Zlyhala som na plnej čiare
Potrebujem to dostať von . Zlyhala som na úplnej čiare . Pár x som sa stretla s jedným mužom vykali sme si nešlo o dohodnuté stretko ani nič iné poznám jeho ženu a deti ,no po určitej dobe ma oslovil cez správy .krátka konverzácia nič iné no raz sa ponúkol že mi pomôže odniesť niečo ťažké . Bol taký milí, aj sa pozeral mi na ruku ktorú som si zranila dotyky boli nežné. rozišli sme sa ahoj a bolo no potom začal písať ako ho priťahujem atď. Písali sme si viac x aj som ho upozorňovala až nerobí somariny že má ženu .neviem ako to má doma no u nás sme teraz na takom menšom mraze chýba mi neha , pekné slová tak mi to polichotilo ako mi písal . Jeden deň vedel kde budem písali sme si o tom medzi rečou . Prišiel a objal ma bol milí hladil má .dali sme si pusu .. bozkával ma na krku . Vravela som mu potom že robíme chybu že to takto ďalej nejde že jeden aj druhý máme rodinu a polovičky . Nedošlo k sexu i keď by príležitosť bola len ja som nechcela a on to akceptoval bolo len proste objatia a pekné slová , pusa veci ktoré mi chýbajú. Cítim sa za to taká špinavá a hrozna že som zlyhala a dovolila aby sa má cudzí chlap dotýkal. Aktuálne nekomunikujeme teda on mi píše ale ja ho ignorujem napísala som že ďalej to nesmie pokračovať. Možno má niektoré ukamenujete ale ja som to potrebovala dostať von
Ďakujem za pochopenie .ani neviete ako to človeku padlo .áno potrebovala som to dostať von .povedať to kamarátke mi bolo blbé tak som to chcela aspoň takto anonimne .
On sa mi vyjadril že ho priťahuje že tiež to doma není žiadna sláva atď že je stále s tou istou doma a že už dávno si chcel potykať ale že to by som musela navrhnúť ja ale že sa odhodlal nakoľko sa stretávame na tom krúžku že dlho nebudem tak atraktívnu ženu po 3 deťoch a že oči ho priťahujú pozerať do nich a bla bla no proste skúša borec dačo asi mi tak príde ale som mu napísala nech sa nehnevá ale že nie .že buď budeme sa hovorí ako kamaráti bez sexuálneho podtonu alebo budeme znova vykať a bude poriešene tak súhlasil že teda ako kamaráti že sa mu somnou dobre rozpráva .. jedno však viem musím si už držať od neho odstup a radšej pôjdem k môjmu krok ako krok k nemu aj keď je tiež na svoj vek atraktívny
Nezlyhala si. Zvladla si to!
nikto ta tu nemusi kamenovat, lebo ty sa kamenujes sama . A pritom nevidis ako spravne si sa zachovala, ked si citila, ze ti to prerasta cez hlavu (hlavne cez srdce) . Kazda zena v manzelstve ma chvile, ked sa citi nemilovana, zabudana, nedolezita ....a v tej chvili sme najzranitelnejsie. Dovolila si , aby si zrazu bola pre niekoho dolezita, krasna, pritazliva....
tvoje srdce utekalo daleko dopredu, ale tvoja hlava a charakter to zastavilo. V tom je tvoja sila. Nekamenuj sa, ale bud na seba hrda. Vela zien by podlahlo , ale ty si sa rozhodla pre manzela a deti.
Ake mile, ze ked si tu autorka sype popol na hlavu za neveru tak ju idete este ospravedlnovat za chybu co urobila, ved ona zato v podstate ani nemohla, kedze sa jej to doma nedostava, nie? Ale keby to bolo opacne a urobi to chlap tak je sviniar a neviem co este. A vobec sa nezamyslite nad tym, ci aj on nebol v situacii ako autorka, ze sa mu doma nehy nedostavalo lebo ved manzelka zamestnana detmi, muz odsunuty.
Pre autorku: ano bola to chyba a nic ta neopravedlnuje, urobila si, co si urobila, spravne by bolo povedat to muzovi aj to preco sa to stalo a muzovi to snad otvori oci, ze sa ma viac snazit.
Nerozumiem preco ho nebloknes a odpovedas mu a navrhujes kamaratstvo. Ked nieco nechcem tak to nechcem. Nekomunikujem, nedotahujem sa ako male dieta. Mne pride, ze ty si sa sem prisla ospravedlnit pred sebou a zeny ta tu potlapkali po pleci aka si hrdinka, ako si to zvladla a ako to mas doma tazke. Nezdvihaj si ego cudzim muzom. Neoplaca sa to. Kamaratstvom sa dostanes do srabov lebo lahko mozes skoncit pri sexe. To je len moj postreh z toho vsetkeho ako tu vykreslujes cudzieho muza a vzniknutu situaciu.
@miriamsenica nakoniec je už zablokovany . Snažil sa lichotiť a to som už povedala dosť . Ak sa stretneme je pre mňa cudzím človekom ..napísala som len toľko že využil to že doma mi chýba neha, pár pekných slov ,pohladenie a to nebolo fér od neho a dodala som že nech sa zaujíma radšej o to čo má doma a mne da pokoj . .. áno pochybila som že som dovolila dotýkať sa má a dať pusu a tým to haslo . Ak raz pustím k sebe iného muža bolo by to až vtedy keby sa niečo pokašlalo doma a skončil vzťah s mužom ináč je mi presnejšie už len môj muž a deti
ver tomu ze nie si jedina, toto robi este minimálne s dalsimi dvomi naivkami a zatial co ty doma snivas o nom, kazdy vecer pred spaním, ako si to rozdavate, on sedi na zoznamke a lovi dalsie hlupane. Takze tak.
@barborachors nemám pre čo o ňom snívať.nemam 15 . Áno poplietol hlavu no našťastie je kľud aj na krúžku sme sa tretí pozdravil chvíľu bol ticho teda aj ja nemala som dôvod komunikovať ale neskôr povedal prepáč ja som nereagovala len som sa zdvihla a odišla von keď som sa vrátila tak som si sadla o kus ďalej . Viac sa nesnažil komunikovať . Ešte majú 3 tréningy ale to by tam mal byť so svoju dcéru len raz a potom 2 mesiace pauza tak snáď mu hlava vychladne ...nemám o neho záujem .
Aktuálne s mužom sa zbližujeme viac .povedala som mu že čo mi vo vzťahu chýba a že sa pokúsi aby toho bolo viac takže ma druhý nezaujímajú 😁