icon

Život u svokrovcov - svokra je mrcha

bebe91
16. máj 2016

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Pred pol rokom sa mi narodila dcérka. Priatel bol nezamestnaný a ja som študovala. Teraz už priatel pracuje ale len na dobu určitú má zmluvu, vraj ak by sa niečo stalo tak aby zamestnávateľ nemusel platiť odstupné. Môj problém je ale so svokrou a s bývaním. Keď som porodila išla som bývať ku priatelovi, ktorý ešte žije s rodičmi. Máme vlastnú spálňu a obývačku, všetko ostatné je spoločné. Svokra je tu ako kráľovná domu a patrične to dáva aj najavo. Pred 3 mesiacmi prišla za mnou a poriadne ma zdrbala že sa neviem udomácniť. Pravda je taká že som introvert, v dedine som nepoznala nikoho a žiadnych kamarátov som na blízku nemala. Keď idem do mesta musím sa ponáhľať lebo vždy ma niečim poverí svokra aby som vybavila a iba bežím, ani na to nemám čas aby som skočila ku mamine do práce nie to ešte s kamoškami sa stretnuť. Od tej doby čo ma zdrbala svokrička mám každé ráno hnačky a v poslednom čase aj špatne mi je. Začala som brať Xanax na ukludnenie a žial vrátila som sa potajomky k fajčeniu. Neviem čo to je so mnou ale začala som mať na ňu alurgiu alebo čo, lebo vždy keď ju vidím alebo už len počujem mám strašné nervy. Dcérke už spôsobila aj dvakrát zdravotné problémy, raz ju vyniesla s kočíkom v najväčšom vetre a dostala prievan na oči a teraz ju vybrala z kočíka tak že mala na sebe dupačky z ktorých kvôli cvokom nemala celú nožičku zakrytú a nedala na ňu ani hrubší svetrík tak malá prechladla. Samozrejme buď som bola v škole ale na hodinku v meste a iba susedia mi vraveli že drahá svokrička malú vyniesla v takých podmienkach. Povedala som si dosť!!! No a problem sa tu začína. Chceli by sme sa odsťahovať ale nevieme, kvôli financiám. Už som sa o tom rozprávala aj s priatelom a povedal aby som ešte počkala ale ja nechcem. On totiž nevidí nič iba to že nemusí platiť za nič a že maminka mu urobí všetko možné. Mojej mamine som povedala aby mi pomohla ale ona tiež nemá toľko peňazí aby mi zaplatila byt. Svokrovci zrejme nás ani nechcú z tadialto pustiť. Už som povedala priatelovi že ak sa s nimi neporozprávame tak koncom mesiaca odchádzam s dcérkou. On si myslí že žartujem ale je to tak. Máme málo miesta a zdravotne nás tu to celé ničí a mňa osobne aj psychicky. Má niekto nejaké podobné skúsenosti? Riešil už niekto dačo podobné?

katuliacik
26. máj 2016

@lubkavargova1 ked budes moja, kokso moja guilty pleasure - fabian to bol

stevvvka
26. máj 2016

@lubkavargova1 nebolo to z Ked budes moja? Paloma plus diego, tento sa volal Fabian 😀

lubkavargova1
26. máj 2016

@katuliacik preeeeesne tak a nehnevajte sa dievcata ale ten oneeeee Diego bol taky nemastny-neslany...

stevvvka
26. máj 2016

@tomiholjubavi ja som nenavidela na telenovelac to, ze ked niekoho uniesli, zo desat casti sa vsetci modlili a plakali a potom sa to v troch castiach konecne riesilo 😀 milion casti o nicom.
Ale jedna telenovela - Osudove stretnutie - ta mala IBA nejakych sedemdesiat casti, tam ked niekoho uniesli, este v tej casti ho aj nasli. Na zaciatku casti ukazali ze ma niekto tajomstvo a hned na konci sme vedeli, kto co s kym...malo to celkom rychly spad, iba hlavna hrdinka bola priebkana trosku, synovi hovorila furt neboj sa nic, to je v pohode, vsetko je ok...boli bez domu bez penazi a ona - aha ako krasne svieti slniecko 😀.optimista ze to az na nervy liezo 😀 😀

stevvvka
26. máj 2016

@lubkavargova1 a vlasaty ze az fuj 🙂 pritepleny sa mi zdal

tomiholjubavi
26. máj 2016

@stevvvka ze? 😀 v tej malej neveste ked niekoho unesu, kym ho najdu, divaci aj zabudnu, ze niekto taky tam bol 😀

lubkavargova1
26. máj 2016

@stevvvka vsaaaaaaaaaaaak nadej furt umira posledna ne????

Mne sa celkom tento serial lubil, aj zaujal. Sice tiez clovek vedel od zaciatku kolkata bije, ale dalo sa to pozerat..jeden moj napadnik aby mi zaimponoval mi to stiahol na DVD a dokopy na randevu doniesol 25 DVD so vsetkymi castami 😀 😀

zuzana76
26. máj 2016

@tomiholjubavi sranda, o tej ozvene v dusi som citala niekde aj ja, no kazdopadne nieco na tom bude, preco sa nam pacia urcite veci a pritahuju nas a ine nie.

Tak ja som Nataliu oreiro nemohla, ani nic z tych uplne novsich telenoviel, mne sa naozaj pacila len klasika esmeralda, potom som este pozrela Rubi - to ked som bola tehotna so synom a 8 mesiacov doma na PN zavreta bez vychadzok, Danielu a este jedna Rebecca, tam hral celkom fesi herec Ricardo Alamo a pekna herecka gabi espino, ziadny yago, bratia reyesovci ani nic ine, to som uz nemohla

Z tureckých mam pozrete len 4 - 1001 noci potom v reprize som uz pozerala, Asi - perla orientu, Laska a trest a este Fatmagul

@tomiholjubavi nejaka indicka chodi aj u nas, ale to uz neeee, to uz nemozem pozerat

tomiholjubavi
26. máj 2016

inak ja mam jednu kamošku z argentiny a oni si tam robia srandu, ze thalia by mala byt ich ministerka financii, lebo v kazdej telenovele zacina chudobna a končí pracháčka 😀

zuzana76
26. máj 2016

@lubkavargova1 kenan imirzalioglu je numero uno v turecku medzi hercami, ale mne sa nepaci, navyse mal nejaku drogovu aferu, co som vycitala mojou chabou turectinou na tureckých strankach s pomocou googl translatora 😀

zuzana76
26. máj 2016

@tomiholjubavi thalia je mexicanka

zuzana76
26. máj 2016

@tomiholjubavi vidis a este som videla jednu s thaliou, kde bola kvetinarka a mala 2 sestry

tomiholjubavi
26. máj 2016

@zuzana76 viem, ale v argentine si ju chcu pozicat 😀

tomiholjubavi
26. máj 2016

@zuzana76 ked uz turek, tak jedine tento 😀 😝

stevvvka
26. máj 2016

Baby, najlepsia na tom bola moja mama, ta po piatich telenovelach prisla na to, ze v kazdej su vymenene deti alebo zatajeni pribuzni a pod....
Ked zacala nejaka nova telenovela, v prvej casti vzdy odhadovala, kto je s kym pribuzny... najpresvedcivejsie boli argumenty - aha, popac tu na noho, ta toten tu budze bizovne jej ocec bo maju rovnake oči 😀

stevvvka
26. máj 2016

@zuzana76 to bola rosalinda 🙂

stevvvka
26. máj 2016

@tomiholjubavi nie nie, ked turek, tak jedine toto

zuzana76
26. máj 2016

@tomiholjubavi to je kto, toho nepoznam?

zuzana76
26. máj 2016

baby, ale uz mam pocit, ze nam tu nejako zacina klesat IQ, mali by sme asi presedlat na inu temu

zuzana76
26. máj 2016

@ervenka a presne , ja mam tiez pozistovane miesto, co sa kde nachadza, ja som maniak na pamiatky a tiez chcem navstivit napr Hatay, Istanbul, Kizkalesi, Bodrum, Cesme, atd... len v Sultanovi boli len take pamiatky spominane, co existovali len v tom obdobi , napr. topkapi palace a celkovo sa vyhybali takemu komplexnému pohladu na mesto

suve99
26. máj 2016

..no, baby !?? 😀 😀 😀 😀

lubkavargova1
26. máj 2016

@zuzana76 to bola len otazka casu kedy pridu telenovely a serialy tohoto typu na pretras.... 😀 😀 😀

stevvvka jednoznacne suhlasim, moj naojblubenejsi turek kazde ranko..to s nim je netaka extaza 😀

stevvvka
26. máj 2016

@zuzana76 ja som za, co navrhujes?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
zuzana76
26. máj 2016

@stevvvka cestovanie? varenie? moda? alebo by nam miska mohla urobit historicke okienko @tomiholjubavi

stevvvka
26. máj 2016

@zuzana76 neber to osobne, ale bavit sa o mode mi moc inteligentne nepripada 😀 niezeby ma to nezaujimalo, ale z financneho hladiska uprednostnujem modu - co sa naslo v akcii 🙂

lubkavargova1
26. máj 2016

a co tak...co sme chceli byt ako male a ako sme nakoniec skoncili???? 😀 Ja velka biologicka a nakoniec som skoncila ako kancelarska krysa v starozitnictve...

suve99
26. máj 2016

@zuzana76 ja moc históriu nežeriem, ale taký svokor z Chorvátska v podaní Miški mi ide odtrhnúť žlčník..slzy mi tečú, sopeľ už aj do rukáva musím rýchlo schovať...Mišíííííííí, poďme.....

P.s. inak..keď som prvý krát čítala Miškin bolg, tak namiesto "starý vrag" som prečítala najskôr "starý vrah" a potom "starý vrak"... až potom som dočítala poriadne 😀

zuzana76
26. máj 2016

@stevvvka hej, mas pravdu, moda nic moc

zuzana76
26. máj 2016

@lubkavargova1 ja ucitelka odkedy sa pamatam a som ucitelka 😀