Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@ma77 tak toto som mu priala hned bolo po dokonalosti ked mu jej muz pivedal ze nie je prvy a myslela som si tiez ze zena kvoli ktorej bude riskovat bude mlada stihla kocka co si ho obkrutila aj v mojich ociach klesol tym ze s kym a tym ze mi najskor povedal ze podla neho je krasna, svojim sposobom mi tak polichotil a s tou opicou babyyy ja sa tu sulam od smiechu, ale najhorsie je, ze je to pravda
Keby sa aj tie nase city dali tak lahko ovladat ako slovicka ako to mame robit
@sopkape tak moj nikdy nechvalil kurvu ani nepovedal ako vyzera tak to ma ešte viac zožieralo že neviem začo ma vymenil akurat ked som mu povedala že s kurvou nikdy štastny nebudeš tak povedal to nie je kurva ale slušna ženska a ja že ano? však uvidiš a po vytriezveni bola zrazu že kurva 😀 😀 😀
@adri266 chceš mi povedať že ženy také niesu??? 😖 koľko sme tu mali tém a koment... kde sú problémy v manželstve alebo len tak že flirtuje s kolegom ktorý jej hovorí tie správne slovíčka(hladí eggo)a je schopná podviesť aj keď má doma milujúceho manžela a deti? podla mňa je to o charaktere a nie o pohlaví. 😎
No moj mi o nej basnil hned ako som mu splechla ze o nej viem, a potom ked som povedala ze taka zena co sa kurvi s muzom ktoreho male deti a zenu osobne pozna je a vzdy bude pre mna kurva a on ze mi nedovoli aby som o nej tak hovorila, za to letel aj jeho veci to bol pocit, ale nesiel za nou no, len mi povedal ze som ho vyhodil ako psa po tych rokoch, no chudacik
Ach dievčence...tiež som s mojím mužom od 16-tich...tiež by som niekedy za neho dýchala alebo život dala...
Dnes je to presne 10 mesiacov odvtedy, čo som zistila, že si písal s kolegiňou...strašne sa snaží, ale viem isto, že už za neho dýchať nechcem a nebudem...mimochodom, tiež škaredšia a tlstejšia ako ja...
@sopkape pekne si to napisala a pravdivo. Ja uz ani ziadne dokazy nehladam, nemam na to zaludok, vlastne som ich ani nikdy nehladala, vzdy to bolo len vecou nahody. Jedine co ma mrzi, ze som od neho nepocula jediné "prepáč". To mi stale neda pokoj, a stale musim mysliet na to, ze asi si ma az tak nevazi, aby ho zauimalo ako sa po tom vsetkom citim. Aj som mu to povedala, ale jeho doslova uraza, ze sa v tom stale hrabem, lebo on to uz uzavrel.
@mamka01 ja viem že ta to mrzi že ti nepovei prepač ajmna to mrzi že som po roku a pol nepočula napr,vetu mrzi ma to nechcel som prepač atd, ani jeho nezaujmaju moje pocity ako som trpela čo som preživala vtedy to nevidel bol zaslepeny inou a dnes asi ho to nezaujma a tak isto reaguje ked mu niečo vyčitam urazi sa a nechce to riešit oni si myslia že to len tak preboli nič sa nestalo a život ide dalej ale tak to nie je lebo iba ten pochopi čo zažil a oni nezažili teda aspon môj nie a presne tak hovori on to uzavrel on urobil hrubu čiaru ach jaj ☹
@kveta ja by som nepovedala že väčšina ale všetci zatlkaju moj zatlkal ešte aj vtedy ked som mu hodila dôkazy pred nos 😉 a ake sprostosti narozpraval kurve aby ju ulovil som nechapala akože o našom manželstve že ma nelubi žijeme spolu formalne kvôli dcere že aka som mrcha ☹ atd. a pritom doma milujuci manžel a dokonala rodina a ja po 2Ivf ☹
@ma77 zial, tak to byva...on potreboval dosiahnut to, aby ho polutovala...takto sa tvoria aferky v praci, jeden druhemu sa postazuje, druhy ho polutuje, a uz to ide...tazko by dosiahol to iste, ak by jej rozpraval, aky je s TEbou stastny...
Neber to osobne. Bol to len jeho prostriedok, ako sa dostat do jej nohaviciek 😠 😠 😠
A co je este smutnejsie, oni si myslia, ze ich spravanie /nevera, podvod/ nema vyvolat u zeny hnus, sklamanie a bolest...nechapu, ze pre nas, zeny je to uder pod pas ci noz do chrbta. Oni svoje manzelky takto zasiahnu na najcitlivejsiom mieste...ked tak nad tym rozmyslam, u chlapov by sa to vyrovnalao jedine tym, zeby sme im hovorili, ze onen sused oproti, ci kolega z prace ma dlhsieho ako nas manzel, alebo ze je lepsi v posteli... 😖
@adri266 viac by bolelo, keby za krajsiu. Mna vymenil za starsiu, skaredu, za zenu, ktora nevie ani varit. Za zenu, ktora bez makeupu nejde ani na zachod a pritom je totalny odporca sminkov. Starnut sa ma vraj dostojne. Ja som nemohla ani lesk na pery, lebo vecne frflal. A som rada, ze za taku, pretoze si aspon nevycitam, ze som v niecom horsia. Teraz s odstupom casu si uvedomujem, ze ma to velmi posilnilo a posunulo vpred. Nebojim sa zivota bez neho. Nenechala som ho vidiet moje slzy, neprosila a kracam so zdvihnutou hlavou dalej. Pretoze az teraz som si uvedomila, ze tou silnejsou v nasom vztahu som bola ja. Nikdy nepovedal, ze mu nieco chyba, nikdy sa nestazoval, vzdy bol vzornym manzelom a otcom. Rozdelila nas zavist zenskej, ktorej sa pacil moj zivot a chce ho zit tiez. Lenze nevidela, ze vsetko co sme spolu dosiahli, sme robili spolu a ona ho nikdy zit nebude. Na to je ona prilis pohodlna. Ja som za posledneho roka vyzrela, doslova opeknela a moj skoro exmanzel ostarol o desat rokov. Je mi ho uz len luto, ale vraj je stastny.....prajem mu to z celeho srdca
Ahojte koceny,u nas doma je to peklo,ukazuje teraz svoju pravu tvar a ja nechapem skym som tolko rokov zila...uf podlednych dnoch mi dokazuje ze rozvod bol ten najlepsi krok!

@ma77
@kveta to su chlapi...oni by boli schopni spat aj s opicou, keby im vedela pohladkat ego 😎