Zničená dovolenka
Ahojte aký je váš nestranný názor na problém ktorý sa mi výskytol..S priateľom sme od minulého plánovali dovolenku chatu v Ružomberku, keďže sa zarezervovala na 4 noci tak sme mali v pláne že zoberieme všetky naše deti a pôjdeme tam...
S priateľom sme malí ísť tak že pôjdu jeho 3 dcéry (25 ročná dcéra. +Jej frajer,14,15 ) Ja môj syn 15 r.a nás spoločný syn 1,5 rok... Celý čas čo som na MD nepohne ničím ani malému sa nevenuje tak som očakávala že aspoň v deň narodenín si môžem vydýchnuť ale opak bol pravdou.. Môj syn bol u nás na prázdninách keďže bývam od domová 150 km a tak som mu včera šla kúpiť pár vecí do školy.. Prišli sme po 2 hodínach a priateľ už nadával kde som toľko atď že musí byť pri malom..Tak som sa naň naštvala pretože ani po mojom príchode nepohol ani prstom a to som doniesla aj zákusky.. Prišla som o 16:00 a dokým som skončila s upratovaním , behaním za malím atď tak bolo 21:30..Dnes ráno má nervy neopustili a na Priateľovu otázku či idem na tú chau som vykríkla že nejdem a on sa jednoducho zobral a šiel..Po ceste tam vyložil môjho syna a smeroval s jeho deťmi na chatu..A ešte .. Čakala som že ma prehovorí ale ani to a nakoniec mi dnes napísal že hádam sa on mne nebude prosiť.. Čo si o tomto myslíte?
Začala som mu vyčítať že ja by som bez neho nešla nikam mne by to nedalo.. Pretože by som ho musela prehovoriť.. Lenže keď som mu povedala že jemu to vyšlo vhod už len tým že nemusí nášho syna ťahať v turistickom nosiči tak sa mi začal vymsmievat že nemala som vymýšľať a nemala som mu robiť nervy.. Proste cítim že toto mu nedokážem odpustiť..
@a_alexandra_a Predtým keď sme niečo naplánovali tak sme šli v pohode a hlavne narýchlo a na blik ak s malým a vždy sa niečo našlo a bola som síce ubehana ale dalo sa ..Ale čo sa týka tohoto až v duši má bolí že mi podkopal nohy už len tým že sa má ani len nesnažil prehovoriť. .
ak má 25ročnú dcéru tak je už starší a zrejme nemá nervy na malé dieťa... asi nebol dobrý nápad ku 4 deťom ešte piate
A on to vase dieta chcel alebo sa len podarilo? Lebo po troch dcerach uz ocividne zaujem o maleho nema.
Asi mu prislo vhod ze to takto cele vypalilo a isiel len s dcerami
@amiaja Myslím že keby ma tam tak chcel tak by ma prehovoril... Áno prišlo mu to úplne vhod a dobré vie že som aj naladova a žijeme spolu už 2 roky
@laura156 Syn chce dokončiť školu v meste odkiaľ som takže preto a je u mojich rodičov,a u bývalého, pravidelné ho navštevujem v podobe týždňa aj dvoch v mesiaci keď som s ním u našich
Primitiv preco vysadil tvojho syna mal ho zobrat na chatu...On zobral svoje deti a tvojho poslal domov?
Preco tvoj syn nezije s vami?
Si nasrata ty, nasraty on...nech si to uziju velmi by som bola nahnevana.Snad mas pravo sa chvilu venovat svojmu starsiemu aj on je otec...bol na nervy, tak si si to zlizla a cele to dopadlo zle.Viac by som mu nepisala, keby sa ozval z chaty
toto vyzerá na celkovo zlý výber partnera, ono starší muži chcú pravidelný sex, ale už nechcú malé deti a starosti s nimi, aby si neostala sama
toto vyzerá tak, že ,,zadarilo sa,, tak čo už. Myslím, že on u ,,v jeho veku,, potrebuje svoj kľud a nie behať okolo malého dieťaťa a počúvať výčitky ženy. Ale asi sa chcel zachovať ,,zodpovedne,, ked si zostala tehotná.
No ste ako malé deti... Pochybujem, že on sa zrazu v ten deň zmenil o 180° že si zo seba musela robiť dôležitú a čakať ze on ta bude prosiť aj keď si mu vykricala ze nikam nejdeš. Urobil ako si mu povedala.
To ze tvojho syna nezobral je cudne ale cudne je aj to, že nežije s vami ale nechala si ho u starých rodičov
autorka - tak podľa toho sa aj správa. Nečakaj, že sa zmení. On už ďalšie dieťa nechcel, nechcel asi ani dalšiu rodinu. Toto mi skôr príde, že sa blíži rozchod a nečakaj že on sa zmení. Koľko máte rokov?
Nuž jemu to padlo vhod a šiel si vlastné oddýchnuť so svojimi dospelými deťmi... Choď za synom a choďte niekde na wellnes. Je to debilko, na tú chatu mal ísť aj Tvoj syn.
Už len veta kde si tak dlho musíš byť pri malom by mi urobila zlosť. A čo sám ti skočil do brucha. Snád sama si si ho neurobila ON čo nevie sa postarať musíš byť pri málom. Musíš dve veci ísť s--ť aby si sa ne...a a zomrieť to musí každý ostatok všetko môžeš. Má aj otca nielen matku. Píšeš že syn 15 rokov tvoj asi býva 150 km od teba. TY si nechala syna manželovi a išla si za iným. Ak áno tak prečo čo ON trval na tom že nemôže s tebou žiť. Takého chlapa by som nechcela ktorý by ma nechcel s mojím synom. Je to pokrytec mysliaci len na seba sebecký. Jasné že bol rada že išiel zo svojimi detmi a na teba a tvojho a vášho spoločného sa vykašľal toto milujúci muž žene neurobí. Ja by som mu prestala prať variť a poskytovať služby. ON asi toho malého ani veľmi asi nechcel ked TI po príchode domov povedal že musíš sa starať o malého. Ked chcel sex a deti nie tak mal používať ochranu. Mne to tak príde že ON ani ako keby ho nechcel malého. Píšeš že má ON 3 dcéry jednu dospelú 2 tenageerky. Tak išiel s nim a teba mal len do počtu. Na další víkend by som vzala malého pozbierala sa nič mu nepovedala a išla k rodine na víkend ak je možnosť k tvojej a ani telefon by som mu nedvíhala načo.
a jeho deti bývajú s vami, alebo žijete vlastne len ty, on a ten najmenší chlapček?
po navrate by som mu nevarila, neprala, neupratovala a ziadny sex.....venovala sa iba svojim detom...maly syn planovany nebol,ale on chudak zato nemoze...
takisto Tvoj starsi..preco ho uz nemohol zobrat ked bral svoje deti?
@mila23 Môjho syna prehováraní jeho detí až idú lenže bolo mu to ževraj dosť blbé keďže by som tam nebola aj ja a ešte k tomu starší syn bol úplne Happy že odtiaľto šiel preč pretože on má v rodnom mestečku kamarátov, fotbalovy tým a tam sa ževraj nenudí
Bože žena, už nemáš dvadsať na takéto zdúvanie 😀 Jemu to vyslovene prišlo vhod, že si nešla. Treba sa usmiať, keď frfle a s kľudom angličana si baliť svoje veci a pobaliť malé dieťa. No teraz si už tak nasratá, že tam asi ani nepôjdeš, len by ste sa hádali. No a ty sa zariaď. Aký požičaj, taký vráť. Žiadne také, že mu budeš naďalej robiť servis v domácnosti. Na chate to evidentne zvládal sám, tak aj doma bude 😎
aj som si myslela, že 15 ročný chalan s tvojím partnerom určite nechcel ísť, že si vedel lepšie zariadiť svoj program so svojimi kamarátmi - mám syna v takom veku, tiež občas už bojkotuje naše výlety, návštevy,
a ak si tam nešla ty, tak sa mu ani nečudujem.
aký má vlastne vzťah s ním a jeho deťmi? ste zobratí, že sú to jeho nevlastní súrodenci, alebo ste len partneri?
@maryon1 Sme len partneri, priateľ povedal že svadbu popravde ani nechce že v dnešnej dobe je to zbytočne
ja mám toľko čo on. No poviem ti, v tomto veku chceme mať svoj kľud a nie starať sa o malé deti, počúvať výčitky a hádať sa. Radšej človek zostane sám a bude mať kľud, ako sa stále nervačiť a čakať, čo zase príde. Mali ste úplne iné očakávania od života. On už si svoje zažil a už chce mať kľud a ty ešte nie. A z toho všetkého pramenia tie problémy. Bol donútený do niečoho, čo v podstate už nechcel.

Ja neviem ženy, kde vy hľadáte takýchto debilov. Bol taký stále, alebo sa tak extrémne zmenil?