icon

Zničila som ja švagrine svadbu?

15. aug 2022

Ahojte..ani neviem preco tu pisem ale potrebujem sa niekde vyzalovat mozno poznat iny nazor..lebo som akosi zrazu cierna ovca v manzelovej rodine a niesom si ista ci právom..mozno vy mi to objasnite ako nezainteresovane osoby..svagrina mala pred mesiacom svadbu..vydavala sa prvykrat ..pripravy prebiehali dost chaoticky lebo svagrina je typ cloveka co vsetko riesi na poslednu chvilu..no a tri tyzdne pred sobasom si spomenula ze vsak ona nema zajednanu kadernicku..resp. mala ale ta jej to odriekla a ona zabudla si hladat novu..kedze bola zufala nakolko obvolala asi vsetky kadernicky v meste ale bud mali plno alebo dovolenka..ja som si spomenula na jednu moju znamu kadernicku ktora mna cesala pred troma rokmi na ples a ucesala ma velmi pekne aj za dobru cenu..povedala som svagrine ze jej skusim zavolat ze ona je teraz na materskej dovolenke a berie to ako privyrobenie si tie ucesy..tak som jej zavolala a povedala ze ma v tedy akurat volno ze svagrinu moze ucesat...svagrina cela happy ze ma o uces postarane ale ze ide teraz na dva tyzdne na dovolenku tak nestihaju skusku ucesu..svagrina povedala ze jej to nevadi ze vsak ja som ju ako kadernicku vychvalila do nebies (povedala som len ze ma vtedy raz pekne ucesala) tak ze jej veri a skusku ucesu netreba..prisiel den svadby a svagrina sa isla dat rano o desiatej ucesat..vratila sa odtial po dvoch hodinach tak sa jej pytam ze ako je spokojna ..uces sa mi zdal celkom OK aj ked priznam sa k nej nehodil velmi ale myslela som ze je s tym svagrina v pohode, presla len okolo mna skaredo sa na mna pozrela vosla do izby a bachla dverami..tak som sla za nou a pytam sa co je..zacala na mna kricat ze sa jej mam pozriet na hlavu ze co jej ta moja "uzasna" kadernicka vytvorila na hlave..ze vyzera akoby mala prilbu uces ala sesdesiate roky ze ani jej babka nemala taky hrozny uces na svojej svadbe..nevie s tym ani nic urobit lebo jej na to dala asi tonu laku a do toho ešte korunku ze proste hruza zacala tam plakat ze ona takto pred tych ludi nepojde ze vyzera ako debil a ze mi pekne dakuje ze som jej odporucila kadernicku a znicila svadbu..ja som sa jej pokusala vysvetlit ze vsak mna ucesala pekne ze som necakala ze jej urobi takito uces naozaj to vyzeralo tak nemoderne..ale nebol to zamer aby som jej pokazila svadbu alebo nieco take..chcela som len pomoct..naco mi povedala ze krasne dakuje za taku pomoc ze v svoj velky den bude vyzerat ako cinsky boh srandy vdaka mne..ze si mam nabuduce svoje odporucania nechat..svadba prebehla tak ze nevesta bola oduta vobec sa nebavila a vsetci to davali za vinu mne..hlavne teda ona a svokra samozrejme..svokra ešte zahlasila..ze tak aspon vies ze si nemas davat od nej radit ...

autor
15. aug 2022

@veronika33 jasne ze muz sa ma zastal..on vie ako to bolo..ze som chcela len pomoct..on bol somnou na plese vtedy a aj jemu sa pacil moj uces..ako som mala vediet ze ju ucese ako priseru,?..povedal svagrinej svoje aj svokru upratal..hlavne jej vytkol to ze keby vsetko neriesila ako vzdy mala by kadernicku zajednanu vlastnu..

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
15. aug 2022

inak nechapem ani ja preco ju tak kadernicka tak doriadila..je to mlada baba 33 rocna tak hadam vie ake su trendy dnes a podobne..fakt ju ucesala nemoderne..ja rozumiem ze nebola spokojna..nechcela sa ani fotit pocas svadby musel ju fotograf ukecavat aspon na nejake to fotenie ze vsak je nevesta..a ide tam hlavne o nu..ale strasne malo sa fotila..utekala aj pred kameramanom..

matullienka
15. aug 2022

Vykašli sa na ňu a netráp sa keby bola normálna tak s kaderníčkou počas česania komunikuje a otvorí si hubu keď sa jej to nepáči. Nebudem sa tváriť ze je to pekné a potom byt zduta

ella1234
15. aug 2022

Keby chce tak si doma za polhodinu umyje aj vyfuka vlasy a spravila by si nejaký jednoduchý drdol. Ale tvoja švagriná je len hysterka.

zazrak1991
15. aug 2022

Bože prečo by hneď mala byť nevesta krava . Nehovorím že je to autorkina vina,ale nevesty mi je naozaj ľúto. Neviem si predstaviť že mi kaderníčka takto pokazí svadbu . Áno nemala teba obviniť ,ale ju . Jeden účes možno robí pekne ale iné môže dovrzat. Na tvojom mieste aj na mieste nevesty by som si to riešila s kaderníčkou. Normálne keby som chcela poradiť a toto sa stane zdvihnem telefón a poviem jej čo to dorobila žene v jej svadobný deň . A nevesta bohužiaľ si to vybila na tebe ,bol to jej svadobný deň ,pre mnohé ženy vysnívaný,najkrajší deň v živote, emócie boli silnejšie ako rozum ...

kitycat
15. aug 2022

1.) na skusku ucesu by som sla. Ak kadernicka nemala cas hladala by som inu a mala konkretnu predstavu a aspon pat obrazkov

2.) by som sama povedala, ze bez skusky nech sa vyprdne na tvoju znamu kadernicku, nech hlada dalsiu

3.) kolko rokov ma kadernicka, ze jej na hlave spravila nieco, co si najskor popisala ako nie tak hrozne a potom ako ozaj staromodne a nepochopitelne pre teba?

4.) vsetky 3 ste riadme truby, kazda svojim blbým spôsobom 🤭🤭🤭

autor
15. aug 2022

@kitycat ma 33 rokov ta kadernicka

mandzula
15. aug 2022

Svagrina je asi daka nekompletna, sprava sa ako male jesitne dieta. Chapem, ze ju to nastvalo, ale ty za to isto nemozes.

tandariatko
15. aug 2022

To je krávka 🤣 však keď sedela u kaderníčky asi oproti zrkadlu videla čo jej na hlave tvorí či? Nemals ústa aby jej povedala že nie je spokojná aby jej to prerobila? Prípadne mohla si to umyť vyžehliť alebo natočiť ... Tvoja chyba to určite nie je ...

martinkatinka
15. aug 2022

Chcela by som teda vidiet ten uces 🤷
Ale kazdopadne, nebola to tvoja vina, ale svagrina sa nemala kde vyzurit.

podmostom
15. aug 2022

@ella1234 presne tak, hysterka. Autorka, buď rada, že ty si si ju nevzala za ženu. Ten chlap si ešte užije..

cimage
15. aug 2022

“Hubu” si mala otvorit u kadernicky a nie na teba nadavat, ty si ju necesala. Hned mala vliezt do sprchy a umyvat ten lak aj hodinu a nieco by vycarovala aj sama. Aj obycajny cop je krajsi ako prilba na hlave, alebo par jednoduchych vln.
Ale chapem, ze jej to pokazilo den D, ale tvoja chyba to nie je.

tykat
15. aug 2022

Chcela by som ten uces vidiet 😁 ...ked dakazal takto znicit svadbu.

radiah
Autor odpoveď zmazal
miadi
15. aug 2022

Ze cinsky boh srandy 😂Este bude veselo s takouto svagrinou. Kasli na nu aj na svokru . Ked jej ego pokazilo svadbu nie ty, Hlavne ze muz je normalny ostatnych mozes kaslat snimi nezijes.

maximko25
15. aug 2022

Omg...bud rada takato svagrina...rozmanany fracek...mala ist na skusku.a nie mindzovat v den svadby..niektori ludia uz co cakaju ze vsetci okolo budu skakat snad a zodpovedni za nich nie?🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️joj tieto temy tu dnes🤣

livka_
15. aug 2022

Veľmi senzitívne spirituálna kaderníčka.. nakukla do jej duše a účes tomu len prispôsobila 😅😅😅 aaale srandujem... No obe s paní mámou sú asi fúrie. Aspoň že máš manžela milého 🤗🤩💕👍

svetlonos
15. aug 2022

Svagrina je vadna a namiesto uznania si vladtnej chyby, hodila svoju sprostou na teba. Okrem toho, pokial je az taka povrchna, ze koli blbemu ucesu sa nezabavi na vlastnej svadbe, je otazne, naco sa vlastne vydavala. Ved svadba preboha nie je o ucese!!
Mohla to zobrat s humorom a povedat svadobcanom, ze vzdy chcela vyskusat uces ala 60 te roky a kedy, ked nie ako nevedta 😁 Vsetci by sa pobavili, ona na sebe tiez a veselica mohla byt paradna. No ale ked jej ide o mienku druhych v takej malichernosti, v taky den, tak dobre ze sa vyfarbila teraz. Normalne by som ju neriesila pipinu.
Tiez som sa dala namalovat na vianocny firemny vecierok. Vraj robi pekny mackeup 🙈 Vyzerala som horsie ako nevydarena kraslica 😂 Ale nenechala som si pokazit vecer, fantasticky uzasne som sa bavila a to nas tam bolo 400 - k teme, vo si kto pomysli. Ani by ma nenapadlo obvinit kamosku za odporucenie! Bavili sme sa spolu na tom 😁
Zaver:
Ty si uplne v pohode, svagrina zastavena vyvojovo niekde v detstve. Hruza des a vela sylnych nervov jej muzovi.

thereisabear
15. aug 2022

Tak ako "vyčesať dohora a pár prameňov po boku" už samo o sebe znie ako z 90tych rokov. Veď to už nikto nenosí. Môže si za to sama.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
loliki
15. aug 2022

Prosíme si foto nevesty, aby sme sa mohli vyjadriť k účesu.😉

tykat
15. aug 2022

@loliki vsak?

@autorka FOTKU-FOTKU-FOTKU ...aspon nejaku z netu, nech si to vieme predstavit 😉

kimberley123
15. aug 2022

@denda007 😁burku

loliki
15. aug 2022

Nevesta mala zahrať divadielko, že presne taký účes chcela a s úsmevom prežiť svadobný deň a s každým sa odfotiť. V dnešnej dobe, keď každý chce byť originálny a iný je úplne jedno, aký má niekto účes. Keby sa usmievala, každý by ju chválil, ako dobre vyzerá a nakoniec by tomu aj uverila. Nie je dôležité, čo máš na hlave, ale čo máš v hlave. Takto si to pokazila ona sama sebe, pohnevala sa s tebou.

yvanielka
15. aug 2022

Ja si pri "vyčesať plus pár prameňov po boku" predstavujem niečo takéto, to sú pekné účesy. Bolo to také hrozné? 😀 Ukázala jej aspoň predstavu na foto?

vevapeto
15. aug 2022

Jaaaaj ozaj sa raz potvrdilo -“za dobrotu na žobrotu”.

kimberley123
15. aug 2022

Prosím Vás a to sa nevedela na rýchlo radšej učesať sama?? Ja si pamätám moj maturitný ples kozmetička ma vymalovala ako na halloween tak som si porevala chvílu doma zmyla ksicht a na novo upravila.Nechcem byť vôbec zlá,viem že vy sa preto trápite no mna ste velmi pobavili 😄 a že čínsky boh srandy🤣

reni1512
15. aug 2022

A ked ju cesala vtedy take nevymyte usta nemala? Ci stratila jazyk???? Mala jej povedat zle nepaci sa mi odznova... uplny blud ze ty za to mozes... za dobrotu na zobrotu

euka210
15. aug 2022

...co na to povedat!? ...chcela si jej pomoct, tak si pomohla. Ze nesla na skusku, to uz jej chyba. Ty si ten uces nerobila, takze Tvoja vina to nie je. Ked sa jej to nepacilo, mala sa ohradit hned u kamosky, nech jej to zmeni...stale by sa to dalo zmenit.
Ako, normalne by som chcela vidiet foto, ci to bolo az take hrozne.
Mne robila doma kamoska kadernicka a tyzden pred robila aj skusku ako to bude.
Ale su kadernicky a kadernicky...aj u nas len ked striha chlapcov ci manzela tak viem ze jedna menej pekne striha.
Aj ty sa ohrad, ze nabuduce uz jej nebudes radit...mala si dat vlasy do copa a vybavene.
Stalo sa, chcela si dobre, urcite to nie je tvoja vina, len si potrebuje ventilovat na niekom svoje sklamanie...