Život u svokrovcov - svokra je mrcha
Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Pred pol rokom sa mi narodila dcérka. Priatel bol nezamestnaný a ja som študovala. Teraz už priatel pracuje ale len na dobu určitú má zmluvu, vraj ak by sa niečo stalo tak aby zamestnávateľ nemusel platiť odstupné. Môj problém je ale so svokrou a s bývaním. Keď som porodila išla som bývať ku priatelovi, ktorý ešte žije s rodičmi. Máme vlastnú spálňu a obývačku, všetko ostatné je spoločné. Svokra je tu ako kráľovná domu a patrične to dáva aj najavo. Pred 3 mesiacmi prišla za mnou a poriadne ma zdrbala že sa neviem udomácniť. Pravda je taká že som introvert, v dedine som nepoznala nikoho a žiadnych kamarátov som na blízku nemala. Keď idem do mesta musím sa ponáhľať lebo vždy ma niečim poverí svokra aby som vybavila a iba bežím, ani na to nemám čas aby som skočila ku mamine do práce nie to ešte s kamoškami sa stretnuť. Od tej doby čo ma zdrbala svokrička mám každé ráno hnačky a v poslednom čase aj špatne mi je. Začala som brať Xanax na ukludnenie a žial vrátila som sa potajomky k fajčeniu. Neviem čo to je so mnou ale začala som mať na ňu alurgiu alebo čo, lebo vždy keď ju vidím alebo už len počujem mám strašné nervy. Dcérke už spôsobila aj dvakrát zdravotné problémy, raz ju vyniesla s kočíkom v najväčšom vetre a dostala prievan na oči a teraz ju vybrala z kočíka tak že mala na sebe dupačky z ktorých kvôli cvokom nemala celú nožičku zakrytú a nedala na ňu ani hrubší svetrík tak malá prechladla. Samozrejme buď som bola v škole ale na hodinku v meste a iba susedia mi vraveli že drahá svokrička malú vyniesla v takých podmienkach. Povedala som si dosť!!! No a problem sa tu začína. Chceli by sme sa odsťahovať ale nevieme, kvôli financiám. Už som sa o tom rozprávala aj s priatelom a povedal aby som ešte počkala ale ja nechcem. On totiž nevidí nič iba to že nemusí platiť za nič a že maminka mu urobí všetko možné. Mojej mamine som povedala aby mi pomohla ale ona tiež nemá toľko peňazí aby mi zaplatila byt. Svokrovci zrejme nás ani nechcú z tadialto pustiť. Už som povedala priatelovi že ak sa s nimi neporozprávame tak koncom mesiaca odchádzam s dcérkou. On si myslí že žartujem ale je to tak. Máme málo miesta a zdravotne nás tu to celé ničí a mňa osobne aj psychicky. Má niekto nejaké podobné skúsenosti? Riešil už niekto dačo podobné?
@lubkavargova1 povedala by som, ze thor je taky vysoky, svalnaty, blondavy, polodrsnacky typek s velikym carovnym budzoganom 😀 a extra chutnym mladsim bratom 😀
@tomiholjubavi no a ja si uz pripadam extra uchylna... 😀 😀
@lubkavargova1 prečo? my nie sme uchylne... 😀 to marvel tak vymyslel...my sme len prijmatelia konečneho efektu 😀
@lubkavargova1 kristeboze..tie bradavky 😀...zemrela som 😀
@lubkavargova1 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lubkavargova1 pridam aj ja ešte...hmm hmm..chrumkave balkanske masko..a tu jedna kolegynka na koniku ma zrušila, že vyzera jak spevak z maduaru 😀 😀
@tomiholjubavi nooooo neni to zle 😎
@lubkavargova1 po večeroch mi spievava romantické piesne o láske...akurat, ze o tom nevie 😀
konečne sa téma zvrtla správnym smerom 😎 😎 😎 😎 😎
@lubkavargova1 coze? on umrel? a kedy?
@tomiholjubavi v 2009...na rakovinu.....
@lubkavargova1 Kokos, to uz je pekne davno. Ja som bola v tom, ze to bolo ale 3 roky dozadu.
@fuska si to pamatam lebo o par mesiacov tiez posiel moj tatino....a one ty si zena ci chlap ze si nam tu hodil/hodila taku fesandu????
@lubkavargova1 ☹
Ja som baba, ale mne sa chlapi nelubia. 😀 Sem-tam ten moj, inak bieda. Ale baby su krajsie ako chlapi, nie?
@lubkavargova1 😕 som vobec netusila...skoda ho veru..
@fuska čo ja viem..mne sa pacia iba chlapi..zensku krasu akosi nedokazem ocenit... akurat ked vidim nejaku fakt namakanu, tak ma vie bodnut zavist pri srdci 😀
@lubkavargova1 😝 😝 😝 😝 😝 mnaaam 😀 toho si tiez pamatam, lepsi ako van helsing 😀 ale ono ti zaporaci maju vzdy nejaku extra charizmu 🙂
@tomiholjubavi Tak ja som asi nejaka divna alebo co. 🙂 Nevadi. 😀
@fuska 😀
@tomiholjubavi ze??? Mna tam oneeee ten Van helsing moc neocaril...ale grof bol grof 😀
@tomiholjubavi Mala by som o tom zalozit nejaku diskusiu. 😀 Mozno to za mna mamicky z MK vyriesia. 😀
@lubkavargova1 ja som mrela aj z sherifa z nottinghamu, ked ho hral alan rickman...toho je tiez velikanska škoda.
@lubkavargova1 Richard Gere. Od neho by som aj tu ruzu prijala. Inak, je to zaujimave, ze su 2 sorty chlapov. 1- starnutim ako keby zhnili. 2- ako vino, cim starsi, tym lepsi...
A co tak Gilbert z Anna zo zeleneho domu? Ten bol tiez chutny. Skoda,ze zomrel pred rokom. http://casprezeny.azet.sk/clanok/113370/zlomena...

Uz som jak svina, co len o tej kukurici sniva.
Termin som mala uz vcera, a furt nic.😡
Moj uz radsej vo vlastnom zaujme usiel do roboty...