepé... tak čo by si urobila? nevieš si predstavit čo to znamená mat dieta, aká je to láska.. raz zistíš potom si na mna spomenieš, kvôli nim by som aj kurvu robila, keby im niečo malo chýbat 😀 daj si čas, poučila si sa a je čas zdvihnut kotvy, ináč nezistíš nič pekné ako to je milovat, ked sa ti podlamuju nohy a ten pocit trvá dlho, velmi dlho a ked tie deti budeš mat, nezabudni na svojho manžela, ja som zabudla a on ostal stratený, potom sme si veeeelmi ublížili o vztah sa staraj, ale nehraj sa na nič a vždy mu povedz čo chceš vo všetkom... snád si pochopila ako to všetko myslím, hlavne bud štastná, vztahy su komplikované, možno o rok dva budeš zanho štastne vydatá a možno si povieš, že čo si na nom preboha videla, držím prsty
Mňa čaká rozvod o dva týždne. Urobil to so ženou, ktorá sa hrala na moju kamarátku. Vraj preto, lebo chcela jeho. Prvé dni som žila na akési neuveriteľné obrátky, kedy som žila ako v zlom sne. Môj skoro ex totižto chcel žiť ďalej so mnou, pretože som vraj vzorná manželka a matka a zároveň si užívať s ňou. Trvalo mi takmer dva mesiace, kým som vytriezvela. 18 rokov manželstva bez nejakých väčších problémov a všetko je preč. Podala žiadosť o rozvod, dala predeliť dom na dve polovice, prestala mu prať, žehliť, variť (nech tá jeho hviezda ukáže, čo vie) a žijem sama s deťmi. Netuším ako budem žiť ďalej, ale viem určite, že toto odpustiť ochotná nie som. Nikdy v živote by ma nenapadlo, že niečo takéto riešiť budem. A už vôbec nie to, že ma vymenil za ženu staršiu odo mňa s troma deťmi a prefajčeným ksichtom. Ale každému podľa gusta teda....
@sopkape krasne si to napisala a vazim si ze to nechavas na mna a neradis mi ani s nim ostat ani sa rozist...on vie ze som ho nelubila,povedal mi v tom case ze bude o mna bojovat a veri ze ho raz milovat budem.v piatok ma prist domov.Ideme sa porozpravat ako dvaja dospeli ludia.Mas pravdu,mozno raz budem za neho stastne vydata a mozno si raz poviem co som na nom videla...Zatial uvidim co sa dalej bude diat.Ak to bude zle a budem vidídt ze to nema vyznam ukoncim to...Rodina zatial neprichadza do uvahy.este niesme na to pripraveny.Dufam,ze sa vsetko na dobre obrati,dam do toho vsetko,vyjasnime si to a vypocujeme jeden druheho.a ak nie tak potom si pojdem svojou cestou a a viem ze nemam co stratit.Este raz ti dakujem
Ahojte. Mne sa to stalo tiež. Som so svojim mužom 10rokov, z toho 3,5 sme manželia. Ako som mu oznámila, že čakám dieťa, všetko sa zmenilo, celý čas bol odmeraný. Po pôrode ma začal podvádzať so svojou kolegyňou, vlastne som bola ešte v pôrodnici keď sa to začalo. Mne sa priznal až po 4mesiacoch a potom mi to všetko docvaklo. Vedela som to, len som si to nechcela priznať. Stále nosil so sebou telefon aj na vecko, zakaždým ak som prišla do izby kde spal, svietil mu mobil- nespával so mnou v posteli (vraj by sa kôli malému nevyspal) lebo som ho v noci kojila, a o sexe ani nehovorím, už je to 8 mesiacov čo so mnou nespal. Teraz nedávno mi oznámil, že chce s ňou skúsiť žiť. Ja som mu povedala, že dobre, ale ku mne sa viac nevráti. Zariaďujem si vlastný život, stále to bolí, lebo ho ľúbim, ale plaziť sa pred ním nebudem. Veľa krát som sa snažila zachrániť rodinu, ale pokiaľ on nechce, tak to nemá význam. Už som s tým ako tak vysporiadaná, ale sú chvíle, keď preplačem aj celý deň. Spočiatku som si vôbec nevedela rady, mala som pocit ako keby mi niekto blízky zomrel. Je to veľká rana najmä preto, že som si myslela, že to bude navždy a práveže aj on chcel dieťa, ja to nechápem :(
@sopkape mne povedala raz jedna mudra pani,ze nevera je dobra...Ze ked pride nevera,je to jasny dokaz ze sa vo vztahu nieco deje.a vtedy sa zacnu riesit problemi,co mali. Ak to vztah ustoji,vedsinou je to o 100percent lebsie.obaja si uvedomia chyby,ňzu to napravit,zistia ci sa este miluju a ked sa rozhodnu spolu ostat vztah je vasnivejsi a neraz sa do seba znovu zamiluju.a to mi pripomina tvoj prispevok 😉 Povedala mi to jedna starsia pani...ja netvrdim ze je nevera dobra mna by to zlomilo,ale aj mna priatel nepodviedol,len si pisal,ustali sme to a vztah sa nam zlebsil o 200 percent.aj ja som si uvedomila aj on...
@1eleonor Toto nie je partner. Podviest partnerku, ked je v porodnici, je z najubohejsich podrazov. Tu zensku mu kludne zelaj.. Lebo so zenou, ktora je schopna za takychto casovych okolnosti zviest chlapa, nebude mat dobry zivot. Ublizi bez vahania aj jemu, az sa jej to bude hodit. Nema totiz v sebe sucit.
to pravda, aj ja si to hovorím. Myslím si, že nám so synčekom bude lepšie bez neho. To všetko, čo som si ja už pri ňom vytrpela... už to nechcem viac zažiť.
Viem, že to nebudem mať ľahké ako slobodná mamička, ale nebudem ani prvá ani posledná. A hovorím si, že snáď sa raz nájde chlap, ktorý ma bude naozaj ľúbiť. Pretože toto je ďalšia vec, od pôrodu som sa nemohla na seba ani pozrieť a on mi stále hovoril že vyzerám ako slon, obluda a pod.
:(
dievčatá viete kolkokrát mne povedal že som krásna? prisahám, že min. 6 rokov nie, ako priznávam uprimne zo 75kg ked sme sa brali mám po 3 pôrodoch 105kg, ale obrovské problémy so štítnou, sám primár v lubochni mu povedal, že ked nechápe tak mu ho tam mám doniest, že je idiot, lebo štítnu mi vybrali, ale telo si nechce brat umelé hormnony, no tak som sa trápila preto, okrem toho po poslednom pôrode dvojičiek mi hrozne ovisla koža, mám tam rozostupenie čiže v žiadnom prípade nesmiem cvičit, ale ja si operáciu teraz nemôžem dovolit, ved kto sa postará od deti?
Tak som sa hlupa trápila... aká som škaredá hrozná, až raz som šla s kamoškou na kávu a čuduj sa svete, jeden podla mna pekný muž si pýtal moje číslo, ako hned som vysvetlila, že mám 4 deti, muža som nespomínala, kedže v tom čase som už o jeho nevere spomenula, tak sme si dobre pokecali a hotovo... ale vtedy som si uvedomila aká som ja hlupana, to teraz akože keby mi odobrali prsník kvôli rakovine, tak som hrozná? to čo som za chuderu, ked si neviem uvedomit, že som chorá, stravujem sa velmi zdravo, ale metabolizmus plus mega hormony.... tak som povedala mužovi, že podla mna som krásna, a je mi luto, že iní moju krásu vidia, iba on nie, hoci práve na tom, aby ju videl on mi najviac záleží. Potom som si zobrala kreditnu kartu, detičky strážila starká a ja som si vyšla na nákupy, sama pre seba, žiadne detské obchody, nie, celý den som tak behala, a aká som teraz spokojná, ked otvorím skrinu a oblečiem si podla mna pekné veci, ktoré mi pristanú, ale hlavne už nežobroním muža, som pekná? myslíš že takto môžem íst?...teraz si idem tak, ako mám náladu a nepýtam sa nikoho a som spokojná a velmi sa mi zdvihlo sebavedomie. Ved dočerta mám 4 deťi /7r, 4r a dvojky 15m/ starám sa o ne uplne sama, manžel má dve roboty, takže chodi domov len večer... a zvládam to, nič im nechýba, vždy za mnou prídu ked ich niečo trápi... tak mám byt načo hrdá, že nemám prácu snov? no nemám zatial, ale nik nepovedal že ju mat nebudem, ved život je dlhý a deti su detmi len velmi krátky čas tak si to konečne užívam.
Takže tak, som štastná, aj ked hlboko v duši velmi zranená, s manželom sme boli od mojich 16r, vo všetkých stránkach sme boli tí prví a myslela som, že to tak aj ostane, že on je môj princ, že je iný ako ostatní chlapi, teraz som zistila, že nie je, ale ani ja už nie som princezná, ale žena čo vie čo chce a snívat v dnešnej dobe je velmi velmi nebezpečné, lebo vás velmi rýchlo niekto kopne, vy spadnete a už nemusíte mat silu vstat.
Bolí to velmi, ked si ho predstavím s nou, moje zlatíčko, stále sa pýtam, ako to mohol, ked ja som sa starala o deti.... ale snažím sa takéto myšlienky rýchlo zakopat, lebo ubližuju a zranujú obe strany, a potom sa naruša tá pohoda čo máme, časom ak budeme spolu sa ho opýtam, vtedy mi bude vediet odpovedat, viete myslela som si, že naša komunikácia je super... nikdy sme sa nehádali dlhšia ako hodinu, nikdy sme nemali tichu domácnost... a až teraz som napr. povedala, že som si tak želala aby ma zobral na nejaký víkend len my sami, bez detí... iba on a ja, a on sa na mna prekvapene pozrel a povedal, vieš kolkokrát som o tom sníval ja? ale myslel, som, že bez detí nepôjdeš... aké zvláštne že dvaja ludia s kopou tažkej minulosti sme si nedokázali povedat ako chceme byt spolu? a hlavne mi dala velmi vela jedna kniha ked partner odchádza... je tam toho velmi vela, hlavne záver knihy akoby mi hovoril všetko o nás, o mojich chybách, o tom ako som si myslela, že ked niekoho lubim aj on musí mna, ked prenho niečo urobím aj on musí pre mna... a nemusí, to nie je láska, tak ho lubim, áno aj po tom ako 8 mesiacov spával s inou, aj tak, už som si odpustila a nehanbím sa za svoje city, lebo si idem za svojim, ked so mnou bude budem velmi štastná, ale ak nie to neznamená že ho prestanem lubit, jeho som si brala, jemu slubovala, porodila deti, neviem si predstavit žeby mal byt pre mna cudzí... preto obdivujem vás čo ste rozvedené, ako to zvládate.
@petraxy6 mozem sa spytat? cast tvojho pribehu si pamatam ale mozno sa mi pleties s inym nickom, uz som sa ta chcela spytat davnejsie...vy ste boli aj manzelia? Lebo neviem ci ted ty ci ten podobny nick...ta zena pisla ze si nechce svojho priatela zobrat a ze on by chcel a je z toho trosku nespokojny a tak A baba bola dost sebavedoma, bolo to v teme o nejake kocke o si ju priatel naopak nechce vziat a zase ona bola z toho nestastna...
@sopkape veľmi ti to prajem...a takú zmenu zmýšľania Ti naozaj závidím...snáď sa to podarí aj mne, sústavne na tom pracujem 😉
Moj manžel sa dnes vracia zo služobky a strašne sa na neho teším...celú dobu sme si písali, ako si chýbame a ako sa na seba už tešíme...Spozorovala som na sebe jednu pozitívnu zmenu a to, že aj keď na tu služobku išiel s kolegyňou(samozrejme nie s tou dotyčnou 😅 ) tak som bola celkom v kľude pretože mu začínam viac doverovať...
ešte pred nedávnom som si namýšľala uplne nezmysly a len som ho tým urážala a seba trápila...
Tak dnes mi oznamil, ze chce urobit hrubu ciaru za vsetkym a zacat odznova. Jasne, ze pre mna to nie je take jednoduche. Spytala som sa, ci predomnou zrusi vsetky konta, ktore pouzival, a vraj to uz spravil, nemam si to ako preverit a dokaz o tom urcite nedostanem. Vraj mu musim verit. Vraj to bolo uz davno (mesiac) a nemam sa stale rypat v tom co bolo. A to vsetko mam uzavriet bez ziadneho vysvetlenia a ospravedlnenia? To ako mam dokazat?

@sopkape ani ja neviem co ti mam napisat...ze dakujem 😀 😀 😀 dostavam postu a pytaju sa ma znami a zrazu neviem ani ako reagovat....