icon

Láska zmenila sukničkára: Jeho príbeh zlomeného srdca

6. aug 2026

Mám kamaráta, s ktorým som v ďalekej mladosti mala vzťah. Odvtedy vystriedal neskutočné množstvo žien. Žil život Charliho Harppera z dva a pol chlapa, ale na slovenský, reálny spôsob. Stretla som ho pred pár dňami a začali sme si opäť písať a volať no je úplne zúfalý. V stave, v akom som ho videla, som ho teda ešte nezažila. Rozprával mi o známosti, ktorú mal tuším štyri roky, a túto zimu sa s ním rozišla. Vraj bola jediná, ktorú v živote miloval, a jedinýkrát v živote bol aj verný. Žili spolu aj s jej dvoma deťmi. Keď sa rozišli, vraj bol taký zlomený, že na ňu sa bál myslieť. Zrušil všetky veci, ktoré mu ju pripomínali a zašlo to až do extrému, dokonca predal dom aj auto a presťahoval sa do susedného mestečka. Rozprával mi o tom, ako posledného pol roka žije, a je to hrôza. Stále má šarm a vie zaujať, a preto neustále strieda ženy. Spomínal mi, že má bežne aj tri za týždeň a vôbec si nepamätá ich mená. Vraj jednu poslal z rande preč iba preto, že prišla v šatách podobných tým, aké on kedysi kúpil svojej láske. Ženy, ktoré sa jej podobajú, majú podobnú prácu či podobné vlastnosti ako ona, zámerne odmieta. Ruší stretnutia a sex máva iba so ženami, ktoré sú úplne iné a nepripomínajú mu ani kúsok z nej. Je to niečo, čo vlastne nechápem, že dokáže zvládať. A nikdy by som nepovedala, že práve jeho môže takto zlomiť láska. Ja som ho poznala ako sukničkára, kurevníka... Tým aj ostal. Ale zjavne niekde v ňom celý život driemal niekto, kto chcel milovať. A keď to konečne spoznal, nevyšlo mu to.

anonym_f5fa12
6. aug 2026

Karma ?

anonym_ff205a
6. aug 2026

Dakujeme za oznam a diskusia ma byt o...? Alebo si sa potrebovala len vypisat?

anonym_c1d6e9
6. aug 2026

@anonym_autor nemyslim, iba chcel byt polutovany a zaroven sa chvastal ako odkopava zeny pre saty. Chcel tvoj sucit a obdiv zaroven, chcel tvoju energiu. To znie ako patologicka porucha osobnosti, ziadna sklamana laska psychicky zdraveho jedinca.

autor
6. aug 2026
@anonym_c1d6e9

@anonym_autor nemyslim, iba chcel byt polutovany a zaroven sa chvastal ako odkopava zeny pre saty. Chcel tvoj sucit a obdiv zaroven, chcel tvoju energiu. To znie ako patologicka porucha osobnosti, ziadna sklamana laska psychicky zdraveho jedinca.

@anonym_c1d6e9 To si určite nemyslím. Videla som ho na vlastné oči a v očiach sa mu leskla slza. .

januska12323
6. aug 2026

A ty ho chceš napraviť a spraviť z neho slušného chlapca?

anonym_c1d6e9
6. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_c1d6e9 To si určite nemyslím. Videla som ho na vlastné oči a v očiach sa mu leskla slza. .

@anonym_autor 🙄 nerob si o jeho bolave srdiecko starosti...treba mysliet na "jeho" zneuzite zeny tie lutuj.

eugen777
6. aug 2026

Klame a chce ta do postele.Tak vymyslel rozpravku na dobru noc.Nedaj sa nachytat,teda ak sa nechces dat nachytat.

martinmmartin
6. aug 2026

Tam bude mozno aj nespracovany panicky strach zo starnutia a postupu casu a aj z najhorsej veci co sa v dnesnej dobe moze ludim stat - byt zrazu irelevantny

anonym_433f00
6. aug 2026

Ľutuje len seba a k ženám sa chová ako v tovaru
Vlastne on z lásky spí s hocikým
Také dobré srdiečko má a určite sa testuje zakaždým aby žiadnu neohrozil
Hrôza

podvody
6. aug 2026

Jakub je taký že po ňom idú ženy. Ale on minevie vysvetliť prečo. Chcel som aby ma to naučil. Chcel by som mať takú charizmu aby už aj mňa konečne nejaká chcela. Spýtaj sa ho ako to robí. Nech ma to naučí.

anonym_c2d949
6. aug 2026

@anonym_autor ale aká láska, toto je správanie človeka s poruchou osobnosti. Áno, je chudák, pretože je narušený. Ty si jeho ďalšia obeť, nie v sexuálnom zmysle, ale psychickom. Človek s poruchou osobnosti je patologicky štruktúrovaný a preto aj z posedenia na káve dokáže urobiť drámu a vycicať tak trochu energie pre seba. 🥹

anonym_a52795
6. aug 2026

A ty ho chces zachranit aby sa on zalubil takou laskou aj do teba alebo o co ide..kasli na neho ten sa nezmeni, preco asi sa rozisli, zena s detmi ak najde super chlapa co ju lubi ako kona ho len tak nepusti...

anonym_f070fe
6. aug 2026

@anonym_autor zranené ego, že neodkopol on ju, ale ona jeho. Ľudia ako on nedokážu ľúbiť, to len vo filmoch.

moonlight1210
6. aug 2026

@anonym_autor jeho zlomilo len to, ze ho odkopla ona. A to v case, ked na to nebol este pripraveny.

Zvysok su akcie ukrivdeneho ega, ktore dramaticky preziva same seba.

Najprv obrovske gesta s predajmi a stahovanim, a potom navrat do starych kolaji? Veru nie. Kedze pokracuje v tom, co robil, k zmene povahy nedoslo. Je to stary dobry on. Len s dotknutym egom.

A hoci bol chvilku verny, casom by jej robil to, co ostatnym predtym. Podvadzal by aj ju.

To nie je o tom, ze cely zivot v nom je ukryta este jedna krajsia povaha, ktora iba caka na svoju prilezitost.

anonym_2684c9
6. aug 2026

A jazdí aj na motorke? 😀

anonym_2684c9
6. aug 2026
@podvody

Jakub je taký že po ňom idú ženy. Ale on minevie vysvetliť prečo. Chcel som aby ma to naučil. Chcel by som mať takú charizmu aby už aj mňa konečne nejaká chcela. Spýtaj sa ho ako to robí. Nech ma to naučí.

@podvody Vieš, že už sa dá zablokovať užívateľ, aby neprispieval do témy? Nebojíš sa?

autor
6. aug 2026
@anonym_2684c9

A jazdí aj na motorke? 😀

@anonym_2684c9 ano, ma dve pokial viem.

bjnr
6. aug 2026

To, čo opisujete u svojho známeho, nevyzerá ako príbeh o „zlomenom srdci“, ale ako panický útek pred zármutkom a vlastnou zraniteľnosťou. Človek, ktorý vystrieda tri ženy za týždeň, nevie ich mená a v panike predá dom aj auto len preto, aby sa vyhol spomienkam, neprežíva lásku – prežíva traumatickú reakciu na stratu controlu. Dlhé roky fungoval v obrannom mechanizme, kde pre neho boli vzťahy len plytkou hrou, v ktorej si držal bezpečný odstup. Keď raz riskoval, otvoril sa a nevyšlo to, jeho nervový systém to vyhodnotil ako absolútne ohrozenie. Momentálne nerobí nič iné, len masívne desenzibilizuje svoju bolesť. Striedanie žien, ktoré sú absolútnym opakom jeho bývalej partnerky, nie je šarm ani divoký životom preverený štýl, je to kompulzívny spôsob, ako si udržať otupenosť. Používa ľudí ako analgetiká. Kým zamestnáva svoju myseľ novými stimulmi a odmieta všetko, čo by mu pripomenulo realitu, nemusí robiť to najťažšie: sadnúť si do ticha a odsmútiť to, o čo prišiel. V takýchto situáciách býva obrovskou pascou pre okolie a najmä pre blízke ženy – rola záchranárky. Je nesmierne ľahké podľahnúť ilúzii, že pod maskou „kurevníka“ leží zranená duša, ktorú treba pochopiť, poľutovať alebo dokonca opraviť. On teraz nepotrebuje novú ženu, ďalšie rande ani chvíľkové vypočutie pri káve. Potrebuje naraziť na dno vlastného vyhýbavého správania. Skutočné hojenie pre neho začne až vo chvíli, keď sa prestane sťahovať, prestane posielať ženy preč kvôli šatám a dovolí si pocítiť tú prázdnotu bez toho, aby ju okamžite niečím zaplátal. Smútok sa nedá preskočiť cez posteľ niekoho iného, dá sa len prežiť. Ak mu chcete skutočne pomôcť, nenašľapujte okolo neho po špičkách a nepodporujte jeho naratív o „tragickej láske, ktorá ho zničila“. Nastavte mu zrkadlo bez odsudzovania, ale s jasnou hranicou. Nemajte strach pomenovať, že to, čo robí, nie je spracovávanie straty, ale deštruktívny útek, ktorým ubližuje sebe aj ženám, ktoré prebiehajú jeho životom ako anonymné kulisy. Keď sa bolesť nespracuje, len sa jej vyhýbame, začne riadiť naše rozhodnutia. A práve to vidno na tom, že si vyberá ženy, ktoré sa na ňu nepodobajú ani náhodou. Nie preto, že by ich chcel. Ale preto, že sa bojí znovu stretnúť to, čo v ňom tá žena prebudila. Paradoxne, množstvo žien v jeho živote nemusí byť znakom túžby po sexe. Často je to spôsob, ako na pár hodín necítiť prázdnotu. Možno vás zlomilo to, že ste prvýkrát dovolili niekomu dostať sa na miesto, ktoré ste celý život chránili. Pred čím sa vlastne chránite, keď odmietate ženy, ktoré vám ju pripomínajú, pred ďalšou stratou, alebo pred tým, že by ste si museli priznať, ako hlboko ste ju skutočne milovali? Odpoveď na túto otázku by pravdepodobne povedala viac než všetky jeho príbehy o ženách dokopy.

grimnir
6. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Možno sa mu potili oči.

anonym_c2d949
6. aug 2026
@grimnir

@anonym_autor Možno sa mu potili oči.

@grimnir v týchto horúčavách by som sa ani nedivila.

anonym_dce9f8
6. aug 2026

Chudacik. Nech napise sitkom a zahra si sam seba.

anonym_04952e
6. aug 2026

Ach, ake dojemne... 🤦

anonym_4369f8
6. aug 2026

@anonym_autor a kam smeruje tento prispevok?oznamila si nam to,dakujeme.Co dalej?

grimnir
6. aug 2026
@anonym_04952e

Ach, ake dojemne... 🤦

@anonym_04952e

anonym_6ffff4
6. aug 2026

A nevolá sa náhodou Richard?

slovakboy
Včera o 09:49

@anonym_autor ak ho nechala žena s dvoma deťmi a on jej bol vraj verný, tak až taký skvelý nie je. Šarmantný obal a vnútri asi neistý. Niečo nebolo vporiadku ani pred tým, keď tak striedal. Ona ho asi urobila lepším a to majú muži radi. Robí chybu, že sa vrátil k starému spôsobu života. Mal ostať verný aj naďalej a preboliet stratu. Až kým nájde pokoj sám so sebou, bude pripravený milovať.

anonym_75214d
Včera o 10:01

Prosim Ta, len mu neskoc na lep...

blacki12
Včera o 12:40

@anonym_autor Si veľmi naivná. Slza v oku je dôkaz úprimnosti? Ale no tak..

anonym_7879cc
Včera o 13:35

@anonym_autor aj by som ho poľutovala, keby sa nesprával ako zviera. Asi sa s ním tá veľká láska nerozišla pre nič za nič. Podľa mňa je to chorý človek zahľadený do seba

podvody
Včera o 21:47
@anonym_2684c9

@podvody Vieš, že už sa dá zablokovať užívateľ, aby neprispieval do témy? Nebojíš sa?

@anonym_2684c9 kvôli čomu, že pýtam radu ako sa zapáčiť ženám? Veď si len hladám lásku. Na tom nič zlé nieje. Ale aby som ju našiel, musím ovládať umenie sukničkárov. Vedieť ich tajomstvo.