Život po svadbe

25. sep 2021

Cauky zienky. Som rok po svadbe. Jedna známa na nej bol tiež. Svadbu mali koncom júla tohto roku.
Rovnaká hudba pri vchode na obrad v takej záhradke,obrad rovnaký ešte aj s oddavajucou,sala,starejsi,zdobenie,dj,cepcenie.ako by ste reagovali?nerozumiem prečo všetko rovnake.aký máte na toto názor?

karhu
25. sep 2021

asi sa jej pacila vasa, tak si urobila rovnaku..niekto nema fantaziu, vlastne napady, tak sa necha inspirovat..ber to ako kompliment a nerob z toho dramu z telenovely

jaskolka
25. sep 2021

No a? Prečo ti to vadí?

pininka1
25. sep 2021

V poslednej dobe sa s tym casto stretavam. Neviem ani ja preco sa niektori chcu takto opicit, ale ber to tak, ze je to ona, nie ty. S niektorymi ludmi nic neurobis.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruzasipova
25. sep 2021

Mozete mat rovnaky vkus.

h2
25. sep 2021

Nijako by som nereagovala. Niektorí ľudia nemajú dostatok vlastnej fantázie. Vaša svadba sa jej zjavne páčila, tak si urobila rovnakú. Bola by som jedine polichotená. Veď Vaša svadba bola skôr, tak čo?

zojazoja
25. sep 2021

Normálne sa inspirovala. Ved si jej kamartka, znama. Mna by to potesilo keby sa niekto mnou inspiroval. Ja osobne s takymi vecami problem nemam. Co uz vymyslis na svadbách ine... Kazdy ma na svadbe nieco rovnake, co uz raz niekto iny pouzil... Neviem, no.. Nevadilo by mi to ked je to známa..

martul
25. sep 2021

Pokiaľ nebol zať rovnaký tak by mi to nevadilo 😉

zojazoja
25. sep 2021

@cocolino234 presneeeee.

ankare
25. sep 2021

Bud rada, určujes trendy. 👌

lucka_ke
25. sep 2021

kým nechce tvojho chlapa nerieš

stanulienkat
25. sep 2021

Myslim, ze ste nezrele obidve.

falbala132
25. sep 2021

...ale co ten odveci nazov temy? 🙂

lvula
25. sep 2021

@lucka_ke presne to som chcela napísať, kym nemala rovnakého ženícha, tak nerieš 😄

Autorka, ale rozumiem ti. Mnoho zien túži po výnimočnej, jedinečnej svadbe a verim, ze ta tvoja výnimočná a úžasná bola 😊 a chápem, ze ti prišlo zvláštne, ze niekto vizual tvojho výnimočného dna okopiroval.

Ale tvoja svadba bola určite pre teba výnimočná, udalosti a zazitky z nej nemohol nikto okopirovat.

Ber to tak, ze si bola pre niekoho inšpiráciou, ale ako budete žiť ty aj ona vo vašich manzelstvach, to sa uz okopirovat nedá 😊😉

evaachesa
25. sep 2021

Malo by ti to lichotiť že po tebe druhí opakujú 💁 trápne sa môže cítiť keď tak ona 🙂

gdpr
25. sep 2021

Ja by som to neriešila 😂 nemám natoľko nudný život aby som koncom septembra riešila svadbu, ktorá bola 2 mesiace dozadu a kto, čo, ako, prečo na nej mal 😂

ckocka
25. sep 2021

Nahlásila by som to etickej komisii pre konanie svadieb. To si predsa nemože beztrestne dovoliť.

denden77
25. sep 2021

udavas trendy, este par tisic takych svadieb a mozes byt influencer 😁

zojazoja
25. sep 2021
solange7
25. sep 2021

Koncom júla, to sú dva mesiace. To mi chceš povedať, že ti taka hovadina vŕta v hlave doteraz? Nemáš kamošky, s ktorými by si ju osobne ohovorila keď píšeš sem? Mne to príde totálne smiešne, ani by som sa nad tým nepozastavila. Ty si bola prvá žena, ktorá sa na svete vydávala? Takých svadieb ako tvoja už bolo cez tisícku. Pekný deň.

via88
25. sep 2021

Nemala som tiez rada, ked niekto okato po mne opakoval nekriticky az trapne :D ale na druhej strane, vsak je to kompliment... a tie zopakovane “veci” predsa neboli vyrobene, vymyslene len pre mna, ale aj pre druhych... a navyse to aj tak nikdy nebude to iste, to sa neda, ty si ty, to sa neda zopakovat. Ked je to uprimne dobra kamaratka, tak by som sa len tesila s nou.

mima172
25. sep 2021

Bola by som potešená z toho, že sa jej na mojej svadbe tak páčilo, až sa inšpirovala 😉

elanor
25. sep 2021

ako vazne??? toto je problem??? ty sa musis inak nudit, ked iba toto je ten najvacsi problem v zivote. Ty vole, este k tomu plat minitra, ej, to by bolo sveta zit...

janetinka27
25. sep 2021

kamaratka mala nadherne svadobne oznamenie. nikdy som take nevidela a ani o nom nepocula. a dala som si take iste, nikoho som sa nepytala.kamaratka ho od nas dostala tiez a bola rada, ze nas tak oslovilo.
na svadbe som si to urobila tak ako sa mi pacilo, co sa mi pacilo, som odkukala a co nie, som urobila inak. teraz chce byt kazdy originalny a zaklada si asi az prilis na tom,aby sa odlisil. hlavne je,aby fungovalo manzelstvo.

denkatn
25. sep 2021

mozes sa jej aj opytat, ze preco si vybrala taku hudbu, taku oddavajucu (mozno ani nebol velky vyber oddavajucich, ci bol?) mozno ti povie ze jej muzovi sa to strasne pacilo alebo sa len dozvies ze fakt nema fantaziu...

ivik4
25. sep 2021

Za mna su vsetky tieti tradicie a velke svadby celkovo otrepane, vsetky jak vajce vajcu a nemysli si,urcite Ti nic nezavidela 😃

diusqa761
25. sep 2021

Však ale ty už si svoju svadbu mala, užila sis ju aj ona svoju tak nechápem akosi o čo ide. To akože keď použiješ nejakú výzdobu/hudbu atď tak odteraz to má každá tvoja známa zákonom zakázané a budeš teraz roky číhať po ich svadbách aby si nedovolili niečo "zopakovať" lebo "ty si kedysi mala" či..? Aj keď v robote alebo na káve máte náhodou istý sveter alebo sukňu tak je kvôli tomu vojna? Alebo ak si kúpiš auto ktoré má už iná kamoška pôjdeš ho vrátiť "lebo to je jej " ? Nechápem však nieste malé deti aby ste riešili koho čo je. Tak sa tebou inšpirovala. Máte asi podobný vkus. Brala by som to ako poklonu a neriešila na nete a ešte k tomu po 2 mesiacoch . To doteraz ti taká malichernosť nedala spávať?

kiki68
25. sep 2021

No a? Ved ta Tvoja svadba bola ta prva a oni okopcili. Je tam toho

sara07
25. sep 2021

nič nemorálne alebo na riešenie
neriešiala by som to vôbec, tak sa jej to pačilo urobila to rovnako, patent na to nemáš , ruku na srdce mala si všetko vlastnoručne vyrobené a vymyslené naaranžovane ?
pokial tam nemala aj tvojho manžela ako netrhalo by mi žily vôbec
to ako ked teraz niekto dá biele stužky iba na auto tak teraz musi si dat dalšia niečo iné
velký priestor nejak na inak alebo top originalnu vyzdobu nie je , predsa sa zdobia tie isté veci a to isté prostredie
však šaty mala iné tak čo riešiš a podla mna si toto všimla len ty lebo to bola tvoja svadba nič viac

cimage
25. sep 2021

To by sa mohlo x parov nahnevat, lebo maju podobnu svadbu, hlavne ked sa kazdy opici. Teraz su in zahradne svadby, fotenia s okuliarmi, napismy a neviem cim este, cup cakes. Proste nikto si uz nerobi svadbu ako mali rodicia. Dolezite je ako sa ludia citili na svadbe.