icon

Zúfalstvo z chlapa - nevie byť v kľude

mata391
28. dec 2018

Dievčatá, prosím vás, priateľ nevydrží bez pohybu ani malú chvíľu. Keď napr. pozeráme tv, stále sa musí hýbať,inak si sadnúť, preložiť nohu, hýbať s ňou, škrabanie sa... Uz som z toho naozaj zúfalá. Potrebovala by som nejakú radu , nejaké vitamíny na ukludnenie pre neho alebo co 😓

janinah
28. dec 2018

odkedy toto robí?

kristiii
28. dec 2018

@mata391 presne ako moj syn 🙂 poradit ti bohuzial neviem, ale presne viem ake je to otravne

mata391
autor
28. dec 2018

@janinah uz dlhšie 😓 uz sme boli aj u lekára tak poradil pyridoxin a celaskon na svrbenie tela, ale pretrváva to stále, plus neustále pohyby 🤔

mata391
autor
28. dec 2018

@kristiii je to ozaj uz zúfalstvo, kto to nepozná veru neuverí 😊

janinah
28. dec 2018

@mata391 mal by ísť na neurologiu

chruumka
28. dec 2018

@mata391 🤣🤣🤣 moj priateľ je taký istý 🙈 som myslela, že len moj to tak má :D tiež keď pozeráme telku tak stále sa musí hýbať, pretáčať sa... nevie vôbec ostat v klude a uvoľniť sa a pozerať telku ... to iste pri zaspávaní, hýbe sa dovtedy kým nezaspi

caroline_
28. dec 2018

Aj môj manžel, stále mika nohou, stále si skrabe chrbát, hrudnik, nedajbože ak sa mu spraví nejaká vyrážka, stále si v tom rype, niekedy ma ide z toho poraziť :D

mata391
autor
28. dec 2018

@janinah 😊 aj to ma veru napadlo, len som uvazovala ci tam riešia aj takéto prípady. Jediná moznost že pôjdem s nim, lebo však vieme chlap 😂😂 aj k vseobecnemu som musela s nim ísť 😂

mata391
autor
28. dec 2018

@chruumka 😂 sme dopadli však? Hroza 😂Keby si to aspoň uvedomoval, ale kdeže, vnímam to asi len ja 😂

chruumka
28. dec 2018

@mata391 ja už som si na to zvykla 🤣🤣 občas má to vytáča a občas sa na tom zasmejem len 😄😄 minule som mu to počítala a vydržal 21 sekúnd bez pohybu 😄😄 neviem ani vlastne či sa s tým chodí ku nejakému doktorovi 🤷‍♀️ Ale každy sme nejaký a mame nejake chyby 🙂

evora29
28. dec 2018

Klasicke nervové tiky, ak mu neprekazaju v živote, načo to riešiť? Niekto si omotava vlasy, iny hryzoe nechty, tvoj muž mika nohou...každý z nas nejakým vlastným spôsobom ventiluje napätie.

mata391
autor
28. dec 2018

@evora29 no len on robí všetko, skrabe sa po tele na hlave, inak si stále sada, obhryza nechty, hýbe nohou

mata391
autor
28. dec 2018

@chruumka ja som presne taká istá 😂😂 dlho v pohode, vždy som sa len zasmiala ale dnes už mám toho akosi dosť, ved to, ani ja nie som dokonalá, len som uz teraz akasi zufala 😂 asi začnem aj ja rátať zo srandy

mata391
autor
28. dec 2018

@caroline_ 😊 tak to presne ako keby som videla jeho,

chcemradu
28. dec 2018

Nie je to syndróm nepokojných nôh? Ja to mávam vecer, alebo v kine, proste, kde mam sediet v klude, tam musim nieco so sebou robit 🙈

caroline_
28. dec 2018

@mata391 podľa mňa s tým nič neurobíme, môj to robí odkedy ho poznám, takže od 15stich,pokiaľ nerobí horšie veci tak to nejako prežijem :D

zun
28. dec 2018

@mata391 ADHD môžu mať aj dospeláci

carmenuska
28. dec 2018

Kup mu esprico vitaminy ,toto vyzera na adhd u dospelych,oni tlmia tie prejavy.

maminuska
28. dec 2018

@chcemradu tiež si myslím že syndrom nepokojných nôh , ja som ho zažila síce iba v tehotenstvách , ale je to katastrofa. Ani šoférovat ani do kina , zaspať večer katastrofa, len chodit a chodit.

danielahamar
28. dec 2018

skús magnézium, ale nejaké také silnejšie a možno by som vyskúšala GUAJACURAN ,ale nie každý deň, na každého pôsobí ináč, ja od neho spím do 10min., mužovi a mladšiemu vôbec nespôsobuje únavu, len uvolnenie, malému to dávam kvôli tikom

smajliki
28. dec 2018

tiež by som skúsila magnézium, nejaké kvalitné, nie z potravín. 90% ľudí má nedostatok horčíka, nedostatok spôsobuje tiky, napätie, nervozitu

mata.g
28. dec 2018

@mata391 neurol? 😂

romiada
29. dec 2018

@mata391 magnezium, upokojujuci čaj (materina duška) alebo potom už len zvieracia kazajka 😂

romiada
29. dec 2018

Inak ved skus to využiť pozitivne ked nevie obsediet - zapni telku, vyber zehliacu dosku a daj mu do ruky žehličku nech si krepči okolo kopy neožehleneho pradla a Ty v klude sed a pozeraj TV

pebu
29. dec 2018

@mata391 vtedy sa mu nastav na skrabkanie,hladkanie,masirovanie...a budes spkojna 😘

kristiii
29. dec 2018

@pebu toto presne viem povedat malemu, ze ked nevie co s rukami nech ma skrabka, aspon chvilu z toho jeho nepokoja cosi mam 😀

rawmamka
3. jan 2019

@mata391 Najhoršie je, keď sa stretnú takíto dvaja - jeden, ktorý sa musí stále "mrviť" a druhý, ktorý je citlivý na takéto prejavy 😀. Poradiť žiaľ neviem.....my máme doma podobný problém - mne vadia zvuky (pri jedení najmä) a môj manžel veľmi intenzívne prežúva 😅, nemľaská, má zavreté ústa, nedáva si veľké sústa, no napriek tomu prežúva tak zvláštne a dôsledne, že ma ide z toho šľak trafiť 😝. Riešim to tak, že sa snažím nebyť s ním v jednej miestnosti keď je, ale raz denne kvôli stolovaniu pre deti musím vydržať a vtedy mi pomáha, ak som sama v pohode - preto praktizujem jogu a meditácie, aby som bola čo najlpešie psychicky pripravená na to " peklo" 😉.

iwesska
3. jan 2019

Typicke prejavy ADHD-pokial mu to pretrvava od detstva. Ak nie, su to typicke znaky uvolnovania napatia z neurozy. Proste v podvedomi ma napatie,ktore si nemusi uvedomovat,ale takto ho ventiluje. Poznam to dost dobre,na sebe aj na synovi. Ak mu to neprekaza,nemusi to riesit,ak ano,staci psycholog,ktory ho nauci nejake uvolnovacie cviky,ale hlavne zisti pricinu toho vnutorneho nepokoja. A hlavne mu v tom nezabranuj. Potlacanie tychto prejavov vedie este k vyssiemu napatiu. Skus ho viac chapat.