icon

Zminené problémy v manželstve a živote

25. mar 2024

Mam 27 rokov no pocit ako keby som si pokazila zivot:( s muzom som sa stretla pocas strdnej skoly a hned po skole sme sa zobrali, on vted yuz robil tak nam rodina pomohla financne so svadbou. Odisli sme do najmu kusok od nas do mesta a konecne sa mi podarilo najst pracu v administrative kedze mam len SS. Ale byt bol maly a proste sa nam tam nepacilo tak sme sa dohodli s mojimi rodicmi ze prenechaju cast zrahrady a tam psotavime dom, co mi prislo super. Tak sme dostali hypoteku a zacali stavat, vela pomohli rodicia aj finanacne aj co sa stavby tyka tak to islo rychlo, no v praci som skoncila tak sme isli naspat k rodicom byvat lebo nemalo zmysel ostavat v byte. Neskor som zistila ze som tehotna tak som pracu prestala hladat, zial mi nevysla materska. Zili sme skromne ale tak sustredili sme sa na ten dom, halvne muz. Starala som sa o dieta u rodicov ktory pomohli, muz bol v praci alebo robil na dome, netravili sme vela casu spolu. Po cca 2 rokoch sa narodila dcera a neskor sa uz aj dokoncil dom tak sme sa oknecne don nastahovali. Ono potom ked uz sme mali prve dieta uz som si zacala uvedomvoat ze to nie je take ruzove a sme teraz prikovany k domu v casti obce kde nic nic nie je, najblizsi obchod skoro 10 min autom a praca naokolo ziadna. Dtarsie dieta nemam v skolke lebo ho tam nemam ako vodit, muz ma auto ale to potrebuje do prace ja nemam vodicak a druhe auto si aj tak nemozeme dovolit. Muz sice zarobi ale vsetko ide na splatky benzin a jedlo no a uz aj to jedlo zacina byt stale drahsie a drahsie. Vztah medzi nami dost ochladol, uz spolu ani netravime cas, o deti sa staram hlavne ja, ani sa nemame o com rozoravat spolu. Ked ma cas tak je na mobilea radsej ani nechcem vediet co tam robi. S rodicmi uz su vztahy tiez horsie lebo sa stale starala hlavne mama do vsetkeho do deti, otec zas s muzom mal nejake nezhody, proste vsetko zle. Coskoro si budem musiet zacat hladat pracu ale rposte tu nic nie je ani sa tam nemam ako dostat, aj keby som deti nechala mame pocas toho ako budem v praci tak proste o 7 autobusom do prace a o pol 5 z rpace autobusom. Ani nemozeme predat ten dom lebo kto by to kupil na zahrade na konci sveta. Rodicov by asi porazilo. A potom pozriem na net a vidim najlepsiu kamaratku zo zakladnej skoly ako je kazdu chvilu niekde na vylete a uziva si zivot lebo studovla adalej a odstahovala sa. Mam pocit ako by som zila 50 rokov v minulosti.

dankabetka
27. mar 2024

Naozaj zle zivotne rozhodnutia si urobila a jedno jedine zivotne rozhodnutie ta z tejto slamastiky dostane navzdy..... Vola sa VODIČÁK....je len otazka casu, kedy to naozaj pripustis a urobis si ho 😉 je na tebe ako dlho si ochotna sa lutovat.... Ty nemas problem... Ty len nemas vodicak 😂.... Nemam problem- vyrobim si 🙃

ddaassuullaa
27. mar 2024

Akoze ludia, fakt si este nik od nej nevypytal cislo uctu? A tak velmi sa snazi. Tej keby niekto ponukne vyborne platenu pracu, home office style, tak sa rozplace a spyta sa "preco ja?"🤪

rorino
27. mar 2024

@jaskolka Keďže tam majú fungujúcu školu aj škôlku,asi s tým odchodom všetkým mladých to tiež nebude pravda

heidi4
27. mar 2024

Inak uz sa normalne citim ako v The Truman Show. Nonstop nepretrzity "film" LIVE (online). Normal sa bojim ist aj spat, ze ci rano najdem uz zmazanu diskusiu a o ake dalsie zhave novinky pridem... Ludia s napatim sleduju a citaju uplne ako ti divaci v tom filme 🤣🤣🤣 🍿🍿🍿 (ze ake dalsie breaking news a perlicky pribudnu a patricne to aj okomentuju 🤣🤣🤣)

lienka.7
27. mar 2024

Autorka, fakt, v dobrom ti radím to ďalšie dieťa... naozaj. Myslím, že to jedine ta "zachrani" pred prácou. Poznám jednu takú ako ty, len ta je zo západu sk. 17 rokov doma mimochodom. Môžeš sa skúsiť jej vyrovnať 😉
Ty si proste studnica vyhovoriek 🙈
Dáš kedykoľvek fleka aj našim rómskym spoluobčanom, co sa tyka toho co sa nedá, nejde a pod.

heidi4
27. mar 2024

@viestta kopce, zakruty, uzke chodniky su strop. To zaradim do zivota v beznej komunikacii 🤣🤣🤣🤣 (podobne ako ine repliky z filmov a serialov, vzdy sa uchytia 🤣🤣)

viestta
27. mar 2024

@zuzanazu85 nemoze poslat. Komu by vyplakavala? Doma ju uz aj tak nikto nepocuva, vsak kto by toto dlhodobo zvladal pocuvat? Vies si predstavit, ze ked motyka vystreli a ona sa naozaj zamestna, ze toto by si mala za kolegynu? Toto pocuvat stale dookola? Mala som jednu taku, ja som sa tesila ako opica z chvosta ked nebola v robote aj ked som musela za nu robit. Vsak taky clovek v blizkosti, to mas ocistec vybaveny uz za zivota

heidi4
27. mar 2024

@viestta inak toto mas fakt pravdu. Ja dneska v buse, ze co som taka otupena (zdegenerovana, zmutovana alebo co 🤣🤣) a to z tej autorky. Mne "stacil" 1 den "s nou" a to sa teda divim jej muzovi, ze kolke roky toto uz musi trpiet a pocuvat, dobrovolne. Sak uz z 1 dna je clovek z tohoto na odstrel fakt.

viestta
27. mar 2024

@heidi4 ja som sa sama so sebou dohodla, ze dnes rozpocitam vzorku a dostrikujem klbko, si mi prekazila plany 😀 Toto je vacsi napinak ako rozpocitanie ociek do vzorky

autor
27. mar 2024

Tak ja keby osm isla robit do zahranicia a nechala tu muza s detmi tak to by bolo dost nezodpovedne co tu niekto radil. Najhlepsie by bolo keby isiel muz ale to neviem ci sa poradi ked jeho postoj je aky je. To mozno jeho rodicia keby to s nim riesili by ich pocuval skor oni by urcite chceli aby isiel do zahranicia robit.

heidi4
27. mar 2024

@viestta jaaaaa som to inak tusila 🤣🤣 podla seba, lebo ked raz zacnes, uz nevies prestat 🤣🤣 toto sa proste neda prestat v polke citat. Prijemne citanie a zabavu zelam, klbko pocka, neutecie 🤣🤣 (bavit sa budes urcite, len davaj si bacha na svoj intelekt, aby neutrpel tak ako napr. moj 🤣🤣)

misicka31
27. mar 2024

@heidi4 rovnako ako robota 😄

livuska124
27. mar 2024

@heidi4 a ešte - ísť pešo do obchodu by bola samovražda. To použijem v najbližších dňoch 😁 teraz pred sviatkami by to ozaj aj sedelo 🤣

lakebabe
27. mar 2024

@livuska124 dnes ísť do obchodu aj autom bola samovražda skoro ma dôchodcovia udupali 😂 to na pešo musel byť masaker

heidi4
27. mar 2024

@misicka31 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌 toto radsej verejne ani nepis, lebo sa toho autorka chyti, asi jedinej veci z celej diskusie (a mam podozrenie, ze aj toho 3., 4. atd. dietata 😬😬😬)

heidi4
27. mar 2024

@livuska124 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 na tomto som sa strasne smiala, ze ako zahynies pri ceste do obchodu 🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌 prosiiiim prosiiiim adminov, nech to nemazu. Clovek ked bude mat den blbec, sa sem rad moze vratit

misicka31
27. mar 2024

@heidi4 podľa mňa to o tej robote už dávno vie 😄a na druhej strane,nech nám má kto robiť na dôchodky 🤣

lakebabe
27. mar 2024

@heidi4 zas sa bojím ísť spať že to zmažu do rana😄

heidi4
27. mar 2024

@lakebabe presne, ja podobne. Ja som sa este ani k tomu zaliatemu caju spred hodiny nedostala, nevadi, aj sprcha pocka 🤣🤣🤣 sak a na co, sa neoplati, nie? 🤣🤣🤣👌

misicka31
27. mar 2024

@heidi4 aj zajtra sa spotíš tak čo 🤦😄

heidi4
27. mar 2024

@lakebabe udupana stadom dochodcov, auu 🤣🤣🤣 to radsej fakt si mala ostat sediet doma a nechat si muzom ci mamkou nakupit 🤣🤣🤣 na co riskovat vlastnu prdel, ked to ini urobia za teba

heidi4
27. mar 2024

@misicka31 🤣🤣🤣🤣🤣 sa drzis memecka tusim, coo?? 🤣🤣🤣👌👌

misicka31
27. mar 2024

@heidi4 ale riť si utieram 🤣

lakebabe
27. mar 2024

@heidi4 chlap ma čakal v aute a nemám také vymoženosti že mam mamu v záhrade co mi navari 😂 mala by som sa presťahovať tam kde autorka

heidi4
27. mar 2024

@misicka31 🤣🤣🤣🤣🤣 a na co??
Sa neoplati 🤣🤣🤣

reela
27. mar 2024

Ach

lakebabe
27. mar 2024

@misicka31 no neviem ak búdu po nej ci ti na tie dôchodky čosi zarobia💁‍♀️😂

lakebabe
27. mar 2024

@reela 😂😂😂

heidi4
27. mar 2024

@lakebabe to si ako dovolil tronit v bezpeci v aute a ty riskujes vlastny krk, mal sa o teba postarat, ach, to mas nanic takyto zivot 🤣🤣🤣

misicka31
27. mar 2024

@heidi4 musím vyskúšať 😄
@lakebabe neeeeeee🤣🤣🤣