icon

Zlepšenie vzťahov s prarodičmi pre dobro detí

5. dec 2023

Môj muž len streli deti jeho matke keď ja som napríklad s dcérou v nemocnici a on má byť doma s druhou a pracuje.
Keďže on pracuje u svojich rodičov s dcérou je keď odbehne z kancelárie cez dvor ku babke (jeho matke).

Rodičia ho tlačia do práce aj keď sú deti choré a treba aby zostal doma. Náš vzťah je vďaka tomu v úplných troskách.

Máme zlé vzťahy. S jej synom nevychádzam, pretože ma pred ním toľko dozhadzovala, že si ma absolútne neváži a nectí si ma. Deti sa na to vďaka nej pozerajú a to jej nikdy neodpustím. Dokonca si ma jeho matka pred časom zablokovala aj na telefóne, pretože som ju opakovane upozornila na zlé správanie jej syna doma ku mne a k deťom. Prosila som ju, nech si s ním urobí poriadky.

Za takýchto okolnosti , že jej nemôžem zavolať a sni ona mne nesúhlasím, aby deti trávili u nej čas. Ani v jej domácnosti kde vládne nepriateľská atmosfére voči mne (naočkovala dcéru ktorá s ňou žije a dedo je taký ako ona sama toho ani očkovať nemusela) . Písala som jej na mail, že si ma má odblokovať, keďže má moje dieťa a prosím ju aby mi dcéru dala k telefónu, že nič o dcére neviem. Tak mi len odpísala, že jedla, kakala a teraz sa hrá. Telefón si neodblokovala.

Svokra mi narušila vzťahy komplet s mužom a žiaľ už do toho zatiahli aj moje deti. Som v bezvýchodiskovej situácii a neviem čo ďalej. Muž odmieta byť s deťmi doma, veď majú babku. Dieťa ma po takomto pobyte u nich odmieta, keď uprosím muža mech mi dá malú k telefónu tak malá naočkovaná nimi, kričí na mňa že mama už zlož, už zlož telefón ti vravím.
Prišla som o komplet lásku, úctu detî voči mne a to som s nimi stále sama a na všetko sama. Toto mám ako vďačnosť že majú vnúčatá s môj čoskoro ex deti.

Strana
z2
autor
7. dec 2023

@sidicek ďakujem ti za povzbudzujúce slová. Bodaj by si nebola v situácii keď ta muž otvorené zhadzuje pred deťmi na dennej báze a robí ti zo života peklo aj so svokrovcami.

sidicek
7. dec 2023

Tak s nim nezostávaj, tie deti si zaslúžia pokojný domov nie taký kde sa rodicia nenávidia a zhadzuju.Deti sa snažia len prežiť, ked su u babky hraju podla jej pravidiel.ved si s nimi celé dni, ak sa im venuješ a cítia že ich miluješ, nebudú sa predsa utiekat k otcovi ,čo s nimi ani poriadne netravi čas, nebudu mu verit ,ked ta pred nimi zhodi.Buduj si s nimi lepší vzťah ,kým sú malé a ide to.

autor
7. dec 2023

@sidicek vieš čo snažím sa veľmi. Muž je s nimi 4 h denne po práci kým idú spať s tým, že je úžasný manipulátor. Čas s ním ráno som už zatrhla. Na mňa vyskakuje skáče som mater, vzápätí sa otočí na deti a milo sa s nimi rozpráva. Toto je u nás na dennom poriadku.

stanulienkat
7. dec 2023

Neverím, že dospela manželka, matka dvoch detí napíše, že svokra si má urobiť v poriadky s jej synom. A ty si kto? Cudzí človek? Ty si jeho manželka, máš by teraz jeho najbližšia v rodina a ty si ho máš dať do poriadku. To, že je blbeček, určite nie je novinka. Nechápem, naco si si s ním robila viac ako jedno dieťa. Vzťahy máte očividne naštrbené už veľmi dlho. Pobalila by som detí a išla by som preč.

autor
7. dec 2023

@stanulienkat si hrdinka. Niekto sa o deti starať musí, zatiaľ sú malé. Nebudem riskovať, že sa im niečo stane.
Svokra funguje u nás ako tretí člen domácnosti a mužova pravá ruka.

stanulienkat
7. dec 2023

Tak o čo ti potom ide? Raz píšes, že je zlá a potom zrazuje je tretí člen v domácnosti. Tak si to ujasni sama pred sebou.

Strana
z2