icon

Aké dary partner dal za dieťa?

lindayaaa
20. jan 2025

Ahojte, aké dary alebo pozornosti ste dostali od muža za dceru, syna?

Strana
z3
doriiis
21. jan 2025

Pri prvom požiadanie o ruku a pri druhom sme rok pred tým kúpili dom.To bol skvelý darcek

terina25
21. jan 2025
natalka13
21. jan 2025

Podakovanie.

karinss
21. jan 2025

@lindayaaa nič…

bykaterina
21. jan 2025

@lindayaaa darček za nedostáva za dieťa, ale za pôrod čo žena musela vytrpieť a tehotenstvo.
Je to tu stáročia... Ľudia sa nezaujímajú tak nevedia..
Tu je to celkom dobre napísané
https://www.giyou.cz/blog/darky-pro-zenu-naroze...

U nás sa väčšinou dávali šperky. Aj chudoba, nie len boháči.
Hlavné by to mal byť darček na zapamätanie, spomienku, a pre ňu... Nie práčka a podobné...čo slúži celej rodine.

4stanka4
21. jan 2025

@oblecenie99 áno moja mama doteraz spomína ze darovala ocovi vŕtačku zn. Narex 😀

tianna
21. jan 2025

@lindayaaa dáva sa prsteň (ten dostala moja mamina od ocina) alebo náušnice - to je taký štandard. Ja som dostala pri prvom knihu Queen (milujem tú kapelu 😁), pri druhom parfum a pri najmladšom drobcovi pre mňa asi najoriginálnejší dar, komplet pripravený byt 🙂 to u nás totiž znamelo absolútne preorganizovanie spálne vrátane vyhodenia veľkej skrine, čo dodnes nepochopím ako manžel za tie 4 dni vôbec zvládol keďže mal doma aj 2 starších synov z ktorých je jeden auti a ďalšie dg., teda mal čo robiť s ním 😬😍

moonlight1210
21. jan 2025

Dostala som sperky. Pri prvom ma to prekvapilo, lebo som nevedela, ze existuje taky zvyk. Necakala som nic.

Ale najviac ma prekvapil, ked som bola s drobcom v nemocnici tyzden kvoli horuckam a mali sme sa zrovna stahovat do noveho byvania do mesta o 150 km dalej a zaroven hned na to odist do zahranicia, kam sa siel zaucat do novej firmy.

Tak kym som bola v nemocnici, zohnal nakladiak, kamosov a kamosky a za ten tyzden zbalili a prestahovali komplet vsetko, vycistili a nachystali stary byt pre noveho majitela a pripravili vsetko tak, ze ked som sa vratila, zbalila som v novom byvani len dieta a seba a sli sme.
Nemusela som ani prstom pohnut. To bolo super.

fantaghiro21
21. jan 2025

Pri dvoch deťoch nič,pri 3tom kyticu...

Strana
z3