icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

kikikat
16. mar 2017

@zltyslonik nie neverím,a milenca nechcem,chlapi sa precenuju,a hľadať nebudem,ak to má prísť tak to príde aj samo.

obsadenemeno
16. mar 2017

@zltyslonik no tie tvoje rady to su fakt na nezaplatenie.......🙄

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
snehuuulienka
16. mar 2017

@kikikat a Ty ho mas este rada?ci si s nim kvoli financnej situacii??neviem ci by som dokazala pozerat sa denne na chlapa,ktory ma podviedol( podvadza),ktory ma zbil...A Ty uz nemas rodicov?

margotka33
17. mar 2017

@obsadenemeno ty si nejaka mudra...preco si myslis, ze iba ten tvoj nazor na vec je najlepsi? predstavy a realita su casto dve odlisne veci... ;)

obsadenemeno
17. mar 2017

@margotka33 a ty o com tocis? Nikde som nepisala, ze je moj nazor najlepsi..... napisala som proste svoj nazor....tak ako desiatky inych zien napisalo ich.
Evidentne je nespokojna a nasilie vo vztahu NIKDY obhajovat ci ospravedlnovat nebudem. Preco by som jej nemohla napisat svoj nazor? Ja by som na jej mieste hladala SPOSOBY, ako tuto situaciu riesit, nie vyhovorky, ako sa to neda. Toci sa v bludnom kruhu uz dost dlho na to aby vedela, ze pan manzel sa nezmeni.
Nechapem, aky mas s tymto problem.

margotka33
17. mar 2017

@obsadenemeno prepac.. to, ze je nasilnik som sa docitala az neskor.. tie vyhovorky casto nie su vyhovorky.. ak nema sancu najst pracu od 8 do 16 a nema nikoho na strazenie, je to fakt narocne.. Ak bude pracovat na 3 smeny asi si tazko bude moct dovolit opatrovatelku.. ak bude musiet pracovat cez vikendy.. bude to mat tiez tazke. Tazke to ma aj teraz..

lenka54321happy
17. mar 2017

@libawet
🙂 ake mudre reci!
Vsak som
Ti pisala, zijem v zahranici a ked sa opytas hocikoho kto zil polovicu zivota mimo a nepouziva rodny jazyk kazdy den, tak zabudne!!!!
Je to normalne
Ja som ti len chcela tou VS dat priklad, ze sudit ludi podla gramatiky, alebo vyrazov, poradia slov alebo co ja viem cim blbost!
To je vse
Peace! 🙏

obsadenemeno
17. mar 2017

@margotka33 to ma, ale ono sa to samo z nicoho nic nezlepsi. Ja si ju domonca pamatam z inej temy, kde "lutovala" tie jeho milenky, lebo veria vsetkemu, co im on nahovori...... lutovat by mala seba. Neriesit milenky, ale hladat sposoby, ako tuto situaciu vyriesit. Neverim, ze nema kamaratky, co by pomohli, ja by som ziadnu svoju kamaratku nenechala v takejto situacii bez toho, aby som sa snazila pomoct, hoci len docasne, poskytnut ubytko, pomoct s hladanim prace, postrazit deti. A co ten brat? Ok, pise, ze nema rodicov, ale snad brat by mal pomoct, aspon dat tomu jej po papuli, ked sa nevie zmestit do koze. Mala uz davno zacat setrit, odkladat si peniaze, pracuje vo firme, tak jej snad plati, nie? A ak by bolo najhorsie, ist do utulku, hoci len docasne, kym sa pozbiera. Deti uz nie su take male, urcite by si mohla najst nejaku pracu, hoci len na polovicny uvazok. Vsetko sa da, len treba chciet. A nie, netvrdim, ze to bude lahke a jednoduche. Ale tvrdim, ze to bude stat za to. Najde svoju vnutornu silu, sebauctu a v buducnosti aj partnera, ktory sa k nej bude spravat ako sa ma muz spravat k zene, ktoru miluje.
Ale ona musi chciet, nie len stazovat sa.

margotka33
17. mar 2017

@obsadenemeno suhlasim.. ospravedlnujem sa za tu prvu reakciu..precitala som iba par prispevkov.. Ano brat by mohol pomoct a nie prizerat sa ako segru otlka manzel..

obsadenemeno
17. mar 2017

@margotka33 to je okej. Ja len dufam, ze sa dievca pozbiera a zacne zivot zit, a nie len prezivat. Uz len koli detom, su dievcatka a aky vzor si ponesu do buducnosti? Ze je normalne ze ocko bije mamku? A ze ma frajerky?
Ja by som takych chlapov kastrovala......😠

margotka33
17. mar 2017

@obsadenemeno ja som sa s takum rozviedla.. A to ma ani nebil.. Takze viem ake to je.. Zivot po nevere.. Da sa to.Ale niekedy je to tazke..

kikikat
18. mar 2017

Tak baby môj brat nieje na slovenskú už,ja za ním do anglicka nepôjdem,co sa tika peňazí mám niečo našetrené,a stále setrim,netvrdim že by som nemohla odísť hneď dnes,ale keď s ním ostanem kým zase nebudú s ním problémy,tak môžem naskriabat viac peňazí,on nieje stale taký zlí,ale má dní že by som ho najradšej ....,to že má milenky je mi v podstate jedno,ja ho nelubim,nemam potrebu sa s ním hádať,moja staršia dcéra s ním už ties nekomunikuje a to ma 6 rokov,takze môj najväčší problém je ten že nemám s kým nechať deti keď budem v práci,a peniaze potrebujem.

obsadenemeno
18. mar 2017

@margotka33 aj ja viem, aky je zivot po nevere..... tiez som sa rozviedla s prvym manzelom koli tomu, ze ma podvazal.

@kikikat deti budu v skole/skolke, a urcite sa najde nejaka mamicka, co by napr deti vybrala so svojimi a postrazila ich kym dojdes z prace. Ja neviem, aku mas kvalifikaciu, aku robotu by si robila, ale mam kamosky, co takto s detmi funguju. Rano mamicka, co zacina skor/robi vezme svoje i kamoskine deti a rozvezie ich do skoly/skolky. Poobede zase ta druha mamicka, co je napr stale na materskej s babom ich vsetky vyzdvihne, svoje aj kamoskine a su u nej, kym ta prva skonci v robote.
Alebo hladaj pracu, co skoncis o tej stvrtej, pol piatej max. To su skoly/skolky este otvorene.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
18. mar 2017

@zltyslonik preco si myslis, ze v Michalovciach si nemoze najst normalneho chlapa????

salfusco
18. mar 2017

@kikikat ale prd,my chlapi sme fajn..a bez nas by ste boli stratene 😀

obsadenemeno
18. mar 2017

@salfusco vacsina ste fajn, ale najdu sa aj vynimky..... 😉 a rovnako aj medzi zenami. Hlavne ide o to, ako si ti dvaja sadnu....a ci sa k sebe spravaju s uctou. Lebo ak nie je vo vztahu ucta, ak si toho svojho/tu svoju nevazim, tak ten vztah nema dlhu zivotnost.... a ak ma, tak je tam stale jeden, co vzdy ustupi "pre pokoj v dome"

kikikat
18. mar 2017

@salfusco to skôr muži by boli stratení bez žien,vzdy potrebujú ženu ktorá sa o nich stará ,najprv mama,potom manželka,a nakoniec deti,nehovorim že všetci muži sú neschopný,ale je ich viac ako tých schopných.

kikikat
18. mar 2017

@obsadenemeno lebo taký tu nie sú,

tiper24
18. mar 2017

@kikikat ja som bez zeny a nie som strateny 😀

kikikat
18. mar 2017

@tiper24 veď netvrdím že vsetci

obsadenemeno
18. mar 2017

@kikikat to nie je pravda....nemozes vediet, kym ti usudok zahmlieva terajsi vztah. si zatrpknuta. A je dobre, ze nechces skocit do noveho vztahu ihned.
Najprv sa musis naucit mat rada seba. A potom, ked budes vysielat uplne inu energiu, ver mi, najdes aj ineho partnera. Lebo to, aki sme boli, ked ten vztah zacneme presne vytyci aky ten vztah bude.
Cize sa musis dostat do stavu, ked si zacnes vazit samu seba a nenechas so sebou zametat. A ty mas este pred sebou dlhu cestu. A az budes vyrovnana s tymto vztahom a zbavis sa zatrpknutosti, zlosti a nenavisti k muzovi, s ktorym si teraz, potom najdes muza, ktory ta bude doplnat a vazit si ta.
Teraz tych dobrych chlapov "nevidis". Lebo si zaslepena tym co sa deje v tvojom zivote. Dobri chlapi su vsade, aj v Michalovciach 😉 Napriklad moja segra ma jedneho.....
Len na nich musis dozriet.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
18. mar 2017

@zltyslonik no jo, ale viac ako napriklad v Strazskom...... 😀

lastom
31. mar 2017

proste som sa rozviedol

reja1
Autor odpoveď zmazal
reja1
28. apr 2017

@brumodoro ahoj,citala som si tu o probléme s tvojím manželom,mam taký podobný problém. Ste ešte spolu? Ako ste to vyriešili.

waqix
30. júl 2018

My máme také problémy od mesiaca po svadbe, vtedy som bola v šiestom mesiaci tehu. Manžel sa s každým veľmi veľa rozpráva okrem mňa. O tri mesiace to bude päť rokov čo sme manželia. Máme dve deti (4 a 2). Naozaoj tiež neviem ako ďalej.

waqix
30. júl 2018

@obsadenemeno keď sme zamilovaný, väčšinou toho druhého z lásky obskakujeme. Lenže v manželstve pri deťoch sme radi, že sa postaráme o deti a seba a to najnutnejšie (keď sú deti ešte veľmi malé a nesamostatné). Manžel je bokom a čuduje sa, že prečo sa už tak nestaráme a najde si inú. Nehovoriac o tom, napríklad môj muž ma odmietal objímuť počas tehotenstva, pripadala som si ako keby som bola malomocná a bál sa aby to tiež nechytil. Neverím, že to ešte bude niekedy fungovať. Veľmi mi ublížil ako sa správal a aj do dnes je to skôr o vyhýbaní sa, ale je to moja vina. Pred manželstvom som ho rozmazlila a nesiem len následky. Škoda, že ako dospievame sa nám na čele nejaví nápis Vhodný - Nevhodný pre manželstvo. Ale zrejme sme si len nesadli a hlúpou zamilovanosťou si urobili len nesprávny obraz o živote. Asi tak, meraj dvakrát (podľa mňa aj tisíckrát) a raz rež (žeň, či vydaj sa). :_-(