icon

Aké dievčenské meno by ste mi poradili?

erienka
18. mar 2013

ake dievcenske meno by ste mi poradili k priezvisku Šumajová? dakujem za tipy🙂

erienka
autor
18. mar 2013

dakujem vam za vsetky vase prispevky, najviac sa mi z vasich navrhov paci meno Mia, uz som volala aj muzovi, aj jemu sa paci 🙂 O tomto mene som doteraz vobec nerozmyslala.
Vedela som, ze mam sem napisat! 🙂

aadulik2110
18. mar 2013

@erienka ja som chcela toto dievčenské meno, ale nakoniec máme chlapčeka Ondrejka. Ešte keď som bola tehotná, tak kamoške sa narodilo dievčatko a dala jej meno Bianka. Plánujeme druhé dieťatko (dúfam, že sa aj dievčatka dočkám) a začínam sa skôr pohrávať s menom Olívia.... aj by to pasovalo k tomu nášmu prvému drobcovi. Ono v podstate meno je dôležité, ale podstatnejšie je, že drobček bude zdravučký. Tak nech tá princeznička vám robí radosť a vyberte jej pekné meno 🙂

erienka
autor
18. mar 2013

@aadulik2110 Olivia sa paci aj mne, len uz jednu v rodine mame. Tusim mame podobny vkus🙂
Dakujem za zelanie 🙂

andrejka1974
18. mar 2013

tak ja mam Sindy a Rianu

mon84
18. mar 2013

@erienka ja mam Miu, a ked bude dalsia babizna, tak bude Lara/Lana 🙂

amouramour
18. mar 2013

my mame Paulinku🙂)

marunka12
18. mar 2013

Ja som dala malej meno Olívia. hovorime jej aj Lili.

poly1
18. mar 2013

A čo tak Hanka......

kikuskkka
18. mar 2013

musis sa rozhodnut napokon sama....z domacich ti neviem poradit, zo zahranicnych sa mi paci Zara, Nelly, a ked uz by si rozmyslala aj nad prudko exotickym tak krasne je Desiree 🙂

zenazaba
18. mar 2013

Dášenka 🙂

ewca99
18. mar 2013

my mame Rebeku a voláme ju sem tam aj Beki..pre nás to najkrajšie meno 🙂

dendy1
18. mar 2013

Možno by sa jej hodilo meno Šárka. Poznám krásne a šikovné dievčatko s takým menom. A páči sa mi ak sú začiatočné písmená mena a priezviska rovnaké. A vraj to aj nosí šťastie.

henikav
18. mar 2013

Nasa bude Emma a pacilo sa nam aj Emily

erienka
autor
18. mar 2013

@poly1 Hanka je tiez v hre 🙂

erienka
autor
18. mar 2013

@henikav mne sa tiez paci najviac Emma. Ale nevadi ti, ze sa to meno teraz tak strasne casto pouziva? Ja len kvoli tomuto rozmyslam, ze dam ine, inak by som hned dala Emmu...

henikav
18. mar 2013

@erienka my zijeme v zahranici a tu nie je take rozsirene, takze nevadi 😉 Okrem toho nam obom pripomina slovensko, slabikar, ked sme sa ucili citat, krasne spomienky..... tak sa nam zapacilo, ani sme nevedeli ze je teraz take rozsirene a v mode 😉 😵

misenka3
18. mar 2013

@erienka kľudne daj meno Emma ja mám síce len Emu ale to meno nič nepokazí a v triede sú dve Emky a u maláčov asi ani jedna ,mňa absolútne netrápilo ,že je tých mien veľa ,ale pravda je taká ,že vyberal dievčenské mená manžel , prvé v zozname mal Eriku - tú som okamihom zamietla a druhá bola Ema tak máme Emulienku a môj bratranec jej hovorí Emeška krémeška 😀

erienka
autor
18. mar 2013

hihi, Erika som ja:D
Mojej mame sa ta emma velmi nepaci a teraz mi naschval stale hovori o kazdej Emme, ktora sa v okoli v poslednom roku narodila, len aby ma odhovorila od toho. Ale to meno je podla mna uplne najkrajsie, navyse sa tak vola hlavna postava mojho oblubeneho romanu od Jane Austenovej 🙂

henikav
18. mar 2013

@misenka3 no ja som to prave pozerala, Ema s 1 m je na slovensku, my mame s dvoma m len preto ze u nas sa tak pise. Inac by jej komolili meno, ako aj mne komolia, ked poviem ze Henrieta, hned mi napisu Henriette, tak sme to prisposobili. Jaj ze Emeska kremeska, to je mile 😀

@erienka ak sa Vam to meno paci, ja by som to neriesila a dala malej, ved ono zas vyjde z mody a pride ine, ktore bude rozsirene a tak sa to trosku roztrati v zivote a premiesa 😉

misenka3
18. mar 2013

@erienka nechcela som uraziť 🙂 ale mne sa mená vždy s niekým spájajú preto som odmietla eriku, ale to meno je v móde už strašne dlho, tak ako dakedy boli Zuzky ,Janky,Petry. My sme boli v triede 3 Michaely - dúfam, že som dala dobre y 😀 Ak sa ti páči daj Emku, moja malá je naučená ,že ona je Emka - a hnevá sa ak jej niekto povie Ema ona vždz povie mňa krstili Emka 😀

stanislava2
18. mar 2013

ako sa volá manžel?mne sa páči k priezvisku aj Laura

263
18. mar 2013

my mame Hanku,priezvisko šošovičková,k tomu priezvisku sa nedalo moc vymyšlat,ale inač jej nepovieme len Hanka,aj sa tak píše

billam
18. mar 2013

Mia 🙂

vevaaa
18. mar 2013

@erienka my sme si tiez vybrali Emmu, ale uvazujeme aj o Tamare, presne prave kvoli tomu, ze co tak pocuvam, tak kazde druhe dievcatko v tomto obdobi je Emma, a aj napriek tomu, ze sa mi to meno paci, mi uz pride take otrepane... Takze som na pochybach :(...

sevi
18. mar 2013

Sarah Zoe alebo Vivien Zara. Ale záleží na priezvisku a hlavne ci sa vám rodičom páči také alebo onake meno.a napadlo ma ešte meno alexandra to sa mi páči.

adula303
18. mar 2013

@erienka mne sa veľmi páči meno Michaela. Podľa mňa pôsobí vznešene 🙂

tweetinka.co
18. mar 2013

je neskutočne veľa krásnych mien, aj slovenských, aj zahraničných.. skús si ich písať pri priezvisko.. a ono to príde 😎 (videla som, ze sa tu spomina meno Mia.. je to krasne meno.. len ja by som sa obavala aby malinku nevolali zmija...)

erienka
autor
18. mar 2013

@adula303 ano, michaela tiez na mna posobi tak vznesene, len problem je, ze z kazej Michaely je napokon Miska alebo Misa...

erienka
autor
18. mar 2013

@misenka3 neurazila si ma, neboj 🙂 Mama mi teraz spominala, ze ked som bola mala, trapilo ma, ze ako ma budu v starobe volat, lebo som mala pocit, ze ziadna babka sa predsa nemoze volat Erika (vsetky babky sa predsa volaju Maria alebo Jozefina) :DD

billam
18. mar 2013

@tweetinka.co neboj sa, nevolaju ju zmija 🙂...volaju ju normálne Mia - ja som chcela krátke meno...take, aby sa nedalo skomolit - ako napr.pri Karin - Karina, Daniele - Dana, Katarine - Kata....