icon

Život v starobe a koniec života

sensen12
18. nov 2016

Chcem sa vas spytat,na nazor,myslite si,ze by malo byt uz starym ludom,trebars po 60tke jedno vsetko,ze proste jest co chcu,zit jak chcu,ze ziadne dodrzovanie stravy atd sle proste jest hamburgery,zmzky,cokoladky,vsetko vlastne mnam nezdrave,proste smerujeme vsetci do hrobu,nie je najlepsie zacat potom vsetky neresti jak sa hovori provozovat....vlastbe naco sa tu clovek trapi,ked umre nakoniec,ak chceme zit flho,tak strava vsetko striedmo atd,o com to je, ja uz prestavam vidiet zmysel,jedine este v tych detoch vidim vyznam,najradsej by som jedla kila zmrzky,tiramisu rano naobed vecer a doookola ale takto je to len smer obezita ale ako si uzivat zivot hmmm

evittam
19. nov 2016

@petra3312 Aháááá, tak takto to je. No čo už - komu nie je rady, tomu nie je pomoci. A predpokladám, že ani deti nemá a nás ostatné čo neriešime to čo ona ide odcudzovať, že sa riadne neobetujeme pre naše deti.....

emilia25
19. nov 2016

To je vazna diskusia tak dostanes vaznu odpoved.umres umrieme vsetky mamicky co tu pisu umru zakladatelia mk umre cely svet.umre aj nasa zemegula.a tebe nic ine nezostane len sa modlit kazdy den aby sa rano zobudila a vecer dakovala ze si ho prezila.a to teraz bez srandy ja tak isto prosim o zdravie dakujem aby som tu mohla byt zdrava pre deti muza a prosim aj o muzove zdravie a celej rodine.

evittam
19. nov 2016

@siska53 No veď presne to aj ja takto myslím - život si treba užívať za života a nie riešiť neriešiteľné a čo by bolo keby..... 😉

petra3312
19. nov 2016

@evittam ma deti, ja si ju pamatam, pretoze pred casom riesila, ze nechce prirodzeny porod, pretoze 1. Pri nom urcite zomrie a 2. Vsetkym zenam, co rodili prirodzene tam dole ostali langose, usianky a neviem co este. A mohli ju tam baby presviedcat, ze ziadne langose nemaju, nedala si povedat...

evittam
19. nov 2016

@petra3312 Aha. A inak toto si pamätám - takúto tému o tých "ušiankach", ale to už bolo dávnejšie - určite minulý rok.... 😉 No ako som už napísala - komu nie je rady tomu nie je pomoci....A ešte horšie ak je 30-ročná žena takáto pesimistka a s takýmto pohľadom na život. A chúďatá deti ak ju takto vidia - a dúfam, že aj muža a aj deti núti sa rovnako stravovať.... ☹

sensen12
autor
19. nov 2016

@evittam neeboj,ti jedia co chcu a chlap si robi prdel z celeho kona a sa jbava,ze zas ich vytacas na tom konovi

lucinka511
19. nov 2016

@sensen12 tak zvatsa to tak byva,ze ekd uz ams po tej 60 ti ani ejst nechuti, niekomu lebo je na tom zdravotne zle, niekomu,ze nema uz ten apetit co maval za mladi a cim je clovek starsi tym viacej straca apetit....no to ti verim,ze ams na to chut ae tak si daj aj akzdy den,neboj za tyzden sa aj toho tiramisu prejes...A ty asi dietujes ked takto myslis na jdlo a na to ako by si sa dobre najedla,kebyze nepriberes,co??

sensen12
autor
19. nov 2016

@petra3312 jop a vies kolko zien tir usianky aj veru ma,ale tie nechodia na mk ale na plasticke chirurgie zrovnai kamoska vtedy pisala,ze kasli na usianky,keby daco,plastika to isti,faakt dikes

evittam
19. nov 2016

@sensen12 Ešte, že nemá pravdu a nikoho tu nevytáčaš - našťastie. Maximálne tak sama seba a tvoj chlap teba - že ti na tvoju "buchtu povie, že máš ušianky"...... 😝
@petra3312 Už som to našla - som aj na to zabudla - taká bola absurdná tá téma.
Ale aspoň sa doma nenudia - chlap má doma "lajdáky" a "ušianku" a ona jablká a raw stravu a v 30-siatke pocit, že ak to nebude dodržiavať a zje veterník tak umrie na raka - teeeeda chcela by som byť aspoň na chvíľu muchou - a zo srandy to tam vidieť..... 😅 😅 😅

sensen12
autor
19. nov 2016

@evittam ale vytacam,vsak tolko reakcii mam ze sa nenudim,potrebujen sa rozptylit

evittam
19. nov 2016

@sensen12 Ty musíš mať neskutočne veľa komplexov - si predstav, že ani ja a ani mojich dosť veľa známych a dobrých kamarátok nemáme žiadne "ušianky" - a to nielen po jednom pôrode a samozrejme bez plastiky.....Ty kde žiješ?! 😅 😅 😅

sensen12
autor
19. nov 2016

@evittam usianky nemam lebo nebol dovod ich mat

lucinka511
19. nov 2016

@sensen12 ak mas ten virus tak to je zaujimave,ze ake obmedzenia v starave ams,podla mna su to bludy o tej strave a hpv,,mala by sis i len pekne popraova an tom aby tvoja imunita bola oka to enbude tym,ze budes dietovat,ale ze telu doprajes vsetko aj tie tuky no a sportovat a otuzovat sa, vela vit c...

evittam
19. nov 2016

@sensen12 A koho? Konkrétne? Veď sa tu len strápňuješ a viac-menej náš všetky za upršaného počasia bavíš svojou absurditou a nechcem napísať verejne ešte čím.... 😀 😀 😀 😀 Daj ešte niečo na pobavenie....

sensen12
autor
19. nov 2016

@evittam ja som tvoju onu nevidela takze s istotou to neviem,staci ze zeny chodia na plastiky a vobec prevo asi si plastiky buchty,to akoze vznikol ten odbor vaginoplastika ako preco??? len tak z nudy

evittam
19. nov 2016

@sensen12 No čo už - šťastná si to žena, lebo si "jediná a bez plastiky"......Ešte, že máš aspoň lajdáky - nech náhodou niečo tvojmu mužíčkovi nechýba z toho z čoho sa ti vysmieva - taký poklad mať doma musí byť úžasné....

sensen12
autor
19. nov 2016

@evittam ja sa nudiiim kedze mam energy za troch sa nuuudim,uz mam uvarebe upratane,najedeni chceeem keecat o blbostiach

sensen12
autor
19. nov 2016

@evittam ani lajdaky nemam,vzdy sa tu ozvu take co ich daco stve inac by nereagoval nikto

evittam
19. nov 2016

@sensen12 Ani ja tvoju - takže je to o tom istom......Ty si fakt strašná zakomplexovaná.......Neviem prečo by mali mať všetky ženy po prirodzenom pôrode nejaké "ušianky" ......a vaginoplastika je tu hlavne kvôli niečomu inému - ale to ty ako vysokoštudovaná osoba veľmi oficiálnych a hlavne zahraničných zdrojov musíš perfektne ovládať...
Ale sme mimo tému a diskusiu - ospravedlňujem sa všetkým.....Ale ako vidíte toto je fakt už len na psychiatriu - a čím skôr tým lepšie....

evittam
19. nov 2016

@sensen12 No a medailu za to všetko náhodou nechceš? A čo si myslíš, že my ostatné sme robili celý deň čo? Čakali na podobnú tebe kým sa tu pochváli ako sa nudí a ako všetko stihla?! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evittam
19. nov 2016

@sensen12 Ty sem prišla s tvojimi komplexami.....nikto ti to nekázal.....A o lajdákoch si písala v inej diskusii, že sa ti muž vysmieva - na to je tiež plastika - takže nevešaj hlavu - všetko sa dá-len si to treba aj zaplatiť - ale najskôr ti poradím aby si si zaplatila dobrého psychiatra.

juhseverzapad
19. nov 2016

@sensen12 na to tvoje chcem tu byť večne. Nebudeš, nebudeš, nebudeš a potom tá bodka

operaphantom
19. nov 2016

To co za decko vymyslelu tuto temu? OMG

slimstar
19. nov 2016

pre mna je táto diskusia dosť primitívna, ani sa to nedá čítať, to je hrozné, aby niekto táral také nezmysli. V duševnom vývoji sa ten človek zastavil, alebo čo. To je zbytočné aj sem písať. Malo by sa to zamknúť.

juhseverzapad
19. nov 2016

@slimstar prečo? Ránko káva, táto téma a budeme vysmiate celý deň.

operaphantom
19. nov 2016

@slimstar Mozno to ma niekto ako nejaky druh psycho terapie, treba to tak brat. Radsej nech sa vykecaju tu ako keby mali robit niekde vonku problemy 😀

obsadenemeno
19. nov 2016

@sensen12 ten odbor vaginoplastika vznikol presne koli takym tapam ako si ty, co sa pozoruju a kontroluju a ked nieco vycnieva z normy, tak sup na plastiku, nech je to ako z vyretusovaneho casopisu...... ved preco by doktori nezarobili, ked je vsade plno zakomplexovanych zien, co sa chcu podobat jedna na druhu....rovnake ucesy, rovnake obocia podla jednej predlohy, rovnake nafuknute papule..... tak preco nie aj rovnake chamajdy?
Zena, tebe treba psychiatra a co najskor.....

lucinka511
19. nov 2016

@slimstar zamknut a to uz preco?v ed nech si sem pise kazdy kto chce, pokial dodrziava pravdila Mk,mame predsa slobodu prejavu a ak s ti to zda primitivne,tak nevyhladavaj taketo temy.

evittam
19. nov 2016

@slimstar https://www.modrykonik.sk/forum/porod/siroky-posvovy-vchod-mesiac-po-porode/
No a tu máš ešte lepšie názory danej ženy - no fakt celé primitívne - ale tak ako aj ona sama. 😉

janinah
19. nov 2016

čítala som len zakladajúcipríspevok...ak 60r. človeka považuješ za starého,tak sa opýtaj našich slávnych politikov prečo nás nechávajú robiť do 65r. / môj ročník nar./ a možno aj dlhšie- tak,že z roboty otvoriť dvere a rovno do truhly skočiť......ale náš národ holubičí by neprotestoval,ani keby nás obesiť išli 😠 takže také veci by bolo treba riešiť,ak sa bavíme o starobe /lebo tá čaká každého/ a nie či si treba nesprávnou stravou pomôcť do hrobu....ficko a spol. nám tam pomôžu mileradi svojimi zákonmi...aby nám nemuseli dôchodky vyplácať