Zminené problémy v manželstve a živote
Mam 27 rokov no pocit ako keby som si pokazila zivot:( s muzom som sa stretla pocas strdnej skoly a hned po skole sme sa zobrali, on vted yuz robil tak nam rodina pomohla financne so svadbou. Odisli sme do najmu kusok od nas do mesta a konecne sa mi podarilo najst pracu v administrative kedze mam len SS. Ale byt bol maly a proste sa nam tam nepacilo tak sme sa dohodli s mojimi rodicmi ze prenechaju cast zrahrady a tam psotavime dom, co mi prislo super. Tak sme dostali hypoteku a zacali stavat, vela pomohli rodicia aj finanacne aj co sa stavby tyka tak to islo rychlo, no v praci som skoncila tak sme isli naspat k rodicom byvat lebo nemalo zmysel ostavat v byte. Neskor som zistila ze som tehotna tak som pracu prestala hladat, zial mi nevysla materska. Zili sme skromne ale tak sustredili sme sa na ten dom, halvne muz. Starala som sa o dieta u rodicov ktory pomohli, muz bol v praci alebo robil na dome, netravili sme vela casu spolu. Po cca 2 rokoch sa narodila dcera a neskor sa uz aj dokoncil dom tak sme sa oknecne don nastahovali. Ono potom ked uz sme mali prve dieta uz som si zacala uvedomvoat ze to nie je take ruzove a sme teraz prikovany k domu v casti obce kde nic nic nie je, najblizsi obchod skoro 10 min autom a praca naokolo ziadna. Dtarsie dieta nemam v skolke lebo ho tam nemam ako vodit, muz ma auto ale to potrebuje do prace ja nemam vodicak a druhe auto si aj tak nemozeme dovolit. Muz sice zarobi ale vsetko ide na splatky benzin a jedlo no a uz aj to jedlo zacina byt stale drahsie a drahsie. Vztah medzi nami dost ochladol, uz spolu ani netravime cas, o deti sa staram hlavne ja, ani sa nemame o com rozoravat spolu. Ked ma cas tak je na mobilea radsej ani nechcem vediet co tam robi. S rodicmi uz su vztahy tiez horsie lebo sa stale starala hlavne mama do vsetkeho do deti, otec zas s muzom mal nejake nezhody, proste vsetko zle. Coskoro si budem musiet zacat hladat pracu ale rposte tu nic nie je ani sa tam nemam ako dostat, aj keby som deti nechala mame pocas toho ako budem v praci tak proste o 7 autobusom do prace a o pol 5 z rpace autobusom. Ani nemozeme predat ten dom lebo kto by to kupil na zahrade na konci sveta. Rodicov by asi porazilo. A potom pozriem na net a vidim najlepsiu kamaratku zo zakladnej skoly ako je kazdu chvilu niekde na vylete a uziva si zivot lebo studovla adalej a odstahovala sa. Mam pocit ako by som zila 50 rokov v minulosti.
dievcata, ale ved autorka sa posunula v diskusii, nasla riesenie - manzel pojde do zahranicia, ale ocividne ten napad sa jemu nepaci
@heidi4 veď ja mám niekedy pocit,čo ju čítam-autorku, že už dopredu viem ako zareaguje, odpíše 🤭🤣🤣. A myslím si,že preto táto diskusia ,, fičí", pretože asi každá žena tu v kútiku srdca túži,že už autorka dostane rozum a prestane mať v ,,..í" 🤭🤭😁
@zuzanazu85 ako tu jedna kocka pisala, toho sa ani jej vnucata nedoziju a skor peklo zamrzne.... 😂😂😂
(Mna osobne strasne bavi citat tie dovody, preco sa to a to neda, vzdy, ked mam pocit, ze som uz citala vsetko, bum. 😂😂😂(Autobus 😂😂🤭))
@heidi4 tiež, normálne som čumela už pri dôvode,prečo sa nedá cvičiť , chudnúť, behať, prechádzať🤭🤣🤣...že úzke chodníky a behať sa nedá,keď všade okolo ma zapadakov, lúky,kopce. Vtedy ma ,,zlomilo" 🤣🤣
@heidi4 zbožnujem film Heidy, tak som si ťa zapamätala 🤣 a fakt vždy, keď si sa vyjadrila, tak to boli slová, ktoré vy som aj ja napísala . Ako v zahraničí sa rozbieha sezóna a inzerátov je kopec. Aj keď začiatky sú ťažké. Kto chce, cestu si nájde. Dúfam, že si to cez sviatky srihnem precítať. Môj odchadza v nedelu skoro rano čiže budem späť 🤣
@zuzanazu85 no lebo tam rastie trava 😂😂😂 a auta tam jazdia ako dive, to by bola samovrazda tam behat, fakt cudna dedina, ale ze totalne... Asi z inej galaxie
@zuzanazu85 mala som si skôr prečítať komentáre 🤣
@lalenka33 mala veru, mala 🤣toto bude na tragikomédiu s názvom ,,Hore kopcom,dolu kopcom, zákruta" 😜😅
@lalenka33 joooj, kiezby tu nejaky IT-ak vedel tuto diskusiu niekde stiahnut a "zalohovat" :D lebo ako na trilion pidi screenshotov sa fakt moc necitim. Proste nie. Neda sa. Fakt sorry ako. Nemozne. Mam maly mobil 😂😂😂😂😂😂😂😂 a pomaly internet 😂😂😂😂 ale toto by tu trebalo fakt archivovat, toto je proste skvost roka
(A mile, ze si ma pamatas, ja si pridem verbalne strasne neohrabana, ine baby stylizujete jedna basen, tak sa vzdy bavim na vasich komentaroch. A moja milovana knizka z detstva je Heidi, aj ked vyzorovo som oproti nej uplny opak 🥲😂 co uz)
Pekne sviatky a snad stihnes aspon nieco precitat
@zuzanazu85 mne urvali dekel tie kopce hore aj dole, ale najma zakruty 😂😂😂😂 lebo nikde inde vo svete nie su zakruty a tam uz proste ludia prestavaju zit svoje zivoty. Kks jak z filmu RRRrrrr!, jak na konci světa, kde se už padá dolů... 😂😂😂
Co taki "chudaci" Nori ci Eskimaci v 3m snehu, alebo Anglicania, ked im tam furt prsi, to by autorka uz nikdy v zivote nevystrcila cumak z domu
No a k tym zakrutam. Dnes v buse predstav si, sme isli v zakrute, aj viackrat a cuduj sa svete, sme tu. 😂😂😂 Ja som sa na tom strasne smiala a asi aj budem vzdy, ked uvidim nejaku zakrutu.
Cize v konecnom dosledku nam autorka aj pomohla a urobila dobre - zlepsila naladu. 😂😂😂
@heidi4 tiež som to nepochopila doteraz, aký vplyv majú zákruty na chôdzu 🤣. Či nejaký náklon toho úzkeho chodníka,či nie je vidieť za zákrutu a nevybehne nejaký ,,naspeedovaný" borsuk (jazvec) oproti🤣🤣,či prečo,nepochopila som. A tvrdila,že tam má pár starých susedov, čiže premávka nieje isto ako na D1 počas piatku 😆.
@zuzanazu85 autorka vie chodit asi len rovno... Mozno je z pixelov ako sestra Maria - Luigina alebo tak nejak. Inak si to fakt neviem vysvetlit 😂😂
Pre dobro detí verím, že sa hneď po sviatkoch naučia chodiť na autobus, prihlásia sa do škôlky a vyrastú z nich inteligentné, samostatné bytosti, ktoré si hneď po maturite zbalia kufre. A možno potom autorku zoberú niekde na výlet do zahraničia, kúpia jej pizzu, tričko a bude mať aj čo na internet dať 😉
.
Toto musí byť vymyslené lebo neexistuje aby bol niekto až taký hlupák ako zo seba robí autor/ka. Neverím. 🤷
Ten autor (alebo skupinka autorov) sa tam niekde poriadne baví pri vymýšľaní týchto stupidných a neuveriteľných príbehov. Ja tomuto príbehu ani v najmenšom neverím. 😃 Ale dobrý pokus. 👍😂
Baby ja som dnes skoro nestihla autobus zo zastávky vzdialenej 800metrov lebo som čítala tých 5 strán co pribudlo 🤣🤣🤣 ja tomuto neverím, že si z nás nerobí srandu, však toto nie je možné byť takýto hlupy
Autorka a ty si fakt myslis, ze ti niekto v meste prenajme byt s dvomi detmi? A to zas budete tlacit v dvoizbaku....to nevadi už? Jaaaj nie veď budete mať chatu 🙂 a ako budes na tu chatu chodit, keď muža odlifruješ do zahraničia? Ach jaj
Ja sa čudujem,že ešte nevytiahla tému ,,Medveď"...to by isté veci vysvetľovalo 🤷
@zuzanazu85 Ale tak, keď vyrástla v tom prostredí tak na také cesty má byť zvyknutá, tak isto, že vodičák radšej nie, lebo zlé cesty atď., ale pri dvoch deťoch aj v meste by bolo lepšie mať vodičák, však, že aj poštárka v dedine roznáša poštu autom.
Akoze ako chces ty ucit doma???? Ved ty mas ledva SŠ...
@owecka je to smutné ale podľa vyhlášky stačí na predprimárne vzdelávanie iba maturita. Až na primárne treba pedagogické vzdelanie.... Bohužiaľ nie každý si uvedomuje (zjavne ani autorka nie) , že to nie je len o tom, že postrážim deti a naučím ho jesť lyžicou, ale treba ísť podľa výkonových štandardov, tak aby dieťa bolo pripravené na zápis do školy.... Nehovoriac o tom, že to je neplatené.
@zuzanazu85 človek si chvilu pospi a pribudne 8 stran💁♀️😂👌 vidim že ste sa k ničomu neposunuli.😄
Inak dobry dotaz nikto neprenajme byť rodine s dvoma malými deťmi to by bola rarita 💁♀️
Pozerám ze už z nej chce byť učiteľka na homeschooling😄 to z tých detí bude riadna budúcnosť národa 🤦♀️
Dam ti jednu dobru radu - kedysi platilo, ze kto nepracuje, nech neje. Nepracujes, vies co to znamena, ze?
Ked budes hladna, vlastne ani nemas byt z coho, tak si chod nazbierat korienky, haluzky, bylinky, travicku pekne sama do lesa. Aj sa naucis chodit, lebo zjavne ani to nevies a pochopis, ze aby sa clovek nasytil, sedenie na riti a na internete ho fakt nezachrani.
Keby si pozerala dokumenty na Spektre, National Geographic a pod, tak by si urcite zazrela za akych podmienok dochadzaju DENNE skolaci v krajinach ako Brazilia, Chille a pod.....a DOCHADZAJU. A ty, lemrava hnida prizivnicka nie si ochotna v takomto miniprdi statiku vyriesit uplne jednoduche veci.
Google mi vsak pre teba nasiel extremnu cestu do skoly
https://www.interez.sk/stveranie-sa-po-skalach-...
Ak uz po tomto neprestanes fnukat a nedvihnes lenivu rit, nezasluzis pomoc, lutost (ani tu tvoju vlastnu, lebo sa len lutujes) a ohladuplnost.
Posledny pokus - muz nech ostane doma a ty chod pracovat. Uvidis, co je to zivit rodinu. Ziadne ale - nebudes mat inu starost, len priniest domov peniaze, zvysok bude na muzovi a tvojej mame (a mozno aj nie, lebo on je nauceny makat a nebude potrebovat pomocnu silu).
Nepojdes, ja viem. Si prizivnik, nic ine🤷♀️
Po prečítaní tejto diskusie (zväčša autorkine odpovede) som si "uvedomila", že to ako žijem, sa vlastne ANI NEDÁ.....🙈

@zuzanazu85 😂😂😂😂😂😂😂😂 ze smer - akykolvek, za prvou znackou statnej hranice ho chudaka vykydne z auta, ach 😂😂