Aké darčeky ste nakúpili pre rodinu?
Začnem ja - mama cestovná taška a kožená kabelka. Bol to taký set Otec súbor kníh od Dominika Dana a voda po holení. Sestra šál čiapka a rukavice. To bol tiež set. Druhá sestra voňavka. Brat prispela som mu na mobil finančne do obálky. Švagor voňavka. Neterka pletený zajko.
Mamina termoska , krém
Manžel trenky, termo trička, tielka a drogériu
Deti, čo si priali ; syn playstation hry, rukavice na cvičenie, ponožky,trenky
Dcéra: tehotná barbie, zubár (také to, čo má otvorené ústa a ona tam patlá plastelínu, sukňa na tanečnú, náhradné oblečenie Barbie a taký ten tablet malý, čo napíše a vypne a zmaže sa to (s tým perom)
Ja som si priala hodinky na športovanie , čo mi to všetky tie funkcie bude rátať pri športe 😄😄
Zatiaľ žiadne 😱 Ale vďaka za tému na inšpiráciu 🙂
My kupujeme iba deťom. Synovi ponožky a stucky na futbal a dcere grafický tablet. Synovcovi a neteri spoločenskú hru.
Mama chcela kozuch, oco zdvihak na kosacku vybavene 😆
@ariannazara wau kožuch ale musel byť dráhy
mama notebook, svokrovci shitake huby na dreve a plánujeme kúpiť fritezu a fitness náramok pre svokra, švagor kniha, hra od Smart games a jeho priateľke chcem kúpiť ručne vyrobený hrnček so srnkou 3D a možno sójovú sviečku keďže ich má rada.. ale to jej kupujeme asi každý rok 😅
Mamina - tycovy vysavac a knihu ešte musím zohnať
Svokrovci - teplovzdušná fritezu + kazdemu knihu a poukážku do lekárne
Krstné dcéry - poukážky do Bershky
Mladšia dcéra - basketbalovu lopty , basketbalové tenisky , plysak , notebook , tlačiareň , mikina
Staršia dcéra - oblečenie , obal na mobil , kulmofen + dostane peniaze, chce ísť v januári na dcojtyzdnovy výlet
Manželovi sveter a košele a ešte lístok na luskacika - to dostanem aj ja od neho a on odomna a pôjdeme medzi sviatkami spoločne. Deťom magnetickú stavebnicu a knihu s otváracími okienkami a albi knihu, mame knihu, otcovi kozmetiku, plus obaja dostanú lístky do divadla.
synovi tričko, myx dino, vonky do auta a do skrine, knižku, kurz, muffik 2 dieliky pod umývadlo do kúpelne, kalendár s mačkami
mužovi knižky, čokoládu
mame okuliare a ponožky
neterke deku s mačkami
Roky rokuce nikomu nič
Dospelym nič,prispievam na donio...vnučatám hračky.
@anonym_autor kedze uz mam len manzela, tak som mu kupila lego, strojcek na vlasy, telo a bradu, tricka a spodne pradlo.
Dcéra čo si napísala na Wish list, chlap príspevok na telefón a hodiny tanca...čiže každý čo si vybral to dostane
No ja uz nemam komu, iba deckam. Dcera tematicke tricko - oblubeny film, penazenku s rovnakym motivom, ovladac na playstation (lebo sa pokazil a ostatne pouzivam ja na hranie s kamosom 😁), naramky v bohemskom style, privesok tiez v bohemskom style, sluchadla na telefon (chce iba kablove), sprchac, deodorant - to si davame vsetci navzajom a mame na pol roka vystarane 😆, kryty na telefon, batoh plateny, plysovu opicu. Starsi syn a jeho priatelka batohy turisticke, kozmetika sprej a sprchac, jej sprchac a telove mlieko, naramky z chirurgickej ocele 1+1 zadarmo s menami, spolocnesku hru 18+ (5 sekund bez cenzúry), powerbank, trenky a ponozky adidas, mladsiemu ponozky adidas, herny set sluchadla s mysou, kozmetika- sprchac a deo, holiaci strojcek one blade, spolocnensku hru jumanji.
Na moj vkus a moje zvyky tento rok dostanu toho dost. Ja dostanem tiez kozmetiku, platenu kabelu a penazenku. Otcovi sme dali vyrobit puzzle z fotky kde sme vsetci spolu a pytal si tiez ponozky tak dostane ponozky 😂 a este knihu o zdravej vyzive a lepidlo na puzzle.
Mojim rodičom, svokrovcom, starým rodičom a muzovym starým rodičom rôzne kolekcie od mixitu.
Synovi magnetický stavebnicu, piesok, dielňu, oblečenie, rôzne auta, smetiaky, marvel postavičky..
A s muzom sme si darovali spoločný darček, v marci ideme na tri týždne do Thajska 🙂 staci.
@biba_18 čo je myx dino?
Ja ešte nemám ani jeden darček😆
U nás klasicky nikto nič nechce, nepotrebuje, takže
mužovi trenky, ponožky, náramok.
Mamine diár, ocinovi digitálny fotorámik.
Svokrovcom a švagrovcom bedničky so syrmi, klobásami a vínom.
Prarodičom knihy Babička/ Dedko rozprávaj, do ktorých napíšu svoje životné príbehy a budúce Vianoce ich budem chcieť naspäť, ako darček pre mňa.
Potomok bude mať 3 mesiace, ako darček má moje (.)(.), dostane hrkálku.
Pee sesternicu s mužom mám len takú kolekciu čajov, kuchynské utierky s vianočným motívom a talianske víno a cestoviny v peknom obale, to majú radi.
Ja som si vypýtala od muža malú šperkovnicu a od rodičov poukaz na masáž.
@anonym_autor Zatiaľ nic len kozmetika a deti nechcú nič, prispejeme nato načo chcú.
Manželovi mikinu,trenky a ponožky 😁dcerke tanečnú podložku, albi knihu a plysaka pannu Máriu s Ježišom, synovi zatial boby, mamke kuchynský robot a kozmetiku, otcovi kozmetiku+ este neviem 😃 bratovi kozmetiku a kávu do kávovaru. Svokre neviem a este nam treba deťom v rodine niečo
@anonym_autor babkam poukážky do potravín...neboli vždy spokojne s fyzickym darom tak sme sa s mužom takto dohodli 😁
Synovi - patrola auto s menšími autami, školská taška
Dcéra- bluey domcek, plastelína s vecami na zmrzlinu
Spolocny- spoločenská hra
Krstnata- pyzamka, niečo na tvorbu naramkov, barbie
Dospelí si nekupujeme 🙂
Mama chce knihu Bratislavská lýra a sušiak na bielizeň
Muž mi povedal, že by chcel pracovné oblečenie
3 ročný bude mať hasičské auto a oblečenie
Ročná dcéra kočík a tiež oblečenie
@anonym_autor
Mi uz druhy rok fungujeme na online secret Santa tento rok som si vylosoval jednu nevestu, nastastie v celej rodine nikdo nepotrebuje + nechce nic, plus maximalna cena darceku je stanovena 30 euro.
Ja som kupila muzovi knihu grafik cierne diery stratena bratislava, tenisky, mikinu, smaltovaný hrncek, otec rifle a koselu, ,mama philips sonicare, parfem a eggo, rodinna znama sera na plet a pyzamo, syn mikroskop, kniha, minecraft magneticke kocky, hrnciarsky kruh, minecrafit privesok..
Manželovi sveter a košele a ešte lístok na luskacika - to dostanem aj ja od neho a on odomna a pôjdeme medzi sviatkami spoločne. Deťom magnetickú stavebnicu a knihu s otváracími okienkami a albi knihu, mame knihu, otcovi kozmetiku, plus obaja dostanú lístky do divadla.
@bolarazjedna v com je to prekvapenie ked si kupite navzajom listok do divadla?🙂
@anonym_autor mladsim detom Playstation a nejake oblecenie, muzovi zberatelske kusky do jeho zbierok,najstarsia dcera-poukaz do parfumerie
@anonym_d3367a a prečo by darček mal byť prekvapením??
@anonym_d3367a a prečo by darček mal byť prekvapením??
@biba_18 nemusi.ale kupit si navzajom listok na to iste predstavenie?ja jemu a on mne?😀a ze sa na tom dopredu dohodneme?
S muzom sme si kupili novy gauc. Inak ja jemu este terc na sipky a on mne parfem (pojdem si vybrat, kupit a zabalit si ho), syn 6 rokov dostane lego a autodrahu, svokre som spravila fotoknihu, kupila knihy od Anthonyho Ryana a uhackovala som jej brosnu na kabat. Rodicom som tiez spravila fotoknihu a dostanu sonicke zubne kefky, sestre som kupila koselu podla jej vyberu.
Idem sa hanbiť do kúta. Síce, my už sme si kúpili chladničku a muž mi kúpil zimnú bundu, ale inak nemáme nič 🙈🙈 bože, a tu aké zoznamy. Aspoň nemáte už stresy. Závidím vám.

Mama chcela kozuch, oco zdvihak na kosacku vybavene 😆