Aké hrozné narodeninové darčeky dostávate?
Aké hrozné narodeninové darčeky dostávate od príbuzných? Ja som prvé dve dekády dostávala lapače prachu (vázy, sošky divných veľkostí a farieb) vhodné akurát do kontajnera. Druhé dve dekády dostávam bio eko čaje a tie smradlavé paštéty v darčekových košoch, rôzne sucháre, sójové jedlá mlieka, energeťáky, radlery (všetko čo nemôžem a nelúbim 🙈).
To je taký priblém doniesť kávu za 2€?
Tak som zvedavá, či takú pomstu mám iba ja doma.
od svokry bonbonieru po zaruke....ktoru som pol roka predtym dala svokrovi na narodeniny ja....
pravidelne dostavam Velvet kavu (ktoru nemam rada) a od svagrinej take 'belgicke' pralinky z Lidla, ktore mi strasne nechutia....ale podakujem ...
Uz som to tu pisala… ja som od svokry raz na narodeniny dostala balicek susenych sliviek 😅
Študentskú pečať. Neznášam tu čokoládu, je to najhoršie, čo mohli vymyslieť 😆.
A inak autorka, tak to fakt neviem si predstaviť, preboha koho napadne dat ako darček sojove jedlo, alebo energetak, mlieko, suchare a pastetu 🙈🙈🙈
Nedostávam darčeky, lebo žiadne nepýtam. Ale je mi vždy ľúto, ak mi niekto prinesie rezané kvety. On to určite myslí dobre, ale ja som proti rezaným kvetom. Také sú krásne, kým rastú v záhone a čerpajú živiny zo zeme. Na čo ich odrezať od života a nechať zvadnut? Aby som ich mala deň a pol vo váze? To je pre mňa mrhanie a našťastie už ľudia vedia, že kvety nechcem, radšej sa na ne pôjdem pozrieť von do nejakej kvetinovej záhrady.
Kamarátka s mamou dostali na Vianoce od otca/manžela hrobové miesta...keď mala 16 rokov 🤦♀️🙄😁
Od svokry som raz v živote dostala darček k narodeninám (s mužom sme spolu 19rokov) a boli to 3 reklamné šnúrky na krk s logom strany SAS ,reklamné pero Uniqa a salonky 4 roky po záruke všetko spolu pekne vložené v niekoľko krát použitím mikrotenovom sáčku . Aspoň ,že tá stužka bola nová 😂 😂😂
Ja som vďačný prijemca všetkého sladkého. Jedine co nemusim sú alkoholové dezerty... višne,likery,.. rumove pralinky ale mam rada.
Ja dostavam od mamky peniazky,a vzdy nieco užitočné, od tety ponozky(vždy! Na každý sviatok, Vianoce)od svorky zavárané domáce hrušky, tie milujem!
Od muza najlepšie, ...tu máš €€€ a kúp si co chxes 👍😃
Otvorené tekuté mydlo na ruky...od svokry. Mám narodeniny 2 týždne po nej,vždy mi presunie čo podostáva a nehodí sa jej. Roky mi kupovala dezert nugát,lebo ho neznášam,ale môj muž ho miluje.
@lulka321 nepochopim ako u niekoho moze prejst cokolada expiraciou, ked u mna nevydzi do dalsieho dna😅🤣
Ja od svokrovcov pravidelne dostavam hnusne turecke bonboniery a sviecku. Ale raz mi prisli zagratulovat stylom, ze vylozili na stol cokoladu a povedali, ze to nam doniesli len tak, ani ruku mi nepodali. Doteraz som to nepochopila a muz tiez nie. Aj detom kupuje top darceky. Hrajuce, blikajuce gyce od Cinanca. Zato dcerinym detom kupuju take fajnotky. Nikdy sa neopytaju, co by sa hodilo, zislo. Toto nikdy nepochopim.
Este ma tak napadlo, ako citam tie prispevky....preco vedia byt ti svokrovci taki "stedri"?
Ja od svokry pravidelne obrovske bombardaky 3xl, a to nosim 38 velkosT. Ale verim, ze to robi s dobrym umyslom, len neviem s akym
Mega darček od mojej mamy k narodeninám bol intímny umývací gél, to som sa poďakovala a pri ďalších narodeninách som si nahlas vydýchla, že jéj a nie je to gél 😀
Aj čoko po záruke som už dostala párkrát a aj o dve čísla väčšie oblečenie, väčšinou pulóvre aj šaty. Posledný darček, ktorý ma dojal takmer k slzám boli gýčové vianočné plastové dózy na koláče, dokonca značky Tupperware. Mám už asi pomaly 15 rokov vlastnú domácnosť, takže takéto darčeky by ma potešili o tých desať rokov skôr.
A mohli by sme si tie darceky medzi sebou povymienat, lebo mne by sa aj hodilo nieco z toho, co vy pisete, ze kravina 😂

@nwnw od svokry nacatu flasu polovica bola vypita😂