icon

Život s pracovitým partnerom alebo osamote s deťmi. Čo je lepšie?

20. nov 2025

Čo je lepšie? Žiť s partnerom ktorý je od rána do večera v robote (sem tam hádky) alebo sama s dvomi malými deťmi v klude

majus2323
20. nov 2025

@anonym_autor kľud kľud kľud kľud kľud. Navždy kľud.

anonym_b7d644
20. nov 2025

"Sem tam hadka" podla mna nie je nic tragicke a dramaticke. Spravit sa s tym vztahom uz nic neda? Nie je zaujem? Napisala si malo informacii na tak zavazne rozhodnutie rozdelit detom rodinu, aby sa Ti k tomuto dalo poradit. Vela v praci je mnoho chlapov ked treba vyrobit na 4 ludi, predpokladam ze Ty nezarabas.

dzulli1980
20. nov 2025

V tej robote je zrejme preto, aby na vás zarobil, aby ste mali aký taký komfort, keď Ty si predpokladám na materskej/rodičovskej, či? ... chodíš do roboty?

autor
20. nov 2025

Napíšem to v skratke. Vždy bol workoholik a nezmenilo sa to ani keď sme sa spoznali. Zmierila som sa s tým. Teraz máme4 rok a pol ročne dcérya prišla som na to že ma podvádza. Už mi všetko do seba zapadá aj keď určite neviem všetko. A áno, som doma ešte s malou ale od januára sa vraciam do roboty. To som mala vybavené už skôr. Hádky preto nie sú pretože doma ani nie je. No takto ked po sebe čítam v tom mám jasno... Len škoda, lebo deti ho lubia

anonym_39fe4c
20. nov 2025

@anonym_autor Zijete na Kysuciach?

autor
20. nov 2025
@anonym_39fe4c

@anonym_autor Zijete na Kysuciach?

@anonym_39fe4c nie, prečo, čo je tam? Žijeme neďaleko nitry

anonym_24dba5
20. nov 2025

@anonym_autor
A budeš mať z čoho žiť potom sama??

simona20201309
20. nov 2025

@anonym_autor tak to si založila dosť blbú diskusiu. Otázka nemala znieť ci žiť s partnerom ktorý je celý deň v práci alebo bez neho, ale či máš žiť s chlapom ktorý kasle na rodinu kvôli milenke.
Odpoveď máš jasnú.

autor
20. nov 2025

Áno, ja mám niečo našetrené a aj výplatu už budem mať. Byvat tiež budeme mať kde.

autor
20. nov 2025
@simona20201309

@anonym_autor tak to si založila dosť blbú diskusiu. Otázka nemala znieť ci žiť s partnerom ktorý je celý deň v práci alebo bez neho, ale či máš žiť s chlapom ktorý kasle na rodinu kvôli milenke.
Odpoveď máš jasnú.

@simona20201309 ja viem 🫤

klara546
21. nov 2025

Co je toto za otázku vôbec ? Ako niekoho napadne uvažovať ostať žiť s mužom s ktorým sa hádam? Načo by ti bol? A nepovedz sex. Lebo neverim ze dokážeš spať s mužom, ktorý sa s tebou vadí a ti nadáva.

joesvk
21. nov 2025

Keď máš kde ísť,tak odchod.Dieťa s ním bude môcť mať vzťah,keď on bude mať čas a snahu.

anonym_ce39b3
21. nov 2025
@anonym_autor

Napíšem to v skratke. Vždy bol workoholik a nezmenilo sa to ani keď sme sa spoznali. Zmierila som sa s tým. Teraz máme4 rok a pol ročne dcérya prišla som na to že ma podvádza. Už mi všetko do seba zapadá aj keď určite neviem všetko. A áno, som doma ešte s malou ale od januára sa vraciam do roboty. To som mala vybavené už skôr. Hádky preto nie sú pretože doma ani nie je. No takto ked po sebe čítam v tom mám jasno... Len škoda, lebo deti ho lubia

@anonym_autor prisla som na to ze ma podvadza.

no, to je tazke rozhodnutie. ale strasne divne si sa pytala v uvode pretoze ono je aj dobre ked muz pracuje, predsa len je zivitel rodiny a matka je tu ta ''pre deti'' a ano muz by mal pracovat riadne. obcas hadku mame kazdy ale ver ze mat doma muza co riadne nerobi alebo nerobi vobec nie je ziadne terno.

skor ma zaujima kedy ta stiha podvadzat ked maka. vy mate zjavne asi aj iny problem nez jeho pracu, ze?

anonym_d0a77f
21. nov 2025

Tak taky veĺký workoholik asi nebude, keď stiha riešit aj milenky. To len ty si zrejme myslíš, že je stále v práci.

bielasovicka
21. nov 2025

Ty máš 4 deti? Píšeš to tak nezrozumiteľne.

anna777115
21. nov 2025
@bielasovicka

Ty máš 4 deti? Píšeš to tak nezrozumiteľne.

@bielasovicka Veď, píše, že s dvoma malymi deťmi.

kitycat
21. nov 2025

@anonym_autor tie nevery ti teda vobec nevadia? 🤔

autor
21. nov 2025

Písala som tak na rýchlo a nastvane, máme 2 deti... A jasné že mi vadí tá nevera. V sobotu sa sťahujeme preč, celkom ma poplietol😤

danica2711
21. nov 2025

najprv fuj workoholik a sem-tam hádka, poraďte, čo robiť, potom milenka a sťahujem sa - nielen že guláš, ale aj tak trochu zbytočný príspevok, či?

sasa1310
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor teba chlap podvádza, hádate sa a ty si si dovolila taký luxus ako byť 4,5 roka doma?

andulka1988
21. nov 2025

@anonym_autor skús sama seba sa opýtať čo chceš. Osobné som mala dávno priateľa čo nepracoval a čuškal doma, zvykol mi vykrikovať že nemám na neho čas odporučila som mu aby začal aj on prikladať ruku k dielu a nebudem toľko makať,nakoniec sme sa rozišli. Teraz mám manžela pracuje tiež dosť ale ani ma nenapadlo mu to vyčítať, vďaka tomu máme všetko čo potrebujeme a niekedy navyše. Keď som už bola frustrovaná začala som popri MD pracovať. Čo sa týka podvádzania to už vieš ty ... nejdem sa vyjadrovať lebo mám vždy 2 názory.

anonym_d9b88e
21. nov 2025
@anonym_autor

Áno, ja mám niečo našetrené a aj výplatu už budem mať. Byvat tiež budeme mať kde.

@anonym_autor konecne normálna žena so zdravým rozumom. Velmi ma mrzí tvoja situácia, neviem si ani predstavit ake to musi byt hlavne skrz tie deti. Ale aj sebe aj im urobíš obrovskú službu ked pojdete s mužom od seba. Ty si doprajes šancu byt stastna a milovaná a dcéram das príklad, ze netreba byt vo vzťahu za kazdu cenu len aby bol. Držím palce nech to dobre dopadne 🙂

kitycat
21. nov 2025
@anonym_autor

Písala som tak na rýchlo a nastvane, máme 2 deti... A jasné že mi vadí tá nevera. V sobotu sa sťahujeme preč, celkom ma poplietol😤

@anonym_autor smelo do toho.

A priprav sa, ze priklusa spat na kolenach lebo milenka mu asi trenky neopere 🙈

anonym_c4d388
21. nov 2025
@kitycat

@anonym_autor smelo do toho.

A priprav sa, ze priklusa spat na kolenach lebo milenka mu asi trenky neopere 🙈

@kitycat robite z toho prania niektore vedu, ved to sa aj simpanz nauci ( Pranie, varenie, upratovanie), kvoli tomuto sa v blbych vztahoch nezostava

sova7
21. nov 2025

Aj tak si sama.

anonym_e57585
21. nov 2025

No to sú dve veci. Jedna je byt workoholik, čo nie je zle, ked si muž buduje karieru a vracia sa to kariérnym postupom či finančne a druha vec je nevera. Môj otec bol workoholik, ale robil to tak, že nás bral rano do skoly/skolky, okolo 18tej sa prišiel najesť, dve hodiny sa nám venoval, ucil sa s nami/uspaval nas v nižšom veku a potom siel naspat do prace do 00:00-01:00. Keď sme niečo potrebovali, zavolali sme mu na pevnú linku do kancelarie. Sobota bola taká rodinná, vstával rano, išiel nakupit cerstve rožky a debrecinku, kým sme ranajkovali, tak vysaval, upratoval, potom sme sli na záhradu, či navstevu a v nedelu podobne s tým, že okolo 18tej siel zas do prace. Bol vedec, pisal publikácie a vtedy, ked ešte nebol internet, musel vsetko prácne študovať, pisat listy so ziadostou o clanky… Mamina to tolerovala, majú veľmi silný a pekný vzťah. Mamina dávala ocinovi priestor na budovanie kariéry a on jej zas dával cely zivot obdiv za to, aká je sikovna kucharka atd.