Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@ella555 nechápem, že on stále akosi nevie pochopiť, že to zbytočne len oddaluje a ona tiež musí byť švihnutá. Ja mať 2 deti a muža, tak mám iné starosti ako naháňať cudzieho chlapa. Ale sme každá iná, že ano. Možno aj jej muž zahol, ktovie. Stále si hovorím, že je to 5 týždňov, chce to čas ale dokedy?! A mať z nej kamošky neexistuje, vždy budú niečo v sebe hľadať, tiež dvaja trápni...
ahoj, tak ja mám osobnú skúsenosť, podvádzal ma a keď som na to prišla, tak sa snažil zatĺkať a o pár dní mi zavolal z hotela, že sa mám odsťahovať aj s deťmi, lebo on chce žiť iný život, nie ako so mnou žiť od výplaty k výplate a pod.Pritom to bol on ktorý vyciciaval rodinnú kasu, stále bol len s kamarátmi s ktorými popíjal a o rodinu sa vôbec nestaral. Aj napriek tomu keď mi zavolal som sa totálne zrútila, pretože sme mali na komplet prerobený dom po jeho starých rodičoch, ale dom bol napísaný len na neho. Bolo to tažké, ale s odstupom času, to bolo to najlepšie čo som urobila že som od neho odišla.Vystriedal ich už odvtedy niekoľko a stále žije od výplaty k výplate ale to je už jeho vec. Je to už 12 rokov a žijeme si aj s chlapcami pokojný život, myslela som si že tak ako som sa s tým vyrovnala ja, že časom všetko prebolelo sa vyrovnali aj oni.Avšak len pred pár dňami som zistila že nie, starší syn bude mať 20 rokov a trochu si vypil na jednej oslave s kamarátom, ktorý má podobný osud, prišiel domov nevravím že bol ožratý, ale bolo vidieť že má vypité a vtedy som mu začala dohovárať, že čo to má znamenať, či chce ísť v šľapajách svojho otca.Vtedy si ku mne sadol a začal plakať, keď som sa spýtala čo sa deje tak povedal, že to kvôli nemu, že čo to je za otca, ktorý sa vykašle na svoje deti/ podotýkam že za tie roky ich videl asi 4x, nenapíše im sms, nepogratuluje k sviatku,neozve sa na vianoce, vôbec ho nezaujíma kam chodia do školy ako sa im darí......./,aby to nebolo málo tak si prisadol aj mladší a rozplakal sa aj ten /ktorý ani nevie ako vyzerajú, prečo im to vlastne spravil, prečo všetko nechal len na mňa, prečo ho vlastne vôbec nezaujímajú. Myslela som že mi pukne srdce.Vtedy som zistila, že s deťmi sa takáto vec ťahá celý život aj keď má človek pocit, že všetko prebolelo a je to fajn.Nakoniec rozhovoru mi syn povedal že by mu veľmi pomohlo keby mu to mohol povedať do očí a že by sa mu veľmi uľavilo keby mu mohol jednu vylepiť. Na to som mu povedala, aby sa neznižoval na jeho úroveň, že božie mlyny melú pomaly ale isto, ale on na to, že jemu sa neuľaví a bude ho to stále zožierať kým mu to aspoň nepovie. Takže nech sa človek rozhodne akokoľvek je to neskutočne ťažké. AJ keď viem, že keby sme boli s ním tak by to bolo ešte horšie a možno by sme boli už aj s chalanmi niekde na psychiatrii, aj chalani povedali, že sú radi, že sme odišli a že to bolo najlepšie riešenie, ale to ale tam stále je a aj "prečo".prečo to urobil práve im.Takže držím palce nech sa akokoľvek rozhodneš, ale z vlastnej skúsenosti viem že keď to človek spraví raz urobí to aj druhý raz, už sa tomu človeku nedá veriť. držím palce.
@kveta som myslela ironicky... jasne, normálna žena-matka to neurobí. Každý máme nejaký problém, ale rodinu niekomu rozbíjať pre krásne rečičky to nemá úroveň a ten dotyčný/-ná si zaslúžia, tiež si hovorím bože mlyny.... na každého raz príde. Možno sa to vráti jej dcéram a môjmu mužovi tiež len aby sme zase ja s deťmi netrpeli.
@adamuska asi nemá celkem jasno co chce, dokud budou spolu v práci asi nezabráníš tomu aby se viděli, ale jejich komunikace by měla být jen a pouze na pracovní úrovni.
Možná bych na tvém místě, zkusila jednu věc, dej mu čas na rozmyšlenou, a´t si srovná v hlavě co che, která je ta pravá, já nevím dejme tomu měsíc a po to dobu žádný sex, žádné společné akce, nevolat mu, nevyptávat se, lehká ignorace. je to samozřejmě riziko, že so nevybere teba, ale na druhou stranu jestli to tak bude stojí bojovat o takového chlapa? A po měsíci, ať se vyjádří,jak by si to chlapec představoval. Samozřejmě to že se s ním nebude stýkat je jednou z podmínek, které bude muset dodržet
@gabikatar ved prave. clovek, ktory sa rozvedie, ci je to muz alebo zena, nikdy nebude vediet, aky by boli ich zivot v tom pripade, keby ostali s partnerom. A opacne. Clovek, ktory, sa pre rozvod nerozhodne, ale ostane s tym partnerom, mozno nestretne toho ineho, ktory mu je ozaj sudeny...je mi luto Tvojich chlapcov, ale verim, ze si im dokazala zabezpecit spokojnejsi zivot 🙂
@adamuska jaj. Ak si mu este nespravila taku poriadnu scenu, tak to urob. Pretoze jemu asi fakt nedoslo, ze co svojim spravanim urobil. Akoze super, polepsil sa, sprava sa k TEbe lepsie. ale tie fotky pre kolegynu, ehm ehm 🙄 🙄 🙄 A to, ze ste to neprebrali, je tiez chyba. Lebo on si mysli, ze to pozametal pod koberec, a ze je to vybavena vec...Suhlasim s babami, poriadne mu vysvetli, ze nebudes tolerovat ZIADNY osobny kontakt s tou danou osobou a fotky su az prilis osobne. Ved si zober, ze on na nu myslel pocas VASEJ spolocnej rodinnej dovolenky. To co ma byt? To je aka naprava z jeho strany??? Ziadna. Ja suhlasim s @ellise , ze mu poriadne vysvetli, co od neho chces, nech Ti on povie, co on chce , a daj mu cas na rozmyslenie. Nie mesiac, to je privela a pridlho. Daj mu max. tri dni. Pocas tych dni zite normalne, takze aj sex, aj s nim normalne komunikuj, pretoze ak to Ty budes vtedy odmietat, bude prenho lahsie sa rozhodnut pre tu druhu.
A este by ma zaujimalo, ci to s nou vobec ukoncil, ci jej vysvetlil, ze si na to prisla a ze sa rozhodol ostat s rodinou. Lebo ak si nechal dvierka otvorene, tak je to riadny chu*aj. Prepac.
@adamuska z vlastnej skusenosti Ti mozem napisat, ze aj tym podvadzajucim chvilu trva, kym sa dokazu uplne odputat od ich dalsieho vztahu. Manzel, ktory si pisal niekolko mesiacov na pokeci s jednou zenskou, tak v tom pokracoval, aj ked som mu urobila riadny vystup a dala ultimatum, rodina, alebo pokec. On na zaciatku prekrucal, ze to nic nebolo, ze ona pre neho nic neznamena, ze on na pokeci robi aj ine veci ohladom svojej prace, bla bla bla, a ja som stale trvala na tom, ze s tym ma koncit. a hlavne, ze jej ma napisat, ze som na to prisla a preto s tym konci...na co on povedal, ze pre neho ona nic neznamena...Nuz, moj manzel s tym dalej pokracoval, sice uz nechodil na sexzoznamku, ale tej zenskej napisal znova. Historiu si zmazal, ale ja som si to skontrolovala na jeho stranke, kedy bol naposledy prihlaseny...a bol tam znovu kazdy den 🙄 🙄 🙄 Takze som mu urobila vystup este raz a to taky, ze to poculi asi vsetci susedia dookola, kricala som, plakala, povedala, ze chcem rozvod...on ma vtedy dlho do noci ci rana prehovaral, ze to nic nebolo, ze jej len napisal, ako sa ma...ale az po tomto vystupe pochopil, ze o co skoro prisiel. A az na terapii sa priznal, ze pre neho bola *dobra kamaratka*, butlava vrba...
Takze radim sa poriadne porozpravat s manzelom, ako pises, noz pod krk alebo na gule, a neboj sa pokricat...lebo niektori chlapi, ked vidia, ake sme my kludne a pokojne, tak si s tym budu kludne a pokojne pokracovat. Napis si na papier, co mu chces povedat, napis si otazky a napis si mozne riesenia. T.J. rozvod, komu deti, dom, auto, alebo rozluka, teda kde odide on /k vydatej zenskej???/ alebo zachovanie manzelstva s prerusenim kontaktov s danou zenskou pripadne aj zmena zamestnania s tym, ze jej to vysvetli. Najlepsie nech jej napise list, ktory mu Ty odobris...lebo kym nebude vidiet slovo rozvod na papieri a kym neuvidi to, ze nad tym realne uvazujes a ze uvazujes aj nad takymi podrobnostiami, jemu to nedopne. Alebo, a to je horsi pripad, nema uz o svoju rodinu zaujem 😔 Ale verim a zelam Ti, aby ste o svoje manzelstvo dokazali zabojovat. Ale nie je lahke a nie je hned. Drzim prsty 🙂
@adamuska Moj to tiez dlho nevedel pochopit, ze najlepsi kontakt je ziadny a teda aj ja som mala nejaky ten vystup, aj som sa zbalila, aj som raz zmizla na celu noc, ako som to uz s nervami nemohla vydrzat. Ono zas asi im treba dat pocitit, ze ten rozvod naozaj hrozi a ze si schopna odist a zariadit si zivot aj bez neho. Nech si uvedomi, co moze stratit.
Ahojte zienky, rozhodla som sa tiez prispiet svojim pribehom. Tak v skratke... S manzelom sme spllu 10 rokov,z toho tri roky manzelmi,pred rokom sa nam narodila dcerka. S manzelom sme mali krasny vztah, zili sme si dobre,nic nam nechybalo,neboli sme zatazeni hypotekou, cakali sme babatko,ktore z nas malo urobit este stastnejsiu rodinku. Vsetko je vsak prec. Este pocas tehotenstva sa mm naskytla prilezitost zvysit si kvalifikaciu,ale malo to jednu chybicku.. musel sluzobne odist na tri mesiace na opacny koniec republiky,chodieval domov pocas vikendov. Spoznal sa tam s jednou kolegynou,s ktorou si velmi dobre sadli a rozumeli si. Po navrate sa spravanie mm zacalo evidentne menit,ale ja som mala plnu hlavu bliziaceho sa porodu, no kdesi v hlave mi blikala kontrolka. Potom sa nam narodila dcerka.. myslala som,ze to bude nase najstastnejsie obdobie,no opak bol pravdou. Zistila som,ze mm zrazu coraz viac casu travi s mobilom.. klasika zacal si ho so sebou bravat vsade, intimita a blizkost medzi nami sa zacala vytracat. Uprimne som sa mu so svojimi pochybnostami zverila a spomenula som aj konkretne dotycnu zenu,samozrejme mi to vvvratil a vymazal si ju z mobilu. Zaroven si vsak zacal mazat vsetky spravy a historiu hovorov. Coraz via casu travil v praci,stale nejaka vsunuta luzba,akcia,nadcas. No co vam budem hovorit,snazila som sa vsetky negativne myslienky potlacit. Avsak bolestne som si uvedomovala,ze moj muz sa mi coraz viac vzdialuje. V maji mi povedal,ze jeho city ku mne sa zmenili,ale nemam za tym hladat inu zenu. Samozrejme mi to nedalo,patrala som. A v juni som si, priznavam, tajne prezrela podrobny rozpis faktury. ... nasla som tam nekonecne hovory a smsky. Az na druhy den mi povedal,ze to cilso patri dotycnej zene,ktora ma v mysliekach prenasledovala uz rok 😢 Samozrejme poprel a doteraz popiera,ze s nou nieco ma....,vraj su len kamarati. Nastalo u nas strasne dusno.Po tyzdni sa od nas odstahoval k rodicom. Samozrejme,ze neverim,ze islo o kamaratsky vztah..., no napriek vsetkemu som verila,ze mm sa spamata,uvedomi si, kde je jeho miesto a vrati sa. Od jeho odchodu obehli uz dva a pol mesiaca. Za ten cas neurobil nic ,cim by mi dokazal,ze sa mylim ,a ze ja a jeho dcera sme pre neho prioritou 😢 Nechce sa rozvadzat, ale nevie si ani predstavit zivot s nami...... citim strasnu zradu,bolest a sklamanie. Akodalej zit?
@sklamana179 1/ Psychoterapia na urychlenie hojenia tych silnych pocitov zrady a smutku.
2/ Na Tvojom mieste by ma zaujimalo preco nechce rozvod. Je veriaci? Tlacia ho rodicia? Nechava si zadne vratka?
3/ Na jednom hajzlovi zivot nekonci. Nie su vsetci rovnaki.. A tento hajzel nestoji za to, aby si svoj zivot, schopnost davat lasku,.. zabalila. Takze makat na tom, aby si zacala znovu ZIT.
@ella555 ja to nabudúce budem riešiť, prespím u mamy som si to naplánovala, hádam to pomôže, díkes za podporu
@zuriva včera mi povedal, že to bol omyl tie fotky a ja som sa ho spýtala, že čo mu dotyčná odpísala a on že nič, že mu už nepíše, bla bla, bol zronený a povedal prepáč, čo dovtedy som z jeho úst nepočula.... ja viem že aj on potrebuje čas, ale dokedy?! som mu povedala, že rozvod stále visí vo vzduchu, on je z toho hotový, keď mu to poviem, bez detí si život nevie predstaviť a ani bývať by nemal kde, jedine u nej s jej mužom 🙂 díkes za podporu
@ellise fúúú bez sexu nie, to ho drží u mňa 🙂 s nou že vraj nejako k tomu sa nedotali a predtým sme spolu normálne v posteli fungovali, takže to neprichádza do úvahy... tak dočerta to iba bola preňho bútlavá vrba, ja nechápem... ale poriadny výstup to ano, budem sa mu vyhrážať, že to poviem rodine a to bude riadna facka, zatiaľ som mu dávala čas, ale odkiaľ pokiaľ....
dievčence díkes za rady 🙂
Kocky... ja viem ze moj problem nie je ozajstna nevera, ale netusim ako dalej. Manzel si pozeral nejake striptizy na videach a to v obdobi ked sa nam narodil drobcek a mal asidva tyzdne.Odvtedy nim opvrhujem hadame sa a odtahujem sa aj ked viem ze to skutocne lutuje... ako mam zabudnut na zradu ked dosla prave v takom obdobi?
kym to nie je striptiz jeho kolegyne natoceny mobilom, tak to neries a bud rada ze si utlm v manzelskom sexualnom zivote nekompenzuje inak.. zjavne mas doma normalneho zdraveho chlapa
Čiítam túto tému pravidelne...A AJ to mi pomohlo ukončiť vzťah so ženatým mužom... Trval tri roky. Zamilovala som sa, veľmi. Aj keď to ospravedlnenie nie je, ledva som dýchala... Mám s ním dieťa, ktoré tvrdil, že veľmi chce... Jeho žena nevie o ničom. Opakovane som sa pokúšala to ukončiť, no vždy ma uprosil, a ja som mala pocit, že bez neho nič nezvládnem, aj keď mi v ničom nepomohol. O dieťa záujem nemá. Ukončila som nakoľko dcéra ide mať rok a už som psychicky bola na tom mizerne. Viem, že ma odsúdite, poviete, že je to moja vina... áno je. Nesiem si zodpovednosť sama.
@natali1165 čo ťa má kto odsudzovať, je to tvoj život. a hlavne že máš malú nie? 😉 čo tam po chlapoch ... 😀 boli aj budú
Áno hlavné je to...aj keď ma mrzí, že som jej pokazila život.. A s prichádzajúcim datumom jej ročika sa mi slzy tisnú do očí. Lubila som ho ako nikdy nikoho. A on zil s manzelkou normálny zivot.
@natali1165 hádam ti to odhlodlanie že si s ním skončila vydrží. Inak ja by som to na tvojom mieste určite oznámila manželke, tu nejde už len o neveru, tu ide o dieťa.... a ako ti bude prispievať naň?! Ten chlap nech nesie následky a jeho žena sa musí dozvedieť čo je on zač. Musíš sa od neho úplne odpútať, aj keď si mu porodila dieťa, inač sa nepohneš a budeš sa motať dokola s ním celý život. A keď on je pri žene, tak aký život ty budeš mať. Bud budeš sama s malou a žiť pre ňu - čo by som navrhovala, alebo sa zase zamotáš s ďalším podareným. Aj ja som sa môjho hned pýtala, či nie je ona tehotná, proste aké následky a choroby môžem čakať.
@adamuska Vieš všetko možné ma napadalo... Je toho strašne moc, čo on porobil. Povedal to ich dvom rodinným znamym, že má dceru so mnou. Opakovane sa siel priznavat. Ale k nicomu nedoslo. Ja to jeho zene nepoviem. malej v urcitom veku ano. Neprispieva mi na nu. Myslela som, že to dam na sud, ale t.c. nemam na to energiu. Nemáam chut ho vidiet, jednat s nim o niecom... Viem, ze mala na to pravo ma, ale on mi dokazal, ze ju nelubi a to je pre mna nieco preco nemozem konat smerom k jeho zene, sudu a tak... pritom tie jeho nareky a sluby. Moje odhodlanie je po prebedných nociach citajuc tu aj Vase pribehy, aj po preplakaných nociach kvoli brusku, zubkom... SILNE.
Jeho zena vie, ze bol neverny, resp. tusí... Nasla mu smsky, neskore prichody domov.. Prislubil jej, že sa to nebude opakovat.. To bolo pred polrokom... Odvtedy mi poslal mozno 2 sms na mobil, kuminikovali sme cez pokec, pripadne mi prezvanal, uz si nevymyslal sluzobky, prisiel len ked zena bola v praci... cize polroka som sa nemohla odpotat i ked to bolo ponizujuce.
@natali1165 Nech ti to odhodlanie vydrzime, je to to najlepsie co mozes pre vas urobit. Treba sa odputat a ist dalej.
@ella555 Dakujem..
@natali1165 fakt ti nezávidím, výčitky typu predtým si to nevidela, nikam v tejto tvojej situácii nepomôžu. Keď je taký ako opisuješ, zbav sa ho, nakoniec ho žena vyhodí a on zase u teba skončí. To si určite zakáž! Odpútaj sa od neho, nič iné nepomôže. My ti tu moc v tomto viac nepomôžeme, sme na opačnej strane.... Poznám slobodné mamičky, normálne si s deťmi žijú, aj keď deti nepoznajú otecka, možno v tvojej rodine ho zastúpi dedko, strýko, aj keď sa to nedá úplne ale len z časti. A v rodnom liste ho máš zapísaného ako otca? To sa rieši na ďalších fórach.
Držím palce
@adamuska Nie nemam do v RL. Nechala som na neho ci sa rozhodne k nej sa doznat. Viem, že ste na opacnej strane a aj preto som tu napisala. Mozno to niekohomu otvori oci... Aj ked kazdy ripad je individualny.

@adamuska Dufam, ze sa spamata a pochopi, ze tak to dalej nejde. Oni ti chlapi su natvrdli, nechapu, ze kym komunikuju, tak davaju nadej, ze z toho bude nieco viac a nikdy ten vztah neukoncia, ak neprerusia uplne kontakt.