icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

sissmiss
12. okt 2013

@janka1012 poradim ti jednu vec: vravis ze ak to bude zle, tak to ukoncis. Urci si sama pre seba co to znamena zle. Lebo teraz si pisal s nejakymi babami. Pred tym zistenim by si to mozno povazovala za dovod na koniec, ale uz ked sa stalo, ukecas samu seba. Teraz pises ze nestretaval sa s nimi. Ok, ale ak by si zistila ze ano? Pisala si tusim o tom ze mas za sebou tazku minulost, na to bacha, lebo taky clovek tuzi byt milovany este viac, lebo mu to dava pocit sebahodnoty, vnima sa cez druhych. Mohla by si nadobudnut falosny pocit, ze ho potrebujes aby si bola tym kym chces byt. Ze potrebujes jeho lasku, jeho priazen na to, aby si zila, aby si sa citila nejako ako sa citit chces. Laska je pre mna vtedy, ked clovek vie byt stastny aj sam, ale rozhodne sa dat nieco dobre tomu druhemu aj ked sa zaroven musi niecoho vzdat. Ak je laska len o citeni sa nejako v pritomnosti druheho, tak to je sebalaska. Drzim palce 🙂

adri266
12. okt 2013

@mamka01 tak si pekne krasne prezri historiu v PC. Ak vies, na ake stranky chodil, klikni na ne a skus kliknut do miesta, kde sa pise nick a malo by Ti vyhodit, aky nick pouzival A potom si skus pozriet jeho profil, kedy naposledy bol prihlaseny, a pod. Ak v historii nic nenajdes, pytaj sa, ze preco. Maze si historiu??? Tak nech to laskavo nerobi, lebo mu nemozes verit. A keby si chcela uplnu istotu, existuje software na zistenie toho, co sa na PC robi...a budes mat kludne srdce, zistis, ci vravi pravdu, ci klame...
On si to velmi lahko predstavuje 😠 😠 😠 On sa rozhodol urobit ciaru a Ty mas skakat od radosti??? 🙄 🙄 🙄 Uz som zabudla, na poradni ste boli?

mamka01
12. okt 2013

@adri266 v pc som to zistila tak, ze stale mazal historiu, az raz zabudol, ale to bolo uz davno. Teraz ma novy telefon a vsetko cez tel. to nemam sancu zistit.
Hej asi tak nejako si to predstavoval, ze on zahlasi a ja budem skakat, no aj keby som ako chcela nemozem. Poradna nehrozi, to zavrhol hned.

mamka01
12. okt 2013

@kveta konta na kadejakych sexchatoch. Nick viem, ale heslo nie, tak sa nedostanem nikam.

kveta
12. okt 2013

@mamka01 Zaloz si tam svoje konto a obzri si tie jeho konta, ci su aktivne alebo zrusene... nerob to na domacom pocitaci, aby na to neprisiel..

adri266
13. okt 2013

@mamka01 kveta Ti dobre radi, nemusis sa prihlasit, ale na niektorych strankach Ti ukaze, ktory den bol posledny x prihlaseny, takze budes vediet, ci tam chodi, ci nie.
Ale na druhej strane, niektore stranky su take premakane, ze hoc zadal vymazat konto, este mesiac alebo inu dobu to heslo je aktivne, len sa nesmie prihlasit , lebo zakazdym, kym sa prihlasi, sa ta doba predlzuje...takze nic sa nedeje, ak jeho heslo este existuje, ale je problem, ak Ti tam svieti, ze bol prihlaseny dnes...

a ak pouziva len mobil, ziadaj si od neho vypis z uctu mobilu, tel. cisla a stranky, kde chodi. Ak odmietne, povedz mu, ze Ti nestaci len jeho slovo, lebo si mu doteraz verila a on Tvoju doveru stratil. Potrebujes ju obnovit a toto, ten vypis, bude od neho prejavom, ze chce vas vztah zachranit. Ak bude odmietat aj tak, ma chlapec stale problem a daj mu jpotom na vyber. Bud pristup k mobilu, alebo poradna. A ak odmietne aj jedno aj druhe, je na Tebe, ako to budes riesit, ale myslim, ze to bude vravies samo za seba....

drzim Ti prsty, aby sa zachoval spravne

sopkape
13. okt 2013

@mamka01 vieš podla mna ho stále lubiš, stále čakáš na velké veci, ale oni sa nestanú, (ja som robila výstupi manželovi, hrozné hádky po tom čo sa priznal... a moja mama mi povedala, vieš ty chceš aby ta teraz nosil na rukach za to že si s ním, ale on to neurobí, bud sa s tým zmier alebo nechaj tak a neubližujte aj svojmu okoliu...) táto veta akoby mi dala po papuli, lebo bola taká presná, ozaj som to chcela, lenže to nešlo, lebo on podvádzal aj kvôli mne, pretože keby mal doma všetko tak to nerobí, spýtaj sa ho, čo robíš zle, čo mu chýba, a ty mu na oplátku povezd čo by si chcela ty, ale hovor o správaní, ja neviem, žeby si chcela aby ti pomáhal doma, vypočul... mne síce dal všetky jeho nicky a heslá a výpisi... lenže vieš čo? vo výpise ked on jej len prezvoní a ona mu volá najdeš tažko takéto info, takže ak by chcel pokračovat tažko mu to zistím, pravdou je že mu neverím, ale to keby sa prevalilo, že v tom pokračuje by ma už tak nezničilo ako predtým, je to tažké vysvetlit prečo, ozaj neviem, nežijem v neistote akože ide von a myslím si, že šiel za nou to nie, ale už by som zanho ruku do ohna nedala,
takže sa skus aj ty premoct, prečo s ním nespíš ked ho lubiš? nechovali ste sa predtým po sexe k sebe milšie atd.... možno teraz robíš chybu aj ty, že sa hráš na netýkavku, aj ked rozumiem tvojej bolesti, ak sa s nimi nestretol len flirtoval cez net je to tažké, ale môj pretahoval staru kravu o 10 rokov staršiu, kým ja som nevedela ktoré choré dieta ratovat skôr, ale aj tak som odpustila, hoci bolest tam je a vždy bude, ale už neriešim kde je a s kým. Je to jeho rozhodnuie okrem toho aj ja môžem kedykolvek byt s nejakým iným či nie? a vieš čo? založila som si azet konto a hned mi traja napísali ohladom sexu, hned som mu to povedala a neriešila dalej, len ked sa ma spýtal prečo som si založila konto na pokeci tak som mu povedala, že je to hádam moja vec, ved nechce aby som ho kontrolovala tak prečo on kontroluje mna, nebola som tam od vtedy a pozerám si historiu, lebo som chcela najst jednu stránku s hračkami pre detičky na vianoce a tam prihlasenie pod mojim nickom, tak som sa ho spýtala, a on že kontroloval som či mi nechodiš na fb, a ja na to, ale ved to je moje konto tak čo si tam chodil a on nakoniec že, no prečo asi,, chápeš? zrazu stratil tu istotu vo mne, ten pohlad, že on môže všetko a ja aj tak budem sediet ako psík pri jeho nohách,... čo môže byt krajšíí dôkaz jeho záujmu ako to, že sa bojí, či mu neoplácam rovnakým dielom....
maj svoju hrdost, ale chciet byt s ním nie je zle, on je človek, možno sa bráni, môj mi povedal, že ma neodprosil hned na začiatku pretože si myslel, že budem na koni a vo všetkom mu rozkazovat, tak skus zmenit svoje správanie, skus mu povedat čo cítiš a nehanbi sa za to, ved niekoho lubit nie je hanba, nekontroluj a nepátraj, venuj sa len sebe a vám, nemysli na to, a ked sa ti bude zdat, že je všetko ok medzi vami, potom sa pozri, istotne tam nebude, teraz budeš len stíhačka a tá je na smiech, skus ho pozvádzat, aby myslel len na teba, povedz mu, že niekedy by aj tebe mohol napísat, také veci ako tým k...m, že aj tebe sa zdá, že máte stereotipný život, žeby si chcela väčšiu vášen.... skus uvidíš, je to dlhá cesta, ale hlavne si povedz ty čo chceš, ak ho chceš tak ho dostaneš, ide o to či máš ešte záujem.

ma77
13. okt 2013

@sopkape vidno že si mudra a životom skušana žena preto tak rozmyšlaš ako rozmyšlaš uplne chapem prečio si so svojim manželom ja som zažila to iste bola som 15rokov vydata za muža o ktorom som si myslela že ma lubi že ma nedokaže podviest mala som v nom uplnu dôveru a on ma pritom podvadzal a mal doma všetko mala som sice nejake tušenia aj dôkazy ale on ma vždy ukecal a bol velmi dobry herec a ja som mu uverila a aj ked som mu neverila nechcela som vidiet jeho nevera lebo som ho lubila no min.rok po 15rokoch manželstva si našiel inu ženu vydatu s dvoma detmi 3mesiace to tajil a potom som mu našla sms vypisy z mobilu atd samozrejme zapieral klamal no potom ho ona prinutila aby si vybral vybral si ju vieš si predstavit čo som preživala schudla som 20kil za 3mesiace bola som na dne odišiel rozišli sme sa dohodli na rozvode po 3mesiacoch sa chcel vratit ja som ho prijala lubila som ho napriek všetkemu ale neodpustila som ani nie tak neveru ale to že si vybral ju teraz sme spolu 2rok snaži s a seka dobrotu je mily najprv som patrala podozrievala neverila ale teraz už nie necham všetko plynut tak ako je ačas ukaže ale ver že aj tak s abojim že to urobi znova a zas nas opusti ale tomu nezabranim musim len dufat že nie no uvidim lubim ho ale už nie tak ako vtedy a halvne konečne s ami otvorili oči a viem skym žijem a hlavne viem kedy klame a vidim snažim s amu čitat z tvare a už nie som tak naivna ako som bola 😒 ved všetko zle je na niečo dobre ale už to nebude nikdy ako predtym 😒

sopkape
13. okt 2013

@ma77 no moja mudra nie som, keby si ma videla, tie scény... bože aká som bola hlupa, presne aj mne sa otvorili oči, a už nikdy nikoho nebudem tak lubit ako som jeho predtým, lebo raz sa to stalo, ale chcela som napísat aby nepátrala načo aj? načo... komu to urobí dobre? ved už má dôkazy, že niečo urobil, to potrebuje ešte dalšie aby vedela či s ním bude alebo nie? načo... nech si užíva chvíle s ním ak chce byt s ním, ono podla mna velakrát chlap v nás vidí tu romantickú ženušku, a oni chcú vyslovene živočíšny sex, vydiet aj ked možno to urážlivo vyznie tu kurvu, nemysliet že najprv musí byt večera a byt dobrý... proste chce si len užit a toto vela chlapom chýba, mne povedal môj že dôvdo bol dobrý sex, ale nie to akým spôsobom, že v tom na mna nemá, ale tým že bol nezáväzný, žiadne krytie pred detmi, žiadne snaženie aby bolo druhej strane dobre... to je podstata, a potom som si spomenula ako sme sa k sebe tisli pred vchodom, kým sme našli kluč a potom to milovanie.. kedy to také bolo naposledy? neviem, nespomínam si, skrátka stereotip, žiadne tešenie celý den ako budeme večer spolu, ale aj inak ako pri tv a rozhovoroch.... my sme mali sex max. 3x v mesiaci... čo k tomu dodat, a to mi stále hovoril ako mu to stačí.... no a nestačilo, takže ak máte niektorá takéto intervaly skôr či neskôr ten ,,chtíč,, nanho príde hoci by ste boli nanho ako med... ja mudra nie som stojí ma vela sil nekontrolovat, ale zhadzujem sama seba, načo potom mam byt s ním ked si ho nevážim, neverím mu? nie je to tak?

ma77
13. okt 2013

@sopkape ano maš pravdu ved zakazane ovocie najviac chuti 😉 ale je normalne že pride po x rokoch manželstva stereotyp a nie je to tak živočišne ako ked s me začinali ale myslim že to nie je dôvod na neveru ale ako sa hovori chlapom netreba city stači priležitost a a to že sa im postavi 😀 vidiš a ja ked som s apytala mm aka bola v sexe povedal nepoviem ☹ a do dnešneho dna som nepočula odpoved na otazku prečo ? iba taku že neviem a je mi aj luto že som dodnes nepočula ako ho to mrzi a ako to lutuje ano povedal ked sachcel vratit ale vtedy to bolo jasne lebo robil aj nemožne a teraz ? načo sa snažit ked už ma ma aj mna stoji vela sil nekontrolovat ho ale ked mu zapipa sms alebo zazvoni telefon stale ma to dviha zo stoličky ale nechodim mu do mobilu načo čo sama stat stane sa a ja tomu nezabranim ☹ snažim s amu aj verit samozrejme zo začiatku som mu neverila ale čas nejak všetko hoji asi to fakt bude pravda 😒

sopkape
14. okt 2013

@ma77 vies keby ti povedal bola lepsia v sexe bolelo by ta, keby povedal bola horsia pytala by si sa tak naco si s nou bol? Dovod to podla mna je ta zivocisnost, lebo my same sa hrame na ,,ich mamicky,, nie milenky, tiez nehovorim ze mame byt za sexi dracice kazdy den, ale obcas by aj nam dobre padlo vidiet ze po nas tuzi, a my im neukazujeme ze ich chceme ved ,,mamicky,, toto nerobia...pipanie telefonu aj mna mykne, ale hned si poviem ved nech, ked nevidi tak nech necha tak, ale ak sa tvoj manzel snazi, neries minulost aj ked ta boli, mne dost pomaha ze myslim na nu ako na predchadzajucu partnerku, vies ze s nou sa rozisiel ako ,,za slobody,, a mna stretol az po tom... je to tazke a krute, ale aj to je nase, vratil sa k tebe lebo si lepsia ako ona tak sa tes aka si krasna, ty ho mas doma ona mu nestacila, ked jeho v,,,k klesol hned vedel kto je jeho laska🙂 tak si uzivaj to ze ta chce a pracuj na vasom vztahu, raz pride den ked ti povie prepac🙂

ma77
14. okt 2013

@sopkape tak snažim sa robit to čo mi radiš tešit sa z toho že som nad nou vyhralaa že je somnou 😉 ale stale to mam pred očami ked niekam ideme a vidim miesto kde sa streli sa mi to vracia naše auto v ktorom sa vozili aj sexovali atd..no mne ta myšlienka velmi nepomah a mysliet na nu ako na byvalu partnerku lebo my sme spolu od 16rokov čiže sme boli prvy vo všetkom a ja som si myslela hlupa ☹ že to tak aj ostane ale vieš čo je sranda ja som s as tou krasavicou stretla a ona mi povedala o jeho predošlych neverach lebo on je všetko povedal ale nepočital stym že ja s ato dozviem čiže som s adozvedela o nevere napr. s pred 10rokov 😔 a aj viac a nechci vediet aka som bola šokovana s kym žijem ano tešim sa že je s nami a možno ma aj lubi aj ked stale si myslim keby lubil tak by nepodvadzal 😠 ale stale mam strach že to urobi znova ale som pripravena manželstvo ukončit a nebudeme tak šokovana lebo ja to aj v podstate očakavam vtedy by ma to ani nenapadlo a on vie že dostal druhu a poslednu šancu 😒

sopkape
14. okt 2013

@ma77 aj my sme od 17 a vo vsetkom prvy, aj oni takmer vzdy sexovali v nasom aute, viem kde to robili, najskor som sa pivracala len ked som to auto videla, teraz to tak neberiem, a ten pohlad ze bola predomnou mne to pomaha. Ale v ziadnom pripade nemysli na to ako to robili nikdy !Ja som ho mohla ist prichytit ked ju pretahoval no nemala som na to, asi by som ich zabila alebo ublizila sebe ale neuniesla by som to, preto sama sebe zakazujem take myslienky, ved mi tak hrozne zovrie hrdlo a zaludok naco to je dobre? Ak mas zit v neistote tak s nim nebud on aj ty si zasluzite. Ak sa on snazi tak prosim neried iba ublizujes sama sebe aj vam, to uz bolo terazx je lepsie a vies este co? Myslim aj na to co mi jeho nevera dala lebo mi velmi otvorila oci , velmi ma zmenila akoby som. dospela a som pripravena ostat sama mam tiez 29 r aj on kurva ma 41
d

ma77
14. okt 2013

@sopkape tak ako ja sa poznam ja by som šla keby som mala možnost ich prichitit neviem čo by som urobila ale šla by som 😉 toto nie je neistota že očakavam že ma podvedie to je len môj nazor že taky človek s aasi nedokaže zmenit urobil to viackrat presny počet neviem viem asi o 4neverach ale až kvôli tej poslednej ma opustil kvoli tamtym nie neviem prečo 😒 ja by som neveru ako taku jednorazovu odpustila ale toto bola organizovana a cielena nevera on vedel čo robi a vieš čo opustil ma kvôli vydatej a ovela škaredšiej ženskej ako som ja nechapem 😎 a toto ma najviac boli že mal na vyber ja alebo ona a on s arozhodol pre nu ☹ aj mne dala ta nevera 3veci že som konečne schudla aj ked nie za velmi dobrych okolnosti že som zložila ružove okuliare a otvorila som oči a že som zistila s kym žijem a amš pravdu aj ja som s azmenila a velmi a hlavne už nie som tak naivna a manžel ukazal po 15rokoch svoju pravu tvar takeho som ho nepoznala nikdy aka bol svina v tom čase ked ma podvadzal 😠

kveta
14. okt 2013

@sopkape
@ma77 No baby... My sme tiez boli spolu od 17. Zivot by som za neho dala.. A slecna tiez tak skareda, ze si znami mysleli, ze zartujem, ked som im ukazala jej fotku.. :/

adri266
14. okt 2013

@kveta 😀 mysim, ze tam ani neslo o to, ako vyzera...nevera je o inych veciach, butlava vrba, vzrusenie, nieco ine, ako dostane doma, chut zakazeneho ovocia...

kveta
14. okt 2013

@adri266 .. drahe dovolenky, darceky.. Viem. ;)

ma77
14. okt 2013

@kveta tvoji znamy si mysleli že žartuješ ale ja som skoro odpadla ked som ju videla a to nebola že len škareda vydata ale ešte aj jeb.......... 😀 😀 😀

kveta
14. okt 2013

@ma77 Moja prva reakcia ked som ju videla bola padnuta sanka a veta: To za toto ma vymenil? 🙂

ma77
14. okt 2013

@adri266 ano maš pravdu spriaznena duša 😎 vzrušo niečo nove a nie doma obkukane 15rokov 😀 chlap asi nepozera ako žena vyzera ale ako ho pomojka poteši vypočuje 😉

adri266
14. okt 2013

@kveta
@ma77 len neviem, co by bolelo viac, to, ze by bola skaredsia, alebo to, zeby bola krajsia... 😝 😝 😝 😝

adri266
14. okt 2013

@ma77 presne presne tak, zabudla som tam napisat aj hladkanie ega, to je number ONE 😎 😎 😎 A on jej na oplatku pohladkal daco ine...a uz to islo 😎

ma77
14. okt 2013

@adri266 skôr by som povedala že keby bola krajšia by bolelo viac neviem lebo doteraz čo viem o 2milenkach obidve boli škarede a dalšie 2som nevidela tak neviem porovnat 😝

adri266
14. okt 2013

@ma77 fakt ma to mrzi...a ste stale spolu?

ma77
14. okt 2013

@adri266 😀 😀 😀

adri266
14. okt 2013

@ma77 no co, vsak pravda, nie??? 😀 😀 😀
To len tak, na odlahcenie 😉

kveta
14. okt 2013

@adri266 Mne to, ze som nou opovrhovala velmi pomahalo sa z toho vyhrabat. Myslela som, ze ak ma podvedie, tak s inou krasnou stihlou blond, vzdelanou, sofistikovanou. Aspon by som si ho vazila pre tu volbu. 😀

ma77
14. okt 2013

@kveta no presne taka bola aj moja reakcia a to ešte šla aj moja 15ročna dcera somnou lebo chcela a ked ju zbadala povedala mami vidiš to čo ja 😀 😀 😀

kveta
14. okt 2013

@ma77 Jezisi.. 😀

ma77
14. okt 2013

@adri266 no možno to je neuveritelne ale sme a doteraz ma nikdy neopustil až pri tej poslednej pred 2rokmi aj sme s arozišli dala som na rozvod aj stiahla lebo po 3mesiacoch sa doplazil že si uvedomil čo straca čo chce zahodit ale teraz seka 2rok dobrotu dostal poslednu šancu a on vie že fakt poslednu 😒