Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@waqix neviem, na ktory moj prispevok reagujes. Tato tema je uz viac nez rok stara.
@obsadenemeno nevadí, o nevere
@waqix v tejto teme su vsetky prispevky o nevere..... 😉
@obsadenemeno nejak už neviem, myslím že 85% mužov podvádza svoje polovičky, maju to ako zabavu, sport, su to zvieratka.. Vzdy hladaju, hoc len pre oko najlepsiu samicu a potom skoncia u tej, co da. Dovod sa vždy najde, kde je vola tam je cesta, niekedy staci mala vola, a ked je cesta siroka lakava,... Ospravedlňujem sa všetkým mužom, ktorí sú verní a chcú byť. Len, čo život prinesie? Dnešná doba nepraje rodine.
@bianka0111 tiez som bola neverna v prvom manzelstve, tiez som si to vycitala, hanbila sa. Ta sprosta nevera je tazka pre vsetkych 3. Moje manzelstvo skoncilo rozvodom.
1.Moja kamaratka mi raz povedala, ze my zeny sme trochu ako opice 😉, sorry, nepustime sa jednej liany, kym druhou rukou nedrzime inu lianu 🙄. Moje 1.manzelstvo nebolo dobre, ale neviem, ci by som dokazala z neho odist...
2. Poznam x pripadov zien, ktore kvoli inemu muzovi odisli od manzela, ale hadam jedneho muza, ktory kvoli milenke odisiel od rodiny bez toho, aby ho manzelka vyhodila. Proste chlapi su nerozbodni, nevidim do hlav, neviem preco to tak je.
3. S 1.manzelom sme chodili aj do poradne, ale ani v poradni nam neodporucali nejak ostat spolu. Uz viacx som sa s tym stretla, ze v poradni nejak nie su zastancami zachovania manzelstva. ..Necakaj, ze v poradni manzelovi budu dohovarat, aby sa kajal.

Ja by som nikdy neodpustila neveru zo zdravotneho hladiska, nikdy nevies ci s tou zenou bohvie co robil, a ci ona nemala pohlavnu chorobu.