Aké dary partner dal za dieťa?
Ahojte, aké dary alebo pozornosti ste dostali od muža za dceru, syna?
Podakovanie.
@lindayaaa darček za nedostáva za dieťa, ale za pôrod čo žena musela vytrpieť a tehotenstvo.
Je to tu stáročia... Ľudia sa nezaujímajú tak nevedia..
Tu je to celkom dobre napísané
https://www.giyou.cz/blog/darky-pro-zenu-naroze...
U nás sa väčšinou dávali šperky. Aj chudoba, nie len boháči.
Hlavné by to mal byť darček na zapamätanie, spomienku, a pre ňu... Nie práčka a podobné...čo slúži celej rodine.
@oblecenie99 áno moja mama doteraz spomína ze darovala ocovi vŕtačku zn. Narex 😀
@lindayaaa dáva sa prsteň (ten dostala moja mamina od ocina) alebo náušnice - to je taký štandard. Ja som dostala pri prvom knihu Queen (milujem tú kapelu 😁), pri druhom parfum a pri najmladšom drobcovi pre mňa asi najoriginálnejší dar, komplet pripravený byt 🙂 to u nás totiž znamelo absolútne preorganizovanie spálne vrátane vyhodenia veľkej skrine, čo dodnes nepochopím ako manžel za tie 4 dni vôbec zvládol keďže mal doma aj 2 starších synov z ktorých je jeden auti a ďalšie dg., teda mal čo robiť s ním 😬😍
Dostala som sperky. Pri prvom ma to prekvapilo, lebo som nevedela, ze existuje taky zvyk. Necakala som nic.
Ale najviac ma prekvapil, ked som bola s drobcom v nemocnici tyzden kvoli horuckam a mali sme sa zrovna stahovat do noveho byvania do mesta o 150 km dalej a zaroven hned na to odist do zahranicia, kam sa siel zaucat do novej firmy.
Tak kym som bola v nemocnici, zohnal nakladiak, kamosov a kamosky a za ten tyzden zbalili a prestahovali komplet vsetko, vycistili a nachystali stary byt pre noveho majitela a pripravili vsetko tak, ze ked som sa vratila, zbalila som v novom byvani len dieta a seba a sli sme.
Nemusela som ani prstom pohnut. To bolo super.
Pri dvoch deťoch nič,pri 3tom kyticu...

Pri prvom požiadanie o ruku a pri druhom sme rok pred tým kúpili dom.To bol skvelý darcek