Aké meno pre dcérku?
maminky poradte nejake pekne meno pre dievcatko nezvycajne zaroven nie zas nejaka amerika a nech sa hodi k syncekovmu vola sa tobias 🙂 ja uz som zufala ake som mala vybrate kazdy ma le okrikol ze ci mi nepipi 😖 😀
Mne sa strašne páči meno Hanka a ešte aj Dorotka.
My sme mali dve fenky a volali sa Máša a Terka - tiež také ľudské mená 🙂.
my čakáme síce chlapčeka, ale pre dievčatko som mala pripravené Lára alebo Emma 🙂
Tina, Natasha, Nadya sa mi este lubia 😀 😀 😀
my mame doma 3 mesacnu Adelku a ked bude raz sestricka, bude Amelia :o)
@bambula86 Žijete vzahraničí? Prečo Natasha, Nadya? Iba zo zvedavosti sa pýtam, prečo sa dávajú takéto pocudzojazyčnené mená a nie normálne Nataša. Si iba predstavujem , keď sa bude ako škôlkárka učiť písať svoje meno, ako jej budeš vysvetľovať, že musí napísať sh, ale čítať to ako š...
@bambula86 - ako kamoska ma tiez civavu Nellinku a tatino ma psa Sofiu, tak budem asi tiez ticho 😅
@bambula86 ja ti tip nedam, ale poviem ti aby si si vybrala meno podla seba ..samozrejme aj s manzelom...ja som tiez vyberala mena skor sama a ludia ma tiez odhovarali pri kazdom tipe...dost mi to liezlo na nervy co inych po tom ake meno budu mat moje deti 🙄 daj si take meno ake sa tebe paci 😉
@alena16 - tak toto skolar neriesi, citat nevie, nauci sa kombinaciu pismenok. Saska uz krasne cita v anglictine a to sa vsetko inak cita a inak pise a nejaky velky problem s tym nema, vsetko je to o zvyku 😉
čo tak Raphaella,Isabell,Luise???
@anjelicek26 😀 😀 😀 😀

@bambula86 - veru mena idu vo vlnach, moje deti nemaju nejake vynimocne mena, ale tak my sa vela stahujeme a nechcem, aby ich meno niekde nevedeli vyslovit... tieto su fajn, univerzalne a existuju v kazdej krajine.. boh vie, kde to nase deti v zivote zaveje a nejake krkolomnosti typu Shaneen by im robili problemy. Ja so strasne chcela Klarku, ale v nemecku je to tak tvrdo vyslovovane :( A drahy je nemec, ked to svokra vyslovila, tak so mala po mene 😖