Zvláštna kamarátka
Ahojte,
rozhodla som sa napisat a vidiet nazor aj inych ludi. Mam kamaratku ktora sa stretava s muzmi z internetu, lebo nema vztah. Na tom nie je nic zle, az dokial som nezacala mat jedno zvlasne podozrenie. Vacsinou sa stretava so zahranicnymi muzmi a vraj skusa stastie. Su vraj gentlemani lepsi ako slovaci, chce vztah, no na rodinu sa neciti.
Raz ma pozvala na veceru do hotela, lebo to bolo v cene a ten muz svajciar s ktorym sa stretla, musel odcestovat o den skor z hotela, boli spolu asi 2 dni a viac sa uz vraj nevideli, lebo on sa uz neozval.
Minule bola v budapesti mala sa tam stretnut s jednym nemcom vraj si volali asi mesiac a mali byt spolu asi 5 dni a pozerali pamiatky, Co sa tykalo spolocneho pobytu v hoteli mali vraj oddelene izby. Raz bola v nemecku za inym nemcom bola u neho asi 3 dni, ze jej ukazoval pamiatky atd.
Neviem ci to je moja paranoja, no nadobudam dojem, ze robi moja kamaratka je odborne povedane spolocnicka"? Alebo sa mi to len zda? Pytat sa jej na take veci nechcem, lebo vraj hlada vztah. Predstava, ze mam kamaratku co chodi s muzmi za peniaze je dost desiva.
Dakujem za postrehy.
Celkom zaujímavé citat koľkým sa tu zdá sexuálna turistika normálna. Chcem vidieť ten vyraz tváre keby zistili, že to robia ich dcéry. To by bol bordel. Ale keď to robí nejaká neznáma, tak v pohode ved sme tolerantná spoločnosť nie?
@ada274 tak porovnavat dceru s napr kamoskou alebo znamou je kus odveci,jasne ze nie je jedno co robi dcera ale kamoska nech si robi co chce...
K autorke,vdaka za kamosku ako si ty,opises tu 2stretnutia a uz je spolocnicka,fakt trufale...hnusi sa ti ale na hotel si s nou sla! Ak hlada vztah a jeden ju odkopol tak logicky skusa stastie inde!
Hm, ak by to bola moja priateľka, bála by som sa o jediné - o jej život, o to, že raz to nebude slušný solventný milenec, ale nemilosrdný pasák, ktorý ju zdroguje a odvlečie niekam odkiaľ sa nikdy nevráti...
...a preto by som sa jej na to opýtala 😔
@lu4444 nevadilo by mi ze moja kamaratka je spolocnicka, ani ze s muzmi spava pre peniaze..ale vadilo by mi ze mi nepovedala pravdu a tvrdila ze si hlada vztah..aj ked jedno nemusi vylucit to druhe...
@alexandraalexandrova ale ved to je jej vec, ked nechce nepovie. Clovek nema dovod ju sudit. A ked sa to niekomu nepaci tak nech sa s nou nebavi tam niet co riesit. Ved je dospela, ma vlastny rozum? Ma...tak o com
@hildicapupu je neviem, ale ty povazujes za normalne ze ta kamoska klame? Ja nie. Medzi kamaratkami by mala vladnut dovera...nemusi o tom vyslovene hovorit ale ked sa jej na to kamaratka spyta, tak by nemala klamat...ked ma potrebu klamat, potom tam ta dovera chyba
@alexandraalexandrova mozno by bolo na mieste sa zamysliet nad tym preco klame. Mozno sa boji ze by ju sudila. Mozno si mysli ze takto je to lepsie. My nevidime do tej druhej takze nemozme tu robit zavery
@hildicapupu ved ja tu nerobim ziadne zavery predsa...len pisem ze ak jedna kamaratka klame tu druhu, nie je to ok a mne osobne by to vadilo urcite. A dovod moze byt aj ten ktory spominas...ale potom je jasne ze tam ta dovera medzi nimi nefunguje ako by mala. Ja tu neposudzujem ake su koho dovody, lebo ani jednu z akterok nepoznam, cize sa tu vyjadrujem len vseobecne...
@alexandraalexandrova lenze zakladatelka sa jej to priamo nespytala a vraj ani az take dobre kamosky nie su.
@marcelatje neviem ake dobre su kamaratky, celu diskusiu som necitala...a ani na tom nezalezi. ked o niecom nechcem hovorit, tak o tom nehovorim a nevymyslam si detaily o oddelenych izbach v hoteli, pozerani pamiatok a hladani vztahu, ale bud poviem ze "prepac ale o tomto nechcem hovorit", alebo vyklopim pravdu tak ako je. Zamerne klamstvo do kamaratstva nepatri a keby som zistila ze mi kamaratka klame uz z akehokolvek dovodu, moju doveru voci nej by to hodne nastrbilo...
@alexandraalexandrova nic z toho co si napisala sa nevylucuje. Jediny problem je ze zakladatelka sa kamaratky nespytala.
@alexandraalexandrova odkial vies ze klame? Zakladatelka sama nevie ci robi spolocnicku,no vy ju tu z nej uz robite a este aj klamarku...
@marcelatje
@petulda333 baby svoj pohlad som napisala vyssie, dokonca som pisala dost jasne aj ze akterky nepoznam, cize tu pisem vseobecne co by mne vadilo keby sa toto stalo mne. Ja uz nemam potrebu to tu dalej rozvadzat, kto chcel podstatu mojich prispevkov uz davno pochopil. Takze pekny vecer, opustam diskusiu...
no a? 🙂 veď keď nemá vzťah, nikomu neubližuje 🙂 a okrem toho, je omnoho viac žien, a určite aj našich kamarátok ;) ktoré to robia s kadekým a zadarmo 🙂 takto si aspoň baba zarobí :D

@moni73 no vidis statna si! Vies mne uz pripada hlupe jej vesat vsetko na nos,kedze sme sa prestali stretavat.Samo. zakladne veci si napiseme 😕