Zmena manželovho správania
Ahojte, s manželom sme spolu 9 rokov z toho 4 roky manželia bývame spolu s manželom a ročným synom. Ide o to že manžel zmenil voči mne správanie ... Nikdy nebol ten tip muža ktorý by mi nosil kvety a podobne len tak ... Prestal sa o mňa zaujímať ako o ženu, prestal ma obíjmať, pusu mi dá len keď ide do práce, večer si o pusu musím doslova poprosiť, slovo Milujem ťa a Ľúbim ťa som od neho nepočula ani nepamätám ... V posteli sa ku mne už ani nepritúli a sex máme tak 1 - 2x za mesiac a aj to za ním musím prísť ja ... O malého sa starám výlučne ja prebalovanie, kúpanie, kŕmenie proste všetko ... Manžel sa nechce vraj ja som na materskej ... S malým sa ale niekedy zahrá ... O celú domácnosť sa starám sama keď chcem s niečím pomôcť alebo s malým jeho odpoveď je citujem: Ja zastrešujem iné veci ... Manžel chodí do práce áno má v práci toho veľa + dorábame dom ale to mu predsa nemôže brániť v tom aby svojej manželke nevyznal predsa lásku. Či áno?
@beataxxx Ale ja som nepovedala že nemá rád syna ... Ja tvrdím že sa zmenil v správani ku mne ... Veď ja mu priestor dávam nedržím ho doma v klietke ... Chodí aj na futbal aj hokejbal aktivity pri ktorých vypne má ... Zas si nemyslite že pracuje 24/7 ... Napríklad dnes oddychuje ale ani ho nenapadne prísť zamnou. Je to komplikované ...
Snad je to len take obdobie a o par dni sa to vrati do starych kolaji, drzim palce🙂
@beataxxx Ďakujem ale úprimne nemyslím si že sa to vráti do normálu.
Ahojte ženy, včera sme išli na nákup a muž sa opýtal či ideme na veľký nákup vravím že nie ... Ale keď sme nakupovali hádzal do košíka aj to čo som ja na lístku nemala ... Kupovala som ovocie, zeleninu, jogurty, toaletné, niečo slané a sladké + to čo tam manžel hodil ... Mali sme 5 tašiek ... A manžel po mne po ceste vyletel že som ho oklamal že ideme na malý nákup ... Vravím že však to je malý nákup len sú to objemnejšie veci ... Vrčal po mne a potom mi povedal že čo sa čudujem že je ku mne taký aký je ... Prišlo mi to luto tak som sa rozplakala a povedala mu že už nemám na neho nervy že čim je starší tak je sprostejší že či je normálne vyprovokovať hádku kvôli nákupu a že nech sa somnou rozvedie keď mu je tak zle! Samozrejme že sa somnou včera nebavil a tváril sa že neexistujem! Rano sa správal že je všetko ok
Ahoj, zmenilo sa to u vas po nastupe do prace?

Mozno by si tolko prejavov pozornosti mala trosku zredukovat……on pride unaveny z roboty, hned ide robit okolo domu, muzi su ini, Ty si citova a zranitelna a potrebujes pohladkat, jeho to po celom dni nenapadne, chce si mozno v klude pozriet futbal…..to neznamena, ze Teba a maleho nema rad