icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

mysicka36
10. dec 2013

@husacina no to je dobrá fúria. Dosť blbá situácia. Ty z ohladuplnosti k okoliu a asi hlavne k nej teda nechceš jej chlapovi povedať pravdu 😒 Hmmmm ja neviem čo by som robila na tvojom mieste. No či by sa ti ulavilo ak mu to vrátiš neviem, ale v tvojom stave dosť blbý nápad 😀 a nedať mu by ho zase len do iného "náručia" volali.

eeffka
10. dec 2013

@husacina neulavi sa ti akurát budes na jeho urovni... ked je ona taka polepena tak jej povedz ze este jedna sms vasim smerom a porozpravas to celej jej rodine
ja osobne by som jej isla aj hubu rozbit,a le to len tak prepokoj mojej duse 😠

dm1
10. dec 2013

@husacina juj tak to je dost blba situacia len ked to nepovies nikomu a budes drzat pre seba tak neviem budete sa aj dalej rodiny stretavat a tvarit sa ze nic? to by som nedokazala :p. lebo ak to tak nebude bude to podozrive jej manzelovi aj tvojej rodine ze zrazu sa uz nechces s nimi stretavat. A este taka poznamka ze ked nechces abys a to rodina dozvedela neviem ci je moc stastne pisat to tu pod svojim nickom kde mas foto seba ja manzela vies ludia su rozny aby sa to nedostalo k tym ludom kde nechces :p

kveta
10. dec 2013

@husacina CItis sa tou slabsou... ale ona vysiluje a nadava prave preto, ze sa citi ohrozena... takze ak chces mat od nej pokoj, pouzi tuto jej achylovu patu... povedz jej, ze ak okamzite neprestane otravovat smskami, tak to zverejnis... To, ze to nechces zverejnit, jej na nos nevesaj... a stiahni si foto z profilu, nech si to tu ta stetka alebo niekto z rodiny necita..

p.j.jacky
10. dec 2013

@husacina ahoj,podvadzal ta 5mesiacov z vasou naj kamoskou, a on teraz hovori ze nemoze za nic ,ze to ona je ta zla?Chudacik asi ho celu dobu znasilnovala....ak by sa to stalo raz,ale 5mesiacov? 😖
Ale i ked po tomto vsetkom stojis o neho kveta ti radi dobre!

husacina
10. dec 2013

@p.j.jacky
@kveta
@dm1
@eeffka
@mysicka36
No ja som hlupa doverciva dobrosrdecna krava debilna. Jasne ze on to xcel a robil to pre svoje potesenie.preto mam z toho nervy v kybli ale uplne.isto k nej nikdy nic necitil.boli to pudy.xlapi su zvierata prasata...inak dik za radu s tou foto.

p.j.jacky
10. dec 2013

@husacina pozri sa,sprosto ta vymenil za inu,lebo si tehotna a on chcel zasuvat...fakt laska ako vysita z jeho strany k tebe...je mi to luto.Presla som si niecim podobnym,viem ako ti je.drz sa.

nymeria
10. dec 2013

@husacina a nemyslis, ze aj jej priatel ma pravo vediet, co sa deje? ked ste taki kamarati, chces mu klamat? a dalej sa stretavat, akoby nic?

mysicka36
10. dec 2013

No ja by som si osobný pokec s jej chlapom dala a dala by som veci na pravú mieru. Možno by nebola zlá dohoda nerozmazávať to medzi rodinou... Dôvody na tu sú ale zase by som si chcela veci urovnať a dostať aj danú osobu do situácie, že ona nieje len to pozlátko v oboch vzťahoch...

husacina
11. dec 2013

@p.j.jacky nie praveze on s nou spaval kym som ja tehu este nebola, hned ked sa dozvedel ze som tehu poslal ju do p...., len ona mu potom este stale volala a skusala, ale potom uz nic nebolo. a to mu verim.

husacina
11. dec 2013

@nymeria ja mu to chcem povedat, ale viem aky je je strasne prchky ale rozmyslam ze mu to poviem nech vie co za kurvu doma ma, pretoze co ja viem moj muz nebol jediný u nich doma na jebacke.

kajacz
11. dec 2013

@husacina Ty si musíš zrovnať v sebe, či mu chceš dať druhú šancu...a musíte to hlavne naozaj chcieť iba vy dvaja...
Ja som si niečím podobným prešla pred rokom, keď mi manžela naháňala jeho kolegiňa... 😖
Vtedy som si povedala, že iba kvoli deťom mu dám prvú a poslednú šancu...hovorí sa, že sme ľudia omylní, tak som mu povedala: ,,dobre, bola to chyba, oľutoval si to, ospravednil si sa...ale po druhýkrát to už nebude chyba, ale tvoja voľba..."
U nás to zabralo, už rok sa manžel chová ukážkovo...vie, že žiadna druhá šanca už nebude...

husacina
11. dec 2013

@kajacz no u nas to dufam bude rovnako , viem ze ma strasne miluje ked som mu len povedala slovo rozvod psychicky sa zrutil tak ze som ho ja musela ukludnovat ... robi riaditela na pobocke jednej firmy a on sa tam zruti a zacne mi plakat do telef. 😀 to bolo komické, tak som ho ja vzdy utesovala, aby sa nebal...mam vyhodu ze fakt viem ze ma miluje a poznam ho ako svoje bagandze, tak viem ze bude sekat taku dobrotu ze budem najstastnejsia manzelka na svete. ja mu sancu dam , ale je prva a tiez posledna...potom si to moze aj hodit keby nahodou...tak ako ty hovoris , dakujem

m1isha11
11. dec 2013

Ahoj ja mám tiež veľmi čerstvú skúsenosť no u nás nezlyhal on,ale ja ☹ Teda ja ani neviem či to bolo zlyhanie pretože celý náš vzťah bol od základu zlý a teraz aj keď mm chce na to zabudnúť ja neviem či má zmysel pokračovať u nás to zašlo úplne ďaleko (odpočúvanie telefonu,ntb,sledovanie) 😒 tiež sme boli v poradni,ale tam sme dohromady len povedali každý sam o čo ide a zaplatili 20 eur 😢 Ja neviem som zúfala,zmetená,neviem čo mam robiť.

mysicka36
11. dec 2013

Môžeš začať zatial tým, že ak vieš, koho si tam ešte vodila, nebolo by odveci jej mužovi poslať teplý anonym a pospomínať tam tých chlapov, zatial bez svojho 😀 Bude ju možno viac sledovať a príde jej na to aká je otravná. Kto na teba útočí, si zaslúži ešte tvrdšiu obranu. Chápem to tak, že naozaj sa tvoj chlap len pošmykol, OK stane sa, ale ak sa naozaj lúbite a chcete to obaja zachrániť, treba ju dostať do obrazu.
Vytvoriť si e-mail konto len na tento bonzácky mailík sa ti bude hodiť hahahahahaha 😀 😝 Juj, ja kebyže na takéto niečo prídem tak "neznám bratra" 😀

mysicka36
11. dec 2013

@m1isha11 Hmm nezávidím ti. A vy to chcete dať dokopy ale on ti už nedokáže veriť? Bola si aj zalúbená a trvalo to dlhšie, alebo išlo lšlo len o nejakú jednorazovku?

kveta
11. dec 2013

@husacina Pocuj.. Kym je zelezo horuce.. Pories si pristup k Vasim financiam a majetku.. Na materskej sa Ti bude tazko zachranovat vybavovacky co sa daju stihnut uz teraz. Pre istotu..

m1isha11
11. dec 2013

No chceme ja teda ani sama neviem ci chcem pretože sa bojím,že nic nebude dobré uz vobec nie lepsie a myslim si,ze vsetko bude uz len horsie =( áno bola som zalubena =( =(

kveta
11. dec 2013

@m1isha11 Ty si zamilovana, ze?

m1isha11
11. dec 2013

@kveta ☹ ☹ ☹ asi som

m1isha11
11. dec 2013

@kveta my nie sme manzelia ...

mysicka36
11. dec 2013

@m1isha11 ani deti nemáte? Spoločné majetok? Ak nie tak sa len rozíďte, lebo toto je naozaj vážna strata dôvery.

Ja za seba som vždy hovorila, že by som NIKDY neveru neodpustila. Teraz hovorím, že manželovi za určitých okolností ano. Pre mňa je citová nevera horšia ako fyzická 😒 😒

vychodisko
11. dec 2013

Ahojte milé koníčkárky.
už som tu raz písala, ale mala som iný nick.
v krátkosti pripomeniem, že som po 15- tich rok.manželstva prišla na manž.neveru s koleg. zrútil sa mi celý svet.5rokov som to zliepala, ale zistila som, že mm o mňa nejaví žiadny záujem.tak som si začala cez net písať s inými mužmi, s niekt.som sa aj stretla na posedení pri káve.pravda je taká, že mm potom sa naraz začal spamätávať, nosiť mi kvety domov, atď.spolu sme prerábali dom, kt.má po sv.st.rodičoch. po urč.čase od odhalenia nevery napísal polovicu domu na mňa. ( no vraj mi stačila 1/3.)pravda je taká, že ja som čakala 5r. ku 20 výr.sobáša som urobila aj s dcerou dob.večeru a on mi ani len ruku nepodal, a ani ma nepobozkal.dala som žiadosť o rozvod. teraz asi 1 mesiac dozadu.on mal naraz o mňa strašný záujem, až taký nasilu.a tak som mu len povedala, že to zasa nemusí preháňať.chce odo mňa, aby som ten rozvod stiahla, už mám ultimátum do k.týždňa. pripadá mi to ako posled.súd.nie som presvedčená o tom, či to chcem naozaj stiahnúť, pretože jeho rod., keď sa to dozvedeli, nie aby teda prišli a sa ak majú taký záujem rozumne s nami porozprávali, ale vraj povedali na mňa, že som s holou p.prišla a že čo chcem.a vraj som nevedela ani poriadne robiť.potom mi mm povedal, že to o tej robote bolo z jeho hlavy. vraj, keď to nestiahnem príde jeho mama a porozprávame sa. celý čas som si v tom dome pripadala taká kontrolovaná a teraz sa mi to potvrdilo.mm som naznačila, že nemám chuť ísť ani k jeho rod. na vianoce na návštevu a on mi hovorí, že prečo by som nešla???
vôbec nie som si vedomá, žeby som tak málo sa zaujímala o robotu.popri deťoch a rodine varím každý deň, chodím do roboty od 5 rokov najmenšieho dieťaťa, sadím zemiaky, pestovala som zelen ( tú už nepest.asi 3 roky) zaváram, tento rok som v čase svojej dovolenky dorobila opart.kurz , vrátane 1týždňa praxe v seniors.domove, omaľovala som kuchyňu, WC, kúpeľňu, špajzu, aj našu spálňu.1 x mi prebielil kuchzňu, aby som neklamala.nakoniec prišiel a povedal, že tá maľovka v spálni mohla byť medzi stropom a stenou aj rovnejšia!keď som mu povedala, že to mal on urobiť, povedal mi, že ešte by to počkalo.mala som už kúpený aj lak na drev.latky do plota na omaľovanie, vápno na pivnicu, ale od tohto leta mi úplne odpadla chuť do akejkoľvek práce. a po tých hláškach jeho rodičov ja ozaj neviem ako tam budem fungovať. ak to nestiahnem, už mi bolo povedané, že mi dá menej peňazí a viac času na premyslenie mi nechce dať.neviem, či to kvôli tým vianociam stiahnúť, ale nie som o tom na 100% presvedčená.
dosť, že som sa utrápila kvôli tej nevere, nemohla som spávať, bola som aj u psych., teraz mám u jeho rodičov takúto hodnotu.už som sa kvôli tomu aj vyplakala, ale asi to nemá zmysel, lebo v ich očiach budem len tá, čo s holou p.... prišla.
ďakujem vám vopred za každý prejavený názor.
Želám Vám všetkým ničím nerušené vianočné sviatky, plné lásky, zdravia a božieho požehnania.

kveta
11. dec 2013

@vychodisko Moji svokrovci na svoje /ex/nevesty nepovedia dobreho slova. No a co? Je to ich nazor. Mna sa to netyka. Odporucam Ti to iste.. Neries co jeho rodina si o Tebe mysli. To akoze ak by Ta prehovarali s muzom ostat tak teda ostanes? To je predsa blbost.

Podiel na dome si ponechaj, nenechaj sa on pripravit.

Davat o rozvod preto, ze Ti na vyrocie ruku nepodal, je dost detinske. Daj o rozvod az s nim nebudes chciet zit. Ty s Tvojim manzelom. O tom je rozvod. Nie o tom, ci si zasadila dost zemiakov. Aj keby si cely zivot slamku neprelozila, nikoho do toho nic nie je.

vychodisko
11. dec 2013

@kveta
nedávam o rozvod preto, že mi na výročie ani ruku nepodal, ale preto, že sa nesnažil o zlepšenie nášho vzťahu počas 5 - tich rokov, po odhalení jeho nevery...
začal, keď som povedala., že dám žiadosť o rozvod a začala som častejšie odchádzať z domu.

vychodisko
11. dec 2013

@kveta
a ďakujem za príspevok.

ella555
12. dec 2013

@vychodisko Vies kedysi aj mne zalezalo na tom, aby si spomenul na sviatky, vyrocia, vycitala som, bola nespokojna, u nas po nevere som si uvedomila, ze ho nezmenim, ze on je taky, uz sa ho nesnazim menit, beriem ho aky je, vycitam menej, a on si napodiv spomenie, teraz skor zabudam ja. A tie vycitky, kto co urobil, kto s cim prisiel atd, to je presne to, co nici vztah. Mali by ste sa porozpravat, len vy dvaja, co vlastne chcete a na com vam zalezi, najst pekne veci na vasom vztahu a pracovat na nom obaja a na nazory a reci svokrovcov sa vykasli.

vychodisko
12. dec 2013

@ella555
ďakujem ti za príspevok.
a už si sa k nej nevracala po x rokoch? klobúk dole.

ella555
12. dec 2013

Este to nie je x rokov, len 2. Jasne, ze obcas rypnem, neviem uplne vymazat co bolo, ale je to za nami, nemam pochybnosti, u nas je to lepsie, nez predtym.

vychodisko
13. dec 2013

@ella555
tak to si lepšia ako ja. u nás je to už 5r a je to také o ničom...