Zrada, láska, nenávisť ? Podrazili by ste rodinu kvôli svojmu šťastiu ?
Ahojte.
Viem že sa nájdu aj ženy, ktoré ma budú odcudzovať 🙈
Ale tak idem si sem napísať čo cítim a idem si po radu.
Pred dvoma rokmi som si našla priateľa- boli sme šťastní, ľúbili sme sa. Avšak po mesiaci, keď nás uvidela moja sestra, bola som nútená ho opustiť. Je to jej bývalý. Absolútne sme o tom nevedeli, obaja. Vraj je to obyčajný “kurevnik”. Postupom času som na neho prestala myslieť. Našla som si ďalšieho priateľa a otehotnela som. Taktiež sme sa rozišli, bábo nechcel, som sama. Avšak zas a znova som v kontakte s tým bývalým mojej sestry. Stále aj po tom všetkom ho mám rada, ba môžem priznať že tam je stále kúsok lásky. Malého akceptuje, má ho rád. Avšak- mám sa nechať unášať láskou alebo mám dbať na dobré vzťahy medzi sestrou a mnou? Mám byť zas odlúčená od toho, s kým chcem byť? Spravili by ste niečo také?
Fakt neviem čo mám robiť.
S ňou som sa rozprávala, veľmi často, nechce o ňom ani počuť. A nechce aby som sa s ním stretávala, písala, bola zaľúbená. Nechcem mu ublížiť, ale sestra mi je prednejšia. No stojí mi to za to, aby sme boli ja aj on nešťastní ?
Tak asi ho sestra este stale miluje ked tak vyvadza, asi ju nechal a ona to este nespracovala. On co vravi na tvoju sestru? Ja by som sestru nad svoj vztah nekladla, vobec by som to nespajala. Sestra je sestra, muz-priatel- manzel je nieco ine.
@katarinka89 veď práve.. ...
Podľa mňa ak ho máš rada nie je čo riešiť.keby si s ním aj bola jednoducho sestra musi akceptovať tvoje rozhodnutie..normálne jej to vysvetlí ale nepresviedcaj ju..akceptuj jej názor ale stoj si za svojim..ide o to aby si bola spokojná mala srdce na správnom mieste..držím ti palce!
Tak si si našla odpoveď prečo nechce aby bol s Tebou
odkiaľ vieš, že to medzi nimi nikdy nebo pekné a že ho sestra nelubila ?
Veď si ani nevedela, že spolu niečo mali
No a teda je kurevnik?Lebo ak je,tak si nekomplikuj zivot.....Sestra je slobodna?Asi by jej bolo neprijemne vidavat sa s nim.A on sa ako vyjadruje k tvojej sestre?Chipodili spolu dlho?Co sa tam stalo?
*chodili dlho
Nie je tak náhodou ona naštvaná, že ty si s ním šťastná ? A vyhľadáva hádky....dáva ti ultimáta a podobne? Mne to príde ako závisť od nej...
@nina1004 múdro🙂
Rozprávala som sa s ňou o tom, ona sa sama priznala že ho neľúbila, a že sa hádali počas tých týždňov. To je tu bežne že keď sa rozide pár tak hneď je ona pi a on kurevnik😂 ale to asi všade 🙂) nie je slobodná ma priateľa (od vtedy ich mala fakt veľa. Každý mesiac iný.) . Povedala som jej dnes že som s ním v kontakte a že si stále rozumieme tak povedala že buď ona alebo on. Ale je to moja sestra, zas váham. Ja ho fakt mam veľmi rada, stále k nemu niečo cítim a aj on, potrebujeme len čas. Ale tak so sestrou je už asi koniec. Povedala že mi to bude vyhadzovať na oči cely život.
Prepáč ale ona sa správa ako pubertiacka a myslím že o čase ju to prejde. Krv nieje voda.A ak ste mali vždy pekný vzťah tak aj keď bude chvíľu urazená treba ju nechať nech potrcuje.Raz dospeje.....dúfajme😉
To je somarina,take citove vydieranie,nemala by si davat taketo prekazky vo vasom vztahu.Tak sa steetavaj s nim aj nadalej a jej o tom nehovor a nech sa nestretnu.Takze keby chodila s polovicou mesta tak pre teba by boli tito muzi tabu.....dost infantilne spravanie z jej strany.Ty si ten jej vztah nerozbila,tak nevidim dovod na rozchod s nim.Ona nech si to rozmysli,casom by sa to mohlo dat snad do poriadku.
Viac krat si napisala, ze sestra ma kazdy mesiac ineho priatela. Tak neviem, kto tu je kur..nik. Ja by som takemuto vydieraniu nepodlahla. Ak by ti chcela dobre, tak by ti nepovedala, ze si mas vybrat. Stala by pri tebe v kazdej chvili.
Ako ja si to neviem predstaviť...určite s tvojou sestrou spal a teraz s tebou...to ti vôbec nevadí ????
dobrý vzťah je len teraz...počkaj o pár rokov...😉 keď každá bude mať svoju rodinu...
prosim ta, a vy ste ako dlho boli spolu predtym, ako ste boli nuteni sa rozist?
mesiac?
a z toho si usudila, ze vam to klape az-az?
Ak to sestra takto kazdy mesiac strieda uz par rokov a este par rokov bude, tak ti neostane v meste vela slobodnych mladencov, ktorych by ti nezakazala, lebo su to vsetko jej byvali 🙂
Alebo je tento jediny niecim specialny?
Vykasli sa na jej zakazy.
Ked sa usadi, tak ju to prejde.
Navyse verim tomu, ze ked ty by si jej niekoho zakazala, trikrat by sa tym zastavit nedala. Urobila by si po svojom a tebe povedala, ze bud sa s tym zmieris, alebo si rob, co chces.
@irusa nespali spolu 😊 to viem na isto.
@lovelizoe Ako partneri sme boli spolu mesiac, poznáme sa dlhšie- hneď ako to zistila sestra tak som musela stopnúť vzťah s ním.
@moonlight1210 Áno je špeciálny. A veľmi. S ním sa cítim dobre, aj počas tehotenstva sme sa stretli pr krát, a stále som sa cítila dobre. Cítim sa bezpečne, milovane, nič mi pri ňom nechýba.🙈 myslím že to má šancu
@lovelizoe celé sa to ťahá už 3 roky, aj niečo 🙂 tak ho nepoznám pár dní
Tak si nedaj kecat do vztahu,sestra to musi tolerovat a nie davat si podmienky,si dospelá.
....a nezavidi ti nahodou sestra?.....🙄
prepac, k tomu som znacne skepticka.. poznam par specialnych ludi aj 20+ rokov a netrufla by som si tvrdit, ze viem, ci by nam klapal/neklapal vztah.. mozes poznat cloveka roky, kym s nim nezijes pod jednou strechou, nikdy nevies.
ale kazdopadne drzim palce.
Tak potom nevidím dôvod prečo by si to mala ukončiť...
To vôbec nie je žiaden podraz. Tvoja sestra s ním dokopy nič nemala a ak sa s tebou prestane kontaktovať na základe toho, že ty si budujes šťastie tak je veľmi sebecká a teba by to nemalo prečo trápiť. Budovať si šťastie na niekoho nešťastí vôbec nie je rodinné puto.. Tým mam na mysli tvoju sestru..
Fakt mi pride feeest zvlastne dat sestre ultimatum, ze bud ja alebo chlap, ku ktoremu "nic necitim". Ake su logicke argumenty pre take ultimatum zo sestrinej strany?
Necitam celu diskusiu, mozno som staromodna, moj nazor je ze nikdy by som si nezacala s niekym ktorý spaval s mojou sestrou, sesternicou. Mne by to vadilo, ale ze velmi. Ako sa ON moze cítiť v spolocnosti, kde ste vy dve. Pre mna to standartna situacia nie je.....

ved tak som to myslela, dieta mas z muzom, ktory nemal "zle" referencie a predsa to nevyslo. Takze kludne sancu tomu, ktorému veris 🙂