icon

Zmenil sa aj vám vzťah k polovičke po pôrode?

nelinoooocka
9. nov 2011

Myslím že či aj vám tak lezie na nerv.. ☹

jaminama
10. nov 2011

...no záleží aj, ako dlho si po pôrode. Hlavne si myslím, že u nás žien sú hormóny nevyspytateľné a často zodpovedajú za naše stavy. Veď čo všetko s nami dokážu narobiť ☹ 😠 😝 😀 . Neboj aj mne sa ten môj zdá niekedy taký zlatunký, a o chvíľu by som ho nakopala do ...a môže robiť čokoľvak, proste mám niekedy nervy a niekedy sa môže robiť hocičo a pohodička...Ale dosť nás vytrápia aj detičky, veď počúvať niekedy celý deň mrnkotanie a plač...A každá z nás vie, že detičky bývajú všelijaké, nie sú na svete len tie tichunké a zlatuné 😵 . No a povedzme si pravdu, niekedy to nemajú tí naši s nami až také ľahké 😉 .

tinki
10. nov 2011

nie, nezmenil sa môj vzťah k manželovi, zmenil sa náš život. Odrazu sme nemali na seba toľko času, nemohli sme ísť kam sme chceli a hlavne kedy sme chceli. Museli sme sa prispôsobiť dieťatku. A nemala som chuť na sex. Ak ti môžem poradiť, nezanevri úplne na manžela. Je prirodzené, že všetky city teraz venuješ bábätku ale je tu aj manžel. Je to tvoja polovička, tak trocha citov venuj aj jemu, aby ste sa úplne neodcudzili. 😉

tenty
10. nov 2011

moje pocity do bodky opisala @tinki 🙂