Zúfalstvo z nezáujmu manžela o rodinné povinnosti
Dobrý večer. Potrebujem sa vyrozprávať. Už neviem čo robiť s mojím manželom. On absolútne nechce pomáhať aj keď mu niečo poviem. Sadne si na wc je tam aj 1,5 hodiny a to nesradujem. Potom ide fajčiť, kde je tiež dobrú pol hodinu potom, keď príde z vonku sa oblečie iste do kúpeľne, kde tiež je hodný chvíľu. Ja medzitým sama chystám deti von. Obliecť, nakŕmiť, prebaliť zbaliť tasku von plus seba. Večer je to to isté. Stojí v kuchyni a akoze umýva riad. Ja zatiaľ deti kúpem, chystám veci na ráno a najstaršou sa učím potom im idem dávať vitamíny a proste veľa veľa veci ešte. Keď som mu na to niečo povedala ešte zvreskol či má sto rúk a ze si mpEm ist ten riad umyť sama. Prípadne povie či sa nemôže ani v kľude v.srat. Na ihrisku, keď mu poviem aby strážil malého on medzitým sa tam z niekým zarozprava alebo pozerá do mobilu a nezáujem. Tak ja už neviem čo robit. Ako to máte doma vy ? Je to takto či je v ten deň v práci alebo neni. On dokáže byť aj do rána na telefóne, takže nemyslím že je to nejakou únavou .
Z akého dôvodu si si ho vzala a urobila si s ním deti?Pokojne tu klam, ale to si musela vidieť už pred svadbou. Ty si ďalšia z tých, ktoré dúfali, že on sa zmení. Takže bud žiť takto alebo....tieto príbehy sa už fakt nedajú čítať, čo si ženy samé dobrovoľne robia.
Sex každý druhý deň.Môžem vedieť, čo Ťa na ňom vzrušuje. A to ani nechcem vedieť, že sa urobí len on. Na Teba určite serie. Urobiť si s takým chrapúňom XY detí je už totálne aj Tvoja hlúposť. A to sa nehnevaj.. Zase niekto bude vyrábať slúžky ženy a neschopných chlapov po vzore rodičov. Toto by už malo byť normálne trestné.🤦♀️
Ja mám tiež takého doma. Akurát nedrží furt mobil v ruke. 3 hodiny!!! umýva riad, ktorý ja umyjem za 15 minút. Na záchode tiež, pod pol hodinu nejde, väčšinou aj dlhšie a hlavne viackrát denne. Poslať ho nakúpiť, to robím, keď sa ho chcem zbaviť a mať pokoj od neho na pol dňa. To máme obchod 10 min od domu. On si tam pokecá, cestou tam aj naspäť stretne x susedov, porozpráva sa, oni mu porozprávajú, dojde do obchodu, pomôže kamošovi majiteľovi vyložiť dodávku, dajú cigu, potom si tam ponakupuje, zase pokecá so všetkými tetkami atď atď.
Akože šialene mi je z neho do plaču dakedy. On je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak komótny, pomalý, lenivý. Do 11tej má len ráno, (vstať, lieky, kúpeľňa, raňajky, hygiena po raňajkách, vychystať sa von). Ako pôsobí ako pohoďák, ale on má z toho normálne stresy! On je takýto aj v práci, samozrejme nestíha potom a on je vynervačený, vystresovaný! Posledné mesiace už nič iné nehovorí,
len ako on nemá na nič čas, že on je furt v jednom kole. A pritom reálne nerobí nič. Max. fakt ten nákup. Vždy rozprávam ako anekdotu, ako sa ohlásila švagriná na nečakanú návštevu, 2,5h autom od nás býva. Za tých 2,5 hod. som upratala celý 100m2 barák (ok, nie nejak tuti fruti ale na návštevu ok). On si za ten čas upratal PRACOVNÝ STÔL! Akože reálne som zvedavá, čo on chce robiť v 50tke, lebo vekom sa to zhoršuje. Ja teda nie som žiadna rýchlostná hviezda, švagriná ma volá lenivá a neporiadna, ale teda pri ňom sa cítim ako speedy gonzáles.
Zaujímalo by ma ináč, či je toto dáka diagnóza. Ale reálne by to asi nič nezmenilo, len by sme vedeli, čo je príčinou.
No nic, urobit si dalsie dieta je ta spravna volba. Dufam, ze mas aspon chlapcov nech vedia, ze ked budu akokolvek lenivi, vzdy je moznost ze si najdu taku blbu ako si ty.
Ja nepochopím, načo si niekto urobí 3 deti s takým chlapom, a až potom sa ide sťažovať aký to je chuj. A nehovor ze takýto nebol predtým, tomu neuverím.
@deninka233 toto by som nezniesla, a švagrinej by som riadne vysvetlila kde je sever. Už by si papulu o mňa neobtrela, alebo by mala echt dôvod
@deninka233 možno porucha pozornosti, vždy mu niečo odvedie pozornosť. Ako čo pracuje tvoj muž? Lebo toto je fakt strašne. Mal by na sebe popracovať a zrýchliť. Ale este tam bude asi aj lenivosť.
@deninka233 este chcem podotknúť, te to he dosť výrazne nekompenzovana porucha pozornosti. Ako on zvládal skolu? Takéto deti majú dnes asistentov, ti ich pripravia na hodinu, vlastne takmer všetko robia za ne. Také dieta stíha maximálne odpovedať učiteľke, inak dostáva všetky poznámky vytlačené, pretože nestíga pisat. Este možno aj znaky dyspraxie ma. Pretože viacerí dospeláci majú poruchu pozornosti, ja si myslím, že tiež, ale u mňa je to rýchle striedanie činnosti, napr. Upratujem si šaty v skrini, popri tom zbadám prach na knižnici, začnem ho utierať, zase sa vrátim upratovať a triediť šaty v skrini. Odbehnem do kúpeľne, zistím, že umývadlo he špinavé, vyčistim ho. Vrátim sa k tým satom 😂.
Manzelstvo nie je prenho, asi ani staromladenectvo by nebolo prenho, potrebuje sluzobnictvo okolo seba, ani nevie, co by zo sebou, tak sedi hodku na hajzliku a uhana si hemoroidy.... Dava tk prachy, aspon? ❓
autor
•
Včera o 21:23
On aj keď je niečo rozhádzane tak ešte sa jeduje, že čo som cely deň robila, že sa nestram o deti a to hovorí aj svokre, že sa nestram. Všetko čo urobím je stále pre neho zle.
A ty nemas hubu, aby si tchyni pekne osvetlila, ako sa veci maju, ze vychovala riadnu darebac ❓ale trtkat obden na to ma cas, silu, chtic a ty mu das, po tom, co sa cele poobedie poneviera po balkone a hajzliku, len aby nemusel slamky prekrizit. ☢️
Hnala by som takého chlapa. Normálne by som sa zbalila na víkend preč a nech je pánko aj s deťmi...akože...
@catherinah keď sa dospelý chlap.sprava ako dieťa. Tak sa k nemu treba správať ako ku dieťaťu.
a aspoň teraz sa už staráš o antikoncepciu?
Choď na týždeň niekde na dovolenku a nechaj ich samých
@pikachu999 toto nic nevyriesi, lebo je to kratkodobe a to chlapi zvladnu, napr.ja keby odidem moj nema problem a nimi ist do restiky ci k babkam, hadier maju dost na tyzden, o vysavanie by poziadal starsiu, takze u nas by to absolutne nic neriesilo..mycku by asi zapol aj vyoratal alebo povedal deckam. S nalymi detmi je to sice zlozitejsie ale ked aa jedna o krqtkodoby casovy usek to chlapi zvladnu
Ako stare deti mas?
@nifnea áno presne on tiež hneď uteká k svokre a tá ho obskakuje alebo povie najstaršej dcére aby to spravila. Ešte sa sťažuje svokre potom, že sa nechcem starať o deti. Raz som išla s kamarátkou von a hneď mi hovorila, že to čo má byť že som opustila deti. Ale nevidí čo ja každý deň všetko robím. Ešte sa do mňa navazala.
Malý už pekne papal a keď som bola v nemocnici tak celý deň bol iba na mlieku lebo sa mi nič iné nechcelo robiť
Aspoň keby výživu z pohárika ale ani to
@zuzana76 ITčkár. Môže byť, že má poruchu pozornosti. Na druhej strane, napr. pri tých riadoch sa kafre aj pol hodinu s jedným fliačikom, hoci mu hovorím, že je to zapečené v glazúre, nie, musí to ísť dolu a šmitec. Takže ešte nejaký perfekcionizmus určite k tomu.
Narodil sa v 24tt. takže určite bude niečo mať. Ale vtedy, okrem cvičenia, rehabilitácií atď sa nič neriešilo. Horko ťažko vychodil učňovku, hoci hlavu má dobrú, nie je hlúpy.
@deninka233 tak mozno aj aspergerov syndrom, tazko povedat, urcite tam nieco bude
@deninka233 prečo si si vybrala takého chlapa? Mňa by z neho porazilo po 2 dňoch.
@janickacrazy ako píšem, zhoršuje sa to. Pred necelým štvrťstoročím až taký nebol.
@deninka233 No nejak to už doklepeš nie? Treba sa obetovať a prežiť život na prd. Tak to Boh chcel. Hlavne kvôli jednému chlapovi a zatiaľ 10tim ženám v azylaku nemá kto pomôcť.🤷♀️
@enmery aký boh? Čo to trepeš?
@deninka233 Boh alah svokra hocikto, kto ťa núti žiť taky život. Lebo tak sa má. Ja som Ti nič neurobila, tak ma z toho vyskakovania na niekoho vynechaj. Ďakujem.
@enmery písala som, že ma dakto núti? a taktiež som nikde nepísala, že budeme spolu veky vekov. Baby mi tu dali dobré tipy, tie mi reálne pomohli sa zamyslieť nad tým. Ty si svojím komentárom k ničomu neprispela.
@deninka233 ked doveceriate okolo 19.00 to potom 3h umyva riad? A potom ked ide spar seba unyva 2hodiny? Kedy zije?

kde na takych chodíte a este mate s nimi aj deti? Ako poznam moju povahu, ja by som si dokazala sama kupit letenku, vypnut mobil a nechat ho aj s detmi a začala konecne zit, nie prezivat...