icon

Zúfalstvo z nezáujmu manžela o rodinné povinnosti

19. apr 2025

Dobrý večer. Potrebujem sa vyrozprávať. Už neviem čo robiť s mojím manželom. On absolútne nechce pomáhať aj keď mu niečo poviem. Sadne si na wc je tam aj 1,5 hodiny a to nesradujem. Potom ide fajčiť, kde je tiež dobrú pol hodinu potom, keď príde z vonku sa oblečie iste do kúpeľne, kde tiež je hodný chvíľu. Ja medzitým sama chystám deti von. Obliecť, nakŕmiť, prebaliť zbaliť tasku von plus seba. Večer je to to isté. Stojí v kuchyni a akoze umýva riad. Ja zatiaľ deti kúpem, chystám veci na ráno a najstaršou sa učím potom im idem dávať vitamíny a proste veľa veľa veci ešte. Keď som mu na to niečo povedala ešte zvreskol či má sto rúk a ze si mpEm ist ten riad umyť sama. Prípadne povie či sa nemôže ani v kľude v.srat. Na ihrisku, keď mu poviem aby strážil malého on medzitým sa tam z niekým zarozprava alebo pozerá do mobilu a nezáujem. Tak ja už neviem čo robit. Ako to máte doma vy ? Je to takto či je v ten deň v práci alebo neni. On dokáže byť aj do rána na telefóne, takže nemyslím že je to nejakou únavou .

Strana
z3
deninka233
20. apr 2025

@natalka13 však sa sťažuje, že nežije. Ale pracuje poobedia od jednej do deviatej, takže keďtak umýva doobeda, alebo najčastejšie vôbec nie.

mamutka
20. apr 2025

A zase tema s otázkou “ako to máte doma vy?”. Už je ich tu snáď tisíc. To je ozaj taky problém nevydať sa za chu.a? To je fakt tak ťažké pochopiť, že keď dotyčný doma slamku neprehodi pri jednom dieťati, tak nie je múdry napad urobiť si ďalšie dieťa? Alebo deti?! Títo chu.i problém nie sú. Vôbec. Na nich vidno že sú tak na dve veci. Vysielajú varovne signály deň noc. Problém sú tie ženy, ktoré od povaľačov očakávajú to čo videli v telenovele.

euka210
20. apr 2025

Ked tak citam, tak je to nezodpovedne dalsie dieta pre teba, nie manzel ci otec!

nifnea
20. apr 2025

@mamutka do istej miery mas pravdu…ale napriklad moj muz sa stal zavislym na mobile az neskor..po druhom dietati. Tiez je v depresii, prisiel zdravotny problem - riesil s vela lekarmi - vysledok ziadny. Z toho deprrsia, unava, nechut xavislost - riesit nadalej nechce, nrma sil, nrma xaujem uz o rodinu..takze toto prislo postupne..js som si fskt nemyslela, xe dopadnem takto ze 200% domacnosti a deti bude na mne. 😭

mamutka
21. apr 2025

@nifnea to chápem, tam je to vážny problém a dôvod, ale väčšinou proste ide o to, že ženy chodia s kadejakými povaľačmi a vysnívaju si vzdušné zámky, lebo už chcú mať deti. Tento hnusný klamár, ktorého opisuje autorka iste nikdy nebol príklad úžasného chlapa. Dúfam, že sa tvojmu mužovi podarí dať do poriadku a bude super partnerom zas

nifnea
22. apr 2025

@mamutka dakujem, neverim, lebo k tomu sa pridala lenivost a zavislost je zla pokial ke neliecena a u neho neliecena je, on uz to nevidi a povie a co mam robit?pritom moznosti je vela, nechce uz pomoct s nicim, skusala som, nedonutila, nema vyznam sa hadat pred detmi a pokial ja nemam kam ist tak radsej urobim co treba aj sama. Ale som velmi sklamana zo seba, ze som vybrala takeho otca a manzela.😢😢bojim sa, ze bude vidiet dcera len toto, ze vsetko musi sama..snazim sa s nou rozpravat ale neviem ci to padne na urodnu podu.

zuzana76
22. apr 2025

@nifnea chodi do prace?

nifnea
28. apr 2025
@zuzana76

@nifnea chodi do prace?

@zuzana76 ano chodi, jedna smena, nic namahave, flexibulny prac cas

Strana
z3