Znechutenie z influencerov na zimnej dovolenke v Tatrách
Viem že poradit mi zrejme nikto neporadí, ale som znechutena… sme na zimnej dovolenke v tatrach.. s rodinou sme boli v jednom rezorte teraz po novom roku sa pridal manžel meníme hotel na lyžiarsky a jak na just jedna známa influencerka bude strašiť aj tu. Som zvyknutá starat sa sama o seba nevšímať si okoliu ale toto dokumentovanie každého kúska s neustálym hlasným opisom zakazdym sa otocim s nepríjemným pocitom…personál sa ide posrat dieťa majú rovnako stare jak my, animátor sedí pri nich stoličku poslednú detskú majú nachystanu pri stole aj keď sme na večeru došli skôr.. proste nič strašne samozrejme ale človek to pocíti… cena samozrejme nebola nízka tak to človeka zamrzí.. nechápem že ani počas “zlatého týždňa” si hotel nedá s tým pokoj …
@heleninamama toto mas uplnu pravdu, ze treba to davat vsade na internet, ze ako sa hotel chova k platiacim hostom a tiez si myslim, ze tam nepojde nikto. A budu si za to moct sami, lebo oni ziju z platiaciach zakaznikov, nie z influencerov co si platia a davaju im pobyty zadarmo.
@benit ešte ze mame farmu a podobne sračky kde nájdu takéto individuá a potom ich nazývajú celebrity 🤦♀️
To ste ešte nezažili Bianku🤣
a) stazuj sa vedeniu hotela b) napis na net pravdivu recenziu o svojom pobyte.
Upozornite personal, ze vas to obtazuje, alebo jej to rovno oznamte.
Tak vo wellness by mi to vadilo. Tam chce človek kľud...a smiešne je,že práve tam personál dosť hľadí na pravidlá len teraz sú hluchí a slepi. Ale ako vidno príde takáto bezvýznamná umelá celebrita a zrazu sa všetko môže porušovať. No vybrali ste si blbý hotel a ešte horší termín. Tak jedine čakať,že čím skôr odíde a potom to opomenúť v recenzii. No pre hotel to bude vlastne reklama,lebo každý si ju vygoogli a tým pádom aj negatívna reklama splní svoj účel🤷.
Pravdepodobne si len plní pracovne/obchodne záväzky. Dostala pobyt a ako odplatu má urobiť reklamu na IG.
Upozornila by som personál a napísala by som recenziu hotelu. Aby pochopili, že bežným hosťom to nie je príjemné. Uplne ta však chapem, zažila som niekoľko podobnych situácii, dokonca som s influencermi aj pracovala, a teda neraz mi bolo za nich vrcholne trápne. No oni žijú vo svojom svete, kde sa všetko točí okolo IG a reklamných zárobkov, čiže to vnímajú uplne inak.
tak si otvor jej insta alebo kde to zverejňuje a napíš pod príspevok, aká je otravná, že vám tým pokazila celú dovolenku 🤷🏻♀️
@daniela2202 Uz som sa davno tak dobre nezasmiala, no vidis, ake ste boli celebrity
Tú ženu vôbec nepoznám ale hotel by som mohla. Kde to je?
Mne by to vadilo a keby mi to liezlo na nervy tak by som jej to povedala ,že či si mysli že je zaujímavá ja keď som na dovolenke tak si užívam a nevˇbudem sa obmedzovať nejakou namyslenosti ženskou a personál ti nič nemôže
@ariannazara akú Bianku?
@srdeenko19 pravdepodobne Rumanovu
Tiez mi ako osoba nie je sympaticka, ale pozrela som si jej storky, a teda nevidim tam ziadne dokumentovanie kazdeho kuska s hlasnym opisom... Par fotiek s rodinou, ohnostroj, pitie, co pridava asi kazdy na Silvestra a komentuje len storky z fitka, v ktorom je sama a hotel nema nikde oznaceny, tak spolupraca to nebude, tak teraz neviem autorka ci si to trochu nenafukla...
@sella38 nový názov pre nič neviem a nič sa mi nechce.
@benit ani ja ale teda hlasné komentovanie okolo by mi asi vadilo. A dobrý hotel nepotrebuje influencera. To, že niekto niečo natočí, okomentuje, nepovažujem za dobré referencie, skôr názory bežných ľudí, ktorí tam už boli.
No podľa mňa si divná oveľa viac ako ona. Tebe vadí cudzia osoba že si dokumentuje dovolenku na svoj vlastný telefón? A že stoličku mali poslednú pri stole? Veď si kľudne mohli spraviť rezerváciu a nahlásiť že budú s dieťaťom a želajú si stoličku pre dieťa.
to už kde žijeme 🤣 všetkým všetko vadí. Podľa mňa sa len nevieš preniesť cez to , že ona zarába oveľa väčšie peniaze, v podstate za nič , za pár minút na telefone.
Ja by som si dovolenku v tom hoteli uzivala,lebo vobec neviem,kto je Lucia M.🤣 Ako mi je len dobre😎
@aylinn vieš čo toto je jediná profesia ktorá ma fakt že nefascinuje, každý den som vďačná že s muzom si možme dovoliť život aký žijeme lebo sme študovali a stojíme nohami pevne v realite a nas osud nezávisí od tisícky malých nickov na instagrame.
Presne veď chces mať kľud s rodinou a ona keď začne s tou slovensko-čestinou mám chuť odísť 100 metrov preč a vrátiť sa keď odíde .
My chodíme kade tade dovolenky ,lyžovať a 99,9 percent toho nedavam na internet .načo ...ľudia aj tak závidia
@aylinn chápem že niektorým ženám čo robia v podstate to isté a denne pridávajú fotky na sociálne siete (len za to nemajú zaplatené) to príde normálne, ale bežnému človeku to vadiť jednoducho bude...hlavne keď si zaplatí dovolenku tak sa nechce pozerať na takéto divadielko ale chce ju v pohode stráviť.
Asi začnem byť vďačná za to že mám to "šťastie" pozerať sa len na teliatka, ktoré chodia na večeru v šľapkách a kraťasoch ale našťastie tam nikto nič nenatáča. 😅
Občas pozerával rôzne seriály v angličtine nech ju nezabudnem a spomenula som si na jeden diel “below deck sailing yacht” - taká reality show o živote posádky na luxusnej jachte.
Raz tam mali plavbu s klientami - banda deciek influencerov a ti sa presne takto natáčali a fotili pomaly aj na wc. To bol dobrý bizar, ani ti zamestnanci to uz nedávali. Kým ich vôbec na tu jachtu dostali trvalo vecnosť, decka milión fotiek pred jachtou, ako nastupujú, ako im kapitán podáva ruku, nejakej sa to nepozdávalo tak znova všetci von z lode a ešte raz zopakovať nastupovanie
Doniesli im raňajky, veceru nikto to nezačal ani jesť len sa s tým fotili. Jedlo vychladlo, zmrzlina sa roztopila a oni len milión selfie. Západ slnka nezáujem, telefón pred sebou. Mali sa ist kúpať, ani do mora nevliezli len v plavkách pózy, kačacie pišteky, rýchlo prezliecť nový model plaviek a odznova.
Oni tým skratka žili každú sekundu dňa, pritom von na instagram zavesili 1 - 2 dokonale fotky a už iba rátali nových followerov.
Sebou posadnutych narcistickych osobnosti je na svete dosť a toto je ich dreamjob.
Ziju vo svojej vlastnej bubline a vôbec nevnímajú ze pôsobia komicky a ak sú v spoločnosti iných ľudí aj dosť otravne.
Ja ti autorka verím ze to musí byt celkom nepríjemne, ked sa tomu nedá vyhnúť v jednom hotely a kam sa pohnes tam nejaký rozruch
@lujza123 tak toto je už choré. Človek si ani život neužije a v podstate ho žiadny ani nemá. Iba tých pár ,,dokonalých ,, fotiek niekde zavesených
@evaachesa ja sa urcite nefotim každý den na socialne siete keďže nemám ani instagram a sem pridám akurat tak malého takze neviem o com hovoríš 😊 a príde mi to normálne, lebo žijeme v takej dobe kedy sa dá si takto zarobiť a ľudia tak zarábajú a vy sa môžte aj postaviť na hlavu. Same si znepríjemňujete život tým ze sa nad tým vytáčate , im ste ukradnuté
Napis recenziu na hotel a spomen to ako negativum. Ved ked si chce hotel robit reklamu cez trapnych influencerov, nech to robi mimo sezonu a nie v spicke, aby to obtazovalo hosti. Ona to isto zadarmo nerobila, minimalne zlavu na pobyt dostala. Chora doba je toto, keby ludia nesledovali vselijake pseudocelebrity na soc. sietach, vyhli by sme sa takymto problemom (aj menej vyplastikovanych barbin by chodilo po uliciach).
@aylinn no nepísala som priamo o tebe ale tak asi toho pridávaš tiež viac keď si to hneď zobrala osobne. 🙂
Vravím, človeku, čo tieto veci vôbec nerieši (ja nepridávam dieťa nikde a tiež nemám Instagram) to môže/nemusí prísť divné a otravné. Ak by som mala pri raňajkách alebo večeri počúvať nejaké blbé reči lebo sa nejaká akože celebrita natáča, tak jej hodím rožok rovno do záberu. 😁 Chorá doba, strašne chorá. 🤦🏻♀️
Naposledy keď som bola vo wellness tak sa dve 16tky asi 30min fotili v kreslách pri bazéne, v pozadí krásny výhľad (no nevyuži to) a nakoniec do toho bazéna ani nevliezli lebo išli na lehátka kontrolovať tie fotky. 😂🤦🏻♀️ Ok, mladé baby, našťastie to bol jediný zážitok čo ma nijak neobmedzoval takže pohoda. Ale kam to speje prepana. Mládež nám úplne osprostieva a to aj vďaka takýmto influencerom. 😐
Autorka,
a čo ta irituje?
Ved nech kazdy clovek zije zivot podla seba. Hovorí do telefonu? A? Co ti na tom vadí?

musela som si vygoogliť kto to je, dočítala som sa po "niekdajšia účastníčka Farmy" a to mi stačilo... normálne sa sťažuj, stoličku pre dieťa si vezmi ak ste prišli skôr, animátor nech sa venuje aj vám