icon

Zničená dovolenka

19. aug 2022

Ahojte aký je váš nestranný názor na problém ktorý sa mi výskytol..S priateľom sme od minulého plánovali dovolenku chatu v Ružomberku, keďže sa zarezervovala na 4 noci tak sme mali v pláne že zoberieme všetky naše deti a pôjdeme tam...
S priateľom sme malí ísť tak že pôjdu jeho 3 dcéry (25 ročná dcéra. +Jej frajer,14,15 ) Ja môj syn 15 r.a nás spoločný syn 1,5 rok... Celý čas čo som na MD nepohne ničím ani malému sa nevenuje tak som očakávala že aspoň v deň narodenín si môžem vydýchnuť ale opak bol pravdou.. Môj syn bol u nás na prázdninách keďže bývam od domová 150 km a tak som mu včera šla kúpiť pár vecí do školy.. Prišli sme po 2 hodínach a priateľ už nadával kde som toľko atď že musí byť pri malom..Tak som sa naň naštvala pretože ani po mojom príchode nepohol ani prstom a to som doniesla aj zákusky.. Prišla som o 16:00 a dokým som skončila s upratovaním , behaním za malím atď tak bolo 21:30..Dnes ráno má nervy neopustili a na Priateľovu otázku či idem na tú chau som vykríkla že nejdem a on sa jednoducho zobral a šiel..Po ceste tam vyložil môjho syna a smeroval s jeho deťmi na chatu..A ešte .. Čakala som že ma prehovorí ale ani to a nakoniec mi dnes napísal že hádam sa on mne nebude prosiť.. Čo si o tomto myslíte?

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
lily246
19. aug 2022

Neexistuje na svete chlap ani nikto, kvôli komu by som odišla žiť preč od 13ročného syna. Robíš strašne zlé životné rozhodnutia. Prvého syna si mala tiež bezhlavo skoro, potom ho opustíš kvôli starému kktovi a spravíš si s ním ďalšie dieťa keď si ho ešte ani poriadne nepoznala. Si tesne po 30tke a máš dobre zbabraný život kvôli svojim ľahkovážnym a naivným rozhodnutiam. Otras. Chúďatká deti. Majetok určite žiadny, práca a kariéra nič. Spamätaj sa.

heleninamama
19. aug 2022

@lienka.7 Na výživné na seba nemá nárok. Tam sú iné podmienky pre nevydatú matku. Dieťa už má 2 roky, môže ho dať do jaslí a ona je zdravá, môže ísť robiť. Dostane možno 100-150 na dieťa, lebo otec má aj iné vyživovacie povinnosti.
A môže byť rada, ak to bude platiť. Nie je to žiadny boháč a to decko od začiatku nechcel.

janetinka27
19. aug 2022

ahoj a ako to, ze tvoj starsi syn isiel s nim a on ho vylozil u tvojich rodicov? ty si vedela, ze ho tam zavezie?
a kde je najmensi, ked si ty so svojim starsim synom u svojich rodicov? pises, ze tam travis tyzden-dva kazdy mesiac. kde je vtedy maly? bo pises, ze ti dve hodiny v sedacke nevydrzi.

autor
19. aug 2022

@janetinka27 mladší syn je vždy so mnou a tak istoto aj u mojich rodičov..K rodičom má vozí má priateľ a na ďalší deň odchádza naspäť k sebe domovy a potom pre mňa aj príde

mila23
19. aug 2022

ako sa musi citit Tvoj starsi syn? chuda....zil s tebou v byte, potom si si nasla chlapa a odisla za chlapom a syna hodila rodicom 😖
akoze stal Ti ten chlap zato????? uprednostnila si ho a on Ta ma teraz iba na sex a domacnost....
rodicia musia mat radost .....

autor
19. aug 2022

@mila23 Syna som už pred odchodom mala v striedavej s bývalým ktorý má tiež už novú rodinu

stanulienkat
19. aug 2022

Bez decka, bez byvania, bez prace, bez perspektivy.... pouzivala by som 3 druhy antikoncepcie. A nie otehotniem po par dnoch s chlapom, co ma dospele deti, chce mat klud a nie male dieta. Cim rozmyslaju niektore zeny? Uz si len spdavit 3 dieta s 3 muzom.

evica17
19. aug 2022

@kvetinka75 donútený ? Však si mal dávať pozor keď chcel sexovať a nie že ups podarilo sa a nech si žena rieši všetko

lucka_ke
19. aug 2022

útočíte len na ňu, ale nový partner takisto opustil 12 a 13ročné dcéry a zdrhol s milenkou... obaja sú rovnako ľahkovážni, nechali svoje rodiny a vrhli sa do romance, ktorá žiaľ nedopadla dobre

kvetinka75
19. aug 2022

@evica17 ktožvie ako to bolo. Veľa žien akože berie antikoncepciu a zrazu bum. A jasne jej hneď na začiatku povedal že dieťa nechce. Muži to berú inak ako ženy, Netvrdím že je to správne ale ak si žena dieťa nenechá, muž to väčšinou hodí za hlavu. A toto asi čakal aj on že sa stane.

kvetinka75
19. aug 2022

@lucka_ke ako vieš že nebol rozvedený? lebo ja som sa nedočítala v akom vzťahu vlastne on bol keď sa spoznali.

eva112014
19. aug 2022

@autorka starý chlap k tebe a ešte má aj toľko detí. 🫣 Už to by som si povedala, že ruky preč. A ešte sa sťahuješ toľko km za ním. 🙃

kaktusik007
19. aug 2022

@lucka_ke no minimalne on svoje dcery nemal zverene do starostlivosti, pisala ze ziju s jeho ex, na rozdiel od nej - ona syna zvereneho mala, sice iba v striedavke (toto inak tiez nepochopim) ale mala....
@eva112014 presne.. co ti moze dat vyrazne starsi chlap, co ma tri vyzivovacie povinnosti?

kormino
19. aug 2022

Nebudem ti písať už nič ine,lebo už tu napísali všetko,len toľko,že taký chlap sa ešte nenarodil,aby som ja nechala svoje dieťa u rodičov.Ani Brad Pitt,alebo nejaký multimilionár,nie ešte o 14 rokov starší chlap,rozvedený s troma deťmi.Ja sa čudujem maminkám dievčat,že im nedali nejaké rady do života a pozerajú ako ich dcéry vedú takýto život a ešte prichýlia vnúča ,aby dcéra odišla za chlapom.

lucka_ke
19. aug 2022

@kvetinka75 @kaktusik007 rozvedený či nie, nechal tri deti a išiel za milenkou... rovnako ona nechal syna a išla za milencom, preto píšem, že sú rovnako ľahkovážni obaja
a teraz piate malé dieťa, o ktoré sa on starať nechce... o tých násťročných radšej ani nepíšem

kvetinka75
19. aug 2022

@lucka_ke asi si to nepochopila. On už pred tým ako sa spoznali mohol žiť sám. Nemusel od rodiny odchádzať za milenkou.

kaktusik007
19. aug 2022

@lucka_ke ci to spravil on nevieme.... to ze ona nechala syna pre milenca je pravda a fakt.

jaskolka
19. aug 2022

Ježiškove papučky, to co je za vzťah, že každý mesiac na dva týždne ta odvezie aj s dieťaťom k rodičom, potom sa vráti nazad, ty si tam dva týždne s oboma deťmi, potom po teba príde, syn ostane tam, vy idete spolu nazad na dva týždne a takto dookola?
Akože fakt? Tak toto je skutočne úžasný partnerský vzťah.🙈
Ako pochopím, že v nejakých opodstatnneyvh prípadoch sa tak rieši, ak matka napríklad z dôvodu rizikového tehotenstva musí oddychovať, muž má dobrú robotu v mieste bydliska, a majú maličké dieťa, tak potrebuje pomoc
Ok, nie je problém, pochopiteľné že vtedy je normálne ze ostane hoci u rodičov dlhšie.
Ale len tak, lebo... Neviem prečo, z akého dôvodu si u rodičov týždeň dva každý mesiac? Kvôli staršiemu? A to dokedy chcete takto fungovať? To ti nenapadlo predtým, kým si sa zbalila 150 km ďaleko , že syn tam ma školu? Veď to je úplne z cesty, takto vlastne chudák ani jedno dieťa nevue, kde má vlastne domov. A vzťah vás dvoch vlastne ide "do stratená"takto tiež

lilly16
19. aug 2022

Tak to mi je ľúto, že sa tak sprava celkovo..je to egoista.tiez potrebuješ oddýchnuť si a pomôcť doma.ty u neho nie si na prvom mieste..treba mu poriadne prečistiť žalúdok..

simca06022011
19. aug 2022

@vero_29 ver ze nic nemusi robiť naozaj. To ze chlap robi svoje hobby, napr moj sa dal na stavbu niecoho, pestovanie dačoho.. Pre mna nie je domaca práca a tiez v kľude poviem, ze nic neurobi doma. Lebo neurobi. Okrem bordelu okolo svojich aktivit.

simca06022011
19. aug 2022

@jaskolka striedavonsa stara o autorku on a jej rodicia 😂 moderné vztahy

autor
19. aug 2022

@kvetinka75 🙄Bol rozvedeny už 3 roky pred našich vzťahom predomnou mal ročný vzťah,nechala ho ex ktorá si našla mladší model ktorý nechal ju a teraz jeho ex má staršieho o 12 r muža s ktorým plánuje svadbu ešte niečo? Pýtala som len na názor čo sa týka výletu a nie ti rozobrať celý priebeh môjho života 🙄

mackamizjedlaskrec
19. aug 2022

Tak k vyletu to ze si sa odula to je take typicky Slovenske ...uz som to pisala muzi to neznasaju taketo odutiny ...A k tomu povedz preco on vysadil tvojho syna ?Mne by to najviac hryzlo .

autor
19. aug 2022

@mackamizjedlaskrec Pretože syn chcel ísť naspäť potom čo tu bol 2 týždne už ho to ti nebavilo

eva112014
19. aug 2022

@kaktusik007 Môže dať akurát ďalšie dieťa o ktoré sa nepostará. 😅

lucka_ke
19. aug 2022

rozoberáme tvoj život, pretože z toho pramenia vaše problémy, on chcel len usmiatu a bezstarostnú milenku na sex, nie ďalšie dieťa a ďalšiu nervóznu ženu, keď pred tebou už mal dva nepodarené vzťahy

eva112014
19. aug 2022

Autorka ohľadne výletu. Čo chceš počuť? Že ťa ľúbi? Naozaj to tak cítiš? Že mu záleží na tebe? Záleží mu tak na sexe. Neboj, on ešte príde, keď bude chcieť sex. Žiaľ.

luccija
19. aug 2022

Tak Ti bude dieta plakat v sedacke...chod po najedeni a nech si pospi...isla by som k rodicom.Spravila si velku hlupost odist od pubertalneho syna.Ved kde je vlastne doma?raz si ho zoberie ex muz, raz ty, nevlastni surodenci, vlastny surodenec este, ze ma tu babku a dedka.Mama nenechava deti same...asi sa citi vsade navyse estez ked mas male dieta.

luccija
19. aug 2022

A vybavuj si obecny byt predpokladam, ze to je tam kde zije syn?A bud v jeho blizkosti.Kazdy robi chyby, ale s tymto nebudes stastna.Ked to bolo neplanovane co uz...teraz je tu a treba sa postarat.