icon

Znechutenie z influencerov na zimnej dovolenke v Tatrách

1. jan 2024

Viem že poradit mi zrejme nikto neporadí, ale som znechutena… sme na zimnej dovolenke v tatrach.. s rodinou sme boli v jednom rezorte teraz po novom roku sa pridal manžel meníme hotel na lyžiarsky a jak na just jedna známa influencerka bude strašiť aj tu. Som zvyknutá starat sa sama o seba nevšímať si okoliu ale toto dokumentovanie každého kúska s neustálym hlasným opisom zakazdym sa otocim s nepríjemným pocitom…personál sa ide posrat dieťa majú rovnako stare jak my, animátor sedí pri nich stoličku poslednú detskú majú nachystanu pri stole aj keď sme na večeru došli skôr.. proste nič strašne samozrejme ale človek to pocíti… cena samozrejme nebola nízka tak to človeka zamrzí.. nechápem že ani počas “zlatého týždňa” si hotel nedá s tým pokoj …

zmrzlinka2021
2. jan 2024

@sella38

Pozri, no niekto musí robit aj influencera? Nemoze kazdy robiť predavača, casníka, pekára?

Tak ako su chudobní, musí niekto robíť aj bohatého... taký je život 🙂 Niekto sa musí aj obetovať

sella38
2. jan 2024

@zmrzlinka2021 Nie, nemusi. Pre mna to nie je a nikdy nebude zamestnanie.
Nemame v televizii dost reklam? Este na nasich mladych vyskakuju prapodivne videa tychto "zamestnancov" a odporucaju deckam napr. Prime, ktory im este aj hlupi rodicia kupuju, lebo decko chce, lebo influencer....
Stojim si za tym, ze v divnej dobe zijeme, s divnymi hodnotami a divnym pohladom na to, co je normalne a co je min. smiesne.... a desi ma, co to este tie nase deti caka...

kp7333
2. jan 2024

@zmrzlinka2021 hovorit nahlas do telefonu v hotelovej jedalni je velmi obtazujuce pre okolie a je jedno, ci niekto zdvihne super dolezity pracovny hovor alebo si nataca nejake dristy na kameru. Clovek si plati dovolenku, aby si oddychol a toto su jednoznacne rusive elementy. Ak sa to navyse deje s pozehnanim hotela, tak maju hostia pravo sa ozvat.

sella38
2. jan 2024

@kp7333 ludia zabudli na zakladne pravidlo... moja sloboda konci tam, kde zacina sloboda druheho.

aylinn
2. jan 2024

@evaachesa tak to vyznelo ako keby si písala omne 😄 ale nevadí , mne z toho príspevku príde ze autorka naozaj preháňa. Veď predsa nejsu v penzióne u Terezy ze tam sú v reštaurácií 4 stoly, tiež chodia lyžovať , trávia dni na svahu (asi)
Takze mi tento príspevok príde že v jeden deň ju tam videla a hneď videla ako si natáča večeru alebo raňajky alebo neviem čo do toho to aj komentuje a ešte si ta krava dovolila mat aj poslednú stoličku pri stole 😄 tak sa autorka rozčertila a založila diskusiu.

zmrzlinka2021
2. jan 2024

@sella38
Doba sa mení, vzdy a bud prijímame zmeny alebo len nechápavo krútime hlavami. To ze povolanie intnernetového pracovníka volakedy nebolo bezne je OK. Ale ani dnes neriesime kováčov, garbiarov, bubeníkov.... ked tieto povolania isli do uzadia, tiez starí ludia frflali, ze mladým sa to nechce robiť. Proste svet sa vyvíja, vyvíjajú sa rozne povolania, formy komunikácie.
Napr. dnes v mojej generácii cca 38 a menej už čoraz viac ludí nemá televízor. To je zálezitost skor tých starších. My mladsí využívame skor net, max netflix... a vlastne ja ani neviem aké reklamy chodia v TV. Ked sa hovorílo o reklame tcomu, isla osm si ju pozriet na youtube.

@kp7333
Ja si myslím, ze ide skor o zaujatost autorky. Ludia bezne aj pri stoloch hovoria, komunikuju a tiez to je obtazujuce. Ale vzdy ked ides do verejného priestoru, musís s tým počítať.

zmrzlinka2021
2. jan 2024

@aylinn hovorí sa tomu historiansky syndrom 😉

sella38
2. jan 2024

@zmrzlinka2021 pozri, uzavrime tuto debatu tak, ze pre teba je to ok, pre mna nie a nikdy nebude. A to nie som 60 rocna dama, mam 40 a bolo to pre mna nepochopitelne uz par rokov dozadu, ked sa to zacalo rozmahat.

kp7333
2. jan 2024

@zmrzlinka2021 je rozdiel medzi normalnou komunikaciou pri stole a hlasnym strhavanim pozornosti na seba.

luccija
2. jan 2024

Veď si užívaj oddych a nerozčuľuj sa nad Mokranovou.Urcite nenataca teba🙂ľuďom už fakt vadí všetko tak si odsadni do kúta a sťažuj sa, že chces detskú stoličku asi nemajú jednu

ailiba
2. jan 2024

Ja by som sa v hotely stazovala na animatora aj ta detska stolicka je dost neprijemna. To by som urcite riesila. Drahy rezort a ma len jednu detsku stolicku? A animator v cene sa venuje len jednemu dietatu?
S ostatnym si asi neporadís. Ale tak verim, ze ked niekto stale okolo teba nahlas vsetko komentuje, asi nic prijemne.

zmrzlinka2021
2. jan 2024

@kp7333
Ja mam z tohto tu pocit, ze uz nam vadí všetko. Ako keby sme nevedeli byt OK sami so sebou, byť takí spontaní, dopriat. Som presvedčená, ze autorka dost radikalne prehána.

ibatanecnica
2. jan 2024

@zmrzlinka2021 ja ju zase chápem.

kp7333
2. jan 2024

@zmrzlinka2021 ja mam naopak pocit, ze hranice spravania sa nebezpecne posuvaju. To, co bolo kedysi cez ciaru, uz sa dnes prezentuje ako normalne. Zial, vidime to uz v skolach, kedze deti kopiruju spravanie od dospelych. Kedysi bol clovek s hlasnym prejavom v restauracii povazovany za sedlaka, dnes to mam brat ako normu???

kp7333
2. jan 2024

A hotelieri by mali v prvom rade mysliet na to, ze recenzie na googli, ci na bookingu cita ovela viac ludi ako dake storycka na IG. Ak autorka spomenie v recenzii na hotel, ze mali nedostatocnu starostlivost od personalu, lebo vsetku pozornost venovali nemenovanej pseudocelebrite, ktorej spravanie hosti obtazovalo, verim tomu, ze si to mnohi potencialni hostia s navstevou tohto hotela rozmyslia.

evaachesa
2. jan 2024

@ailiba s tou stoličkou je to poriadna drzosť...veď všetci hostia čo sú tam, majú rovnako zaplatené raňajky či obed, večeru a majú rovnaký nárok na tú stoličku...kto skôr príde ten skôr berie a nie že mladá pani si dá rezerváciu na 9tu a od 7mej je stolička obsadená. Toto je už fakt cez a nech mi nikto nepíše že je to ok. 🤦🏻‍♀️

xckaretxxx
2. jan 2024

@simik22 a to je zasa kto?

ibatanecnica
2. jan 2024

@xckaretxxx možno dobre, že neveiš. Ja žijem v sladkej nevedomosti, nepoznám asi okrem Plačkovej, tú sa nedalo nezaregistrovať , žiadneho influencera a aký mám krásny a šťastný život.

adulkam
2. jan 2024

@heleninamama tiež by som toto poradila,určite by sa chytili toho noviny. Ako teraz Čbirikovej aféra s nevyplatenim v reštaurácii.. Hotel by mal nepeknu reklamu,mozno by sa ozvali aj ďalší hostia. Proste toto sa nerobí,je to cez.

adulkam
2. jan 2024

@kp7333 napríklad ja sa vôbec neriadim odporúčaniami influ,ktorí za vychvalovanie majú zaplatené. Vo vela hoteloch sme boli skôr ako teraz prezentujú "zname" osoby.
Jedine teraz na jeseň som v rozhodovaní,kde pôjdeme zvolila hotel,ktorý som vždy odsuvala,že mu dám šancu. Chyba,chyba nám sa nepáčilo vôbec. A to ho cestovatelska blogerka v lete vychvalila( za peniaze)

abdn16
2. jan 2024

A nemrzi Ta len to, ze oni su tam pravdepodobne zadarmo? Neviem, absolutne by som si toto nevsimala. Ved si uzivaj cas so svojou rodinou a nevsimaj si cudzich...
Ja som pred rokmi zazila na dovolenke I. Mal. , z ktorej sa tiez isli vsetci posr. na kazdom kroku a bolo mi to uuuuuplne jedno.

kamagma
2. jan 2024

Ktory hotel ?

lechtivka
2. jan 2024

Možno bude zľavový kód 😂😂😂😂

sense
2. jan 2024

@heleninamama presne dala by som recenziu hotelu. Mne je jedno nech si robí kto chce co chce influencer sem alebo influencer tam, ale ak si zaplať určitú službu chcem ju dostať a nie byt obtazovana nejakou pseudostar

reisi
2. jan 2024

Nedavno sme boli v teple, vyberame hotel kde je klud ( mame vacsie deti) no a hned prvy den slovenska influencerka a telefonovala nahlas a dorazne… aj fotila aj vkuse riesila… Ver, ze nik to tam nerobil a bolo tam x -ludi, co maju urcite ine pozicie. Tak mi bolo trapne za nu . Celu dovolenku som striehla, nech nemame pri nich lehatko, nech pri nich nejeme… nech ich nevidim. Hlucni boli ( aj partner). Obtazovalo ma to. Ona sa rada videla, pocuvala, tocila… ja som stastna sama so sebou, s mojou rodinou a nepotrebujem takyto hukot k svojmu relaxu.
Nie nezavidim jej, ak by mi to tu niekto chcel narozpravat. Cestujeme celkom dost. Pekna som tiez.😁😂

luccija
2. jan 2024

Koľko z vás sa pozrelo na IG v ktorom hoteli tá Mokranova je🙂

lucka_ke
2. jan 2024

najviac mi príde divné, že stačí byť v jednej stupídnej show na Markíze a je z teba celbrita 🙂

janai1
2. jan 2024

@luccija ja 😂 a nikde ho nemá označený, žiadne storky z jedálne som tam nevidela, ani z wellness ani nič podobné co tu autorka opisuje 😂 Takže žiadna spolupráca to nie je.

A teda ohľadom tej stoličky, bežne sa robia rezervácie dopredu. Keby sa autorka opýtala personalu tak jej určite stoličku prinesú. Totižto vybavenosť hotela musí zodpovedať * a teda s jednou stoličkou by ďaleko nedošli

7lenka11
2. jan 2024

@aylinn myslim si, že z autorky nehovorí žiadna závisť.. sama som zažila influencerov v hoteloch, na eventoch, na dovolenkách.. a teda ja ozaj nikomu nič nezávidím, no bolo mi aj za nich trápne a v mnohých prípadoch mi vadilo ich spravanie.. a to teda poznám x influencerov.. ale aj oni sa dosť líši od seba.. sú napríklad herci s rodinami - slušní, skromní, nemajú záujem o prehnanú pozornosť, lebo sa prezentujú svojou prácou a slušným prístupom.. s potom sú ti pseudoinfluenceri, ktorí sa stali známi z večera do rana - tak ti si zvyčajne o sebe najviac myslia a robia okolo seba nezmyselný humbuk, za každú cenu chcú byť zaujímaví a v centre pozornosti.. je jedno, kto si ako zarába, ale elementárna slušnosť a ohľaduplnosť by mala existovať.. a keď už chcem niečo propagovať,dá sa to robiť aj bez toho, aby niekoho otravovali.. riesila som influencerske spolupráce a často sme týmto ľudom vybavovali vstupy do hotelov,wellnessu, obchodov mimo prevádzkových hodín alebo sme vopred s daným subjektom komunikovali, kedy môže prísť daná osoba točiť, aby tam bolo čo najmenej ľudí..

pipistrel13
2. jan 2024

@alexnina777 to je teda omyl,nemoze si kazdy robit co chce,hotel si zaplatili rovnako a ked idem na dovolenku,chcem oddychovat a nie vkuse pocuvat nejaku "hviezdu"...sla by som sa stazovat,urcite