icon

Zvlaštne pocity o kňazovi

gabika2302
20. nov 2013

Ahojky , mam celkom važny problem . Moj pribeh začal asi pred cca 9rokmi a trva v podstate dodnes , a prosim vas neodsudzujte ma . Pred 9rok. som bola este skolacka , a moj pribeh sa tika nasho knaza z dediny , pred 9rokmi prisiel novy knaz knam do dediny , bol starsi . Už od prvej hodiny v skole som mu padla do oka ,usmieval sa namna , vždy ma oslovoval aj ked nebolo treba . Ja som zacala chodit castejsie do kostola aj s partiou z triedy kamaratka a neaky ministranti , a boli sme spolu kazdy den , ja som bola uplne spokojna stasta . botom som isla na strednu do ineho mesta , internat a prestala som chodit do kostola , uplne ani v nedelu . Par krat sa na mna pytal . Dnes som staste vydata mam krasneho syna , a sni onom . Krasne plne elmi velmi krasneho pocitu , ked sa zobudim neviem sa toho pocitu striast aj 3 dni , stale to citim . Tak som sa rozhodla napisat mu mail , samozrejme uz neni v dedine uz je na vyssom poste . Napisala som mu ze ho pozdravujem atd , odpisal , tak som odpsala znova ze mam syna atd a uz neodpisal , pred par dnami som ho zazela v tv a zasa ten pocit , ja to vobec nechapem . Som voči svojmu manzelovi otvorena , vsetko som mu povedala ale on ma nevie pochopit ani nema ziadnu odpoved . Uz som sa odhodlavala sem napisat skor , ale velmi som sa hanbila , bojim sa ze sa mi budete vysmievat .

katka1981
20. nov 2013

@babaker, ja nie do hrobara, ja do ministranta. Ja som len zabijala nudu na hodine a pozerala na cintorin. Ci tam bola vevericka, ci hrobar, mne to bolo fuk 🙂

irriss
20. nov 2013

@katka1981 je pravda, ze jsou nahati pod sukni??

katka1981
20. nov 2013

@irriss, vraj ano, ale nemam to overene, ja by som nemala nato gule kuknut sa pod nu.

irriss
20. nov 2013

@sissy27 ahojky Sissy!! uz dlouho jsme se nepotkaly!! a hned taka telepatie jak casova tak nazorova 😀 😀 😀

tina_22
20. nov 2013

@gabika2302 Tak to je všetko pekné, pokiaľ to zostane vo svojich medziach. Máš predpokladám krásny stabilný vzťah, synčeka, snívať nie je zakázané, ale naozaj sa ďalej nehrň. Je to len chlap a môže tvoj pokus o kontak pochopiť všelijako. Asi si ešte veľmi mladá (predpokladám), raz sa na tom zasmeješ 🙂 A manželovi nemusíš hovoriť všetko, tiež to môže zle pochopiť 😉

Inak baby, krásne ste to tu roztočili 😀 Chúďa, bude mať z toho traumu

babaker
20. nov 2013

@katka1981 gule nemam ani ja....a pozrela som sa (radsej som nemala 🙄 ) a su NA OSTRO! na 100 pero! 😀

sissy27
20. nov 2013

@irriss tak vieš, spriaznené duše 😉

zita19
20. nov 2013

@tina_22 Ked to bola taka perfektna nahravka 😉
Ja sa im necudujem.

irriss
20. nov 2013

@tina_22 kdo z toho bude mit traumu? 😠 Ona? No ja vetsi 😀 😀 😀 😀 protoze konecne chapu muzske telo, ktere se vzrusi, ale je nucene se zklidnit... 😀 😀 😉 takto se nechat vzrusit na MK..to jsem ale ostuda.. 😝

irriss
20. nov 2013

No nic.............jdu si vybrat a spat..😉
https://www.google.it/search?q=prete&espv=210&e...

zuzkat1
20. nov 2013

Mna by hlavne zaujimalo kolko mala rokov ked mu padla do oka... A ked ju oslovoval aj ked nebolo treba a ked sa nu usmieval... Ci nejde o "typickeho."knaza😝

zita19
20. nov 2013

@irriss A co nosia farari pod sutanou? Ja som bola kamoske na sobasi a farar mal k sutane Niky botasky. Podozrievam ho dodnes, ze okrem nich len kratasy a na ten sobas si len odbehol cez prestavku vo futbale 😀 😀 Alebo kto ho vie kade pred tym lietal, ked sa ani prezut nestihal. Ale fusakle mal 😀 😀 😀 😀 Dalsia vec je ci ten objekt platonickej lasky je pod celibatom alebo z nejakej reformovanej cirkvi 🙂 🙂

laila22
20. nov 2013

@irriss
@katka1981
@zita19
@babaker ja ze kde sa flakate? 🙂

irriss
20. nov 2013

tento je zadany.. 😉

zita19
20. nov 2013

@zuzkat1 No "to" mi tiez napadlo 😀 😀 😀

zita19
20. nov 2013

@laila22 lietam medzi temami, ani prdnut si nestiham 😀 😀 😀

irriss
20. nov 2013

@zita19 no ja si vsimla, ze nosis vtaky do vsech tem.. 😀 😀

zuzkat1
20. nov 2013

@zita19 podla toho co pise ju vyhladaval a zda sa ze bola na zakladke. Mne z toho vychadza ze uz je na neho stara...

zita19
20. nov 2013

@irriss hladnemu o chlebe sa sniva... 😀 😀 😀

irriss
20. nov 2013

@zuzkat1 no mne z toho vychazi neco jineho. 🤐 .ted je to tu velmi osklive tema, dokonce se snazi cirkev pod vedenim Francesca prave tyto hrichy ocistovat.. 😎

irriss
20. nov 2013

@zita19 sakra..jak jsi to poznala? 😝

zuzkat1
20. nov 2013

@irriss nesledujem dianie v cirkvy takze neviem co take😅

irriss
20. nov 2013

@zuzkat1 sakra, jak to rict, aby nezamkli temu...
no kdyz je dite na zakladce, a farar je dospely..tak dite je nezletile a farar je co? 😎

zita19
20. nov 2013

@irriss Ja som o sebe pisala 😀 😀 Aj ty Brute? 🙂

elise
20. nov 2013

@gabika2302 nápadn mi to pripomina vtáky v trni

irriss
20. nov 2013

@zita19 sakra, tak jsme obe hladove..to bude spatnym jidelnickem...dietou...nebo vecerni krizi..ale vedle jsme se dohodly,, ze si vecer uz o jidle nebudeme povidat, ze pak mame spatne prejedene sny..
Hele, ale ten usmev, to je zradlo, ze? 😀

elise
20. nov 2013

@katka1981 aj mne

zuzkat1
20. nov 2013

@irriss ale Ved o tom som pisala a ty ze ti z toho vychadza nieco ine.. 😕

svano
20. nov 2013

@irriss vtáci v tŕni😀😀😀

irriss
20. nov 2013

@zuzkat1 aha..vidis, ja jsem si svou sexuchtivosti vysvetlila Tve radky jinak.. 🙂