Zrejme som ho dotlačila do vzťahu a on mi neprejavuje lásku
Ahojte kočky prišla som si sem pre radu minulý rok v júni som začala spavat s jedným chlapom 50r. No co sa nestalo zaľúbila som sa po pár mesiacoch sme sa dohodli ze to spolu skúsime... A tu nastáva problem on je rozvedený sedem rokov. A mam pocit ze do vstahu som ho viacmenej do tlačila... Za tých 7 rokov zanevrel a ženy jeho bývalá la mu dosť ublížila... Nepovie mi ze ma ľúbi ani nič podobné vraj už z toho vyrástol a keby ma nelubil ne hodil by sa mnou... No mne chyba opeto a a láska cítim sa strašne sám (mam 34rokov a tri deti) A ja mam pocit že na neho len tlačím nikdy nemá na mňa čas keď chcem byť s ním tak stále robi čas si 'ajde na mňa raz dvqkrat do týždňa a mne to nestačí stále sa kvôli tomu hádame včera mal syn dva roky a ani na Oslavuu nedošiel amna to dosť za mrzelo vždy keď sa koná niaka oslava alebo mame spolu niekam ísť tak to na poslednú v ílu zruší a ja vizera ako debil.. Velmi ho ľúbim a som dosť citovo založený clo ek včera som mu v navale zlosti napísala ze sa cho a ako debil a a všetko má nechá samu odvtedy úplne otočiť len mi vypisuje ze na co som z debilom a ze nevie ci ma nás vzťah zmysel že musí porozmýšľat aj keď som samu minimálne 100krat osprqvedlnila poraďte mi prosím co mam to nechať tak a čakať kým sa ozve ale co mam robiť? Kamoška mi povedala ze ked bol 7 rokov sám že ma určite pocit zeho uhanam tak sa zľakol co by ste robili a mojim mieste?
to dosť za mrzelo chce
ela by som fungujúcu rodí u a nie takýto vzťah
To sa happyendom neskončí ... z jeho strany to, podľa toho, čo píšeš, na lásku, záujem, nevyzerá ... prepáč, napíšem to rovno, mám pocit, že Ťa má len na sex ... on podľa mňa o novú rodinu nemá záujem.
@misik2013 no takto ho od seba odhanas ze v navale zurivosti mu vypisujes veci,kt ptm lutujes.
Si mlada baba, takmer v mojom veku, no nedokazem si predstavit, ze by som sa takto vnucovala nejakemu chlapovi, dokonca z mojho pohladu uz dedovi. Suhlasim s nazorom, ze on uz o rodinu a starosti spojene s nou zaujem nema. Chcel sexovat s mladou, ved sama pises, ze tak to zacalo a u neho to zjavne do lasky nepresrastlo, to by sa choval inak. Myslim, ze o tvoje deti nema absolutne zaujem, to by sa dostavil na oslavu. Nemas velmi na vyber, bud to ukoncis, alebo pockas, kym ta odkopne on...
Mrzí ma to ale tiež si myslím ze z jeho strany to moc čisté nie je..... Keby ta miloval robí iné veci a aj keď sa pohadate ved to je normálne ze v stave zlosti použijeme slová ktoré by sme normálne nepovedali a na to ze ma 50 rokov a skúsenosti by toto všetko mal vedieť takže nie....
Zacalo to sexom? Nech to pri tom aj skonci. Aj predtym si bola s detmi sama.Alebo sa nan vykasli a mozno sa casom najde mladsi a serioznejsi chlap. Tento zostarne a ty ostanes na ocot, alebo sa zacne o vas zaujimat, aby mal "pestunku" ked bude stary a sam
@misik2013 jedinu radu ktoru ti dam je skusit sa k tomu postaviť tak ze nebudes na neho naliehat budes nad vecou neriesit to zit si vlastnym zivotom a jeho zacat mat len ako doplnok a prilezitostne spestrenie. Ak on toto pociti a uvidi ze zrazu nie si k dispozicii hned netlacis neriesis nehadas sa nenadavas mozno mu zapne kontrolka ze sa nieco deje a uz je na nom ako sa zachova. Ak naozaj o teba stoji tak sa zacne snazit v akomkolvek smere alebo to bude rovnake a zaujem mat nadalej nebude. V tom pripade od neho odid. Stracat cas energiu s takym clovekom nema vyznam. Mozno ta ma rad len ta naozaj nemiluje. Muzi su proste taki. A este jedna vec nikdy by sme nemali milovat muzov viac ako oni nas. Vycitia to a potom je to v prdeli. Vzdy!
@misik2013 povedala by som to tak.
Ak je chlap zalubeny, tak minimalne na zaciatku vztahu, ked si tu zenu chce ziskat, tak aj ked by bol povahou taky zadubeny medved, bude sa snazit. Tym svojim nemotornym sposobom, ale bude sa snazit.
Takze je fuk, ze je 7 rokov sam a ex mu ublizila a zanevrel na zeny. Ak by sa skutocne do teba zalubil a este ty by si mu ukazala, ze sa nemusi obavat odmietnutia (ako si mu aj ukazala), tak by si to, ze ta lubi, velmi dobre videla. Nemala by si pochybnosti.
Takze nie, nelubi ta. Ma ta rad, zvykol si na teba a vyhovovali ste si v niektorych smeroch. Ale tak dolezita nie si. Ak by prisla ina, do ktorej by sa zalubil a ona ho posmelila, ze je jeho cit akceptovany, odide od teba.
Predstav si seba v situacii, kde ti nejaky chlap vyhovuje, je to medzi vami mile, ale nemilujes ho. A on ti urobi vycitky, ze sa chovas hnusne.
Za prve budes sa sama seba pytat, co si to dovoluje skakat do teba, akoby si mu cosi dlzila. Za druhe tvoj cit k nemu vcelku ochladne.
Ty si toho chlapa niekam dotlacila a teraz mu vycitas, ze to nie je take, ake si to cakala (vysnivala).
Vycitas mu svoju chybu.
Odid z tohto vztahu a najdi si iny, kde ta ten chlap bude lubit. Len nenechaj svoju osamelost mavat tvojimi citmi, lebo zas budes mat tendenciu hladat hlboke vyznamy v naznakoch. A zas budes mat vztah, kde ty si v tom po usi a on iba tak vlazne zlahka namoceny.
Taká mladá a 50 ročného? Už pomaly dedo😀.Si mladá tak si nájdi iného mladšieho a rodinné založeného.Nemyslim to teraz v zlom čo Ti napíšem!Ale máš 3 detičky nemyslím že by mal záujem sa starať o cudzie deti.Mozno ešte keby si mala jedno by to bolo v poriadku ale 3 je preňho asi už moc.Treba sa na rovinu porozprávať a rozhodnúť sa musíš Ty a hlavne pri tom mysli na svoje deti!
určite by som ho už nekontaktovala. Ak by sa aj ozval, všetko by som brala len ako pobavenie.
To nie je chlap pre Teba. Vekovo určite nie. čo bude o 10 rokov? Ty budeš ešte super, ale on už dôchodca.... 60 r. a sex? Určite si nájdi k sebe chlapa troška mladšieho.... max 40 rokov.

Opustila by som ho a našla si niekoho kto o mna a moje deti bude stat