Aké darčeky ste nakúpili pre rodinu?
Začnem ja - mama cestovná taška a kožená kabelka. Bol to taký set Otec súbor kníh od Dominika Dana a voda po holení. Sestra šál čiapka a rukavice. To bol tiež set. Druhá sestra voňavka. Brat prispela som mu na mobil finančne do obálky. Švagor voňavka. Neterka pletený zajko.
@anonym_d3367a ako keď sa dohodnete že pôjdete na dovolenku. alebo keď sa dohodnete že ty chceš nový kožuch a on playstation 😏
@anonym_d3367a ako keď sa dohodnete že pôjdete na dovolenku. alebo keď sa dohodnete že ty chceš nový kožuch a on playstation 😏
@biba_18 tak pre mna je to scifi kupovat si nieco co dopredu viem...u nas aj po 20tich rokoch manzelstva funguju prekvapenia.v decembri mi muz kupil parfem aj roboticky vysavac,ale to nie su Vianoce,to len tak z lasky. Na Vianoce bude prekvapko ja jemu,aj on mne. Cudujem sa ako vyprchava romantika vo vztahoch .to za cely rok aby clovek na tom druhom nevypozoroval co by ho potesilo?
@anonym_d3367a to bolo také neplánovane, boli sme na prechadzke, videli sme plagát, rovno sme išli kúpiť lístky. A viacmenej naraz sme si tak povedali, že toto budeš mat darček odomna. Pre nás je skutočným darčekom je, že pri 2 malých deťoch môžeme niekam vypadnúť iba my dvaja, takže skôr ide o ten čas strávený spolu, a naozaj to nemusí byť prekvapenie. My aj na darčekoch sa priblizne dohodneme dopredu.
@anonym_d3367a no a to ste vy. a niekto to má úplne inak 😏 ja nemám rada prekvapenia, ten môj to našťastie vie. romantiky máme dosť bez prekvapení
Nebudem písať konkrétne ale každý si niečo povedal alebo rovno kúpil a 24. to len akože nájde pod stromom. My z toho nerobíme kovbojku.
@anonym_autor žiadne. By mi nestačilo ani 20 000€ keby som všetkým kupovala
My sme si objednali roboticku kosacku. Muz o nej uz dlho hovoril a nasiel nejaku dobru a za dobry peniaz na Sanitine, tak reku nech ju kupi. Teraz sa sice hned nevyuzije, ale ved nepokazi sa, kym sa otepli. My uz ideme tymto smerom praktickych darcekov.

Ja som rodicov a starych rodicov vyriesila cez darujpesnicku.sk a rozmyslam ze aj kamoskam to vyriesim tak. je to osobne a lepsie ako nejaka vec co zostane niekde v skrini. Detom podla zelania - vyhla som sa zajacikovi :D