icon

Známa chce u mňa pár dní bývať a mne to nie je po vôli

4. máj 2021

Ako sa zachovat, ked vasa znama by chcela par dni u vas zostat, byvat? Osobne mi to asi nebude 2x prijemne. Ako to ludsky podat? Dakujem.

Strana
z3
elenita
4. máj 2021

A to ona k Tebe chcela prist aj s detmi? :-O

autor
4. máj 2021

@elenita nie, len sama. Deti by zostali u muza. Oni su uz teenageri

juma2
4. máj 2021

No veď hádam sa ti to podarí spraviť tak, aby bolo dobre. Je to ťažká situácia na každej strane ale tak chápem aj teba. No ak by som ja napríklad vedela, že to bude len na pár dní, no asi by som to nejakosi prekúsla

renata1405
4. máj 2021

Podla mna to mas lahke kedze mas byt v prenajme nemozes si tam len tak niekoho ubytovat. Moze sa stat ze to ten majitel zisti a ty ostanes kvoli nejakej znamej na ulici aj s dietatom. Kamoska ma manzela a deti tak nech si sere pri nich. To by sme kde zasli kebyze pri kazdej hadke doma sa nasackujeme do bytov kamosiek. V ziadnom pripade. Este si nato zvykne a potom ju tam budes mat castejsie ako je zdrave.

autor
4. máj 2021

@renata1405 ved to. nechcem aby sa to stalo nejakym pravidlom. Ze kedykolvek mam dvere otvorene na prenocovanie.a hlavne ak treba problem riesit doma a nie utekat k znamej na par dni.

taga
4. máj 2021

Velmi jednoducho: nehnevaj sa, nemam take moznosti, aby si u nas mohla zostat. Mam svoje dovody, ktore nechcem vysvetlovat, no svoje rozhodnutie nezmenim.

luccija
4. máj 2021

Aké vykaslanie?a znovu telefonovanie a vysvetľovanie prečo nie?Bola som veľmi podobná už som sa to naučila.Je drzosť od nej sa vôbec niečo také opýtať, keď nie ste najlepšie kamarátky roky rokúce.

luccija
4. máj 2021

Vyskúša to raz a potom pri každej hádke bude chodiť k tebe.Ked má chuť odísť nech si zaplatí ubytovňu.Ty nemôžeš za jej problémy a, keď chce hrať divadlo nech si ho zreziruje bez teba

jaskolka
4. máj 2021

Mala som niečo podobné, tiež známa stále chcela u mňa raz za čas prespať, lebo dochádzala do prace a nechcela cestovať. Normálne som jej povedala, že proste nie. Neprajem si to, nechcem a hotovo. Nemusíš nic vysvetliť, zbytočne si vymýšľať. Nie a nič viac. Vybavené, hotovo.

solange7
4. máj 2021

Ani jej nevolaj. Ved si jej uz odpisala ze nie. Naco jej este chces volat.
Mozem sa ta spytat akym sposobom sa k tebe pozvala? Lebo mne raz jedna "znama" volala a povedala mi, ze sa pohadala s partnerom a bude musiet ist spat ku mne. Mna to tak zarazilo, ze som jej rovno povedala, ze nie. 😀 A zrazu otocila debatu a bol klud. Uz sa mi potom nikdy neozvala (chvalabohu) asi sa aj hanbila.

autor
4. máj 2021

@luccija telefonovat nie kvoli vysvetlovaniu, ale vypocut si ju, aky ma problem. Urcite nie znovu odovodnovat preco nie

autor
4. máj 2021

@solange7 normalne otazka ci by mohla na par dni prist ku mne. A volat som jej chcela a teda uz aj volala, kvoli vypocutiu. Nema sa komu vyrozpravat. A vedela som ze ma nejaky problem s muzom. Tak len byt butlavou vrbou.

luccija
4. máj 2021

Robíš rovnaké chyby ako ja😊ale raz na to prídeš tiež som bola pre každého butlava vŕba hodiť na mňa negatívnu energiu a ísť ďalej.Ked som ja potrebovala banalitu nebol čas.Odvtedy si chránim čas a energiu na svoju rodinu.Uz ma nebaví počúvať pletky druhých.strasne sa mi uľavilo.Ak to je opätované to je iná reč, ale mne otvoril oči muž.

solange7
4. máj 2021

No teda. Tak vyrozpravat sa ti predsa moze aj na prechadzke alebo na kave. K tomu predsa u teba nemusi prespavat. Pochopila tvoje odmietnutie?

solange7
4. máj 2021

A este teda ma celkom zaraza, tak ako spomina @luccija ze chce aby si si vypocula jej manzelske problemy. Obzvlast ked si jej znama a nie priatelka. My si s mojou najlepsou priatelkou hovorime o problemoch uplne minimalne. Kazda vieme o sebe, ze toho je obcas dost, ale naco zatazovat jedna druhu?

autor
4. máj 2021

@luccija nepoviem ze si ona mna nevypocuje. No niektore veci su zbytocne riesit, a stale dokola to iste. Ale viem ze asi nema s kym inym, komu samoze postazovat. A viem, teda niekedy citim ako by to zo mna bralo energiu

autor
4. máj 2021

@solange7 ja viem ze vyrozpravat sa moze. No ona asi chcela dat muzovi "priucku"

luccija
4. máj 2021

Nie si samaritanka😊ale dávaj pozor na týchto vyciciavacov.Tiez som razila teóriu veď pomôžem sme ľudia ..

kaktus87
4. máj 2021

Ja by som nic nevysvetlovala, len by som povedala, že to nie je mozne. A ze byt nie je moj. Teraz citam ze uz si jej odpísala👍

autor
4. máj 2021

@kaktus87 ona dobre vie ze byvam v podnajme, aj s dcerou. No uz je to jedno. Uz som jej to vysvetlila, aj ked nie 100% pravdivo (odvolala som sa na dohodu s najomcom).

jankapepe
4. máj 2021

Veď jej normálne povedz nie

malva123
4. máj 2021

Ty si v podnajme..a tam si ju mas ubytovat? Ved to mozes byt aj ty na ulici ak to prenajimatel zisti...napr.odpoved.

Strana
z3