icon

Aké meno pre dcérku?

bambula86
30. máj 2012

maminky poradte nejake pekne meno pre dievcatko nezvycajne zaroven nie zas nejaka amerika a nech sa hodi k syncekovmu vola sa tobias 🙂 ja uz som zufala ake som mala vybrate kazdy ma le okrikol ze ci mi nepipi 😖 😀

anjelicek26
30. máj 2012

@bambula86 - veru mena idu vo vlnach, moje deti nemaju nejake vynimocne mena, ale tak my sa vela stahujeme a nechcem, aby ich meno niekde nevedeli vyslovit... tieto su fajn, univerzalne a existuju v kazdej krajine.. boh vie, kde to nase deti v zivote zaveje a nejake krkolomnosti typu Shaneen by im robili problemy. Ja so strasne chcela Klarku, ale v nemecku je to tak tvrdo vyslovovane :( A drahy je nemec, ked to svokra vyslovila, tak so mala po mene 😖

miskaska
30. máj 2012

Mne sa strašne páči meno Hanka a ešte aj Dorotka.

My sme mali dve fenky a volali sa Máša a Terka - tiež také ľudské mená 🙂.

xlucia
30. máj 2012

@miskaska aj ja by som chcela dceru Hanu ,ale muz je proti

clair1
30. máj 2012

my čakáme síce chlapčeka, ale pre dievčatko som mala pripravené Lára alebo Emma 🙂

bambula86
autor
30. máj 2012

Tina, Natasha, Nadya sa mi este lubia 😀 😀 😀

bambula86
autor
30. máj 2012

@xlucia och nie svokra sa tak vola 😀

miskaska
30. máj 2012

@xlucia to Hana znie tak tvrdo, že? 🙂 ... to len keby bola fakt zlá. Môj priateľ by aj súhlasil, ale čakáme chlapca...sme dlho vymýšľali meno a to čo sme vybrali sa nikomu nepáči 🙂

clair1
30. máj 2012

@bambula86 Nelly sa mi zdá tak trochu otrepané, to by som nedávala .. 🙂

skatarina
30. máj 2012

@daniella8 My mame fenku Nelly a ma uz 7 rokov. 😨

bambula86
autor
30. máj 2012

@miskaska za chvilu budu dedtom davat mena punto alebo dunco ked teraz davaju zvieratkam ludske :D

bambula86
autor
30. máj 2012

@skatarina och nie !!!! ☹ 😒

bambula86
autor
30. máj 2012

@clair1 no ved :( a som tam kde som nechcela byt 🙂 obzvlastnim ho teda tym druhym menom 🙂

bambula86
autor
30. máj 2012

@miskaska povedz ake 🙂

skatarina
30. máj 2012

@bambula86 😀 😀 😀 Ona za to nemoze .Vtedy to este nebolo take "moderne" pre deticky 😕 😕 😕

clair1
30. máj 2012

@bambula86 Sara Alexis to chceš dať spolu ? Znie to cool si myslím 😉

bambula86
autor
30. máj 2012

@skatarina ved jasne :D

miskaska
30. máj 2012

@bambula86 Edo 😵

bambula86
autor
30. máj 2012

@clair1 ano spolu dakujem 😉 dam dve prve bude teda Nella alebo Nelly a druhe si este porozmyslam 🙂 chichi

alexa5
30. máj 2012

my mame doma 3 mesacnu Adelku a ked bude raz sestricka, bude Amelia :o)

bambula86
autor
30. máj 2012

@miskaska kamarat sa tak vola aj ich syncek edko nahodou take vznesene eduard ale ako tu uz niekto povedal hlavne je ze sa paci vam

bambula86
autor
30. máj 2012

@clair1 oprava nie sara alexis ale skor nella sara alebo nella alexis ja nevieeeeeeeeeeem 😕 😎 😒 😀 😀 😀 😀 😀

miskaska
30. máj 2012

@bambula86 No vidíš, tak aj ty nechaj to, čo sa Ti páči 🙂 .

clair1
30. máj 2012

@bambula86 Nella Alexis je určite lepšie! 🙂 Nella Sara, obidve sa končia na -a a spolu je to také...neviem no Nella Alexis sa mi zdá krajšie, ale samozrejme je to môj názor, vyber si čo sa tebe páči viac 🙂

alena16
30. máj 2012

@bambula86 Žijete vzahraničí? Prečo Natasha, Nadya? Iba zo zvedavosti sa pýtam, prečo sa dávajú takéto pocudzojazyčnené mená a nie normálne Nataša. Si iba predstavujem , keď sa bude ako škôlkárka učiť písať svoje meno, ako jej budeš vysvetľovať, že musí napísať sh, ale čítať to ako š...

anjelicek26
30. máj 2012

@bambula86 - ako kamoska ma tiez civavu Nellinku a tatino ma psa Sofiu, tak budem asi tiez ticho 😅

sympa1
30. máj 2012

@bambula86 ja ti tip nedam, ale poviem ti aby si si vybrala meno podla seba ..samozrejme aj s manzelom...ja som tiez vyberala mena skor sama a ludia ma tiez odhovarali pri kazdom tipe...dost mi to liezlo na nervy co inych po tom ake meno budu mat moje deti 🙄 daj si take meno ake sa tebe paci 😉

anjelicek26
30. máj 2012

@alena16 - tak toto skolar neriesi, citat nevie, nauci sa kombinaciu pismenok. Saska uz krasne cita v anglictine a to sa vsetko inak cita a inak pise a nejaky velky problem s tym nema, vsetko je to o zvyku 😉

jasmine2
30. máj 2012

čo tak Raphaella,Isabell,Luise???

jasmine2
30. máj 2012

@bambula86 Mám kamarátku z pôrodnice z Rakúska a má 2 deti Edward a Juliana. Jednoduché a neuveriteľne vznešene mi to znie 🙂

bambula86
autor
30. máj 2012

@anjelicek26 😀 😀 😀 😀