Zubná pasta spôsobila rodinnú hádku. Kto má pravdu?
Ahojte, prosím Vás, povedzte mi názor na môjho muža, lebo ja už fakt si začínam myslieť, že ja som tá vadná.
V práci dostal od zákazníka 6ks zubných pást. Z toho on spotreboval 3 balenia a ja jedno, dva nám ešte ostali.
Deň po tom, alo ich dostal u nás bola moja sestra na nasvtevu a ja som jej povefala, že jej jednu dám. No potom sme na to zabudli a včera keď prišla opäť, to už nám z tých 6 balení ostali tie posledné dve, tak som jej povedala, te jasne, jednu si kľudne vezmi. Lenže sme zas zabudli. Keď odišli domov, opýtala som sa muža,či môžem sestre jednu pastu dať. Vybrala som si jednu von aby som jej ju nezabudla ráno odniesť. No keď som sa vrátila v noci do kúpeľne, on pastu vymenil za druhu, ktorá je určená pre fajčiarov. A moja sestra s mužom sú nefajčiari.
Tak som ju vymenila naspäť, pretože spal a vzala tu, ktorá nie je pre fajčiarov.
Ráno som šla pastu odniesť sestre a muž mi začal vypisovať že prečo ho nerespektujem, že to boli jeho pasty, on ich dostal, že čo som ja za ženu, že som vymenila. A že on ich vymenil nárokom ako skusku pre mna že čo urobím. Vraj ho asbolutne nerespektujem ako muža a že čo som to urobila a že som glupa, keď tomu nechápem. Absolútne kvôli hlúposti. Nerozpráva so mnou, urazený, proste akoby som mu spravila niečo strašne.
Ďakujem za normálne komentáre.
Kokos hocikedy hocičo čo máme navyše tak si povieme napríklad : dám to našim alebo daj to vašim . To čo je za debila fakt .
Tak je už asi na čase, postaviť sa za seba.
ono to bude najväčší problém, že on si robí čo len chce, a ty ho vo všetkom počúvaš. Debila už nepočúvaj a rob si aj ty čo chceš
Sorry ja sa zastanem tvojho manzela. On ich dostal a ty si sa rozhodla ich darovat aj napriek tomu, ze on evidentne s tym nesuhlasil, kedze ich vymenil. Tiez by mi to vadilo, aj ked to je prkotina.
Asi je zvyknutý že robíš všetko ako on chce, teraz si nespravila tak sa urazil čo si si to dovolila a ešte ta aj skúšal či budeš poslúchať. Takže ja odporúčam neposluchat v pravidelných intervaloch, nech si odvykne od toho že stále poslúchaš. Je možné že sa uvedomí, ze sú aj ženy co neposluchaju na slovo.
Hadka kvoli darovanej zubnej paste je fakt divna situacia. Ale zaroven aj to, ze si povazovala ze neskutocne dolezite tu pastu sestre dat. Ved je to len jedna zubna pasta. Keby mi niekto chce dat taku blbost a zabudnem ju u nho, uz to neriesim. Ved predsa je to len posrata pasta.
Asi by som mu povedala, že ho skúšam tiež a tiež neprešiel skúškou. :D že sa môže porúčať aj s tou poslednou pastou. 😁
Prepáč ale je fakt na smiech ten jeho prístup 🤬
Autorka a to je ta najvacsia chyba, ze ty nezijes svoj zivot, ale zivot pre deti a pre neho. Ked zacnes zit aj svoj zivot, zistis, ze aj ty mas nejaku cenu a potom nebudes robit vsetko tak ako on chce. Raz si spravila po svojom a uz je cirkus. Ty nevidis ten problem? A problem nie je blba pasta za 7€, za ktoru ten trpak ani neplatil. Najvyssi cas veci zmenit.
Ja len celkom nechápem. Píšeš ze si sa ho opýtala ci mozes dat jednu sestre.. On ti povedal ze áno a potom ti písal že ho nerešpektujes? Cele divne.
povedal že ťa skúšal? tak mu povedz že len Blázon skúša ženu a sklo... (slov. príslovie
Keby som videla, ako trtosi kvoli posratej paste, kupim si novu, ked som ju uz sestre slubila a dam jej kupenu. Nech si svoje pasty strci niekam pako.
Kup 10 takých pást a hodmu ich o hlavu...debil...
Dufam, ze mu das precitat tieto nazory… ze mu odkazujeme, ze je pako a pozdravujeme😁
No nic....mas doma lakomeho sedlaka. Chod a kup rovnaku pastu a daj mu ju...
@pribinak ja by som mu ju tam vytlacila nech si uzije krasavec (debil je to) za pastu toto robit
Normálna žena nepotrebuje vo svojom živote dilina a rieši si veci okolo seba a deti sama. Takáto žena nepotrebuje v živote riešiť nezmysly tohto typu,lebo dávno pozná svoj zmysel života.
Ked doniesol ten necakany velky ulovok, mohol ti2 podat, na, daj segre, ona stale nosi nieco malym. Alebo 3 su moje, 3 su tvoje. Prepasol prilezitost byt velkorysy a neprepasol prilezitost byt Drbo. Ved ja som doniesol 6 past, kto je viac???🤔😀
@mamina7070 dalsia variacia je strcit mu pastu do riti este original zabalenu v krabicke ;)
Pripomenulo mi to situáciu, keď som intenzívne premýšľala nad rozvodom. Môj ex dva roky nepracoval a ani v domácnosti mi nijakým spôsobom nepomáhal. Nemal žiadny príjem, ani snahu to zmeniť. Vždy, keď som spomenula rozvod, nariekal, ako veľmi mu na nás záleží a ako nás nechce stratiť. Jedného dňa som povedala, že mu viac nebudem variť, prať, ani nakupovať, nech sa postará on. Vyriešil to po svojom - mama mu 'potajomky' nosila jedlo, ktoré mal v chladničke označené menom. Raz si dcéra (mala vtedy 5) prosila praženicu a ja som si dovolila vziať vajíčko z jeho krabičky. Ten cirkus, čo narobil, že to bolo JEHO vajce, ma rozosmial. Myslela som si, že sranduje, ale on normálne chytil amok, že som dala decku vajce od jeho mamy. Ako si si všimla v úvode, už spolu nežijeme - vrátila som ho mamičke. Váš cirkus s pastou je riadne cez a súhlasím s názorom vyššie - drahý, aj ja som ťa testovala a prepadol si na plnej čiare. Predpokladám, že to nebolo 1x. Takáto reakcia je naozaj - nazvime to slušne - neobvyklá a jeho následné správanie len poukazuje na manipulatívne sklony. Prestaň byť jeho podriadenou. Ste manželia, rovnocenní partneri.
@autorka toto nie je o zubných pätách.
Toto je o tom, že on chce rozhodovať a ty to tak neberieš.
On živí vašu rodinu, že chce mať takúto autoritu muža živitela?
Alebo je to len jeho ego?
@lenkakravcova momentálne som na materskej, takze pracuje len on
Počkaj, počkaj, počkaj. Ako je možné že on spotreboval 3 balenia a ty len jedno? To sa ako dá. On si umýva zuby 3-4x denne a ty 1x alebo čo. A ešte otázka, vy ste fajčiari? Lebo ak nie, tak mi príde logické sa zbaviť práve tej pasty pre fajčiarov, ak ani vy nefajčíte.
Dobre caviky pre jednu potentovanu pastu - tak ty ako on🤦🏽♀️
@svokrinjazykmonika balenia spotreboval tak, že keď sú umýva zuby, umýva ich akoby dvakrát. Prvýkrát nanesie pastu a tak ešte raz, aby boli poriadne vyčistené.
Pasty mame už cez dva mesiace.
Nie sme fajčiari, a preto som sestre vybrala tu, ktorá je pre nefajčiarov. No on mi ju vymenil za tu pre fajčiarov.
Keď sme ich dostali, nemal s tým problém, že je jedna pre fajčiarov, vravel, že aj tu spotrebujeme.
@autorka Tak v tom prípade, ak je živiteľ a máte to tak že muž je hlava rodiny, tak sa hnevá asi právom, lebo si nerešpektovala jeho rozhodnutie. Resp mala si mu povedať priamo, čo chces a ako to chces urobiť. Nie tak poza chrbát.
Tie pasty sú asi už len hrot. Ten problém bude vážnejší.
Autorka - "Vždy ho vo všetkom počúvam, robí si vo chce, chodí kde chce, ja žijem pre deti a preňho.."
Naozaj to taky zivot vyhovuje? Kde si v tomto obraze ty a tvoje potreby? Kde je tvoje stastie?
Rozumiem, ze zijes pre deti, ale zit pre muza, co si to nezasluzi??
Ako sa sprava k detom?
Tiez ich manipuluje a podmienuje svoju lasku, ako u teba?
Och, nedokazala by som takto zit...
A pevne verim, ze aj svojim detom vsepim dostatok sebadovery, aby v nerovnocennom vztahu fungovat nechceli..

Takýto cirkus kvôli 7 eurám? Môj ty kvet ……
Zobuď sa ty prispata princezná, chod po tu pastu a strč ju tvojmu tvoju princovi do riti, nech sa z nej aj poserie
7 eur 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️