Zmena ženy
Ahojte,
minule sme sa s mojim partnerom rozprávali o našich známych, ktorí sa rozišli lebo chlap ženskú rok podvádzal... a o tom, že prevažná väčšina chlapov nevydrží bez sexu a musí ho mať tak cca každý tretí deň pokiaľ ozaj niesú zdravotné prekážky.... tak ženu podvedú alebo opustia...vysvetlenie môjho muža bolo také, že ide o to, že ženy sa po určitom čase zmenia a už nepotrebujú toľko sexu alebo nechcú ako muži, muži sa v tom sexe nezmenia napr. ani po 10 rokoch spoločného súžitia stále chcú sexovať rovnako ako na začiatku vzťahu aj keď majú deti aj keď sú pracovne vyťažení, však aj predtým ako sa spoznali pracovali, mali dáke problémy ale sexovali aj 3x za deň prečo to teraz nejde a že je to pre chlapov nefér!!!!! bavili ste sa o tom so svojimi partnermi či je to tak?ale chcem ich názor nie ženský!Vďaka.
@missguerlain sak ani chuti tolko niet popri vsetkych problemoch co clovek ma 😂 on len chce ale nie vzdy ma 😂
@sunny8 No a keby sa so skutočne spočítalo asi by sa zistilo že ma 3-4x za týždeň .
Moja bývalá tiež bola presvedčená že sme mali sex minimálne 2x týždenne, ja som si to poctivo 5 rokov značil a bolo to 41-44x ročne.Toľko fakty. Samozrejme, boli týždne aj 3x, ale o dosť viac bolo takých že 0x.
Ako vo vtipe:
"Ešte raz by som chcel pretiahnuť Angelinu Jolie"
"Ty si ju pretiahol??!!"
"Nie, ale už som chcel."
@missguerlain no ale robi to hadam aj preto aby ta aj po dlhych rokoch stale pritahoval tak isto ako aj ty nie?hadam by si nechcela aby mal obrovsky pupok, sedel kazdy vecer pri pive a grgal v roztiahnutych trenirkach...to som tym myslela...
@rokina13 taki su spokojni a nebudu tu sediet a to vypisovat, a preto sa oni nebudu napr. rozvadzat a podvadzat...co je slovenska realita, prevazna vacsina nema sex 2-3 x tyzdenne...ano
@carrot_apple určite nie si divná, záleží to aj od veku a od libida, každý jedinec má tie hranice inak posunuté a ak sa vám to obom páči, nie je čo riešiť.
so sexom je to tak, cim ho mas viac tym viac chces a ked ho nemas dlhsie ani ti nechyba..
co sa tyka chlapov tak je somarina, ze to potrebuju castejsie ako zeny, finta je v tom ze chlapi sa velmi radi chvalia pred kamosmi aký su alfa samci, ako pretiahli uz pol slovenska a pritom je to iba ich zbozne prianie...🙄
@apolka77 Ani náhodou nemáš pravdu. Jedna vec je to chválenkárstvo s kým som všetkým spal, to súhlasím. Ale druhá vec je koľko vydržím bez masturbácie aby ma to neomínalo, to každý chlap vie. Veľmi dobre lebo buď to robí, alebo "abstinuje" z akýchkoľvek dôvodov a v tom momente na to spotrebúva tak veľkú časť duševných síl že určite mu chýbajú pri iných činnostiach. Prejavuje sa to podráždenosťou, netrpezlivosťou, nedostatkom pochopenia. Dosť mladých chlapov si potrebuje uľaviť každý deň, niektorí aj viackrát, ale do modusu že sa spravím aspoň raz za 2-3 dni patrí drvivá časť populácie, je jedno či s partnerkou alebo sám. Pri sexe s partnerkou je to dokonca ešte častejšie, pretože tam sa konkrétny podnet obšmieta pod nos takže napadne to človeka častejšie, ale napadá to aj v izolácii. 😉
Ak by sme aj prijali argumentáciu že chlapi sú menej unavení pretože menej robia (čo je pravdou len z časti lebo uvedomte si že monotónne ale dlhotrvajúce činnosti vyčerpávajú mužov viac ako ženy, na to existuje x štúdií, na druhej strane treba vyložiť nákladák cementu alebo narúbať dreva chlap po tom bude menej unavený ako žena) tak napriek tomu ak si presne pamätám anonymný výskum tak u zhruba 2/3 partnerstiev by prijali muži viac sexu, z toho 10% sa vyjadrilo tak že nemajú žiadny alebo skoro žiadny, u 5% sa vyjadrili ženy že by chceli viac sexu ako je partner schopný poskytnúť a u zbytku sa partneri vyjadrili že je to +- v poriadku tak ako im to vyhovuje.
U žien často sa vyskytujú zdravotné alebo emocionálne problémy, ktoré brzdia ich sexuálnu aktivitu, u chlapov sú zriedkavé. V mojom živote ak nepočítam asi mesiac závažného ochorenia kedy som bol na hrane smrtí tak nikdy to nebolo tak že teraz nechcem, maximálne tak že "som strašne vyčerpaný, počkajme pol hodinu nech sa spamätám a ideme na to".
Myslite si čo chcete ale áno, priemerný chlap potrebuje viac sexu ako priemerná žena, aj keď sa mi zdá že tí dnešní mladí sú čoraz viac ovplyvnení nezdravým životným štýlom a životným prostredím ktoré poškodí tento ich "drive" a výskyt "low libido" chlapov sa zdá byť oveľa početnejší ako bol ešte pred 1-2 generáciami.
citujem oldman50 plus:
U žien často sa vyskytujú zdravotné alebo emocionálne problémy, ktoré brzdia ich sexuálnu aktivitu, u chlapov sú zriedkavé. Z môjho prieskumu... hlavne tie emocionálne problémy brzdia sexuálnu aktivitu. Príklad:
Chlap sa poháda so ženou a môže sa kľudne aj hneď pomilovať, ale žena je nahnevaná, nemá hádku vyriešenú a problém ju žere a sex proste nebude.(problém môže pretrvávať a žena môže po dákom čase mať sex,ale ak sa s partnerom nedohodne a nevyrieši sa v najbližšej dobe k spokojnosti oboch bude toho sexu čoraz menej a menej až ho bude...vlastne nebude....) Takže: ak má žena spokojný život, má sex. Muž musí mať najskôr sex aby mal spokojný život! ďakujem všetkým!
@bale1rinka je to presne tak ako píšeš, je to aj pekne napísané v tejto knihe, ktorú niekto spomínal v inej téme:
http://media0.webgarden.cz/files/media0:5104fe1...
@bale1rinka poviem aj moja sa zmenila, ale je to tak ako povedal oldman, všetko je o emóciách. Pred narodením prvého dieťaťa sme sexovali skoro každý deň, potom mala strach o dieťa, neskôr o druhé, ktoré malo zdravotné problémy, stres v práci a na sex nemala chuť. Postupne intímny život klesal na raz za tri mesiace až to kleslo na nulu a teraz nemá chuť už jeden a pol roka. Keď som sa jej prestal doprošovať o sex a začal pokutovať po iných spôsoboch uľavenia si, ako je napr. bordel..., tak bola z toho náramne prekvapená a rozčúlená. Rozvádzať sa chcela, ale keď sme boli u psychológa a povedal jej že je normálne mať intímny styk aspoň raz za týždeň, bola ešte viac prekvapená a rozčúlená. Sedenia zrušila. Žien so zdravým úsudkom pre sexuálne potreby chlapa je žalostne málo.
@panuzasny Joj, moj manžel ani nevie ako sa má pri mne dobre. Ja tieto ženy ozaj nechápem, je im to úplne jedno, že aj muž má nejaké tie potreby, úplne sa na to vykašlú a potom zrazu, ked zistia, že muž si našiel inú alebo nejak inak to rieši, tak sú strašne prekvapené a idú sa rozvádzať. Ale to už sa nikomu nepochvália, že s mužom nechceli spať rok alebo viac, len nanho nadávajú, aký je hrozný. Jeden náš známy tiež takto dopadol, žena po druhom porode nechcela už sex vobec, nechcela to nijak riešiť, roky s ním nespala. Nakoniec sa rozviedli. Smutné ozaj.
@panuzasny ale úlohou muža je u ženy aj sexualitu obnovovať, nielen čakať kedy jej príde chuť. Žena prechádza výkyvami hormonálnych hladín, tehotenstvo, dojčenie, starostlivosť o deti, čo chlap nedokáže pochopiť, lebo to nezažil... Žena potrebuje od muža cítiť emocionálne spojenie, nielen úľavužiadúceho chlapa večer v posteli. Ak toto žena nemá, nemá ani chuť... skús si prečítať knihu, na ktorú som dala o 9:04 link a veľmi veľa pochopíš...
Ak mám hovoriť z vlastnej skúsenosti, tiež som mala obdobie, keď sa mi nechcelo a nebavilo ma to... teraz je to po pätnásťročnom manželstve najkrajšie a najčastejšie. Takže všetko sa dá napraviť, len treba ten správny postup
@0silvia0 Predpokladám že sa ti to podarilo preto lebo ste na tom správnom postupe pracovali obaja. Vieš, existujú ženy ktoré o to nemajú záujem (určite aj muži ale ja to poznám z našej strany) respektíve ich postoj je "ten chlap to musí vedieť sám od seba". Nevie, ak by vedel tak by spomenuté postupy použil (v tejto oblasti veľmi pomáhajú skúsenosti). Nie je nič frustrujúcejšieho ako sa snažiť (povedzme čo aj nemotorne) bez odozvy. Niektoré ženy si absolútne nepripúšťajú že je nejaký problém a mali by niečo riešiť.
@oldman50plus osobne si myslím, že na každého platí niečo iné... My sme na ničom vlastne systematicky nepracovali, ale konkrétne môj muž urobil niečo, čo u mňa sexualitu akoby prebudilo, niečo sa zresetovalo a tým resetom niečo uvoľnilo, jednoducho niečo prišlo v správny čas a spustilo to reakciu, ktorú by som ani ja sama nečakala. Takže určite všeobecný návod pre všetkých neexistuje, len som chcela napísať, že u niektorých osôb nikdy nie je neskoro. My sme ani predtým nikdy žiadny problém akože nemali, mňa to síce určité obdobie nebavilo, ale prekonala som sa. Teraz ma to baví a veľmi, takže je to o to lepšie. Ale verím, že sú aj ženy, s ktorými nepohne nič a nie sú ochotné nič riešiť, tam je to určite ťažké...
@0silvia0 moja manželka nemala záujem niečo obnovovať. Jej svet je deti, práca, jej matka, ktorá mimochodom mala tiež vpliv na náš rozpad. Po narodení prvého dieťaťa sa už nedokázala uvoľniť, keď sme boli náhodou sami. O správaní mojej manželky a jej reakciách na rôzne situácie v manželstve by som mohol napísať knihu. Kto nezažije, neuverí.
@malabiba máš pravdu, moja švagriná veľa krát budila manžela pre potrebu intimity. Moja manželka ani raz, a to sú sestry.
@0silvia0 apropo a nikdy som nečakal na chuť manželky, to by som sa nedočkal, preto ma nemáš právo podsudzovať. Tak ako som sa snažil manželku "navnadiť" a bez reakcie, by ste mohli niektoré len závidieť.
No niektore zeny dostanu po porode blok na sex.ja veru do toho nepatrim a to som odrodila 4 deti ani 6nedielku som nevydrzala bez sexu.no same musia vediet preco ci muz nepomaha pri malinkom a zeny su k.o tak preto alebo maju poporodnu depresiu.ale aj muz take veci musi na manzelke spozorovat ci je stastna ci nie.tehu a ked uz je ten uzlicek na svete ma byt to najkrajsie obdobie oboch manzelov nie opacne.
@emilia25 No vieš čo je zvláštne? Že mnohé ženy, ktoré majú práveže dobrých manželov, ktorí im po porode pomáhajú, kočíkujú, prebaľujú a neviem čo všetko, tak práve tie na sex úplne kašlú. Zatiaľčo tie ženy, ktoré majú kadejakých manželov, ktorí nepomáhajú skoro vobec alebo chodia do krčmy a majú kadejaké chyby charakteru, tak tí majú zvyčajne sexu dosť. Samozrejme neplatí to na všetkých, ale veľa krát som si to všimla.
@janickacrazy no vzdy to tak byva ze zeny ktore maju dobrych muzov si to vobec nevazia a len to vyuzivaju.a zas tie co maju chrapunov si myslia ze z chrapuna bude raz anjel a tak im urobia co im na ociach uvidia.je to velka nerovnovaha.tieto dve skupiny by si to mali vymenit a zivot by mali hned stastny.
@emilia25
@janickacrazy
úprimne myslím že naozaj máte pravdu aj keď to strašne znie ako klišé. Veľmi často muži ktorí "nevystrájajú" (tým nemyslím niečo ako hádzanie gatí vedľa koša na prádlo alebo trúsenie omrviniek pod gauč, čosi podobné robí skoro každý chlap) zrejme v mnohých prípadoch nepôsobia dosť mužne aby bol záujem o sex.
Mám známeho ktorý svojej tak 2x do roka celkom seriózne naloží (nikdy nie bez príčiny a ona robí nejaké blbosti že človeku zostane rozum stáť ale aj tak je to neospravedlniteľné, ani pred 100 rokmi) a ten sa na nedostatok sexu nikdy nesťažoval, ja som mu len ticho závidel, a ona to tiež asi berie nejako tak že mu na nej záleží a zrejme to na ňu pôsobí ako afrodisiakum. Okrem tejto straty sebaovládania je to dobrý chlap a žijú ako dve hrdličky 30 rokov.
@oldman50plus to uz su zeny co si nevedia vazit same seba lebo normalna zena si toto nenecha a ujde hned pri prvom priznaku ale tieto zeny aj keby odisli nasli by si rovnakeho debila ako predtym ma to dost aj z detstva kedze taka zena si ani nevie predstavit mat vedla seba normalneho chlapa co by ju lubil a vazil si ju tam by som aj povedala ze tieto zeny maju takeho alebo mali takeho otca.preto aj otcovsky vzor je pre dieta tak dolezity co si niektore zeny nevedia pripustit a ziju s takym debilom dalej tym vlastne zas vychovavaju dalsiu generaciu takych zien a muzov.
@emilia25 Ale on ju miluje a váži si, skoro vždy 🙂 Tie prípady ak si námatkou spomínam nabehla na kameň, prerazila vaňu a išla ďalej nevšimnúc si že olej svieti tak zadrela motor, nechala od hladu zdochnúť papagáje lebo na ne zabudla, vyhodila mu separáty z mladosti ako nepotrebný odpad, spadla jej zrkadlovka do hrnca s polievkou, vytopila kuchyňu lebo telefonovala s kamarátkou, urobila do "golfového trávnika" dieru keď tam postavila vychladnúť hrniec ... On ju vždy hreší, ona papuľuje a keď stratí sebaovládanie tak jej naloží. No a ona ho snáď aj obdivuje aký je mačo a potom cukrujú až do najbližšieho pruseru ktorý sa nevyhnutne blíži... Vôbec jej to nevadí, nesťažuje sa a ich sexuálny manželský život by som dal za príklad
@oldman50plus No veselá rodinka to je, ale ja si osobne myslím, že chlap by nemal udrieť ženu za žiadnych okolností a už vobec nie za to, čo si tu pospomínal. No ale ked jej to nevadí, tak ok, každý je strojcom svojho osudu.
@janickacrazy Ja si to tiež myslím, okrem toho ona podľa mňa vyžaruje nejaké skazonosné vlny za ktoré nemôže... On hovorí že má rozmýšľať čo robí a dávať pozor. Ale nie to som chcel povedať, ale to že ona má k tomu ten postoj "ak ma nebije nemá ma rád a nie je chlap", myslím že ak by to zakaždým prešiel "stane sa aj horšie, dávaj si prosím ťa nabudúce pozor" tak by jej nepripadal dosť mužný. Ona o ňom hovorí doslovne obdivne.
@oldman50plus ako som pisala to uz je zena co si nevie predstavit normalny zivot.

@sunny8 Tak to si asi velmi specialna zena 🙂)) Lebo tiez si neviem predstavit slovensku realitu, kde to manzelia davaju dvakrat denne kazdy den....