Zlý vzťah s matkou
Žienky,chcem sa len vyrozprávať.
Pred 8mi rokmi,keď som sa rozvádzala,tak mi mama pomohla a mňa so synom prichýlila.chodila som do roboty,dorábala som si maturitu,starala som sa o syna. plnila som chladničku,kupovala prach na pranie,dávala som peniaze na elektriku,občas sa mi podarilo odložiť pre môjho syna 5-10€ do obálky na výlet.ona aj jej manžel boli zamestnaní,no viac menej všetky peniaze investovali do svojho nevďačného a rozmaznaného syna,môjho nevlastného brata.jedného dňa prišiel veľký nedoplatok za elektriku,keďže som si odkladala pre syna,tak som pomohla a vyplatila to.mama odo mňa chcela,aby som elektriku nahlásila na seba,vraj to bude lacnejšie.neskôr sa mi podarilo dobre sa zamestnať a mala som predschválený úver,tak ma mama uhovorila,že by trebalo vymeniť okná,lebo boli staré drevené.tak som pristúpila,bo som si chcela kúpiť aj malé auto.postupom času,každý týždeň začali vypytovať peniaze,so slovami :POŽIČALA BY SI? V tom čase som sa spoznala s mojim mužom a jemu sa tento systém nepáčil,čo je pochopiteľné.odsťahovala som sa a nakoľko som využívala mužove auto,tak som dala mame ponuku,že im to moje auto predám na splátky,keďže nevl.brat si robil vodičák.no splátky som si doslova musela vyžobrať.pred Vianocami 2019 mi volali z poisťovni,že moje auto spôsobilo haváriu a treba tam urobiť obhliadku.ani to mi nedala mama vedieť,o nezaplatenej PZP ani nevravím.
8.3.2020 mi nevl.brat začal vypisovať nadávať,aj mojmu mužovi.sadli sme do auta a šli k mame,že si to vysvetlíme.no nevl.brat na nás zavolal políciu,vraj neoprávnený vstup na jeho pozemok.žiadala som teda od mamy vrátenie auta a tie peniaze,čo dala ako splátky za auto,boli brané ako to,čo si odo mňa napožičiavali.dostala som od nej správu na telefón,že som pre ňu MŔTVA!samozrejme opletačky s poisťovňou som si pekne obsrala.celý rok som o mame nepočula a ani som sa o ňu nezaujímala.tento rok vo februári prišlo vyúčtovanie RTVS a nedoplatok 269€,nemusím vám vravieť,že ma skoro d.blo,keďže ona tú elektriku mala stále na mňa napísanú,tak to bol vraj môj nedoplatok.áno moja chyba,že som si to neporiešila.tak som začala riešiť.požiadala som ZSE o ukončenie zmluvy a po mesiaci oplatečiek ich dnes odpojili.teraz mi volala staršia sestra,že ich zapoja až 5.4. Nuž,aký požičaj,taký vráť
Fuu. Dobre si urobila. Starsia sestra ma aky postoj k dlhom z maminej strany?
Keby som bola teraz pri tebe, objala by som ťa. Neboj, dobre bude.
@0silvia0 Ten vzťah sa už nedá obnoviť. Nikdy sme vlastne nemali dobrý vzťah,bola som vyhľadávaná,len keď som mala peniaze.
@stanulienkat staršia sestra sa už za ňu hanbí,lebo majú všade dlhy a aj od nej si viac krát chceli požičať.
@mirro ďakujem 😘
Ale v nudzi ti pomohli pred 8mimi rokmi a prichylili ta. Chybu si robila aj ty, ze si sa nechala zneuzivat a poziciavala si im peniaze.
@0silvia0 mozno ju prichylili len preto aby ju neskor vydierali z peňazi
@21anjelik19 to nevieme...
Rodinu si človek nevyberá. Nie som zástanca ze za každú cenu treba zavrieť oci a odpúšťať, lebo rodina.... držím palce a gratulujem k odputaniu sa
Brala by som to vsetko ako poucenie, rodinne vztahy by som bola ochotna obnovit len za podmienok, ze nebudu pytat peniaze. Ako su na tom teraz? Pracuju? Maju prijem? So sestrou sa stretavaju?
@0silvia0 mama má moje tel číslo bloknuté,čiže na obnovu vzťahu to nevyzerá.ona pracuje v školstve a teraz má nejakú brigádu,ten jej manžel,to nula bodov,stále na PN(zápal švindlov) a nevl.brat-nedokončená škola,opletačky so zákonom,žiadna práca.
Sestra jej občas zavolá,nenavštevujú sa.
do tohoto dlhoveho levelu ju dostal jej sucasny chlap? Predtym narabala s peniazmi normalne?
Ved ked pracuje v skolstve + brigada, tak financne nemozu byt az tak zle
Od roku 2000 je s týmto chlapom a čo si pamätám,vlastne odvtedy je v sra.kách. On tiež pracoval,mali dva príjmi+brigáda,no najskôr sa nakúpili somariny a potom nebolo na účty.požičiavali si kade-tade,nebankovky fičali.bol tam aj exekútor niekoľko krát,vzal im auto,zablokoval účet v banke. Nevl.brat mal haváriu,kde zahynul chlapec,samé súdy a problémy.
predať auto vlastnej mame....ty brďo...to priveľa na mňa toto....celá rodina ste divná,nielen matka,aj ty
nuz, tento chlap je volba tvojej mamy a ty sa toho vsetkeho nemusis zucastnovat... mozno casom sa to utrasie.
blba situacia... ale v tejto faze sa s tym asi nic neda robit...
@janinah preco by mala byt divna ze predala auto mame?
Nemala ho zadarmo a keby ho predala cudziemu urcite by ju to stalo menej problemov
Aj ja mam taku horznu mamu
Dokonca este horsiu ale je dobre ze si sa odputala a mas vlastny zivot
Este si vybav zrieknutie sa dedicstva nech si to bracek potom pekne vyzerie sam
@petrao2 to ma mrzí,že to máš ešte horšie. To si už neviem ani predstaviť.držím palce a prajem veľa síl.
Uf, tak toto nie je dobrá situácia, ani sa tvojej reakcii po pravde nečudujem. Len ma to mrzí. A prajem ti veľa síl.
boze ake smutne!!!!prajem ti vela stastia s tvojim muzom a detmi, verim, ze si vybudujes zdravu rodinu,

mame sa k vasmu vztahu vyjadrit, ci potrebujes pomoct ako znovu utuzit vztahy?