icon

Znova hádky a už aj bitky, čo mám robiť ?

adusik12457
19. jan 2020

Baby jednu tému som tu spominala tie hadky s mužom znova je to tu už ma aj zbil až ma ušibolia som až zahlušená.Prosìm vas poradte čo robiť ja nemám kam ísť 😢😢😢😢😢😢

evittam
19. jan 2020

@maca1984 Daj sprostemu rozum oserie ti plot. Ale aspoň ze ta to ona nemôže ale jej rodina....Ach jaj asi fakt len bit takýchto ľudí po tých hlúpych hlavach....

evittam
19. jan 2020

@adusik12457 No drzi asi-mas holu rit predpokladám podla toho co tu čítam. Tak ju zdvihni, zbav sa kretena a robit....Keby si mala prasknutý bubienok tak nepočujes... ale ešteže si "zahlusena". Inak si v poriadku?
Prepac, za tvrdú úprimnosť ale inak sa mi neda...
@perdulka7 Myslis?
@amelia000 No to ja budem za chvíľu za arogantnu...

dopolbokaodrata
19. jan 2020

@evittam toto robiť nepôjde 🙄

sisa_s
19. jan 2020

@limetka69 tento nick si uz dlho pamatam, lebo marne sme sa jej 1000x snazili vysvetlit, ze jej testy, ktore si robila kazdy den, boli negativne.... Jedna jej napisala, ze vidi ducha, tak toho sa chytila a na nas kaslala... A to, ze sa 4r pokusaju o dieta a neboli ani v CAR, je dalsia vec.. Ona si nikdy nedala povedat, rovnako ako tu, pointa je zahlusenost a nie, ze ma doma dementa a mala by odist... A kedz nepracuje a nic nema, tak podla mna aj s nim ostane a o tyzden tu bude dalsi test vycapeny

0silvia0
19. jan 2020

@sisa_s ale kdeze, este je dalsia moznost najst si niekoho ineho ako napisala...

sisa_s
19. jan 2020

@0silvia0 no nechcem byt zla, ale podla mna sa mladi rozumni chalani netrhaju o 23r babu, ktora nepracuje a necha so sebou zametat a otlkat sa... Mozno to bude zase nejaky pochybny chlap, ktory ju namota a bude riadit, ako jemu vyhovuje

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
koniarova
19. jan 2020

@zahrajzlato veru. A ešte k tomu aj zahlušená.🤣

marca12
19. jan 2020

@adusik12457 tak fajn,zostan pri nom a pridi o to najcennejsie-zdravir. Bud si velmi jednoducha alebo si inak neviem vysvetlit,co tu pises. Prisla si sa polutovat,ze si zahlusena? Lebo este to zo 3x zopakujes predpokladam.

cacianka
19. jan 2020

@limetka69 ked su zrolujes stranku na posledny prispevok na strane tak pod nim je biele políčko s lupou 🔎Hladaj v diskusiách na koniku.
Tam si napíš nick koho hladas, napr. tuto adusik a vyhodi ti 10 stran jej prispevkov ktore opakovane pridala.10 stran tém o testoch tehotenstva...furt dookola 👿

evittam
19. jan 2020

@sisa_s No zahlusena uz na stále a od jedneho dementa k druhému....
@0silvia0

0kristina0
19. jan 2020

@adusik12457 ved s nim teda zostan a nechaj sa otlkat

limetka69
19. jan 2020

@cacianka jááááj, to za to su niektore take múdre, že.... veď si tu to iste pisala v septembri a bla, bla, bla, a ja reku, preboha to čo má v hlave databázu? :D

maca1984
19. jan 2020

Autorka,ty si cela zahlusena a nie len tvoje ucho,,,a nie len zahlusena ale este aj sprosta jak tago

0silvia0
19. jan 2020

Prosím Vás, čo je to za slovo zahlušená? Ochluchnutá? Lebo ja som si myslela, že zahlušiť je zabiť, tak je ochluchnutá alebo prizabitá?😎

sisasen
19. jan 2020

v prvom rade na pohotovosť, zadokumentovať to, odtial rovno k policajtom, a ked budes čakať, rovno zavolaj na linku pomoci ako ti radili vyššie - vid kontakty, prespať tam, pre veci si mozes prísť, ked tvoj "ochranca" bude v práci ..... a odísť daleko, trebars aj do Ciech, pohľadať nejaku brigadu.... určite ti budú vedieť poradiť aj v Centre ......

nespoliehaj sa na rodinu - zrejme nemaju možnosť vyriešiť tuto TVOJU situáciu, toto si musíš vyriešiť sama !!
- a nebud naivná - tvoj partner sa nikdy nezlepší - zrejme má sklon k násilníctvu už dávno v sebe, len ho až teraz začína objavovať .... a konaj ešte predtým, ako budeme o tebe počuť v Krimi.....

( chválim akčnú gabrielaaaa ...hned más aj kontakty ....)

alexandraalexandrova
19. jan 2020

Baby, to som tu jedina koho napadlo ze autorka je na invalidnom dochodku preto ze ma psychicke problemy? Z jej sposobu komunikacie mi to tak pride ze ma dost problem nielen so sebavedomim ale aj s vnimanim reality. Ak ma psychicke problemy, to ze tu do nej hustite aj tak nepovedie k nicomu, ona zjavne nie je schopna urobit ziadny krok vpred...

0silvia0
19. jan 2020

@alexandraalexandrova asi máš pravdu, lebo zdravotné dôvody nešpecifikovala, takže to naozaj môže byť psychickými problémami...

alexandraalexandrova
19. jan 2020

@0silvia0 napisala ze to je jedno ake su tie zdravotne dovody, preto ma napadlo ze je to mozno nieco za co sa hanbi...a ludia sa za svoje psychicke problemy hanbia dost casto...z jej reakcii mi to tiez tak pride ze po tejto stranke asi nebude ok...je to smutne, lebo takto sa z toho nema sancu dostat a po tom ako jej tu niekolko bab vynadalo do sprostych, asi pomoc uz hladat ani nebude...

gabrielaaaa
19. jan 2020

@sisasen koho mna? To son tam ja nepridala tie kontakty😊

stanulienkat
19. jan 2020

Si stastna, ze nemate deti. Ak pracujes, najdi si podnajom, hoci aj jednu izbu. Nedvihaj mu telefon. Odseparuj sa od neho. Drzim palce. Len mu prosim neodpusti, ak sa ti zacne o chvilu ospravedlnovat. BUD SILNA. DOKAZES TO!!!!! Len sa musis odhodlat a nepovolit. DAS TO!!!

heleninamama
19. jan 2020

adusik12457

sisasen
19. jan 2020

@gabrielaaaa - sory
to juliet86 .........kukla som o riadok výš

1gabriela13
20. jan 2020

@adusik12457 aj život je dosť drahy

veronikaszabova
21. jan 2020

@adusik12457 no ako?

adusik12457
autor
22. jan 2020

@veronikaszabova Keđ sa o nich nebavime je to ok ale ako náhle začne o nich hovoriť tak poràd vo mne vrú nervy

dopolbokaodrata
22. jan 2020

@adusik12457 takže sem tam dostaneš po hube, keď sa rozprávate o rodine, ale inak je všetko ok, zaujímavé

veronikaszabova
22. jan 2020

@adusik12457 este stale si s nim?

maca1984
22. jan 2020

Takze u lekara si nebola,nuz...cakajme teda, kedy budes zasa "zahlusena"

perdulka7
Odpoveď bola odstránená