icon

Zoznámila som sa s chlapom, ktorý sa otočí za každou sukňou

12. feb 2021

Pred nedávnom som sa zoznámila s jedným chlapom. boli sme spolu vonku niekolkokrat, myslim ze sme si sympaticky obaja mam taky pocit aspon,ale mam zaroven problem. neviem ci to riesim prilis skoro a som nejaka paranoidna alebo co ale nieco mi moj siesty zmysel,a navrava ze byt opatrna. hneviem sa zbavit nejakeho pocitu, ze nieco nie je v poriadku. on ma dost rad zeny otoci sa za kadejakou suknou aj ked sme spolu, a na ig a fb sledujem ze robi to iste. pristihla som ho ze mi aj klamal v niecom a celkovo mi niekedy pride ze hocico zavrava. tieto veci ma nahlodavaju ze co dalej?

Strana
z2
babydesire
15. feb 2021

Ja ked mi moj siesty zensky zmysel vravel EE toto je zle,neposluchla som a VZDY naozaj vzdy som nato tvrdo doplatila...az raz cusal,neozval sa,a vcul co,tak ideme teda dalej ,,a ideme dalej spolu zivotom uz 7rokov..vzdy ked mame dusno, musim si nato spomenut a pripomenut si ze bol jediny ktoreho moj zmysel nehodnotil..beriem to ako pozitivum,ze vsetko spolu zvladneme 🙂

nairia
15. feb 2021

pridam sa k nazoru vacsiny - ak ti to vadi uz teraz, bude ti to vadit a az do nepricetna vytacat neskor, ak spolu ostanete. neboj sa, nie je to posledny chlap na svete a urcite je tam niekde taky, ktory toto robit nebude a budete na rovnakej vlne. tohto by som poslala do teplych krajin, lebo to nerobi dobrotu, nebudes si nim nikdy ista.

hefo
15. feb 2021

Už neviem po koľký raz sem do fóra dávam tento link na článok od psychológa:
http://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/ne...
(podstatná vec k tejto otázke je zhruba v tretine - "typ věrný či nevěrný").

V skratke - tzv. neverný typ sa nikdy nezmení, vždy je uňho vysoké riziko, že sa s niekým iným zapletie. Preto obrazne netreba skúšať, či psa nepreučíme na zeleninu.

leuska0910
15. feb 2021

Nenarazila si na mojho ex?😣

autor
15. feb 2021

@leuska0910 asi ich bude viac takych, asi preto aj ex ze? ja uz som asi definitivne rozhodnuta, bude to sice tazke lebo sa mi pacil ale toto je vec ktoru nedokazem prekusnut :( ono myslim ze priamo s nejakou druhou nic neriesi ze by sa sexualne stretaval s inou ale vadi mi ze ma stale tu potrebu cekovat na nete tie zeny a pisat si s nimi, zbierat lajky od nich.

chilli123
Autor odpoveď zmazal
dahra
8. apr 2025

Nie, nerobia to vsetci chlapi, tym sa neutesuj.

Strana
z2