icon

Život v starobe a koniec života

sensen12
18. nov 2016

Chcem sa vas spytat,na nazor,myslite si,ze by malo byt uz starym ludom,trebars po 60tke jedno vsetko,ze proste jest co chcu,zit jak chcu,ze ziadne dodrzovanie stravy atd sle proste jest hamburgery,zmzky,cokoladky,vsetko vlastne mnam nezdrave,proste smerujeme vsetci do hrobu,nie je najlepsie zacat potom vsetky neresti jak sa hovori provozovat....vlastbe naco sa tu clovek trapi,ked umre nakoniec,ak chceme zit flho,tak strava vsetko striedmo atd,o com to je, ja uz prestavam vidiet zmysel,jedine este v tych detoch vidim vyznam,najradsej by som jedla kila zmrzky,tiramisu rano naobed vecer a doookola ale takto je to len smer obezita ale ako si uzivat zivot hmmm

sensen12
autor
18. nov 2016

chcem tu zit vecne a bodka

katarinamarkova
18. nov 2016

@sensen12 https://www.modrykonik.sk/forum/porod/raw-strava-vitarianstvo-vegetarianstvo-v-porodnici/

prosím ťa ako dlho funguješ na tomto nezmysle? fakt si myslíš, že toto je zdravé? nevidíš, že tebe samej z toho trošku ,,preskakuje,,? v tranze potom pletieš veterníky, trávu, hpv

prosím ťa len o jedno - najedz sa! poriadne!

opravujem svoje tvrdenie že umrieš na ľak od brokolice......umrieš na hlad a predávkovanie zeleninou.

otázka: ak si fakt myslíš že tento druh stravy je supe top - prečo potom do seba pcháš aj napriek tomu mega dávky c-čka, dčka atd???????

katarinamarkova
18. nov 2016

@sensen12 a prosím ťa, ktorý z tvojich titulov ta naučil spájať veterníky s niečím mega zakázaným?

sardinka336
18. nov 2016

A ,,sme doma,, ......telo vyhladovane - paradoxne lebo ved na štavach zit je fakt extrem tuzi po všetkom čo si mozno roky zakazovalo...len ked zje ten jeden veternik tak priberie 5 kilo...

katarinamarkova
18. nov 2016

@sensen12 https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/mozem-jest-zajaca-v-tehotenstve-aby-som-nechytila-tularemiu/

bola si už u psychologa? psychiatra? fakt nič v zlom, ale toto skutočne nie je normálne.
paranoja? poruchy príjmu potravy? depresie? panika? úzkosť?

obsadenemeno
18. nov 2016

@sensen12 vies co, daj si preboha ten veternik a chod spat..... zajtra sa zobudis do noveho dna a svet bude zase ok......

sardinka336
18. nov 2016

@katarinamarkova umrem z nej..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@sensen12 kašli na to, kašli na gugl....proste začni zit...
cely zivot sa budeš stresovat, nervovat, obavat...extremne zdravo zit a nakoniec aj tak umrieš ako kazdy, mozno na niečo čo by ta ani vo sne nenapadlo ze dostaneš.

petra3312
19. nov 2016

@sensen12 preboha zenska, Ty tu kazdych par mesiacov mutis vodu, si Ta pamatam, ako si sa bala prirodzeneho porodu...ved Ty si jeden uzlik nervov...normalne si mozes bez vycitiek dat kremes a zajest ho tiramisom...tie stresy, co si vyrabas citanim a hladanim po internete, Ti uskodia viac ako sladkosti. To som si myslela o sebe, ze sa zbytocne vela stresujem, ale Ty si iny extrem.

juhseverzapad
19. nov 2016

Super téma na ranné čítanie. Dávno som sa tak nezasmiala.
@sensen12 Pozri, ja jem úplne všetko. Netrápima či je to zdravé alebo nie. Raz na svet raz z neho. To, že máš hpv ešte neznamená, že sa ti prejaví. Môj profesor bol primárom onkológie a nikdy nezabudnem ako nám povedal, že každých cca 10 minút sa v tele vytvorí mini nádor. Normálne jedz a nesed doma na zadku.

sensen12
autor
19. nov 2016

@juhseverzapad jasne,nesedim,praveze take kmitacky mam,ze az a plus,mam xxx ludi,co zeru len raw a makaju na stavbach,ale je to zivot,zit zdravo a neuzit si??? ja praveze chcem jest piate cez desiate a byt fit,kefysi som si jedla co som chcela,ale s hpv treba drzat stravu,a vobec,ini nech umru znezdravej stravy na na co chcu,ja bemozem jest hocico,hpci samozrejme ze chcem,ale kazde nezdrave jedlo robi chorobu alebo ju podporuje toto chspu len raw ludia a ti,co nejedia maso

sensen12
autor
19. nov 2016

lufia sa stravou vyliecili z xxx chorob to je dokazane

sensen12
autor
19. nov 2016

@sardinka336 praveze som posl rok zrala vsetko,ponoooc,teraz s tym musim seknut

sensen12
autor
19. nov 2016

@petra3312 ale prosim ta teraz by som dala aj styri sekcie,som fit hak ryyybaaaa

wladka
19. nov 2016

@sensen12 ludia sa stravou vyliecili z chorob...presne, nastelovanie myslienok, pozitivnost v stravovani, radost z jedenia, pozitok, + mega davka vitaminov zo stravy..

A urcite nie RAW, stres, nervozita-ze nemozem nic ine, ratanie, pocitanie...

Ved ked nazries do minulosti - strava vypestovana doma!, kysla kapusta bosymi nohami udupana -to sa urcite jedlo polroka -a to je mega silny antioxidant, a nevraciac kooooolko receptov je na tu kyslu kapustu s obmenami, nezrali kupovane, hybali sa, lebo pracovali fyzicky, chudi az taki neboli, krv a mlieko, neriesili postavu, silikony a hyalurony, ale kmitali okolo zahrady, domacnosti a hospodarstva...preto ani tolko nejedli... Asi tak... Toolko je okolo toho..

Ja som za zlaty stred, tiez sa udrziavam, ale neprehanam.. 💜

larissa113
19. nov 2016

@wladka moja reč!!!! 👍 same dristy sa riesia v ddnesnej dobe..nech papa kto chce co chce vsetko je v mysli ked sa budem zozierat ci dostanrm daku rakovinu jasne ze ju dostanem

sensen12
autor
19. nov 2016

@larissa113 suhlas

ewisam
19. nov 2016

@cervikpepik @moni73 no neviem dievcata ja tiramisu moc nemusim a kto vie ako varia tam hore... alebo dole podla toho kam ma pridelia 😀

sensen12
autor
19. nov 2016

@ewisam a vam co chuti?

larissa113
19. nov 2016

@ewisam ja tiramisu milujeeem 😄 ...a jeme preto aby sme zili nezijeme preto aby sme jedli

juhseverzapad
19. nov 2016

@sensen12 Nechcem byť krutá. Máš teda hpv, slintáš nad jedlom a odídeš z domu a zrazí ťa auto. Posledná tvoja myšlienka - prečo som si nedala ten poondiaty veterník. Koniec.

sensen12
autor
19. nov 2016

@juhseverzapad no umret na hocico s tym som ok ale s hpv a raka eee

juhseverzapad
19. nov 2016

@sensen12 Tak na to nemysli!! Najdôležitejšie je mať pozitívne myslenie. Ostatné ide bokom. A ešte je rozdiel, či máš iba vírus alebo potvrdenú rakovinku mršku.

sykorkauhliarka
19. nov 2016

nie vsetci co maju rakovinu umru nanu ...ach...

obsadenemeno
19. nov 2016

@sensen12 suhlas s @juhseverzapad. Pokoj mysle je to najlepsie, co mozes pre seba urobit.
Ved aj ti ludia, co sa vyliecili "stravou" to museli mat v hlave usporiadane, a verit, ze im to pomoze. Ak sa budes trapit nad kazdym sustom, co vezmes do ust, tak sa len zbytocne stresujes.
Ja mam ekzem a zistila som, ze ak sa nestresujem, tak sa mi zlepsi alebo uplne zmizne. A stravujem sa tak normalne, varim si sama, nejem "takeaway" a do restauracii len sem tam. Aj tiramisu si spravim a dam si ho s chutou. Samozrejme nie kazdy den...... 😅
ty mi pripadas, akoby si na niecom ficala......... kliiiiidek. Sadni si. Upokoj sa a nerozmyslaj o tej strave tolko. Ked mas na nieco chut, daj si, ale nezozer toho cele vedro. a jedz vedome. Ziadna knizka, tv ci pc pri tom. Vychutnaj si kazde susto. Pomalicky. Mnaaaaaam...... 😉

sardinka336
19. nov 2016

No uz chcem vidiet tých čo su denne na stavbe, myslím tí robotníci a ,,žeru,, RAW....ale dobre...no...kazdy sme nejako ,,chyteny,,...z tých platov si to aj mozu dovolit taktuto stravu financovat.
Ako sa vraví všetko s mierov. A toto čo kočka popisuje to je uz minimálne neuroza.
Stres je tiez ,,velka svina,, čo sa zdravia tyka...bude sa mozno zdravo stravovat ale zostresuje sa k chorobe.

@sensen12 predpokladám, ze chodiš pravidelne na prevencie, stery...takze si sledovana. Holt a ostane je ako sa vravi ,,v rukách božích,,.

sensen12
autor
19. nov 2016

@juhseverzapad zmeny 2 3 a

sensen12
autor
19. nov 2016

@obsadenemeno no segra mala 25 rokov nadvahu a zistili jej brutus alergy na vsetko mliecne,vysadila komplet vsetko a zmizol jej aj exem ktorym trpela od natodenia a nonstop v smrdakoch bola,ze cely byt pol roka smrdel z tej syry aj ona smrdela,a eraz je detto ako ja,vsetkeho sa boji a pritom ani hpv nema,dokoncama chlapa s ktorym sa nikdy nerozide,aj ked jej zere nervy,lebo ze oni nemaju hpv a nechce ho od ineho chytit

sensen12
autor
19. nov 2016

@sardinka336 hej,su na stavbe,v rodine mame,nic len raw ale ze brutus a pije len filtrovanu vodu a ostatni,ze nechapacka

alexandraalexandrova
19. nov 2016

@sensen12 vsetko je o psychike a nastaveni. Ak ty prezijes cely zivot v obavach a strachu, ktore potom riesis kvantami jedla aby si sa ako tak ukludnila, ked mas v sebe chaos a jednoducho sa nedokazes len tak tesit ze zijes, tak potom nema zmysel nic. A kludne sa mozes prezrat zmrzlinou a tiramisu a cim len chces a umriet hoci aj v 40-ke. Naopak ked dokazes byt pozitivne naladena, tvoje telo je ovela viac schopne sa ubranit chorobam akymkolvek a tiez nemas potrebu do seba ladovat nezdrave veci, nemas potrebu depresivne sediet na riti pred telkou ale zijes, hybes sa, uzivas si zivot s radostou a mozes sa dozit takto aj stovky aj viac. Vsetko je o psychike...je rozdiel skutocne zit a prezivat...

sensen12
autor
19. nov 2016

@alexandraalexandrova sak totok ja vsetko viem,ale nechapem,ze ostatni nechapu,ze ti,co nemaju vir,mozu jest kludne vsetko a ti,co ho maju,iuz musia bojovat,moja tetka mala raka maternice tri deti,tak sla na hladovku,aby sa z raka dostala,uz je zdrava 25 rokov,a po vylieceni kluuudne papka vsetko a neriesi