icon

Aké darčeky ste nakúpili pre rodinu?

11. dec 2025

Začnem ja - mama cestovná taška a kožená kabelka. Bol to taký set Otec súbor kníh od Dominika Dana a voda po holení. Sestra šál čiapka a rukavice. To bol tiež set. Druhá sestra voňavka. Brat prispela som mu na mobil finančne do obálky. Švagor voňavka. Neterka pletený zajko.

Strana
z2
ariannazara
11. dec 2025

Mama chcela kozuch, oco zdvihak na kosacku vybavene 😆

anonym_de904b
11. dec 2025

Mamina termoska , krém
Manžel trenky, termo trička, tielka a drogériu
Deti, čo si priali ; syn playstation hry, rukavice na cvičenie, ponožky,trenky
Dcéra: tehotná barbie, zubár (také to, čo má otvorené ústa a ona tam patlá plastelínu, sukňa na tanečnú, náhradné oblečenie Barbie a taký ten tablet malý, čo napíše a vypne a zmaže sa to (s tým perom)
Ja som si priala hodinky na športovanie , čo mi to všetky tie funkcie bude rátať pri športe 😄😄

wolf_
11. dec 2025

Zatiaľ žiadne 😱 Ale vďaka za tému na inšpiráciu 🙂

doriiis
11. dec 2025

My kupujeme iba deťom. Synovi ponožky a stucky na futbal a dcere grafický tablet. Synovcovi a neteri spoločenskú hru.

autor
11. dec 2025
@ariannazara

Mama chcela kozuch, oco zdvihak na kosacku vybavene 😆

@ariannazara wau kožuch ale musel byť dráhy

13uzivatelka11
11. dec 2025

mama notebook, svokrovci shitake huby na dreve a plánujeme kúpiť fritezu a fitness náramok pre svokra, švagor kniha, hra od Smart games a jeho priateľke chcem kúpiť ručne vyrobený hrnček so srnkou 3D a možno sójovú sviečku keďže ich má rada.. ale to jej kupujeme asi každý rok 😅

lenka.25
11. dec 2025

Mamina - tycovy vysavac a knihu ešte musím zohnať
Svokrovci - teplovzdušná fritezu + kazdemu knihu a poukážku do lekárne
Krstné dcéry - poukážky do Bershky
Mladšia dcéra - basketbalovu lopty , basketbalové tenisky , plysak , notebook , tlačiareň , mikina
Staršia dcéra - oblečenie , obal na mobil , kulmofen + dostane peniaze, chce ísť v januári na dcojtyzdnovy výlet

bolarazjedna
11. dec 2025

Manželovi sveter a košele a ešte lístok na luskacika - to dostanem aj ja od neho a on odomna a pôjdeme medzi sviatkami spoločne. Deťom magnetickú stavebnicu a knihu s otváracími okienkami a albi knihu, mame knihu, otcovi kozmetiku, plus obaja dostanú lístky do divadla.

biba_18
11. dec 2025

synovi tričko, myx dino, vonky do auta a do skrine, knižku, kurz, muffik 2 dieliky pod umývadlo do kúpelne, kalendár s mačkami
mužovi knižky, čokoládu
mame okuliare a ponožky
neterke deku s mačkami

luccija
11. dec 2025
@biba_18

synovi tričko, myx dino, vonky do auta a do skrine, knižku, kurz, muffik 2 dieliky pod umývadlo do kúpelne, kalendár s mačkami
mužovi knižky, čokoládu
mame okuliare a ponožky
neterke deku s mačkami

@biba_18 čo je myx dino?
Ja ešte nemám ani jeden darček😆

minenkaa
11. dec 2025

Roky rokuce nikomu nič

janinah
11. dec 2025

Dospelym nič,prispievam na donio...vnučatám hračky.

bessie12
11. dec 2025

@anonym_autor kedze uz mam len manzela, tak som mu kupila lego, strojcek na vlasy, telo a bradu, tricka a spodne pradlo.

sense
11. dec 2025

Dcéra čo si napísala na Wish list, chlap príspevok na telefón a hodiny tanca...čiže každý čo si vybral to dostane

anonym_e970bc
11. dec 2025

No ja uz nemam komu, iba deckam. Dcera tematicke tricko - oblubeny film, penazenku s rovnakym motivom, ovladac na playstation (lebo sa pokazil a ostatne pouzivam ja na hranie s kamosom 😁), naramky v bohemskom style, privesok tiez v bohemskom style, sluchadla na telefon (chce iba kablove), sprchac, deodorant - to si davame vsetci navzajom a mame na pol roka vystarane 😆, kryty na telefon, batoh plateny, plysovu opicu. Starsi syn a jeho priatelka batohy turisticke, kozmetika sprej a sprchac, jej sprchac a telove mlieko, naramky z chirurgickej ocele 1+1 zadarmo s menami, spolocnesku hru 18+ (5 sekund bez cenzúry), powerbank, trenky a ponozky adidas, mladsiemu ponozky adidas, herny set sluchadla s mysou, kozmetika- sprchac a deo, holiaci strojcek one blade, spolocnensku hru jumanji.
Na moj vkus a moje zvyky tento rok dostanu toho dost. Ja dostanem tiez kozmetiku, platenu kabelu a penazenku. Otcovi sme dali vyrobit puzzle z fotky kde sme vsetci spolu a pytal si tiez ponozky tak dostane ponozky 😂 a este knihu o zdravej vyzive a lepidlo na puzzle.

laskonkaa1
11. dec 2025

Mojim rodičom, svokrovcom, starým rodičom a muzovym starým rodičom rôzne kolekcie od mixitu.
Synovi magnetický stavebnicu, piesok, dielňu, oblečenie, rôzne auta, smetiaky, marvel postavičky..
A s muzom sme si darovali spoločný darček, v marci ideme na tri týždne do Thajska 🙂 staci.

biba_18
11. dec 2025
@luccija

@biba_18 čo je myx dino?
Ja ešte nemám ani jeden darček😆

anonym_0fe297
11. dec 2025

U nás klasicky nikto nič nechce, nepotrebuje, takže
mužovi trenky, ponožky, náramok.
Mamine diár, ocinovi digitálny fotorámik.
Svokrovcom a švagrovcom bedničky so syrmi, klobásami a vínom.
Prarodičom knihy Babička/ Dedko rozprávaj, do ktorých napíšu svoje životné príbehy a budúce Vianoce ich budem chcieť naspäť, ako darček pre mňa.
Potomok bude mať 3 mesiace, ako darček má moje (.)(.), dostane hrkálku.
Pee sesternicu s mužom mám len takú kolekciu čajov, kuchynské utierky s vianočným motívom a talianske víno a cestoviny v peknom obale, to majú radi.
Ja som si vypýtala od muža malú šperkovnicu a od rodičov poukaz na masáž.

anonym_579b31
11. dec 2025

@anonym_autor Zatiaľ nic len kozmetika a deti nechcú nič, prispejeme nato načo chcú.

lejduska
11. dec 2025

Manželovi mikinu,trenky a ponožky 😁dcerke tanečnú podložku, albi knihu a plysaka pannu Máriu s Ježišom, synovi zatial boby, mamke kuchynský robot a kozmetiku, otcovi kozmetiku+ este neviem 😃 bratovi kozmetiku a kávu do kávovaru. Svokre neviem a este nam treba deťom v rodine niečo

anonym_49166a
11. dec 2025

@anonym_autor babkam poukážky do potravín...neboli vždy spokojne s fyzickym darom tak sme sa s mužom takto dohodli 😁
Synovi - patrola auto s menšími autami, školská taška
Dcéra- bluey domcek, plastelína s vecami na zmrzlinu
Spolocny- spoločenská hra
Krstnata- pyzamka, niečo na tvorbu naramkov, barbie
Dospelí si nekupujeme 🙂

226lenka
11. dec 2025

Mama chce knihu Bratislavská lýra a sušiak na bielizeň
Muž mi povedal, že by chcel pracovné oblečenie
3 ročný bude mať hasičské auto a oblečenie
Ročná dcéra kočík a tiež oblečenie

anonym_1d8f5c
11. dec 2025

@anonym_autor
Mi uz druhy rok fungujeme na online secret Santa tento rok som si vylosoval jednu nevestu, nastastie v celej rodine nikdo nepotrebuje + nechce nic, plus maximalna cena darceku je stanovena 30 euro.

anonym_53f142
12. dec 2025

Ja som kupila muzovi knihu grafik cierne diery stratena bratislava, tenisky, mikinu, smaltovaný hrncek, otec rifle a koselu, ,mama philips sonicare, parfem a eggo, rodinna znama sera na plet a pyzamo, syn mikroskop, kniha, minecraft magneticke kocky, hrnciarsky kruh, minecrafit privesok..

anonym_d3367a
12. dec 2025
@bolarazjedna

Manželovi sveter a košele a ešte lístok na luskacika - to dostanem aj ja od neho a on odomna a pôjdeme medzi sviatkami spoločne. Deťom magnetickú stavebnicu a knihu s otváracími okienkami a albi knihu, mame knihu, otcovi kozmetiku, plus obaja dostanú lístky do divadla.

@bolarazjedna v com je to prekvapenie ked si kupite navzajom listok do divadla?🙂

anonym_d3367a
12. dec 2025

@anonym_autor mladsim detom Playstation a nejake oblecenie, muzovi zberatelske kusky do jeho zbierok,najstarsia dcera-poukaz do parfumerie

biba_18
12. dec 2025

@anonym_d3367a a prečo by darček mal byť prekvapením??

anonym_d3367a
12. dec 2025
@biba_18

@anonym_d3367a a prečo by darček mal byť prekvapením??

@biba_18 nemusi.ale kupit si navzajom listok na to iste predstavenie?ja jemu a on mne?😀a ze sa na tom dopredu dohodneme?

titla
12. dec 2025

S muzom sme si kupili novy gauc. Inak ja jemu este terc na sipky a on mne parfem (pojdem si vybrat, kupit a zabalit si ho), syn 6 rokov dostane lego a autodrahu, svokre som spravila fotoknihu, kupila knihy od Anthonyho Ryana a uhackovala som jej brosnu na kabat. Rodicom som tiez spravila fotoknihu a dostanu sonicke zubne kefky, sestre som kupila koselu podla jej vyberu.

1fifinka1
12. dec 2025

Idem sa hanbiť do kúta. Síce, my už sme si kúpili chladničku a muž mi kúpil zimnú bundu, ale inak nemáme nič 🙈🙈 bože, a tu aké zoznamy. Aspoň nemáte už stresy. Závidím vám.

Strana
z2