icon

Zrušenie svadby kvôli koronavírusu?

diiidi
16. mar 2020

Baby, myslite že budem musieť zrušiť svoju svadbu kvôli koronavirusu? Som z toho zúfalá. :( Mame ju naplánovanú na 23.5. nedá mi to spávať tato situácia.

Strana
z5
dzejsik
25. aug 2020

@angie1830 za to ale môžu viac médiá ako vírus, vírusy tu boli aj budú, aj svadby boli a budú, kto chce príde a bude sa tešiť s vami ;) nám na svadbu, keď sme mali tiež neprišla časť manželovej rodiny z ČR z dôvodu, že sa im zdala dlhá cesta, zamrzí, ale čo už, svadba bola skvelá i tak

angie1830
25. aug 2020

@dzejsik tak to áno máte pravdu, veď to že to zamrzí :( a kedy ste mala svadbu??

dzejsik
25. aug 2020

@angie1830 pred 3 rokmi takže vtedy žiadny Covid nehral rolu, proste sa im len zdalo ďaleko ... čiže vždy sa môže nájsť čosi, prečo sa nejakí hostia odhlásia, dôležité je, aby ste si to užili vy 🙂

ivka185
25. aug 2020

My sme napokon mali teraz 18.7 svadbu takze chvalabohu bez obmedzeni, ani ruska neboli a ten druhy termin co sme mali 7.11 sme zrusili.Bolo vyborne hostia sa bavili,nikto sa nebal virusu.Prajem aj vam mile nevesticky nech vam to vjde podla vasich priani.

angie1830
13. sep 2020

@nikolam410 no idem si po radu čo idete robiť s tou svadbou?? Ja už ani neviem čo nato povedať 😔plánujete s 30-timi ľuďmi alebo??

nikolam410
13. sep 2020

@angie1830 akurát tiež nadtym s priateľom rozmýšľame či sa nám to oplatí o 30tich ľuďoch ... my sme mali mat síce len 50 ľudí ale nedá mi to odrieknuť tých 20 že sa nezmestia do počtu ... uvidíme ako teda rozhodnú ale rozmýšľam aj nad možnosťou to presunúť na budúci rok len zas to že na aký dátum kedy bude už kľud s tou skurvenou koronou?!!! Som už nešťastná z toho 😞

dzejsik
14. sep 2020

@nikolam410 spravte si obrad vonku a potom v restike to predefinujete na hromadne podujatie do 100 ludi ... inak koluje proti tomuto obmedzeniu peticia, mozte sa zapojit ;)

tatiana1329
14. sep 2020

Baby ak mate moznost spravte si tie svadby vonku pod stanom co nema bocne steny. To je v podstate vonku, date stoly dalej od seba a hotovo. Na to by vam nemali povedat nic.

angie1830
14. sep 2020

@nikolam410 veď to že aj my sme nad tým rozmýšľali že zas budúci rok ale presne ako vravíte kedy aby ten debil zas neprišiel s niečím 😔zapojila som sa do petície ale neverím nejako extra tomu že to nejako pomôže, ale nádej zomiera posledná 😔stojí nás to riadne veľa sily a energie

nikolam410
14. sep 2020

@dzejsik keby bolo na to počasie tak samozrejme by sme to tak radi urobili len v októbri neviem neviem

nikolam410
14. sep 2020

@angie1830 tento týždeň majú otom rozhodnúť presne koľko bude povolené ...ja dúfam že povolia tých 50 hostí aspoň 🙈 vy máte kde svadbu naplánovanú?

angie1830
15. sep 2020

@nikolam410 noo mne by pomohlo 100 hostí a ak naozaj nepovolia tak ešte raz to presuniem.... Mali sme to mať v kultúrnom dome ale naozaj sama už neviem čo robiť..... Snáď rozhodnú správne

nikolam410
15. sep 2020

@angie1830 uvidíme treba len dúfať

Strana
z5