Zlý vzťah s mamou
Ach, už to nezvladam, musím sa niekomu vyrozprávať. Nie som žiadne decko, som dospelá žena, avšak moja matka...moja matka.ma.od detstva nemala za nič. Avšak čo sa deje posledné roky, je nonsens. Môj brat je feťák,nepracuje, býva pod jej strechou aj s deckom a druhou ženou ( druhé dieťa má inde s inou ) - on je v matkynych očiach dokonalý, nepracuje, ona ich živý...a ja ? Ja som vysokoškolsky vzdelan, pracujem od svojich 15 rokov, jednoducho bola som vždy tá čo sa snažila. Moja matka má nemá za nič. Neustále sa.mi mieša do výchovy syna, všade má ohovára, ako sa mi stará o dieťa ( nie nestará!! Ani raz u nej neprespal jej vnuk, prídeme.k nej ona ide s ním na 5 minút von alebo ovocie, že je unavená a má rodičov ) ohovára má, ako mi malý skáče po hlave atď...vymýšľa si pred rodinou, ako mi pomáha, aká je dokonalá. Avšak opak je pravdou. Do toho si moja matka rada vypije
Mne neustále niečo vykrikje, jedndohcho vnímam to ako psychické týranie.vykrikuje mi, že malému kupuje iba ona veci, čo nie je pravda. Nezvladam to, nezvladam s ňou komunikácii. Viac si rozumiem s pso svokrou a ju to hnevá. Avšak svokra sa nestará do nás, do vzťahu a podobne..mojej matke vadí, že k nám niekto chodí na návštevy, že choď ok me.po výletoch a nesedime jej pri zadku. Ja sa jej aj niečo bojím povedať o mojich plánoch, o našich výletoch, lebo začne ísť na mňa citovo, že ona je pre.mna nič, že ju nemám za nič a podobne. Ja si už neviem rady s takýmto človekom.

niekedy aj keby clovek neviem ako chcel, tak proste uz odpustit nedokaze, nejde to, lebo ho dusia take spomienkiy a minulost, ze sa na daneho clvoeka ani nedokaze pozriet a len pri pomysleni na neho, mu je tazko