icon

Aké hrozné narodeninové darčeky dostávate?

nwnw
25. mar 2022

Aké hrozné narodeninové darčeky dostávate od príbuzných? Ja som prvé dve dekády dostávala lapače prachu (vázy, sošky divných veľkostí a farieb) vhodné akurát do kontajnera. Druhé dve dekády dostávam bio eko čaje a tie smradlavé paštéty v darčekových košoch, rôzne sucháre, sójové jedlá mlieka, energeťáky, radlery (všetko čo nemôžem a nelúbim 🙈).
To je taký priblém doniesť kávu za 2€?
Tak som zvedavá, či takú pomstu mám iba ja doma.

Strana
z2
beata110
25. mar 2022

@nwnw od svokry nacatu flasu polovica bola vypita😂

mila23
25. mar 2022

od svokry bonbonieru po zaruke....ktoru som pol roka predtym dala svokrovi na narodeniny ja....
pravidelne dostavam Velvet kavu (ktoru nemam rada) a od svagrinej take 'belgicke' pralinky z Lidla, ktore mi strasne nechutia....ale podakujem ...

simsalabim
25. mar 2022

Uz som to tu pisala… ja som od svokry raz na narodeniny dostala balicek susenych sliviek 😅

jaskolka
25. mar 2022

Študentskú pečať. Neznášam tu čokoládu, je to najhoršie, čo mohli vymyslieť 😆.
A inak autorka, tak to fakt neviem si predstaviť, preboha koho napadne dat ako darček sojove jedlo, alebo energetak, mlieko, suchare a pastetu 🙈🙈🙈

kengurica
25. mar 2022

@nwnw jedna známa dostala od romantického manžela na Vianoce diaľničnú známku 😂

elementissa
25. mar 2022

Nedostávam darčeky, lebo žiadne nepýtam. Ale je mi vždy ľúto, ak mi niekto prinesie rezané kvety. On to určite myslí dobre, ale ja som proti rezaným kvetom. Také sú krásne, kým rastú v záhone a čerpajú živiny zo zeme. Na čo ich odrezať od života a nechať zvadnut? Aby som ich mala deň a pol vo váze? To je pre mňa mrhanie a našťastie už ľudia vedia, že kvety nechcem, radšej sa na ne pôjdem pozrieť von do nejakej kvetinovej záhrady.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
renab
25. mar 2022

@denden77 sa smej, ale ja som darovala bonbonieru, z ktorej boli odjedene cukriky.
Kupila som a odlozila a synator nasiel, opatrne odbalil, zjedol polovicu cukrikov a zabalil. Nic som si nevsimla ani ja, ani muz. Folia uplne neposkodena. Sa vyhral, mladenec... 😳😳😳😳

danyelia
25. mar 2022

Kamarátka s mamou dostali na Vianoce od otca/manžela hrobové miesta...keď mala 16 rokov 🤦‍♀️🙄😁

bu1bu
25. mar 2022

@kengurica no ta diaľničná známka nie je zlá 😉 aj ja som pred pár rokmi takto dostala, najprv som nechápala, nemala som auto a potom mi manžel povedal že mám sa pozrieť z okna… diaľničná známka bola len taký bonus k autu 😉

kofilka33
25. mar 2022

Od svokry som raz v živote dostala darček k narodeninám (s mužom sme spolu 19rokov) a boli to 3 reklamné šnúrky na krk s logom strany SAS ,reklamné pero Uniqa a salonky 4 roky po záruke všetko spolu pekne vložené v niekoľko krát použitím mikrotenovom sáčku . Aspoň ,že tá stužka bola nová 😂 😂😂

mariejenka
25. mar 2022

Ja som vďačný prijemca všetkého sladkého. Jedine co nemusim sú alkoholové dezerty... višne,likery,.. rumove pralinky ale mam rada.
Ja dostavam od mamky peniazky,a vzdy nieco užitočné, od tety ponozky(vždy! Na každý sviatok, Vianoce)od svorky zavárané domáce hrušky, tie milujem!
Od muza najlepšie, ...tu máš €€€ a kúp si co chxes 👍😃

sante81
25. mar 2022

@nwnw k Vianociam každoročne poťah na žehliacu dosku z Lidla, 5e v polmetrovej darčekovej taške. Konzervy hrachu, atd

zara0201
25. mar 2022

Otvorené tekuté mydlo na ruky...od svokry. Mám narodeniny 2 týždne po nej,vždy mi presunie čo podostáva a nehodí sa jej. Roky mi kupovala dezert nugát,lebo ho neznášam,ale môj muž ho miluje.

luciannka83
25. mar 2022

@lulka321 nepochopim ako u niekoho moze prejst cokolada expiraciou, ked u mna nevydzi do dalsieho dna😅🤣

valdovalda
25. mar 2022

Ja od svokrovcov pravidelne dostavam hnusne turecke bonboniery a sviecku. Ale raz mi prisli zagratulovat stylom, ze vylozili na stol cokoladu a povedali, ze to nam doniesli len tak, ani ruku mi nepodali. Doteraz som to nepochopila a muz tiez nie. Aj detom kupuje top darceky. Hrajuce, blikajuce gyce od Cinanca. Zato dcerinym detom kupuju take fajnotky. Nikdy sa neopytaju, co by sa hodilo, zislo. Toto nikdy nepochopim.

valdovalda
25. mar 2022

Este ma tak napadlo, ako citam tie prispevky....preco vedia byt ti svokrovci taki "stedri"?

1mata
25. mar 2022
1mata
25. mar 2022

@zara0201 😀 😀

majlo1234
25. mar 2022

Ja od svokry pravidelne obrovske bombardaky 3xl, a to nosim 38 velkosT. Ale verim, ze to robi s dobrym umyslom, len neviem s akym

suge
25. mar 2022

@danyelia Možno to vyznie morbídne, ale ja by som taký darček brala všetkými desiatimi. Ale chápem, darček pre dieťa to práve nie je.😕

mila19
25. mar 2022

Mega darček od mojej mamy k narodeninám bol intímny umývací gél, to som sa poďakovala a pri ďalších narodeninách som si nahlas vydýchla, že jéj a nie je to gél 😀
Aj čoko po záruke som už dostala párkrát a aj o dve čísla väčšie oblečenie, väčšinou pulóvre aj šaty. Posledný darček, ktorý ma dojal takmer k slzám boli gýčové vianočné plastové dózy na koláče, dokonca značky Tupperware. Mám už asi pomaly 15 rokov vlastnú domácnosť, takže takéto darčeky by ma potešili o tých desať rokov skôr.

danyelia
25. mar 2022

@suge Tak aj on to myslel v dobrom, ako praktický ,,dar,, ktorý sa využije, ak príde ten čas, no je to také zvláštne 🥴 Možno narazil aj na dobrú cenu, tak to zobral...Inak to bol taký dobrák a veselá kopa 🙂

pribinak
26. mar 2022

@kengurica ja by som taký darček brala hneď, paráda
Vymením za parfumy ktoré straaasne sladko voňajú, ale sú drahé

ninusa221
26. mar 2022

@nwnw dostala som mini žehličku na vlasy🥲 a potom gumené rukavice.. totálna zbytočnosť podla mna

valdovalda
26. mar 2022

A mohli by sme si tie darceky medzi sebou povymienat, lebo mne by sa aj hodilo nieco z toho, co vy pisete, ze kravina 😂

Strana
z2