Zminené problémy v manželstve a živote
Mam 27 rokov no pocit ako keby som si pokazila zivot:( s muzom som sa stretla pocas strdnej skoly a hned po skole sme sa zobrali, on vted yuz robil tak nam rodina pomohla financne so svadbou. Odisli sme do najmu kusok od nas do mesta a konecne sa mi podarilo najst pracu v administrative kedze mam len SS. Ale byt bol maly a proste sa nam tam nepacilo tak sme sa dohodli s mojimi rodicmi ze prenechaju cast zrahrady a tam psotavime dom, co mi prislo super. Tak sme dostali hypoteku a zacali stavat, vela pomohli rodicia aj finanacne aj co sa stavby tyka tak to islo rychlo, no v praci som skoncila tak sme isli naspat k rodicom byvat lebo nemalo zmysel ostavat v byte. Neskor som zistila ze som tehotna tak som pracu prestala hladat, zial mi nevysla materska. Zili sme skromne ale tak sustredili sme sa na ten dom, halvne muz. Starala som sa o dieta u rodicov ktory pomohli, muz bol v praci alebo robil na dome, netravili sme vela casu spolu. Po cca 2 rokoch sa narodila dcera a neskor sa uz aj dokoncil dom tak sme sa oknecne don nastahovali. Ono potom ked uz sme mali prve dieta uz som si zacala uvedomvoat ze to nie je take ruzove a sme teraz prikovany k domu v casti obce kde nic nic nie je, najblizsi obchod skoro 10 min autom a praca naokolo ziadna. Dtarsie dieta nemam v skolke lebo ho tam nemam ako vodit, muz ma auto ale to potrebuje do prace ja nemam vodicak a druhe auto si aj tak nemozeme dovolit. Muz sice zarobi ale vsetko ide na splatky benzin a jedlo no a uz aj to jedlo zacina byt stale drahsie a drahsie. Vztah medzi nami dost ochladol, uz spolu ani netravime cas, o deti sa staram hlavne ja, ani sa nemame o com rozoravat spolu. Ked ma cas tak je na mobilea radsej ani nechcem vediet co tam robi. S rodicmi uz su vztahy tiez horsie lebo sa stale starala hlavne mama do vsetkeho do deti, otec zas s muzom mal nejake nezhody, proste vsetko zle. Coskoro si budem musiet zacat hladat pracu ale rposte tu nic nie je ani sa tam nemam ako dostat, aj keby som deti nechala mame pocas toho ako budem v praci tak proste o 7 autobusom do prace a o pol 5 z rpace autobusom. Ani nemozeme predat ten dom lebo kto by to kupil na zahrade na konci sveta. Rodicov by asi porazilo. A potom pozriem na net a vidim najlepsiu kamaratku zo zakladnej skoly ako je kazdu chvilu niekde na vylete a uziva si zivot lebo studovla adalej a odstahovala sa. Mam pocit ako by som zila 50 rokov v minulosti.
@viestta presne, presne. Uplne do bodky suhlasim. Ja som tiez spociatku penila pri citani, presne som prechadzala tymi rovnakymi fazami, ake spominala @momoftwo, od zvyseneho tlaku a nervov, cez znechutenie a potom uz len bavenie sa a vybuchy smiechu na konci. Lebo toto je fakt strateny pripad. Ani ja som nechcela prispievat sem, ale tak ku koncu som uz neodolala, nedalo sa uz inak 🤣🤣
Autorka, ty si tu uz plakala nad svojim "nestastnym zivotom", vsak? Alebo je vas takych viac?
@zuzanazu85 podobne, vyrástla som na Liptove ale takých lenivych ľudí som nikdy nestretla
Autorka ty co furt trepes, co by mal urobit tvoj muz? Co robis v prvom rade ty? No hovno robis. Jaj ano, pardon,staras sa o deti 🤣🤣🤣 to robime vsetky tu. Ty si sedis doma na riti, lebo nic sa neda, buzerujes chlapa za peniaze,poziciavas si od dochodcov a decku chces dat odklad,lebo si hnila vos. Tvoj muz tiez nebude celkom na poradku, lebo kazdy normalny chlap by takuto lenivu hnidu davno do riti nakopal. Asi tak
Zdielana doprava neviem ci by som nasla niekoho kto by chodil v rovnakom case ked neviem kedy by som robila. To by bolo asi zbytocne komplikovane a asi aj trapne sa nechat vyvazat niekym. Neviem o tom ze by to tu tak niekto robil.
Toto je prva tema co tu mam ohlafdne mojej situacie.
@proste0monika a už sa stihol aj vlak pokaziť...
@viestta bola tu raz podobna tema, ze mlada baba odrodila 2 deti a teraz ze rodicia zivte ma, ste povinni sa o nas starat (lebo ona uz svoje poslanie na tomto svete splnila a nie je povinna pracovat atd.), ale asi ju uz nenajdem, mozno bola i zmazana. Ale ocividne takychto individui zial chodi po svete viac, ziadny prinos pre spolocnost, len vyciciavanie a prizivovanie sa na ostatnych (paraziti, sorry za vyraz)
Naco jej stale odporucate vodicak. Ved ona si ho nechce robit . Aj keby sa jej podarilo jazdy urobit, neprejde cez testy. Pre nu su to zbytocne vyhodene peniaze.
Uz to tu niekto spomenul, ale tiez si neodpovedala - co keby si isla do zahranicia ty? 🤔
Ak vasa dohoda znela, ze on donesie peniaze a uzivi vas a ty sa budes starat o dom a deti, tak ani jeden to predsa neplnite.
A on by sa bez teba zaobisiel - ma auto, deti rozvazat moze do skolky, obchody a lekarov aj tak vybavuje on (kedze ta tam musi vozit), ked bude mat zrovna smenu v praci, tak pomoze s dochadzanim a varenim mama (aj tak si to chcela hodit na nu)...tak? 💁♀️
Tipujem, ze prva vyhovorka bude, ze nevies jazyk, ale to ani tvoj muz 😉
tak vodicak hoc aj za 3 roky...zatial sa može ucit
@heidi4 nie, ja si spominam na identicky pribeh. Postavili dom v Zapadakove. Problem ist na nakup, problem ist s detmi do mesta, problem chodit do roboty. Muz od nevidim do nevidim v robote aby ich uzivil, nepomahal jej a na vsetko bola sama... Proste vsetko problem a nikto ju nechcel polutovat. Ale nedoslo to na 40 stran
Autorka, ten posledný koment 👀 to si snáď robíš srandu. Trápne je niekomu zaplatiť za zdieľanú dopravu? Podľa mňa je viac trápne to hľadanie výhovoriek, ale však každý podľa svojho gusta.
Nemôžeš behať, úzke chodníky 😂😂😂 mi zabehlo normálne 😃 Ja neverím, že toto nie je vymyslená téma na rozvírenie vášní ale vieš čo...hodila by si sa mi do Zámeny manželiek 😃 budeš mať rýchle prachy, zarobíš na vodičák, i autom ťa odvezú...aj známa budeš 😃
"Neviem o tom ze by to tu tak niekto robil". Odkiaľ by si to prosím ťa vedela? Veď nikam nechodíš, s nikým sa nestretávaš 🤔. Ale že by to bolo trápne, tak to vieš z fleku.
robia to tak hlavne ty čo robia v jednej fabrike...idu spolu na aute a každy roby aj tak na inej dielni..
Normálne by ma osobne potešilo,keby nas všetky už poslala do ...toho hája ,tam kde to vlastne býva hore kopcom a dolu kopcom🤭😁. Vás nie? Pretože to žiadna emócia z nej,či sa to len mne zdá? 😁
@viestta na strane 32 som písala "zhrnutie" čo sa podľa autorky nedá/ neoplatí/ nejde... Stačí ti prečítať ten môj výcuc. Aj keď od 32.strany opäť pár bodov pribudlo 😁
@livuska124 pojdem pozriet, ale viem si predstavit, ze ten zoznam sa predlzuje kazdym dalsim komantom

Teraz som to písala chod sa prihlásiť na vodičský do Čadce za dva mesiace ho máš doma. Neviem v ktorej dedine si, ale ty fakt potrebuješ ísť len na stanicu dolu kopcom odhocikade. Naložiť deti výhod ich v škôlke spustí sa na stanicu tak hocikde nechaj auto a chod vlakom do ROBOTY. Nič viac auto mu stat nebude však na ňom budeš chodiť ty