Zoznámenie sa so svokrovcami
Dnes som sa bola zoznámiť oficiálne s partnerovymi rodičmi. Partner mal 10 rocny vzťah, má 8 ročného syna, s ex priateľkou vychádza dobre. Rodičia zlatí, milí, vysmiatu, všetko ok. Až na takú drobnosť, ktorá mi asi mala lichotiť, ale teda uznajte. Pochválila som kavu, lebo ja som maniak na kávu a "svokra" spustila..."Naozaj ti chuti? Joj, Sonička vôbec kávu u nás nepila, len špecifický jeden druh"... Potom som si vypýtala recept na omáčku k cestovinám, lebo mi fakt že chutila "Sonička nevarila, len tie polotovary"....potom ešte párkrát Sonička a čerešnička na torte bola, keď som pri odchode vravela, že ďakujem za pozvanie, za večeru, za kávu ..viete taká tá formulka a fakt som čakala, čo povedia a teta...."Ja ti neviem, či niekedy urobila Soňa taký dojem...."....akože mám dost..ja viem, asi som dojem nchala lepsi, ale asi to budem počúvať celý život, keď ostaneme spolu, že? Zvyknem si? :D
P.s.: So sonou ja vychádzam dobre. Pokecáme, nemáme žiaden problém.
@ayanamirei no tak potom som aj ja divná, ale mňa tiež tak rodičia vychovali že poďakujem a pochválim, čím ocením snahu druhej osoby. Ak mi niečo nechutí, tak len poďakujem. Je naozaj smutné kam smeruje táto doba, že slušné správanie sa považuje za vtieranie. Mňa tiež vždy poteší keď sa pol dňa potím v kuchyni a návšteve to chutí. Ale vôbec ma neprekvapuje takýto postoj. Dnes už ľudia nevedia ani pozdraviť keď vojdú do miestnosti.
Ja na tom nevidim nic prehnane z tvojej strany ked ti urobila ozaj dobru kavu uplne chapem. Ja ju mam rada 50%voda 50%mlieko alebo 60%voda aj to ludom co mi robia kavu vysvetlim a vacsinou to je 70-30% alebo 80-20% tak ked to Niekto konecne spravy naozaj tak ako mam rada .. mlieko s trochou kavy 😂tak som uplne happy ze perfect 😍 Recept som si pytala len raz od svagrinej na jednu pomazanku z kozieho syra a tu som jej vzdy chvalila hoci vztahy sme mali vlažne ten syr +cesnak+susene paradajky mnam .. a pri odchode z navstevy Vzdy dakujem.. aj pri odchode navstevy ze dosli.. ( nemam nevyziadane Tak si ich vazim ☺️) skor nemam rada ludi co dojdu ofrflu jedlo tvoj dom atd, ( aj taki su) ty vies ze ked ti naozaj chutilo tak to nie je pchanie sa do zadku hoci si to niektore myslia nech si myslia co chcu.
Mne pride skor zbytocne ze to riesis 😂ze spomenula sonicku 3x je tam toho Snad to nebude robit vzdy. A Hlavne ze Sona je ok ze nerobi problem tvojmu priatelovi a kludne nech ju jeho mama v dobrom/kritickom spomina ked ti to bude vadit mozes povedat svokre ze nabuduce dojdete aj so Sonickou ked ju tolko spomina . 🤣
@elizabet173 súhlasím s tebou, mne to príde fakt také prvoplánové, že pochválila kávu, pýtala recept a neviem čo ešte, mne by to prišlo podozrivé, asi budem hrozná svokra, čo už 😂
@animus Podakujem aj pochvalim,ale nie 10razy za 2hodinovu navstevu prepana 🙈 Zas nejaka miera ,nie? Nespravat sa ako obluda,ale ani byt prehnane vlezla a zjavne z tej vlezlosti bola chudera svokra dost nesvoja a potom len potila o Sonicke 😅
@ayanamirei každí nech robí ako uzná za vhodné... Mne to príde normálne.
Jaj tak svokra je nostalgicka a autorka je “ vlezla.” Lebo sa jej vsetko paci a je zo vsetkeho paf. Kazdy sme nejaky netreba to riesit .. kym potencionalna nevesta nevypluje kavu svokre do tvare ze fujko! A kym svokra nespomina ako jej syn Sonicku vasnivo miloval a ako boli do seba 😍a neukazuje ich fotky vo fotoalbume a intimne detajli Akoby im sviecku drzala pri plodeni vnucata. ( aj take tu uz bolo) tak nema nikto problem. Iba kto si ho urobi. 😁

@animus zdvorila? sak jej trcali uz len prsty na nohach zo zadnice nadejnej svokry 🙈😅 citaj - chvalila kavu, potom jedlo aj s dodatkom na recept, potom este parkrat nieco (lebo sak pise,ze bola zmienka ze "Sonicka to inak") a potom este aj pri odchode sa isla roztiect z vdaky ... a svokra len reagovala na jej vtieranie, sama od seba nic nespominala 🤷🏼♀️